Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

salm arkadaşlar bende 6 ay önce düşük yaptım.kürtaj olmadım ama düşüğüm çok zor geçti.yanlış ilaç yüzünden nerdeyse ölüyodum.bu beni çok korkuttu.psikolojik tedavi gördüm kendimi toparladım ve tekrar bebek düşünüyorum.adetime daha var ama kendimi hamile gibi hissediyorum.göğüslerim şiş dokunamıyorum ve karnımda hafif çizgi oluşmaya başladı ilkinde olduğu gibi.ama ben psikolojik olabileceği ihtimalinide düşünüp pek kendimi kaptırmıyorum.benim sorum şu eğer hamileysem ilki gibi olmaması için yani düşükle sonuçlanmaması için şimdiden yapmam gereken birşey varmı şimdiden tşkrler

hoşgeldin canım adetine daha çok varsa eğer ben belirtilerin şimdiden kendini göstereceğini sanmıyorum ve karında oluşan hafif çizgi şuan bendede var ama hamileliğimin 5. ayından sonra çıkmaya başladı tatlım...
inşalah hamilesindir fakat her hamilelik birbirine uymuyor hepsinin belirtisi aynı değil diğeriyle kıyaslama canım..
eğer kesin hamileyim diyorsan progestan içmeye başla doktorun seni yönlendirir...

canım çook üzüldüm hakkında hayırlısı. İnşallah en kısa zamanda yeniden alırız müjdeyi. Bu çok büyük bir hayal kırıklığı yaratıyor biliyorum ama bir de şöyle düşün daha geç sonlansaydı daha zor olacaktı. Allah en yakın zamanda yeni meleğini göndersin canım.

pretty women canım çok üzüldüm. Ne olur sıkma canını vardır bunda da bir hayır. Allah önünde sonunda nasip edecek inanıyorum buna

canım çok üzüldüm hep aynı şeyleri duymak insanı teselli etmiyo biliyorum ama sen sağlıklı ol yeterki ben yeniyim oyüzden çok bilmiyorum ikincimi senin bende çok korkuyorum tekrar olmaz diye

kızlar benim kürtajımın 40.günü ve hala adet olmadım budurumu yaşayan varmı neden olmadım hala

Sevgili Uslu ben iki kürtajımda da 28. gün adet olmuştum. Ama sanıyorum doktorlar 35-45 güne kadar normal sayıyorlar. Eger icinde bir huzursuzluk varsa doktoruna sorabilirsin. Istersen 5 gün daha bekle istersen .

canım kahverengi leken falan olursa yat ve dinlen şimdiden kendini yorma ve ağır kaldırma.

canım inşallah bebiş vardır ve anne adayı olursun tatlım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

fundacığım burdanda üzüntümü dile getirmek istedim.ne diyeceğimi bilemiyorum. sevincini bilyordum şimdi ise bilmiyorum ya bilmiyorum.ağlıyorum ağlıyorum canım

dedim ya sen bana bakma üzme kendini tatlım.tekrar gelicek yeğenim

canım benım okuyunca cok kötü oldum
nasıl sevinmiştik burda duyunca
ama inancınada özendim evet rabbım bızı sınıyor
zor ama güçlü ol allah evini cocuklarla doldursun ıns:teselli:

fundacım,canım ne yazacağımı bilemiyorum şuan.o kadar üzüldümki anlatamam.rabbim herşeyin hayırlısını versin diye dua ediyoduk hep,demekki vakti henüz gelmemiş meleğinin.inanıyorumki en kısa zamanda rabbim yüzünü güldürecek arkadaşım..üzülme diyemiyorum çünkü tahmin edebiliyorum acını.
biran önce toparlanmanı diliyorum canım.inşallah çok kısa zaman sonra listede tekrar yeralacaksın bitanem...
seni seviyoruz unutma,hep yanındayız..

nerimancım inşallah yakında müjdeli haberini alırız..

arkadaşlar morallerimizi bozmak yok. ne yapıyoruzzzz kötü düşünceleri kafamızdan atıpppp yolumuza devam ediyoruz. bu yaşadığımız kötü tecrübeleri geride bırakıp pozitif düşünüyoruz. değil mi ama? haydi bakalımmm gülümseyin birazzzzz :)))))))

canım ne yazsam bilemiyorum.canım çok geçmiş olsun.rabbim tekrar yaşatmasın.:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar birşey sormak istiyorum benim satım 1 Nisan. Benim 4 gün sürer adetim. Cumartesi günü bitti. Biraz önce yerimden kalktığımda birşey geldiğini hissettim ve bir kanamam olmuş. Endişelendim. Bir fikri olan var mı?

pretty cok uzuldum canım ama senınde dedıgın gıbı ımtıhan dunyasındayız sabret inş saglıklı bebıslerımız gelecek onemlı olan senın ve esının saglıgının yerınde olması,pekı sebep neymıs canım dr bısey dedımı:çok üzgünüm:

canım rahımde kalan kan bırıkıntısı olabılır benımde bazen oluo ama uzun surerse dr gıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…