- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #7.961
kızlar dün dra gittim bebişim büyümüş kese ile değer uyumluymuş 2 hafta sonra bebişimi görmeye gideceğim. darısı başınıza canlarım
kızlar dün dra gittim bebişim büyümüş kese ile değer uyumluymuş 2 hafta sonra bebişimi görmeye gideceğim. darısı başınıza canlarım
evet canımya biraz bizleride aydınlatabilirmisin düşükden ne kadar sonra gebe kaldın korundunmu ne kadardı düşük yatığında bebek? çok zordum galiba ama bi umut bişeylerden faydalanabilirmiyiz acaba diyorum..
canım 3 haftalıktı ve bende anlamadım kendisi düştü.8 ay sonra hamile kalabildim ve ben bebişim düştüğünde küçük olduğu için sadece 2 hafta korundum sonra bıraktım korunmayı.
canım 5.5 günlük değildir o zaman
keseyi görmesi için bebişin 4 haftalık gibi olması gerekiyor
zaten 5.5 günlük demek 5 hafta 5 günlük demek arasında nokta var..yanlış yazmışım çok aprdon kendimde diilimki, 5 hafta 5 günlüktü emrio göründü ama çok küçük göründü zaten geçen hafta demişti ya yumurtlama geç olmuş yada bi anormallik var demişti dünde kesin düşük yapacağımı söyledi. anlayamadığım embrio yu bile gördü şimdi kendi kendine atacak vicüt dedi kürtaj olmadan umarım öyle olur yoksa kürtaj dan çok korkuyorum.
ben kendimi anlatayım sana tatlım:))evet canımya biraz bizleride aydınlatabilirmisin düşükden ne kadar sonra gebe kaldın korundunmu ne kadardı düşük yatığında bebek? çok zordum galiba ama bi umut bişeylerden faydalanabilirmiyiz acaba diyorum..
zaten 5.5 günlük demek 5 hafta 5 günlük demek arasında nokta var..
kürtajdan korkma canım zaten narkoz veriyorlar ama doktorun bebek kendini atıcak dediyse eğer korkma canım atar sende gidersin doktora bakar parça kaldımı falan diye çok geçmiş olsun tatlım..
ben kendimi anlatayım sana tatlım:))
ağustos ayında 7 haftalık bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmuştum dr iki adetten sonra hamile kalabilirsin dedi..bende 2. adetten sonra Allahıma şükür hamile kalabildim hemen... şimdi 27 hafta 5 günlük hamileyim biz sana umut olalım tatlım listeye bakarsan benim gibi hamile kalan arkadaşlarım her gün çoğalıyor..
inşallah en kısa zamanda hepiniz hamile kalacaksınız...
doktor bana korunma dedi ama ne bileyim ya emin değilim korunsam die düşünüyorum ama doğum kontrol hapı kullanmakda istemiyorum galiba en iyisi 1-2 ay doğal yolla korunup hiç bişi yapmamak galiba. ama bi an evvelde bebeğim olsun istiyorum oooff off çok zor
senin nekadarlıktı selin benim kalbi durduğu için oldu 12 haftalıkta kontrole diye gitmiştim meğer 8,5 haftalıkken durmuş banada 3 ay dedi ama okadar beklemek istemiyorum ya uuzun sürerse hamile kalmam gerçi bugün 41.gün adette olmadım
senin nekadarlıktı selin benim kalbi durduğu için oldu 12 haftalıkta kontrole diye gitmiştim meğer 8,5 haftalıkken durmuş banada 3 ay dedi ama okadar beklemek istemiyorum ya uuzun sürerse hamile kalmam gerçi bugün 41.gün adette olmadım
kürtajdan korkma canım zaten narkoz veriyorlar ama doktorun bebek kendini atıcak dediyse eğer korkma canım atar sende gidersin doktora bakar parça kaldımı falan diye çok geçmiş olsun tatlım..
ağustos ayında 7 haftalık bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmuştum dr iki adetten sonra hamile kalabilirsin dedi..bende 2. adetten sonra Allahıma şükür hamile kalabildim hemen... şimdi 27 hafta 5 günlük hamileyim biz sana umut olalım tatlım listeye bakarsan benim gibi hamile kalan arkadaşlarım her gün çoğalıyor..
inşallah en kısa zamanda hepiniz hamile kalacaksınız...
merhaba kızlar...esraie mutlu haberlerini okudum ben de çok sevindim!dün biz de dr.umuzla keseyi gördük.değerlerle uyumlu büyüklükte ve düzgün.Ancak kesem biraz aşağıdaymış,dr.ağır kaldırma ve ilişki yasak dedi.onun dışında korkmana gerek yok dedi.progestan başladık ...ama üzüldüm yaa inşallah bişey olmaz...3 günlük rapor almıştım ne olur ne olmaz diye iyi ki almışım.pzrtsi başlıycam işe...bi de sabahları kendimi gerinirken buluyorum,özellikle karnımı acayip geriniyorum yani....dr.a söyledim bişey olmaz dedi..ama korkuyorum ....ağrım ya da kanamam yok...yeni hamişler sizde de oluyomu böle?
canım bende 7 ocakta 12. haftalık iken kontrole gittiğimde 11 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim ve aldılar. Bana da doktorum 3 adetten sonra dedi . Ama 2. adetten sonra bir göreyim dediği için kontrole gittim ve muayeneden sonra herşey çok yolunda rahim toplamış kendini 1 ay daha bekleme ve çalışmalara başla dedi. Hamile kalamama gibi tedirginlikleri bende yaşıyorum senin gibi. Ama inancımızı yitirmememiz lazım. Sonucta hamile kalabiliyoruz. İnşallah en kısa zamanda birbirimie güzel haberler veririz.
Bu arada ne zaman kürtaj oldun canım?
kimse yok muuuuuuu nabersiniz kızlarrrrr
inşallah en kısa zamanda hepiniz hamile kalacaksınız...:
ben varımm karnım çok ağrıyor düşük yapıyorum ve çalışıyorum berbat bi durum.
kanama bittikden bir hafta sonra kontrole gel dedi. bugün başladı çok az oluyor bide norlmalmi acaba? ama karnım çok ağrıyorcanım ya cok gecmıs olsun bende dusk yapmıstım
aman dıkkat et parca kalmasın
mutlaka gıt dr a
ben varımm karnım çok ağrıyor düşük yapıyorum ve çalışıyorum berbat bi durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?