- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #7.941
canlarımmm sonucu aldımmm..üstüne görmemişim...60,1 çıktı değer yeni hamilelik...hepinize çok teşekkür ederimm..darısı hemencecik tüm isteyenlerin başına...ama bu defa hemen doktora gitmeyeceğim...üstüne düştükçe bişi oluyoo günüm geçsin diye bekleyeceğim....
selamkızlar ben geldım
canım sende mı dusuk yaptın
bende 9 ay once yapmıstım sımdı yıne hamıleyım
solemıstım belkı unutulmustur
nasılsınız kuzular
Arkadaşlar aranızda bana benzer durum yaşayan varsa bilgi versin lütfen, ben 5,5 günlük gebe iken düşük yapıyorum önce doktor boş gebelik dedi sonra bozulmuş gebelik dedi bende anlamadım hangisi net bişi sölemedi, ultrasana baktığında düşük yapacağımı kanamam olacağını söyledi şuanda az az kanamam olmaya başladı doktor kanama bitecek ve normal hayatına devam edeceksin kürtaj a gerek yok dedi ama aklım takıldı kendiliğinden temizlenir gidermi, zaten bebeğimi kaybetmenin üzüntüsü yetiyor birde sağlıksız olmak istemiyorum arkadaşlar lütfen aranızda benim durumuma benzer durum yaşayan arkadaşlar varsa bana yardımcı olun kendi kendine kürtaj olmadan gidermi bebek?
Arkadaşlar aranızda bana benzer durum yaşayan varsa bilgi versin lütfen, ben 5,5 günlük gebe iken düşük yapıyorum önce doktor boş gebelik dedi sonra bozulmuş gebelik dedi bende anlamadım hangisi net bişi sölemedi, ultrasana baktığında düşük yapacağımı kanamam olacağını söyledi şuanda az az kanamam olmaya başladı doktor kanama bitecek ve normal hayatına devam edeceksin kürtaj a gerek yok dedi ama aklım takıldı kendiliğinden temizlenir gidermi, zaten bebeğimi kaybetmenin üzüntüsü yetiyor birde sağlıksız olmak istemiyorum arkadaşlar lütfen aranızda benim durumuma benzer durum yaşayan arkadaşlar varsa bana yardımcı olun kendi kendine kürtaj olmadan gidermi bebek?
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
arkadaşlar benimde 6 yaşında bir kızım var. 2. bebeğimizi geçen yıl mayıs ayından beri istiyoruz. 1 kasımda 3 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim ama 6 kasımda bebeğimi daha 4 haftalıkken düşürdüm benneyaptımki
daha varlığına yeni alışmışken yokluğu zor geldi. hele ki bu kadar ay istemişken...
inanın kızlar ne kadar küçük olursa olsun insana çok zor geliyor.. düşükten sonra 1 ay hamile kalmamalısın demişti doktorum. biz yılbaşından beri yine istiyoruz ama ben hala hamile kalamadım senağlama
adetlerimde düzensiz olduğu için sürekli test yapmak durumunda kalıyorum.. şu an mesela 15 gün geçti dün test yaptım yine negatif...
rabbim beni ve tüm isteyenleri tez zamanda bebeğimize kavuşturur inşallah:Saruboceq:
canım öncelıkle gecmıs olsun yaşadıgın kımyasal gebelık sanırım cunku kesen olusmadan duşuyo bebek ve buyuzdende kurtja gerek olmadan kendılıgınden dusuk oluo hıc endıselenme embrıyo olusmadıgı ıcın tamamen temızlenırsın,ama herhangı bı enfeksıyona karsı dr antıbıyotık verseydı ıyı olurdu
kesem oluşmuştu emrio yuda görmüştü doktor ama çok küçük demişti gelişememiş sanırım. yani bu durumda umarım kendi kendine gider kürtaja gerek kalmaz die dua ediyorum.hiç bir ilaç vermedi hiç bişey yapma bekle dedi bu bekyeiş çok zor ama. ..
canım 5.5 günlük değildir o zaman
keseyi görmesi için bebişin 4 haftalık gibi olması gerekiyor
yanlış yazmışım çok aprdon kendimde diilimki, 5 hafta 5 günlüktü emrio göründü ama çok küçük göründü zaten geçen hafta demişti ya yumurtlama geç olmuş yada bi anormallik var demişti dünde kesin düşük yapacağımı söyledi. anlayamadığım embrio yu bile gördü şimdi kendi kendine atacak vicüt dedi kürtaj olmadan umarım öyle olur yoksa kürtaj dan çok korkuyorum.
kızlar dün dra gittim bebişim büyümüş kese ile değer uyumluymuş 2 hafta sonra bebişimi görmeye gideceğim. darısı başınıza canlarım
kızlar dün dra gittim bebişim büyümüş kese ile değer uyumluymuş 2 hafta sonra bebişimi görmeye gideceğim. darısı başınıza canlarım
esra embriyoyu görebildi mi doktor?
İnşallah Allah sağllıklı sıhatlı kucağına almak nasip etsin. Darısı tüm bebiş isteyenlere İnşallah
canım çok sevindim, Allahım tamamına erdirsin inşallah.
kızlar çok sağolun darısı sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?