Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Sen yine de yediğine içtiğine hareketlerine dikkat et.Darısı başımıza inşallah

Arkadaşlar aranızda bana benzer durum yaşayan varsa bilgi versin lütfen, ben 5,5 günlük gebe iken düşük yapıyorum önce doktor boş gebelik dedi sonra bozulmuş gebelik dedi bende anlamadım hangisi net bişi sölemedi, ultrasana baktığında düşük yapacağımı kanamam olacağını söyledi şuanda az az kanamam olmaya başladı doktor kanama bitecek ve normal hayatına devam edeceksin kürtaj a gerek yok dedi ama aklım takıldı kendiliğinden temizlenir gidermi, zaten bebeğimi kaybetmenin üzüntüsü yetiyor birde sağlıksız olmak istemiyorum arkadaşlar lütfen aranızda benim durumuma benzer durum yaşayan arkadaşlar varsa bana yardımcı olun kendi kendine kürtaj olmadan gidermi bebek?

canım öncelıkle gecmıs olsun yaşadıgın kımyasal gebelık sanırım cunku kesen olusmadan duşuyo bebek ve buyuzdende kurtja gerek olmadan kendılıgınden dusuk oluo hıc endıselenme embrıyo olusmadıgı ıcın tamamen temızlenırsın,ama herhangı bı enfeksıyona karsı dr antıbıyotık verseydı ıyı olurdu

pretty canım bende kımyasal gebelık yaşadım kımyasal düşüğü dr lar düşükten saymıyo canım cogu kadın yasıyomus ama farkına varmıyomus u dusukten 1 ay sonra calısmalara baslayıp yenıden hamıle olabılırsın canım:ecrin_bebek:

Bence hiç beklemene bile gerek yok..Çünkü 5,5 günlük yani daha embriyo bile oluşmamış,kalbi atmıyor..Tutunamamış rahme..Bu yüzden adetle atar rahmin.Öyle günlerce ağrın,sızın da olmaz..

Bu arada 5,5 günlük değil 5,5 haftalık mı demek istedin?5,5 günlük hamileliği tesbit etmek zor ....

5,5 haftalık ise ve hala embriyo yoksa kalp atışları da yoktur zaten..Çok sıkıntı çekmezsin...En kısa zamanda hemen hamile kalabilirsin,korunmana da gerek yok...Çok geçmiş olsun canım...a.s.:teselli:

Allah analı babalı büyütsün.canım inşallah en yakın zamanda bebişine kavuşursun

çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. dr. ne antibiyotük verdi ne başka bişi hatta folic de kullanma dedi. dediğin gibi korunmanada gerek yok kendiliğinden düşük yapacaksın dedi 5,5 hatlalıkdı. ama hala kanama olmadı hala bebeğim yerinde duruyor düşündükce inanılmaz üzülüyorum. çok korkuyorum yine tekrarlar die ne zormuş bunları yaşamak..

kesem oluşmuştu emrio yuda görmüştü doktor ama çok küçük demişti gelişememiş sanırım. yani bu durumda umarım kendi kendine gider kürtaja gerek kalmaz die dua ediyorum.hiç bir ilaç vermedi hiç bişey yapma bekle dedi bu bekyeiş çok zor ama. ..

canım 5.5 günlük değildir o zaman
keseyi görmesi için bebişin 4 haftalık gibi olması gerekiyor

canım 5.5 günlük değildir o zaman
keseyi görmesi için bebişin 4 haftalık gibi olması gerekiyor

yanlış yazmışım çok aprdon kendimde diilimki, 5 hafta 5 günlüktü emrio göründü ama çok küçük göründü zaten geçen hafta demişti ya yumurtlama geç olmuş yada bi anormallik var demişti dünde kesin düşük yapacağımı söyledi. anlayamadığım embrio yu bile gördü şimdi kendi kendine atacak vicüt dedi kürtaj olmadan umarım öyle olur yoksa kürtaj dan çok korkuyorum.

canım kanman gelip bittiği zaman dra gidersin ve muayene olursun parça varmı yokmu diye

kızlar dün dra gittim bebişim büyümüş kese ile değer uyumluymuş 2 hafta sonra bebişimi görmeye gideceğim. darısı başınıza canlarım

kızlar dün dra gittim bebişim büyümüş kese ile değer uyumluymuş 2 hafta sonra bebişimi görmeye gideceğim. darısı başınıza canlarım

İnşallah Allah sağllıklı sıhatlı kucağına almak nasip etsin. Darısı tüm bebiş isteyenlere İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…