- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #7.921
selamlar herkese..
nasılsınız kızlarr..
ben son bir haftadır hamileliğimin en başına döndüm sanki.
uykudan gözümü açamıyorum, halsizlik var, sürekli başım dönüyor ve tansiyonum çok düşük.
market evime iki adım, gidemiyorum bile, iki adım atsam hemen bayılacak gibi oluyorum..
herşeye ağlamaya başladım, hormonlarım mahvediyo beni anlayacağınız:)))
pretty women ne diyeceğimi bilmiyorum...aranıza ilk katıldığım gün senin haberinle sevinmiştim...sonra mutlu haberi ben de aldım..Allah sabır versin...herşey Allahtan,hep böyle düşünmek lazım..Biz bugün keseyi görmeye giderken yüreğim ağzımdaydı...Değerlerle kesenin boyutu uyumlu..sadece kese biraz aşağıdaymış..o canımı sıkıyor..10 gün sonra embriyoyu görmeye gidicez Allah nasip ederse...Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah,yalnız tevekkülü elden bırakmayalım...
fundacım noldu yaa nerde öğrendi herkes benim haberim yook okudum herşeyi ama inanki çok şaşırdım yaa...Allah çoook sabır versin tatlım tamam üzülme ağlama desemde faydasız ama napalım Allahtan gelene razı olmalıyız bitanem çok güçlüsün maşallah gerçekten bu bir sınav inşallah çok büyük mükafatlarla karşılaşacaz seni öpüyorum canım a.s.
canım dr birşey diyor mu? kaçıncı hamileliğindi bu arada ?
tatlım tebrik ediyorum seni.allah sağlıkla kucağına aldığın günleri nasip etsin inşallahevet ilk gebelik değil canım 2 tane kaybettimbu 3. gebelik sürecimmmm..ben öncekileri okuyamadımmm benim pretty im neden üzgün bakayım biii
kımse yok kanımcaaa
selam canım nasılsın
nasıl gidiyo hamilelik
pretty gecmış olsun canımm
hoşgeldin canım adetine daha çok varsa eğer ben belirtilerin şimdiden kendini göstereceğini sanmıyorum ve karında oluşan hafif çizgi şuan bendede var ama hamileliğimin 5. ayından sonra çıkmaya başladı tatlım...
inşalah hamilesindir fakat her hamilelik birbirine uymuyor hepsinin belirtisi aynı değil diğeriyle kıyaslama canım..
eğer kesin hamileyim diyorsan progestan içmeye başla doktorun seni yönlendirir...
canım kahverengi leken falan olursa yat ve dinlen şimdiden kendini yorma ve ağır kaldırma.
canım bende seni çok seviyorum güzel arkadaşım.fundaaaaaam benim, canimm... senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
coook üzüldüm.. hayirlisi böyleymis demekten baska birsey gelmiyo elimizden ne yazikki :-((((
allahim ne eylerse hayirlisini eyler bitanem, seninde böyle düsündügünü biliyorum..
ins. kendini cabucak toparlar ve en kisa zamanda saglikli ve hayirli yavruna kavusursun/kavusuruz...
seni cok seviyorum..
kendimi unuttum, seninle sevinmistim, bende sevinecektim ama yok galiba...
testi bugün tekrarladim, tek cizgi... olsun napalim.. bu ay olmazsa birdahaki ay olur..
öpüyorum
bılıyorum zor bı durum ben ilk gebelıgımde kurtaj olmak zorunda kalmıstım ıkıncısı de 6 haftalıkken kalbı durdu dusuk yanı sımdı yenıden hamıleyım we korkular dız boyu allahım hayırlısını wersın gece gunduz dua edıyorum rabbıme senıde anlıyorum allah tez zamanda bı bebek nasıp etsın saglıcakla canımcım
fundacığım üzülme canım herşeyin hayırlısı olsun evet kötü bi durum ama napalım allah ne zaman derse o zaman olur hem hamile kalabiliyosunya sen ona bak bu olmadı ama diğeri olucak canım allahın izniyle bak benimde 4 sene sonra olmuştu şimdide 9 yıldır olmuyo demekki nasip böyleymiş ne yapalım
seninde bebeğinin kısmeti ne zamansa o zaman gelicek sen onu bıkmadan bekle yeterki seni öpüyorum canım allaha emanet ol kendine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?