S
seline
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #7.981
canım çok geçmiş olsun.. ben de düşük yaptım ne yazık ki.. karın ağrın normal.. panik yapma öyle düşüyo zaten.. de neden kendiliğinden düşüyo da kürtaj yapmıyolur çok mu küçük?[/QU
küçükmüş dr kendiğilinde düşer dedi inşallahda öle olur istemiorum kürtaj
ben varımm karnım çok ağrıyor düşük yapıyorum ve çalışıyorum berbat bi durum.
selincim çook geçmiş olsuunn..
en azından yarın izin al bari hem c.tesi pazarda olur bikaç gün dinlenmiş olursun.
fiziksel olarak çok yormasada insanın psikolojisi çok kötü oluyor..
bu durumda mesainin kendine eziyetten başka bir anlamı olmuyor.. benneyaptımki
kanaman bitince dr'a gitmeyi ihmal etme canım, inşallah bundan sonra güzel haberlerini alıcazz..
slm geçmiş olsun seline çok zor ama hepsi geçiyo bi şekilde. Bende bir düşük bir kürtaj oldum en son geçen ay dış geblk ameliyatı oldum sag tüp alındı yinede denemekten vazgeçmicem olucak inşallah bir gün benmde bebişim .Benim gibi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz aynı şeyi yine yaşamaktan korkuyorum dr tekrar tekrar deniceksin diyo aynı şyl yaşasanda başka olanak yokmuş bebek 2 aylık olmadan düşüyo başka tahlilde yapmıyo rahim normalmış fln .Arkadaşlar böyle hamile kalıp dogum yapanınız varmı nelere dikkat ettiniz lütfen yazın. senağlama
amin canım çok teşekkürler ..Sizleri okudukca çok mutlu oluyorum kendim içinde umutlarım çoğalıyor. Allahım İnşallah bebeğini kucağına almak nasıp etsin ve umarım bende şu düğüşü problemsiz atlatırım. yazdıklarını okudum rahatladım inan çok saol.
inşallah canım darısı isteyen herkesin başına..Canım Allah tamamına erdirsin. Inşallah biz de birer birer güzel haberler verebiliriz.
Merhaba arkadaşım İnş. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın bana çok umut oldun çünkü bende mart başında 7 haftalık bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum. Beklemedeyim şu anda . İlk adetimi bekliyorum aslında bu gün olmam lazım normalde inş. uzamaz . Ben çok korkuyorum bir daha bu kötü tecrübeyi yaşarsam diye. Bana da dr 2 adet geçsin dedi. Umarım kimse bu kötü deneyimi yaşamaz bir daha Allah isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın Sanada burdan kocaman
doktor bana korunma dedi ama ne bileyim ya emin değilim korunsam die düşünüyorum ama doğum kontrol hapı kullanmakda istemiyorum galiba en iyisi 1-2 ay doğal yolla korunup hiç bişi yapmamak galiba. ama bi an evvelde bebeğim olsun istiyorum oooff off çok zor
merhaba kızlar...esraie mutlu haberlerini okudum ben de çok sevindim!dün biz de dr.umuzla keseyi gördük.değerlerle uyumlu büyüklükte ve düzgün.Ancak kesem biraz aşağıdaymış,dr.ağır kaldırma ve ilişki yasak dedi.onun dışında korkmana gerek yok dedi.progestan başladık ...ama üzüldüm yaa inşallah bişey olmaz...3 günlük rapor almıştım ne olur ne olmaz diye iyi ki almışım.pzrtsi başlıycam işe...bi de sabahları kendimi gerinirken buluyorum,özellikle karnımı acayip geriniyorum yani....dr.a söyledim bişey olmaz dedi..ama korkuyorum ....ağrım ya da kanamam yok...yeni hamişler sizde de oluyomu böle?
selam kızlar
bende bugun 5 haftalık oldum
allah kısmet ederse persembeye kontrolum war acaba o zamana kalp atısları duyulurmu yaa
Merhaba arkadaşım İnş. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın bana çok umut oldun çünkü bende mart başında 7 haftalık bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum. Beklemedeyim şu anda . İlk adetimi bekliyorum aslında bu gün olmam lazım normalde inş. uzamaz . Ben çok korkuyorum bir daha bu kötü tecrübeyi yaşarsam diye. Bana da dr 2 adet geçsin dedi. Umarım kimse bu kötü deneyimi yaşamaz bir daha Allah isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın Sanada burdan kocaman
slm geçmiş olsun seline çok zor ama hepsi geçiyo bi şekilde. Bende bir düşük bir kürtaj oldum en son geçen ay dış geblk ameliyatı oldum sag tüp alındı yinede denemekten vazgeçmicem olucak inşallah bir gün benmde bebişim .Benim gibi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz aynı şeyi yine yaşamaktan korkuyorum dr tekrar tekrar deniceksin diyo aynı şyl yaşasanda başka olanak yokmuş bebek 2 aylık olmadan düşüyo başka tahlilde yapmıyo rahim normalmış fln .Arkadaşlar böyle hamile kalıp dogum yapanınız varmı nelere dikkat ettiniz lütfen yazın. senağlama
canım buğünde test yaptırdık değer düşmemiş bir miktar yükselmiş.cumartesi tekrar istedi doktorumuz kan testi.1000 lerin üzerine çıkarsa muyaneye çağırıcak.pretty canım bende kımyasal gebelık yaşadım kımyasal düşüğü dr lar düşükten saymıyo canım cogu kadın yasıyomus ama farkına varmıyomus u dusukten 1 ay sonra calısmalara baslayıp yenıden hamıle olabılırsın canım:ecrin_bebek:
geçmiş olsun canım bende şu anda senin yaşadığını yaşıyorum.şu an 5+6 günlük ama kese görülmesi ve değer düşük çıktı.kendiliğinden adet kanamasıyla düşücek dedi doktorum.ama hala bi kanama yok.bekliyorum.çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. dr. ne antibiyotük verdi ne başka bişi hatta folic de kullanma dedi. dediğin gibi korunmanada gerek yok kendiliğinden düşük yapacaksın dedi 5,5 hatlalıkdı. ama hala kanama olmadı hala bebeğim yerinde duruyor düşündükce inanılmaz üzülüyorum. çok korkuyorum yine tekrarlar die ne zormuş bunları yaşamak..
hayırlısı olsun esracım.kalp atışlarınıda görmeyi nasşp etsin.sağlıkla kucağına almayıda inşallahkızlar dün dra gittim bebişim büyümüş kese ile değer uyumluymuş 2 hafta sonra bebişimi görmeye gideceğim. darısı başınıza canlarım
maşallah sana yaselam kızlar
bende bugun 5 haftalık oldum
allah kısmet ederse persembeye kontrolum war acaba o zamana kalp atısları duyulurmu yaa
canım buğünde test yaptırdık değer düşmemiş bir miktar yükselmiş.cumartesi tekrar istedi doktorumuz kan testi.1000 lerin üzerine çıkarsa muyaneye çağırıcak.
geçmiş olsun canım bende şu anda senin yaşadığını yaşıyorum.şu an 5+6 günlük ama kese görülmesi ve değer düşük çıktı.kendiliğinden adet kanamasıyla düşücek dedi doktorum.ama hala bi kanama yok.bekliyorum.
hayırlısı olsun esracım.kalp atışlarınıda görmeyi nasşp etsin.sağlıkla kucağına almayıda inşallah
maşallah sana ya
canım kalp atışları 7.haftadan itibaren görülebilir.
aşılamamın 10.günü adet oluyorum.yeni adet mi bilmiyorum tarih veremicem sanırım.:uhm:
inşallah canım adet olmaz ve bebişin gelir
aşılamamın 10.günü adet oluyorum.yeni adet mi bilmiyorum tarih veremicem sanırım.:uhm:
belki yerleşme kanamasıdır canım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?