Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

sabahtan tam pcnin başına kurulmuşttum bugün işim yok kızlarla sohbet ederiz diye düşünüyordum, arkadaşlarım aradılar yarın müsaitsen sana gelmek istiyoruz dedileerrr:)))
bende kalktım önce markete gittim, sonra çayın yanına bişeyler hazırladım. ancak bu saat oldu..
o kadar çok şey okumuştum hepsi gitti aklımdan..
herkesin sağlığı sıhhati yerinde miii???

ben varımm karnım çok ağrıyor düşük yapıyorum ve çalışıyorum berbat bi durum.

selincim çook geçmiş olsuunn..
en azından yarın izin al bari hem c.tesi pazarda olur bikaç gün dinlenmiş olursun.
fiziksel olarak çok yormasada insanın psikolojisi çok kötü oluyor..
bu durumda mesainin kendine eziyetten başka bir anlamı olmuyor.. benneyaptımki
kanaman bitince dr'a gitmeyi ihmal etme canım, inşallah bundan sonra güzel haberlerini alıcazz..

saol canım. ama ne mümkün özel ve bankada izin almak . zaten psikolojik sıkıntı yetiyor. anlamıyorum doktorum 7 günde kanaman bitmesse gel yoksa gelmene gerek yok dedi anlamadım hani bide özel hastane doktoru bu devlette olsa anlıcam ama.. ne bilim sıkıntılı zor geçseydi hayırlısı ile.

slm geçmiş olsun seline çok zor ama hepsi geçiyo bi şekilde. Bende bir düşük bir kürtaj oldum en son geçen ay dış geblk ameliyatı oldum sag tüp alındı yinede denemekten vazgeçmicem olucak inşallah bir gün benmde bebişim .Benim gibi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz aynı şeyi yine yaşamaktan korkuyorum dr tekrar tekrar deniceksin diyo aynı şyl yaşasanda başka olanak yokmuş bebek 2 aylık olmadan düşüyo başka tahlilde yapmıyo rahim normalmış fln .Arkadaşlar böyle hamile kalıp dogum yapanınız varmı nelere dikkat ettiniz lütfen yazın. senağlama

Canım ya sanada çok geçmiş olsun. çok iyi anlıyorum seni bende şimdi çok korkuyorum umarım Allah kimseye yaşatmaz bizerinde inşallah sondur. ve hiç bir zaman umudumuzu kaybetmemek lazım

amin canım çok teşekkürler ..
sende hafta sonu evde uzan dinlen yorma kendini kesin git doktora olmazsa başka doktora git canım ama bir baktır parça kalmasın...
Canım Allah tamamına erdirsin. Inşallah biz de birer birer güzel haberler verebiliriz.
inşallah canım darısı isteyen herkesin başına..

çok teşekkür ederim tatlım inşallah sende ikinci adetten sonra güzel haberi vericeksin bize..

canım dr ne dediyse onu yap tabiki sen kendini hazır hissetmiyorsan bekle derim

canım bende öyle birşey yok farklı olabilir.canım çok sağol seninde gözün aydın.bende ilişki yasak ve leke gelmişti o yüzden bende progestan kullanıyorum

selam kızlar
bende bugun 5 haftalık oldum
allah kısmet ederse persembeye kontrolum war acaba o zamana kalp atısları duyulurmu yaa

canım daha erken 7 haftadan sonra duyuluyor

canım çok geçmiş olsun.canım hepimiz yaşadık senin yaşadıklarını. kendinitopla ve yine olacak diye birşey yok rabbim ne derse o olur

canım düşüklerin sebebi niye araştırılmıyor. tek tüplede hamile kalınıyor kendini çok üzme canım.kendine zarar verirsin. inşallah seninde yüzün güler

canım buğünde test yaptırdık değer düşmemiş bir miktar yükselmiş.cumartesi tekrar istedi doktorumuz kan testi.1000 lerin üzerine çıkarsa muyaneye çağırıcak.

geçmiş olsun canım bende şu anda senin yaşadığını yaşıyorum.şu an 5+6 günlük ama kese görülmesi ve değer düşük çıktı.kendiliğinden adet kanamasıyla düşücek dedi doktorum.ama hala bi kanama yok.bekliyorum.

kızlar dün dra gittim bebişim büyümüş kese ile değer uyumluymuş 2 hafta sonra bebişimi görmeye gideceğim. darısı başınıza canlarım
hayırlısı olsun esracım.kalp atışlarınıda görmeyi nasşp etsin.sağlıkla kucağına almayıda inşallah
selam kızlar
bende bugun 5 haftalık oldum
allah kısmet ederse persembeye kontrolum war acaba o zamana kalp atısları duyulurmu yaa
maşallah sana ya
canım kalp atışları 7.haftadan itibaren görülebilir.

canım nasılsın

aşılamamın 10.günü adet oluyorum.yeni adet mi bilmiyorum tarih veremicem sanırım.:uhm:

Bugün doktora gittim kese 10 mm olmuş. Ama yolk sac görünmüyor yaa. Doktor önemli değil birkaç gün içinde görünür gelişim iyi dedi ama ben inanmıyorum artık doktorlara. Çok rahat giderken yine stres yumağına döndüm. 5+5 günlük görünüyor dedi ama geç döllenmede olmuş olabilir şu an için her şey normal dedi ama görünmesi lazımdı diye biliyorum geçen hamileliğimde 5+3 günde görünmüştü. Doktor onunla kıyaslama kötü sonuçlanmış zaten dedi. Bilemiyorum ki yeni hamile kalan arkadaşlardan yolk sacı gören var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…