- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #8.021
slm fıstıklar nasılsınız
fundacım canım ınsallah toparlanmıssındır
ozlemcım ben adet oldum malesef sabah namaz ıcın kalkmıstım kı ne goreyım
napalım bu ayda kısmet degılmıs
iyidir canım ne olsun. benimde gıdaklama zamanım başladı dün itibariyle :))))))))))) bakalım inşallah bu ay başarılı olabiliriz.ve bu uğurlu topiğe daha nice gebelik haberleri veririz
slm fıstıklar nasılsınız
fundacım canım ınsallah toparlanmıssındır
ozlemcım ben adet oldum malesef sabah namaz ıcın kalkmıstım kı ne goreyım
napalım bu ayda kısmet degılmıs
saol özlemcim.inşallah bitanemherşey daha güzel olacak bitanem,dualarım hepinizle.
sen bol bol dinlen tatlım,stres yapma.inşallah müjdeli haberler yakın..
iyidir canım ne olsun. benimde gıdaklama zamanım başladı dün itibariyle :))))))))))) bakalım inşallah bu ay başarılı olabiliriz.ve bu uğurlu topiğe daha nice gebelik haberleri veririz
hadi bakalım çalışmaları sıkı tut canım,bereketli olsunnnkaydirigubbakcemile2
bu ayda coşmaya devam edicez inşallah..
saol özlemcim.inşallah bitanem
bereketli olsun inşallah.güzel haberler duyarız inşallah senden de canım bu ay
Arkadaşlar yaa..her kanama gördüğünüzde adet oldum diye düşünüp pes etmeyin lütfen...Şuna bir göz atarmısınız ? Ben şu an melek olan ikizlerime böyle kavuşmuştum...
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...namaniz-olsa-bile-betahcg-testi-yaptirin.html
canım üzülme baya baya kanaman mı geliyo yoksa lekelenme tarzında mı oluyo.
eğer lekelenme ise endişe etme.yerleşme kanaması olabilir canım.
Canım lekelenme haricine adet kanaması gibi olsa da bilinmez çünkü benim transferin 8. günü aynı adet kanaması gibi yoğun ve kırmızı kanamam olmuştu..ama hamileydim hem de ikizlere....3 -4 gün sürdü hemde....Dr embriyo kılcal damarlar üzerinde bir yere yerleşmeye çalışmışsa kanama olabilir demişti..hemen progesteron iğnelerine başlamıştım..kanama öyle geçti...
kızlar resmen adet oluyorum.ne yapalım kısmet böyleymiş.senağlama
kızlar resmen adet oluyorum.ne yapalım kısmet böyleymiş.senağlama
canım üzülme demek ne kadar doğru bilemiyorum , üzülmememiz neredeyse imkansız. Sonucta insanız. Yaşanan kötü tecrübelerden dolayı maalesef kendimizi harap ediyoruz. Ama hepimizin ben güçlülüğüne hayranım. Gerçekten. Bizler , hepimiz bu güçlülüğümüzün, sabrımızın sonucunu elbet ve elbet bir gün alacağız.Sevgiler
Pari sana bişey sormak istiyorum ben şuanda ankarada çalışıyorum ama evim ve eşim bursada bursada önereceğin hastane ve doktor varmıdır?
selinecim,ben düşük yapar yapmaz prof.dr.gürkan uncuya gittim,çok iyi bir dr.ama sürekli kongrelerde oluyor ve yoğun oyüzden dr.ahmet yılmaz takip ediyor beni,kafamı karıştıran bişey olursa gürkan hocaya gidiyorum yine..ama Ahmat bey gerçekten çok iyi bir hekim.arkadaşımın doğumunu jimerde o yaptı,sezeryan ve spinal anestezi ile.gayet başarılı geçti operasyon.hastaneden de dr.dan da çok memnun kaldılar.2 gün önce kesemizi gözterdi dr. bey bize,olması gereken boyutlardaymış,çok mutlu olduk.Allah kısmet ederse 10 gün kadar sonra bebişimizi görücez inşallah...şimdilik kesenin aşağıda olması ve benim sabahları inatla ve sürekli olarak gerinmelerim dışında sorun yok....gülme,sabahları gerinirken buluyorum kendimi..ve bundan çok korkuyorum,bebeğe bi zarar gelir diye...anlamıyorum,engel de olamıyorum...inşallah bişey olmaz...
Bahsettiğin doktorla hangi hastanede yada muaynanesi nerede? İçini ferah tut o kadarcık gerileden bişi olmaz. Allah inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip eder.
pari kaçıncı haftadasın kesen kaç mm'di ve yolk sac göründü mü sende?
canım gürkan uncu fakültede...fatih sultan mehmet bulvarında muayenehanesi var,hastalarına orda bakıyo.Ahmet Yılmaz medical parcda başladı,hani şu fomaradaki hastanede.ben muayenehanesine gidiyorum,onun muayenehanesi de bulvarda.sana telefonlarını da veririm istersen.Bak bi de şevket yılmaz ssk da bi dr. var Yalçın Gürel o da çok iyidir,çok rahatlatır insanı.onun muayenehanesi de altıparmakta.sen seç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?