Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

slm fıstıklar nasılsınız
fundacım canım ınsallah toparlanmıssındır
ozlemcım ben adet oldum malesef sabah namaz ıcın kalkmıstım kı ne goreyım
napalım bu ayda kısmet degılmıs

canım olsun,kısmet değilmiş dediğin gibi.doğru zamanı bekliyo meleğin.
sen çok kafana takmamaya çalış,bu ay aşılama yaptırcam diyodun,hayırlısı olsun.ilk aşılamada gebe kalan çoook bayan var.inşallah önümüzdeki ay müjdeli haberini alıcaz canım..

iyidir canım ne olsun. benimde gıdaklama zamanım başladı dün itibariyle :))))))))))) bakalım inşallah bu ay başarılı olabiliriz.ve bu uğurlu topiğe daha nice gebelik haberleri veririz

hadi bakalım çalışmaları sıkı tut canım,bereketli olsunnnkaydirigubbakcemile2
bu ayda coşmaya devam edicez inşallah..

slm fıstıklar nasılsınız
fundacım canım ınsallah toparlanmıssındır
ozlemcım ben adet oldum malesef sabah namaz ıcın kalkmıstım kı ne goreyım
napalım bu ayda kısmet degılmıs

toparlanıyorum canım buğün daha iyi hissediyorum kendimi
olsun bi tanem bu ya olucak inşallah .umudu yitirmek yok tamam mı

herşey daha güzel olacak bitanem,dualarım hepinizle.
sen bol bol dinlen tatlım,stres yapma.inşallah müjdeli haberler yakın..
saol özlemcim.inşallah bitanem

iyidir canım ne olsun. benimde gıdaklama zamanım başladı dün itibariyle :))))))))))) bakalım inşallah bu ay başarılı olabiliriz.ve bu uğurlu topiğe daha nice gebelik haberleri veririz

bereketli olsun inşallah.güzel haberler duyarız inşallah senden de canım bu ay

Mınık kelebek,prettywomen,seline canlarım benım cok tsk ederım
o guzel sozlerınız ıcın
sabah esımle karar aldık adet gunume kadar beklıycez
pazartesı yanı
tekrar test yapıcam eger ıkıncı cızgı net cıkarsa hemen doktoruma gıtcem
zaten en son tahlııllerımı gecen ay yaptırdım
bır sıkıntı yokdu ama pretty dedıgın gıbı erken mudahele cok daha ıyı
kızlar cok garıbım tahmın edemezsınız
tek sıze soyledım kımse bılmıyor
zaten bızde 4 aylık olana kadar annelerımıze bıle soylemıycez
esımle anlastık
aslında hamıle kalmak tamamda onemlı olan saglıklı sonuclandırmak
ıns her bekleyen kucagına sag salım alır bebegını kucagına
ne dıyım korkularla karısık mutlulukla huzun arasına sıkıstım ben bugun

evet canım benim bi arkadaş hamileyim diye doktora gitti. daha 1 aylık diye biliyodu arkadaşım, doktoru2.5 aylıksın demiş.kıs şaşırdı nasıl olur demiş doktora ben şakır şakır adet oldum o dediğiniz dönemler.olabiliyo yani.

canım üzülme baya baya kanaman mı geliyo yoksa lekelenme tarzında mı oluyo.
eğer lekelenme ise endişe etme.yerleşme kanaması olabilir canım.

kızlar resmen adet oluyorum.ne yapalım kısmet böyleymiş.senağlama

kızlar resmen adet oluyorum.ne yapalım kısmet böyleymiş.senağlama

canım üzülme demek ne kadar doğru bilemiyorum , üzülmememiz neredeyse imkansız. Sonucta insanız. Yaşanan kötü tecrübelerden dolayı maalesef kendimizi harap ediyoruz. Ama hepimizin ben güçlülüğüne hayranım. Gerçekten. Bizler , hepimiz bu güçlülüğümüzün, sabrımızın sonucunu elbet ve elbet bir gün alacağız.Sevgiler

canım çok sağol umarım birgünmükafatını görürüm.:Saruboceq:

Pari sana bişey sormak istiyorum ben şuanda ankarada çalışıyorum ama evim ve eşim bursada bursada önereceğin hastane ve doktor varmıdır?

selinecim,ben düşük yapar yapmaz prof.dr.gürkan uncuya gittim,çok iyi bir dr.ama sürekli kongrelerde oluyor ve yoğun oyüzden dr.ahmet yılmaz takip ediyor beni,kafamı karıştıran bişey olursa gürkan hocaya gidiyorum yine..ama Ahmat bey gerçekten çok iyi bir hekim.arkadaşımın doğumunu jimerde o yaptı,sezeryan ve spinal anestezi ile.gayet başarılı geçti operasyon.hastaneden de dr.dan da çok memnun kaldılar.2 gün önce kesemizi gözterdi dr. bey bize,olması gereken boyutlardaymış,çok mutlu olduk.Allah kısmet ederse 10 gün kadar sonra bebişimizi görücez inşallah...şimdilik kesenin aşağıda olması ve benim sabahları inatla ve sürekli olarak gerinmelerim dışında sorun yok....gülme,sabahları gerinirken buluyorum kendimi..ve bundan çok korkuyorum,bebeğe bi zarar gelir diye...anlamıyorum,engel de olamıyorum...inşallah bişey olmaz...

Bahsettiğin doktorla hangi hastanede yada muaynanesi nerede? İçini ferah tut o kadarcık gerileden bişi olmaz. Allah inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip eder.

Bahsettiğin doktorla hangi hastanede yada muaynanesi nerede? İçini ferah tut o kadarcık gerileden bişi olmaz. Allah inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip eder.

canım gürkan uncu fakültede...fatih sultan mehmet bulvarında muayenehanesi var,hastalarına orda bakıyo.Ahmet Yılmaz medical parcda başladı,hani şu fomaradaki hastanede.ben muayenehanesine gidiyorum,onun muayenehanesi de bulvarda.sana telefonlarını da veririm istersen.Bak bi de şevket yılmaz ssk da bi dr. var Yalçın Gürel o da çok iyidir,çok rahatlatır insanı.onun muayenehanesi de altıparmakta.sen seç...

pari kaçıncı haftadasın kesen kaç mm'di ve yolk sac göründü mü sende?

canım ben daha büyük sanıyodum ama dr.a gittiğimde sonuçlar ve kesenin boyutlarına göre 5.haftada olduğumu söyledi dr.bugün itibarıyle 5+3 falanım yani.henüz yolc sac ve embriyonun görünmesi için erken.dr.da öyle söyledi zaten 1 hafta 10 gün sonra gel belki kalp atışlarını da duyarız hatta dedi...ben de kısmetse haftaya cumartesi gideyim diyorum...

medical park ile bizim kurumun anlaşması var benim için iyi olur. ozaman ben öncelikle hastaneden bi randevu alayım. çok çok teşekkür ediyorum yardımların için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…