Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Bu internet var ya bu internet beni mahvetti. Okuyorum okuyorum bir yerde diyor ki gebelik kesesi 8mm olduğu halde yolk kesesi gözlenmezse gebelik bozulmuş demektir, bir yerde 10mm bir yerde de 12 mm diyor. Sersem etti bunlar beni yaaa. En iyisi perşembeye kadar bekleyip her şeyi oluruna bırakmak.

canım ya hamilesin tabiki.hemen kan testini yaptır ve kesinleştir sonucu.

canım neden test yapmıyorsun. lekelenmen hamile olabileceğini gösteriyor. hadi canım inşallah

canım dediğin gibi sonuçlanması çok önemli inşallah sağlıcakla kucağımıza alacağız

inşallah inşallahh sabrımızın sonu mutlaka selamet olacakkk inanıyorummm

bereketli çalışmalar canımkaydirigubbakcemile3

kızlar resmen adet oluyorum.ne yapalım kısmet böyleymiş.senağlama

canım inşallah bir dahaki aya kendiliğinden olur tatlım üzme kendini

canım kafa bulandırıyor bekle canım randevu gününü

prettybaby inşallah bebeğin tam da istediğin bu ayda sana gelmiştir canım.
Söyleme konusunda ben de kararlıydım ama duramadım işte. Söyledim.

Evet güzel haberi vermek iyi de peşine üzücü bir sonuç olursa onu söylemek de bir o kadar zor geliyor insana. Allah hep güzel haberler paylaşmayı nasip etsin sevdiklerimizle.

Nilaycığım o dediğin çamur gibi lekelenmelerden sonra hamile mi kaldın?
yok canım 2 ay sonra hamile kaldım...
canım kesin hamilesin tebrik ediyorum..
bende sabah yapmıştım testi akşam çıkmıştı ikinci çizgi senin yine 2 saat sonra çıkmış hamile olmasan o çizgiyi göremezdin yarın kan testi yaptır gülüm..
slm fıstıklar nasılsınız
fundacım canım ınsallah toparlanmıssındır
ozlemcım ben adet oldum malesef sabah namaz ıcın kalkmıstım kı ne goreyım
napalım bu ayda kısmet degılmıs

canım benim inşallah bu son olur önümüzdeki ay hamiş haberini alırız...

meraba arkadaşlar bende şubatn 2 de düşük yaptım düşükten sonraki ilk adetim tam 1 ay üzerine oldu 10gün devam etti ve 13 gün sonra tekrar leklenmelerim oldu oda 10gün devam etti haytımda ilk defa erken böyle adet gibi bişi oldum hemen idrar testi kan tahlili yaptırdım sonuç negatif sizdede böyle düşükten sonra düzensizlikler yaşayan varmı*?*?*? :1no2:

merhaba cok gecmıs olsun allah tekrar yasatmasın
benım kurtajdan sonrakı ılk adetım 2 ay sonra gelmıstı
ve mıktarı cok fazlaydı oluyor boyle duzensızlıkler endıselenmene gerek yok

geçmiş olsun canım.ilk zmanlarda böyle düzensizlikler olabiliyo.ben kürtajdan 38 gün sonra adet olmuştum .daha sonra aradan bir hafta geçtikten sonra tekrar 1 hafta boyunca lekelenmelerim oldu.ama ondan sonraki ay düzene girdi.korkulucak bişi yook canım.rahim kendini toparlamaya çalışıyo.

çok saol canım ben kendimi bu konuda yalnız hissediyodum meğer sadece ben değilmişim gerçekten olabiliyomuş bu tür düzensizlikler a.s.

mrb pretty women nasılsın canın

selam iyim canım saol.hoş geldin topiğimize
kısaca bahsedeyim kendimden.ilk hamileliğim 11+5 günlükken bebeğimin kalp atışlarının durmasıyla kürtajla sonlandı.
geçen hafta 2. bebeğime hamile olduğumu öğrendim.ama bu hafta kötü haberlerle yıkıldım
kese görünmedi.hemen bi kan tahlili ve değerler yükselmemiş.bu hafat boyunca gün aşırı kan tahlilleri yaptırıp durduk en son bu sabah yaptırdık.değerler yükseliyo ama neye yarar ki.buğün 1119 olmuşdoktorumuz durum dış gebeliğe doğru gidiyo dedi.pazartesi vajinal ultrasonda görünür kese dedikürtaja gerek olmadığını bir ilaç verip surumu sonlandıracağını söyledi.
benim durum bu canım.aman adetim gelmesin diye beklerken şimdide hemen gelsinde şu stresten kurtulayım diye bakıyorum

ben çıkıyorum kızlar biraz elişi yapmam lazım kardeşimin nişan bohçasını hazırlıyorum bana kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…