- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #8.061
selam iyim canım saol.hoş geldin topiğimize
kısaca bahsedeyim kendimden.ilk hamileliğim 11+5 günlükken bebeğimin kalp atışlarının durmasıyla kürtajla sonlandı.
geçen hafta 2. bebeğime hamile olduğumu öğrendim.ama bu hafta kötü haberlerle yıkıldım
kese görünmedi.hemen bi kan tahlili ve değerler yükselmemiş.bu hafat boyunca gün aşırı kan tahlilleri yaptırıp durduk en son bu sabah yaptırdık.değerler yükseliyo ama neye yarar ki.buğün 1119 olmuşdoktorumuz durum dış gebeliğe doğru gidiyo dedi.pazartesi vajinal ultrasonda görünür kese dedikürtaja gerek olmadığını bir ilaç verip surumu sonlandıracağını söyledi.
benim durum bu canım.aman adetim gelmesin diye beklerken şimdide hemen gelsinde şu stresten kurtulayım diye bakıyorum
kısaca bahsedeyim kendimden.ilk hamileliğim 11+5 günlükken bebeğimin kalp atışlarının durmasıyla kürtajla sonlandı.
geçen hafta 2. bebeğime hamile olduğumu öğrendim.ama bu hafta kötü haberlerle yıkıldım
kese görünmedi.hemen bi kan tahlili ve değerler yükselmemiş.bu hafat boyunca gün aşırı kan tahlilleri yaptırıp durduk en son bu sabah yaptırdık.değerler yükseliyo ama neye yarar ki.buğün 1119 olmuşdoktorumuz durum dış gebeliğe doğru gidiyo dedi.pazartesi vajinal ultrasonda görünür kese dedikürtaja gerek olmadığını bir ilaç verip surumu sonlandıracağını söyledi.
benim durum bu canım.aman adetim gelmesin diye beklerken şimdide hemen gelsinde şu stresten kurtulayım diye bakıyorum
canım kesin hamilesin tebrik ediyorum..
bende sabah yapmıştım testi akşam çıkmıştı ikinci çizgi senin yine 2 saat sonra çıkmış hamile olmasan o çizgiyi göremezdin yarın kan testi yaptır gülüm..
saol nılaycım ıns oyledır daha sevınemıyorum
allahım hayırlısını versınde kucagıma almayı nasıp etsın ıns
prettybaby inşallah bebeğin tam da istediğin bu ayda sana gelmiştir canım.
Söyleme konusunda ben de kararlıydım ama duramadım işte. Söyledim.
canım dediğin gibi sonuçlanması çok önemli inşallah sağlıcakla kucağımıza alacağız
allahım kımsenın kucagını bos bırakmasın
hamıle kalmak onemlı ama
en onemlısı hamılelıgı guzel sonuclandırmak
ıns herkes sorunsuz bebegını kucagına alıra.s.
canım ya hamilesin tabiki.hemen kan testini yaptır ve kesinleştir sonucu.
canım neden test yapmıyorsun. lekelenmen hamile olabileceğini gösteriyor. hadi canım inşallah
meraba arkadaşlar bende şubatn 2 de düşük yaptım düşükten sonraki ilk adetim tam 1 ay üzerine oldu 10gün devam etti ve 13 gün sonra tekrar leklenmelerim oldu oda 10gün devam etti haytımda ilk defa erken böyle adet gibi bişi oldum hemen idrar testi kan tahlili yaptırdım sonuç negatif sizdede böyle düşükten sonra düzensizlikler yaşayan varmı*?*?*? :1no2:
arkadaşlar diyet bölümüne yoğunluk verdğim için birkaç gündür aksattım sizi..hatırlatayım kendimi. 6 yaşında kızım var. 1 yıldır 2. bebek istiyoruz. 5 ay önce 4 haftalık düşük yaptım.3 aydır çalışmalara devam yine. ama size sormam gereken bişey var.. adetlerim düzensiz. düşen bebeğimde de geç döllenme olmuştu.benim adetimin 24 martta gelmesi gerekiyodu. yani bugün 18 gün oldu tam. günüm geçtikten sonra 7. ve 14. günlerde idrarda test yaptırdım (sağlık ocağında) tek çizgi çıktı. ama bende hala tık yok. gerçi kendim alıp yapmalıydım, çünkü sağlık ocağında 2-3 dk. bekleyip söylüyolar sonucu. burda okuyorum 2 saat sonra hatta akşam 2. çizgiyi görenler var... ve asıl önemli sorun ben 3 gündür diyetteyim,düzenli koşu ve aletli jimnastik de cabası.. tabi korunmuyoruz zaten. ve 3 gündür spor sonrası lekelenme tarzı kanamam oluyo. ama 1 ped olmadan kesiliyo. ertesi gün yine aynı. salı günü doktoruma gidip beta-hcg yaptırıcam ama sizce hamile olma ihtimalim var mı? spordan dolayı korkuyorum da .düşen meleğimde de aynı 3-4 gün lekelenme olup sonrayoğun kanamayla düşmüştü.. ne olur fikirlerinizi bekliyorum... Çok üzgünüm çoook
inş. hamişimdir ama inş.bebeğim varsa eğer ona bişey olmaz :Saruboceq:
Kısss esra bıcırık nasıl gidiyor hamilelik, nete giremiyorum diye sizi unuttum sanmayın heee :)
arkadaşlar diyet bölümüne yoğunluk verdğim için birkaç gündür aksattım sizi..hatırlatayım kendimi. 6 yaşında kızım var. 1 yıldır 2. bebek istiyoruz. 5 ay önce 4 haftalık düşük yaptım.3 aydır çalışmalara devam yine. ama size sormam gereken bişey var.. adetlerim düzensiz. düşen bebeğimde de geç döllenme olmuştu.benim adetimin 24 martta gelmesi gerekiyodu. yani bugün 18 gün oldu tam. günüm geçtikten sonra 7. ve 14. günlerde idrarda test yaptırdım (sağlık ocağında) tek çizgi çıktı. ama bende hala tık yok. gerçi kendim alıp yapmalıydım, çünkü sağlık ocağında 2-3 dk. bekleyip söylüyolar sonucu. burda okuyorum 2 saat sonra hatta akşam 2. çizgiyi görenler var... ve asıl önemli sorun ben 3 gündür diyetteyim,düzenli koşu ve aletli jimnastik de cabası.. tabi korunmuyoruz zaten. ve 3 gündür spor sonrası lekelenme tarzı kanamam oluyo. ama 1 ped olmadan kesiliyo. ertesi gün yine aynı. salı günü doktoruma gidip beta-hcg yaptırıcam ama sizce hamile olma ihtimalim var mı? spordan dolayı korkuyorum da .düşen meleğimde de aynı 3-4 gün lekelenme olup sonrayoğun kanamayla düşmüştü.. ne olur fikirlerinizi bekliyorum... Çok üzgünüm çoook
inş. hamişimdir ama inş.bebeğim varsa eğer ona bişey olmaz :Saruboceq:
selam kızlar,nasılsınız bakalım?pretty erken teşhis çok önemli,hayırlı olan,sağlıklı bir gebelik istiyoruz hepimiz..inşallah öyle de olur.ben şimdi 5+5 deyim herşey iyi gidiyodu dün akşama kadar :1no2: karnım,kasıklarım,bileklerim ve dizlerim öyle ağrıdı ki...karnım da davul gibi şişti
bir anlam veremedim.bu sabah kalktığımda ise herşey yine normaldi...çok korkuyorum kızlar..önümüzdeki cumartesi dr.umuza gidecektik..sanırım biraz daha erken gidicem..bugün de aynı ağrılar olursa yarın gidicem,yok olmazsa salı artık...dua edin bişey olmasın...
progestan kullanıyorum güzelim..evet aslında o da yapabilir..bi de evhamlıyım ben...kabız olmayayım diye magnesie calsine içtim 2-3 gün üst üste sonra da ishal oldum!!o yüzden barsaklarım da şaşırmış olabilir...kanamam yok,akıntım aynı şekilde devam ediyor.bulantılarım da var,bulantı yüzde yüz olmasa da düşük riskinin az olduğunu işaret ediyor,onunla teselli buluyorum işte...sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?