Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

çok geçmiş olsun canım onun için bende inşallah adet olmam demiyorum rabbim hayırlısını nasip et diyorum bide bakıyon adet olmam adet olmam diye diye adet olmuyomuşsun sonra keendin isteyerek inşallah olurum diyosun biz kullar çok nankörüz :bbo: senin tedavisiz galiba hamileliklerin demi benimde tedaviyle 2 ay önce 2 düşğümü yaptım bu ay düzensiz olduğum için başlayamadık tedaviye inşallah düzenli olunca başlıcaz tekrar sorunum multikistik over çok fazla bi sorun değilmiş çok şükürki azda olsa tadıyorum hamişliği ilki 2 yılıkken 7 haftalık kendiliğinden 2. şubatta 5 haftalık yine kendiliğinden düştü benim bebişler çok akıllılar annelerine fazla eziyet çektirmeden gidiyolar benim hikayemde kısaca böyle işte a.s

Fundacım çok geçmiş olsun canım, dış gebeliğe dönüyorsa bile erkenden bilip önlemini almak da iyi, rabbim bizleri böyle sınıyor galiba, inşallah en kısa sürede iyileşir ve devam edersin canım ama ovulasyonun olduğu zaman hamile kalabildiğini biliyorsun ne güzel, benim ovulasyonum düzenli olmasına rağmen zor hamilelik gerçekleşiyor, herkesin sorunu farklı işte:1no2:

Özlem, melike kıslar sizler napıyorsunuz? Özlemcim hamişlik nasıl gidiyor, bulantın falan var mı?

Melike bacııım bu ay bende yine bir şey yok mu neeee, ne zaman gelecek kıs bizim veletler?laelaelaelaelae

prettybaby inşallah bebeğin tam da istediğin bu ayda sana gelmiştir canım.
Söyleme konusunda ben de kararlıydım ama duramadım işte. Söyledim.

ıns arkadasım ıns
ben suan daha tam hamıle oldugumu anlamadıgım ıcın
söylemem gıbı dıyorum ama kan testınden ve kesecıgı gordukten sonra
durabılırmıyıım bende bılmıyorum

canım butün bunlar çok normal benim düşükten sonra toplam 21 gün kanamam oldu ama bazı güler hiç gelmiyodu bazı günlerdeçok geliyodu yani korkma bunlar çok normal

arkadaşlar diyet bölümüne yoğunluk verdğim için birkaç gündür aksattım sizi..hatırlatayım kendimi. 6 yaşında kızım var. 1 yıldır 2. bebek istiyoruz. 5 ay önce 4 haftalık düşük yaptım.3 aydır çalışmalara devam yine. ama size sormam gereken bişey var.. adetlerim düzensiz. düşen bebeğimde de geç döllenme olmuştu.benim adetimin 24 martta gelmesi gerekiyodu. yani bugün 18 gün oldu tam. günüm geçtikten sonra 7. ve 14. günlerde idrarda test yaptırdım (sağlık ocağında) tek çizgi çıktı. ama bende hala tık yok. gerçi kendim alıp yapmalıydım, çünkü sağlık ocağında 2-3 dk. bekleyip söylüyolar sonucu. burda okuyorum 2 saat sonra hatta akşam 2. çizgiyi görenler var... ve asıl önemli sorun ben 3 gündür diyetteyim,düzenli koşu ve aletli jimnastik de cabası.. tabi korunmuyoruz zaten. ve 3 gündür spor sonrası lekelenme tarzı kanamam oluyo. ama 1 ped olmadan kesiliyo. ertesi gün yine aynı. salı günü doktoruma gidip beta-hcg yaptırıcam ama sizce hamile olma ihtimalim var mı? spordan dolayı korkuyorum da .düşen meleğimde de aynı 3-4 gün lekelenme olup sonrayoğun kanamayla düşmüştü.. ne olur fikirlerinizi bekliyorum... Çok üzgünüm çoook
inş. hamişimdir ama inş.bebeğim varsa eğer ona bişey olmaz :Saruboceq:

Canım benim inşaallah bebiş vardır ve sorun yoktur.Ama hem korunmazken hemde niye ağır sporlara girişirsin?En iyisi hemen bir kan tahlili vermek.

ıyı pazarlar kızlarrrrrr
nerelerdesınız pek ugrayan olmamıs buralara tabı kocıslerle berabersınız aklınıza gelmıyor dımı

fundacım nehabersın tatlım durumlar nasıl?

canım şimdi kesin teşhis koyuldumu dış gebelik diye.aman canım kendine çok iyi bak :1hug:

Kısss esra bıcırık nasıl gidiyor hamilelik, nete giremiyorum diye sizi unuttum sanmayın heee :)

ablam şimdilik rabbiminde izni ile iyi gidiyor 2 hafta sonra kalp atışlarını duyacağız kısmetse sabırsızlıkla bekliyorum sen nasılsın

canım korunmuyoruz diyorsun ama kendini yoracak sporlar yapıyorsun ne olursa olsun yavaş hareket etmen gerekiyor.inşallah hamişsindir ve bebğin duruyordur. şimdilik netleşene kadar sporu bırak.çünkü geç döllenme olmuştur belki ve testte çıkmayabilir günün çok geçmiş

selam kızlar,nasılsınız bakalım?pretty erken teşhis çok önemli,hayırlı olan,sağlıklı bir gebelik istiyoruz hepimiz..inşallah öyle de olur.ben şimdi 5+5 deyim herşey iyi gidiyodu dün akşama kadar :1no2: karnım,kasıklarım,bileklerim ve dizlerim öyle ağrıdı ki...karnım da davul gibi şişti
bir anlam veremedim.bu sabah kalktığımda ise herşey yine normaldi...çok korkuyorum kızlar..önümüzdeki cumartesi dr.umuza gidecektik..sanırım biraz daha erken gidicem..bugün de aynı ağrılar olursa yarın gidicem,yok olmazsa salı artık...dua edin bişey olmasın...

canım ilaç kullanıormusun dün gece bendede aynısı oldu karnım çatlayacak sandım. ama bende ağrı falan yok.için rahatlayacaksa canım ihmal etme

progestan kullanıyorum güzelim..evet aslında o da yapabilir..bi de evhamlıyım ben...kabız olmayayım diye magnesie calsine içtim 2-3 gün üst üste sonra da ishal oldum!!o yüzden barsaklarım da şaşırmış olabilir...kanamam yok,akıntım aynı şekilde devam ediyor.bulantılarım da var,bulantı yüzde yüz olmasa da düşük riskinin az olduğunu işaret ediyor,onunla teselli buluyorum işte...sen nasılsın?

canım bende prrogestan kullanıyorum bende şuan mide bulantısı falan olmuyor.şimdilik rabbime şükürler olsun iyiyiz kalp atışalarını duyacağım zamanı bekliyorum. canım kafanı takma fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…