- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #8.181
slm arkadaslar bende 20 martta dusuk yaptım kanamam 9 gun surdu nısanın 11 ınde regl oldum ama damla damla ne yapmam gerekıyo bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım:))
slm arkadaslar bende 20 martta dusuk yaptım kanamam 9 gun surdu nısanın 11 ınde regl oldum ama damla damla ne yapmam gerekıyo bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım:))
iyi akşamlar canım nasılsın sende varmı bebiş :CüvCüv:
Melikeem canım ben de seni ösledim kıs, işler güçler çok yoruluyorum bu sıralar, aklımdasınız hep, naptın, moralin nasıl bu sıralar?
arkadaslar korunma surem bıttı tekrar hamıle kalmak ıcın bıseyler yapmalımıyım onerıleınızı beklıyorum
sevgili xxxxxangel , korunma sürenin bitmesine çok sevindim. İnşallah senden de en kısa zamanda güzel haberler alırız. Eğer normal yoldan hamile kalabiliyorsan ve bir problem yoksa kafandan stresleri, kötü düşünceleri atıp yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeye dikkat etmeni tavsiye ederim. Ayrıca beslenmene , yediğine içtiğine de dikkat et. Folic asit alıyor musun ? 2. denemeye mi başlıyorsun canım ?
kızlar ben farlutal kullanıyorum hala adet olmadım kulanan varmıydı nezaman adet oldunuz deliricem valla
slm kızlar,bikaç gündür uğrayamadım siteye,aklım hep sizdeydi..
benim bulantılarım başladı ve acayip uykuluyum gün boyunca,halsizim,koltuktan kalkamıyorum bazen,bende bahane oluyo diye bol bol yatıyorum.çünkü doktorum istirahat vermişti.
fundacım aklım sende,neler oldu canım.kan tahlili sonucunu yaz bitanem,inşallah he güzel haberlerini alayım diye dua ediyorum...
mehtapcım eşine çok geçmiş olsun canım,allahım sağlık sıhhat versin inşallah.bu zor günlerinizde müjdeyi alırsın inşallah kan tahlilinden:)
aylincim foto çok güzel yaa,maşallah sana ve emirimize canım...
melikecim,pınarcım,nerimancım sizlerdende en kısa zamanda alıcaz güzel haberleri inşallah..
esracık,sen nasılsın tatlım..benim hamilelik belirtilerim artık tamamiyle başladı.hiç iştahım yok..hevesle yemek yapıyorum tabağa koyunca yiyemiyorum bi türlü..
hepinizi öpüyorum tatlişkolarım...
aylincim nasılsın tatlım..yiğenim nasıl?canım günüm geçerse yaptıracam kantesti,beklemedeyim canımcım..QUOTE]
mehtapcııım bizde seninle bekliyoruuz gününün geçmesini canımm.. Allahım hayırlısını göstersiinn..
mehtapcım esıne cok gecmıs olsun en kısa zamanda kendı ısıne doner ınsallah
ayyyyyyyy ınsallah bebıs vardır da ondan cıkmıstır cızgı
kan testı yaptırsan bellı olur aslında hayırlısı olsun be canım
bılıyorsun bende bu ayda bırsey yok bosverdım artık saldım cayıra mevlam kayıra hesabı
ılac falanda kullanmıyorum artık bırgun olacak bılıyorum beklemekten baska care yok
yelizciiiiiim sal çayıra tabiiiii, bak bahar geldii ne güzeel bu havalar insanı hamile yapar ben sölim canikooooooooomm Şeniz
canım ilk adetinin öyle olması normal mayısı bekle bakalım yine mi öyle olucak.. eğer yine bir terslik hissedersen dr'una sorarsın canım..slm arkadaslar bende 20 martta dusuk yaptım kanamam 9 gun surdu nısanın 11 ınde regl oldum ama damla damla ne yapmam gerekıyo bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım:))
geçmiş olsuun. :1hug:
kadrişimmm nerelerdesin seen. merak ediyorum seni, arada yaz buraya olur mu canım..evtt kızlar bıaylık daha bekleyişin sonuna geldık. reglımim geldıgını farkettım çok şukurkı gununde geldı.gecıkmedı bekletıp heveslendırmedı en azından bızı napalım buayda nasıp değilmiş
arkadaslar korunma surem bıttı tekrar hamıle kalmak ıcın bıseyler yapmalımıyım onerıleınızı beklıyorum
acileen çalışmalara başlansıın tatlım Şeniz
ben korunma sürem bittiğinde kan testi yaptırmıştım kansızlık var mı yok mu diye, kontrol ettirmekte fayda vr demişti dr'um.
slm kızlar,bikaç gündür uğrayamadım siteye,aklım hep sizdeydi..
benim bulantılarım başladı ve acayip uykuluyum gün boyunca,halsizim,koltuktan kalkamıyorum bazen,bende bahane oluyo diye bol bol yatıyorum.çünkü doktorum istirahat vermişti.
fundacım aklım sende,neler oldu canım.kan tahlili sonucunu yaz bitanem,inşallah he güzel haberlerini alayım diye dua ediyorum...
mehtapcım eşine çok geçmiş olsun canım,allahım sağlık sıhhat versin inşallah.bu zor günlerinizde müjdeyi alırsın inşallah kan tahlilinden:)
aylincim foto çok güzel yaa,maşallah sana ve emirimize canım...
melikecim,pınarcım,nerimancım sizlerdende en kısa zamanda alıcaz güzel haberleri inşallah..
esracık,sen nasılsın tatlım..benim hamilelik belirtilerim artık tamamiyle başladı.hiç iştahım yok..hevesle yemek yapıyorum tabağa koyunca yiyemiyorum bi türlü..
hepinizi öpüyorum tatlişkolarım...
aay özlemcime kıyamam belirtileri başlamışş.
ilk başlarda böyle leyla gibi oluyosun özlemciim napalım bebişlerimiz için dayancaz canım.. böyle erken başlaması daha iyi olmuş aslında benim 10. haftada başlamıştı bulantılarım 18. haftaya kadar sürmüştü. senin daha erken biter inşallah canım..
bende 1 defa kullanmıstım ondan ılac bıttıkten sonra 11.gunde geldı benım adetım
stres yapma derım olacagı varsada olmuyor
slm ozlemcım demek belırtıler basladı ha eeee olacak artık o kadar bekledın dımı
hem bulantı olması saglıklı bır gebelıgın ısaretıymıs dr.oyle soylemıstı bana ılk gebelıgmde hıc bulantım yoktu da oyle demıstı kendılerı
bolbol yat dınlen canım ama yemenıde ıhmal etme cıkaracagını bılsende yemeye calıs
fundacım nasılsın tatlım bır haber ver bıze dualarımız senınle
kızlar bızım dun evlılık yıldonumumuzdu 4.yıla gırdık ınsallah bu yılda bebegımı kucagıma alırım opuyorum cookkkkk
yelizcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsuuuuunn canımm..
eşinle, bebeklerinle sağlıklı bir ömür diliyoruuummm.. a.s.
bende 1 defa kullanmıstım ondan ılac bıttıkten sonra 11.gunde geldı benım adetım
stres yapma derım olacagı varsada olmuyor
slm ozlemcım demek belırtıler basladı ha eeee olacak artık o kadar bekledın dımı
hem bulantı olması saglıklı bır gebelıgın ısaretıymıs dr.oyle soylemıstı bana ılk gebelıgmde hıc bulantım yoktu da oyle demıstı kendılerı
bolbol yat dınlen canım ama yemenıde ıhmal etme cıkaracagını bılsende yemeye calıs
fundacım nasılsın tatlım bır haber ver bıze dualarımız senınle
kızlar bızım dun evlılık yıldonumumuzdu 4.yıla gırdık ınsallah bu yılda bebegımı kucagıma alırım opuyorum cookkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?