Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

slm arkadaslar bende 20 martta dusuk yaptım kanamam 9 gun surdu nısanın 11 ınde regl oldum ama damla damla ne yapmam gerekıyo bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım:))

slm arkadaslar bende 20 martta dusuk yaptım kanamam 9 gun surdu nısanın 11 ınde regl oldum ama damla damla ne yapmam gerekıyo bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım:))

canım korkulcak bişey yok düzensizlik olması çok normal önümüzdeki ay normale döner içini rahat tut.

canım bende senin gibi düşükte kanamam 10 gün sürdü ve ondan 13 gün sonra adet oldum dediğin gibi damla damla leke şeklinde 10 devam etti doktoruma giitim tahlillerim felan temiz çıktı düşükten sonra olurmuş böyle düzensizlikler için rahat olsun bende senin gibi merak etmeye başlamıştım hani bazılarında hamileyken bu tür lekelenmeler oluyo acaba hamilemiyim diye evde test bile yaptım ama çıkmadı yine içim rahatlamadı doktorumu arayıp durumumu anlattım hastaneye gel kandan bakalım dedi neyse baktık ondada bişi çıkmadı velhasılı kelam düzensizlikten başka bişiy değilmiş aman başka bi sorun olmsında bebiş olmasada bu ay olur başka ay inşallah herşeyden önce sağlık yerimseniben a.s :1rolleyes:

iyi akşamlar canım nasılsın sende varmı bebiş :CüvCüv:

slm canım sanırım bu soruyu bana sordun kimse olmadığı için üstüme alındım:roflol:e artık bana değilsede ben yine de anlatayım :roflol:benim adetime 5 gün var inşallah gelmezde hamile kalmışımdır çok heycanlıyım.bakalım hayırlısı

evtt kızlar bıaylık daha bekleyişin sonuna geldık. reglımim geldıgını farkettım çok şukurkı gununde geldı.gecıkmedı bekletıp heveslendırmedı en azından bızı napalım buayda nasıp değilmiş

canımm çok sağol bitanem.eşimi kriz nedeniyle işten çıkarttılar canım.(muhasebeci)eşimde ne yapsın evi geçindirebilmek için,hem iş arıyo hemde eniştesi inşaat kalfası,yanında çalışıyo.3. kattan ayağına kalas düşmüş,eve bi geldi ayak resmen kütük gibi şişmiş.neyse dr gittik çok şükür kırık,çıkık yok ama 10 gündür evde yattı.
melikecim ben zaten pek umutlu değilim.olursa olur,olmazsa bidahaki aya inşş.tabii RABBİM hayırlısını,sağlıklı,eli ayağı düzgün versin hepimize canımcım..

mehtabım çoook büyük geçmiş olsun ALLAH korumuş canım çok şükür....aayy şu kriz uyuzu bi geçsin artık yaa nedir bu böyle bir sürü insanı bunalttı arkadaşım inşallah enn kısa zamanda hayırlı güzel bol kazançlı bir iş bulur eşin...dua içinde amiiinn öptüm seni

Melikeem canım ben de seni ösledim kıs, işler güçler çok yoruluyorum bu sıralar, aklımdasınız hep, naptın, moralin nasıl bu sıralar?

amanda aman kimleer gelmiişş ağır misafir...biliyorum canım söylemiştin yoğun olduğunu kimileri işsizlik kimileride bol iş yani sen ve neriman gibi aman maşallah iş olsun...ne üzerineydi senin iş fisfisfis
ben boşverdim gülüm benim eşim gitmeli artık dr bende bişi yok boşuna gidiyorum yıllardır havucuda bıraktık adam kürün 15. gününde böbrek sancısı tuttu yan etkimi yaptı ne bilmeden neler yapıyoruz...bakalım haftaya gidicek oda dr böbrek için önce taşı halledelim çocuk bi kenara artık napalım önce sağlık...sende ne var ne yok neler yaptın?
sana bi öpücük a.s.

hoşgeldin geçmiş olsun canım daha yeni düşük yapmışsın zamanla düzene girebilir ama yinede şüpheleniyorsan bi test yap garantii

arkadaslar korunma surem bıttı tekrar hamıle kalmak ıcın bıseyler yapmalımıyım onerıleınızı beklıyorum

sevgili xxxxxangel , korunma sürenin bitmesine çok sevindim. İnşallah senden de en kısa zamanda güzel haberler alırız. Eğer normal yoldan hamile kalabiliyorsan ve bir problem yoksa kafandan stresleri, kötü düşünceleri atıp yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeye dikkat etmeni tavsiye ederim. Ayrıca beslenmene , yediğine içtiğine de dikkat et. Folic asit alıyor musun ? 2. denemeye mi başlıyorsun canım ?

slm kızlar,bikaç gündür uğrayamadım siteye,aklım hep sizdeydi..
benim bulantılarım başladı ve acayip uykuluyum gün boyunca,halsizim,koltuktan kalkamıyorum bazen,bende bahane oluyo diye bol bol yatıyorum.çünkü doktorum istirahat vermişti.
fundacım aklım sende,neler oldu canım.kan tahlili sonucunu yaz bitanem,inşallah he güzel haberlerini alayım diye dua ediyorum...
mehtapcım eşine çok geçmiş olsun canım,allahım sağlık sıhhat versin inşallah.bu zor günlerinizde müjdeyi alırsın inşallah kan tahlilinden:)
aylincim foto çok güzel yaa,maşallah sana ve emirimize canım...
melikecim,pınarcım,nerimancım sizlerdende en kısa zamanda alıcaz güzel haberleri inşallah..
esracık,sen nasılsın tatlım..benim hamilelik belirtilerim artık tamamiyle başladı.hiç iştahım yok..hevesle yemek yapıyorum tabağa koyunca yiyemiyorum bi türlü..
hepinizi öpüyorum tatlişkolarım...

ewt canım 2.denemeye baslıyoruz ılkı kımyasal gebelıktı,zten dıyetteyım yedıgıme ıctıgıme dıkkat edıyorum her gun 1 tane folık asıt kullanıyorum gercı dr soylemedı ama ben kk da okudukca bılgılendım ve kullanmaya basladım,gunde 1 tane yeterlımıdırfisfisfis

kızlar ben farlutal kullanıyorum hala adet olmadım kulanan varmıydı nezaman adet oldunuz deliricem valla

bende 1 defa kullanmıstım ondan ılac bıttıkten sonra 11.gunde geldı benım adetım
stres yapma derım olacagı varsada olmuyor

slm ozlemcım demek belırtıler basladı ha eeee olacak artık o kadar bekledın dımı
hem bulantı olması saglıklı bır gebelıgın ısaretıymıs dr.oyle soylemıstı bana ılk gebelıgmde hıc bulantım yoktu da oyle demıstı kendılerı
bolbol yat dınlen canım ama yemenıde ıhmal etme cıkaracagını bılsende yemeye calıs

fundacım nasılsın tatlım bır haber ver bıze dualarımız senınle

kızlar bızım dun evlılık yıldonumumuzdu 4.yıla gırdık ınsallah bu yılda bebegımı kucagıma alırım opuyorum cookkkkk

kızlar adetim 2 gün geçti ve acabalar beynimi kemirmeye başladı yine. sizce olabilir mi yine yeniden bu kadar çabuk olurmu sizce kızlar.bide bişi sorucam ben düşükten sonra hormon testi yaptırdım ve hormonlarım normal çıktım yani inşallah gecike olmaz demişti drum .her şey normal demişti...

Son düzenleme:

yelizcimm,canım benim eşinle ve bebeklerinle nice mutlu seneler geçirmeni diliyorum tatlım.inşallah yakında sende anne olma mutluluğunu yaşayacaksın.aileniz genişleyecek inşallah..
evet canım çok bekledik bu günleri,şikayetim yok zaten.evde olmam çok büyük avantaj şuan.çalışıyo olsam masa başında sürekli uyurdum heralde.
öpüyorum tatlım senii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…