Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım ya eşinede çok sert çıkmışsın onunda elinde olan bişey yokki tatlım.eşine malum şeyden önce sert bir kahve yapmayı unutma.canım inşalla rabbim yüzünüze bakarda bebiş verir. üzme kendini canım. iştahsızlığı pek düşünmüyorum ama bebeğim gelişemeyecek diye üzülüyorum.

napayım esracım hep ben uğraşıyorum tedavi ev iş iyice bunaldım bu hayatı ben tek başına üstlenemem patladım artık o ise rahat ben niye bu kadar yıpranayım ki...ben bi şeyi 2kez söyleyince sinir olurum ama eşime 50 kez söylesem yarın yaparım yarın giderim diyor...bak kaç hafta oldu böbrek sancısı çektiği hala dr gidecek bu hafta için giderim demişti hafta bitti ben zor kalp kıran biriyim ama dayanamıyorum güzellikle olmadı......neyse tatlım beni boşver yinede sağol güzelim kahve daha önceden denemiştim bir işe yaramadı zaten artık çalışmada yapmıyorum kaydirigubbakcemile3 (çok kızmışım dimi)
canım eğer süt içebilirsen süt iç hem tok tutar hemde bebiş için çok faydalı
esracım alırmısınız bilmem ama kız kardeşime hamileyken sağlık ocağı her ay bir koli süt veriyordu hatta o istememiş ama vermişler hatta doğum yaptı 2 ay daha vermişler her yerde varmı bilmem...bebişin niye gelişmesin annesi öyle düşünme tamam bitti tehlike yok artık ALLAHın izniyle

selam arkadaşlar.
hepiniz beni merak etmişsiniz çoook saolun.benim nette ki, problem hala devam ediyo.bu yüzden size yazamadım.karşı komşumun hattından çalıyoruuum.(çalmadım şaka haberi var)
son yaptırdığım bhcg çook yüksek çıktı bu yüzden dün sabah kürtaja alındım.kürtajdan çıktıktan sonra da dış gebelik sonlandırılsın diye damardan serumla bir buçuk doz ilaç verildi.pazartesi tekrar bhcg yapılıcak değerlerim düşmesi gerekiyo.fakat düşmezse bu seferde ameliyata alınmam gerekicek.umarım gerek kalmaz.
şu an iyim arkadaşlar sancım falan da yoook.umarım pazarteside güzel haberler verebilirim sizlere.
ilginize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.hepinizi çoook seviyorum
bu arada yelizciiim nice yıllara canım kocişinle.inşallah seneye bebeğinizle kutlarsınız.
ayliiinim foton çook güzel.maşallah arkadaşıma.sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin rabbim.

canım hakikaten merak ediyordum bende seni. yaşadığın aynı benim yaşadığım (konuşmuştuk daha önce hatırlarsan ) inanıyorum ki değerin hızlıca düşecek. ( insan nelerle karşılaşıyor değil mi hale bak bhcg artsın diye dua ederken kendimizi su anda düssün diye dua ederken buluıyoruz) hepsi geçecek inan canım

canım benım bıraz daha ıyı olmana sevındım
merak ettım bıkacgundur senı gormeyınce
umarım p.tesı ıyı haberlerle gelırsın ve amelıyate gerek kalmaz
dualarım senınlee:Saruboceq::1hug:

saol hayatım. evet canım aynı şeyleri yaşamışız.hayatta herşey bizler için.:1hug:
canım benım bıraz daha ıyı olmana sevındım
merak ettım bıkacgundur senı gormeyınce
umarım p.tesı ıyı haberlerle gelırsın ve amelıyate gerek kalmaz
dualarım senınlee:Saruboceq::1hug:

saol tatlım.umarım gerek kalmaz.:1hug:
senin hamilelik nasıl geçiyo . iyimisin

merhaba kızlar uzun zamandır siteyi takip edememiştim yoğunluktan...
umarım hepiniz iyisinizdir ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız..
ben şimdilik erteledim hamilelik olayını eylül gibi falan düşünüyoruz allah kısmet ederse bakalım...
henüz kendimi hazır hissetmiyorum..
rahim filmimde normal çıktı rahim ağzında bir açıklık falan yokmuş..
çok şükür ne diyelim elden ne gelir şükür halimize diyip olumlu düşünmek zorundayız...
bu arada regli olduktan bittikten yaklaşık 15 gün sonra bende pembemsi kırmızı sonrada kahverengiye dönen akıntı oluyor, reglden 15 gün sonra oldu bu..salı günü gidicem jinekolağa acaba bu konuda herhangi bir fikriniz var mı? niçin oluyordur acaba? sanki regl olacakmışım gibi belim ve kasıklarımda hafif ağrılarda oldu bir kaç gündür böyleydi bugün kahverengiye döndü...bilginiz varsa benimle paylaşırmısınız...hepinize sevgiler ve kocama öpücükler.

Canım çok geçmiş olsun. Umarım ameliyata gerek kalmadan bir an önce kendine gelebilirsin. Sağlığın düzelir inşallah.İlk olarak senin sağlığın tabi. Canım dualarımız seninle pazartesi günü inşallah güzel haberlerini yazmaya girebilirsin buraya.Kendine çok dikkat et. Allah yardımcın olsun.

teşekkür ederiim canııım.:1hug:
şükür şimdi iyiyim. şimdi sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum.

pretty inşallah düşer degerin gerçi o ilaçtan sonra birçok kişininki düşüyor Allahtan beta hcg çokk uçuk rakamlar degil umarım canımm ameliyatsız hayırlısı ile saglıgına kavuşursun

kızlar ben 31 martta düşük yaptım parça kaldığı için kürtaj oldum şimdi tekrar kan geldi kürtajdandan sonra kanamam 6 günde kesilmişti daha bir ay olmadan gelen bu kanama sizce normalmi sizin bir bilginiz varmı nolur yardım edin

canım yok ya sütüde içemiyorum artık yediğimide çıkarmaya başladım.canım keşke içebilsemde alsam ne olcakki.ama yok tatlım herşey kokar oldu tiksindim herşeyden.

canım haklısın ne diim. ama kendini yıpratmamaya çalış.öpüyorum tatlım. ha çalışmaları bırakmışsın ya gerçekten çok kızmışsın kızkaydirigubbakcemile3

sanada hayırlı cumalar canım

canım arkadaşım çok geçmiş olsun inş değer düşerde ameliyata gerek kalmaz kendine dikkat et canım

canım kahverengi leke dedinde ya rabbim korusun kist vardır akıntısı olabilir yada hamiş olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…