Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Allah gönlüne göre versin, hayırlısını göstersin canım..
inşallah müjdeli haberi verirsinn..
düşükten sonra ilk adetin mi olacaktı bu?

güzel haberlerini bekliyoruz canım,hakkında hayırlısı olsun..
allah gönlüne göre versin..

evet canım ilk adetim olucak.aslında hala tereddütdeyim 1-2 ay gewçseydi diye. ( amabi tarafımda inşallah hamileyimdir diyor.)

eveet hep öyle oluyo zateen, banada dr 3 ay korunma süresi vermişti ama hep inşallah kaza olmuşturda hamile kalırım diye düşünüyorduumm kaydirigubbakcemile3

bakalım senin bebişin sürpriz yapacak mı??

canım ya eşinede çok sert çıkmışsın onunda elinde olan bişey yokki tatlım.eşine malum şeyden önce sert bir kahve yapmayı unutma.canım inşalla rabbim yüzünüze bakarda bebiş verir. üzme kendini canım. iştahsızlığı pek düşünmüyorum ama bebeğim gelişemeyecek diye üzülüyorum.

evet ablacığım iştah yok herşeyden tiksinmeye başladım.inşallh verirsin kilolarını

Esracım cimcime beni unutmadığını biliyorum, ben sizin aralık annelerine katılamıycam anlaşılan, nasip 2010 ocakta mıdır acaba?:)

olsun ablacığım geç olsun güç olmasın 2010da olsunda gelsin

slm arkadaslar bende 20 martta dusuk yaptım kanamam 9 gun surdu nısanın 11 ınde regl oldum ama damla damla ne yapmam gerekıyo bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım:))

canım çok geçmiş olsun

aynen canım bende tabağa koyuyorum yemeği bir tiksinme hemen kalkıyorum kahvaltı falan hakgetire hiç birşey istemiyor canım. sende de başlamış canım nasıl büyücek bebişlerimiz

nice yıllara canım mutluluğunuz daim olsun bebişinizde gelsin

özlemcim esracımm, sabah yataktan çıkmadan bir iki tane beyaz leblebi yerseniz biraz bulantınızı kesermişş.
banada söylemişlerdi ama ben yapmadım, siz yapın bakalım iyi gelecek mi??

özlemcim esracımm, sabah yataktan çıkmadan bir iki tane beyaz leblebi yerseniz biraz bulantınızı kesermişş.
banada söylemişlerdi ama ben yapmadım, siz yapın bakalım iyi gelecek mi??

sağol canım evet haklısın,bende duymuştum onu..
alışveriş listesine ekliyorum beyaz leblebiyikaydirigubbakcemile5

esracım bunlar normal tatlım,bebeğim gelişmeyecek die düşünme.rabbimin izniyle bebişlerimiz sağlıklı olacak..hiç bişe yiyemiyosan süt iç ve ceviz ye canım..o bile yeter..

aylın ozlem esra kızlar cok tesekkur ederım temennılerınız ıcın
allah hıcbırımızın mutlulugunu bozmasın nıce yıllar gecırmemızı nasıp etsın yavrularımızla ınsallah

kızlar bu arada dıreksıyon dersıne basladım bebek olmadan halledeyım dedım hem bırazda degısıklık olur oyalanırım dıye dusundum
malum yazın esım cok yogun calısıyor bende benı oraya buraya gotur deyıp bunaltmak ıstemıyorum kendı basımın caresıne bakarım artık

Son düzenleme:

bir ömür boyu mutluluklar canım

esracım bunlar normal tatlım,bebeğim gelişmeyecek die düşünme.rabbimin izniyle bebişlerimiz sağlıklı olacak..hiç bişe yiyemiyosan süt iç ve ceviz ye canım..o bile yeter..

canım onları bile istemiyor canım bakalım ne yapacağız 2 kilo vermişim bilee

amin canım darısı başına.bebişini gezdirmek için şimdiden hazırlık yapıyorsun

rica ederim canım hatta denedim bile hamileyken bayağı hafifletmişti

canım şimdilik bulantım başlamadı ama aklımda bulunsun sağol canım

yazgülüm bu kadar çabuk olabiliyormuş. Ben bizzat yaşadım hem de dört sene iğne ilaç tedavi hamile kalamamıştım.Ama korkusu da büyük oluyor düşük riski artıyormuş çünkü.
Bence bir kan testi yaptır. Eğer pozitif çıkarsa testi tekrar et. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Arkadaşlar ben de dün doktora gittim öyle büyük bir stres yaşadım ki ömrümün 10 yılı gitti resmen. Ultrasona bakamadım hiç doktor ne zaman tamam her şey yolunda dedi ancak o zaman bakabildim. Minişimin kalp atışlarınıda gördüm çok şükür ekranda.Allah kucağımada alabileceğim günleri gösterir inşallah bir daha aynı acıları yaşamaktan çok korkuyorum.
İnternete bir daha asla inanmayacağım okuduğum birkaç yazı yüzünden boş gebelik teşhisi koymuştum kendime.
Darısı inşallah bütüüüün isteyen arkadaşlarımın başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…