- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #8.241
selam arkadaşlar.
hepiniz beni merak etmişsiniz çoook saolun.benim nette ki, problem hala devam ediyo.bu yüzden size yazamadım.karşı komşumun hattından çalıyoruuum.(çalmadım şaka haberi var)
son yaptırdığım bhcg çook yüksek çıktı bu yüzden dün sabah kürtaja alındım.kürtajdan çıktıktan sonra da dış gebelik sonlandırılsın diye damardan serumla bir buçuk doz ilaç verildi.pazartesi tekrar bhcg yapılıcak değerlerim düşmesi gerekiyo.fakat düşmezse bu seferde ameliyata alınmam gerekicek.umarım gerek kalmaz.
şu an iyim arkadaşlar sancım falan da yoook.umarım pazarteside güzel haberler verebilirim sizlere.
ilginize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.hepinizi çoook seviyorum
bu arada yelizciiim nice yıllara canım kocişinle.inşallah seneye bebeğinizle kutlarsınız.
ayliiinim foton çook güzel.maşallah arkadaşıma.sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin rabbim.
çok sağol canım.amiin inşallah bütün işsiz olanlar,hayırlısıyla güzel bir iş bulur pınarcım..Mehtapgülüm sıkma canını, sağlık olsun da gerisi önemli diil, eşin inşallah en kısa sürede iyileşir ve güzel bir iş bulur arkadaşım.
amiin yelizcim,çok sağol tatlım.canım günümü bekliyodum ama nafile.dün akşam teşrif etti kırmızılar.olsun sağlık olsun,inşallah haziran ayı bana uğurlu gelir.sizlerede mayıs ayı inşallah..en iyisini yapmışsın canım,bekle bekle naz yapıyo bizim sıpalarmehtapcım esıne cok gecmıs olsun en kısa zamanda kendı ısıne doner ınsallah
ayyyyyyyy ınsallah bebıs vardır da ondan cıkmıstır cızgı
kan testı yaptırsan bellı olur aslında hayırlısı olsun be canım
bılıyorsun bende bu ayda bırsey yok bosverdım artık saldım cayıra mevlam kayıra hesabı
ılac falanda kullanmıyorum artık bırgun olacak bılıyorum beklemekten baska care yok
canım geçmiş olsun.her bünyede değişebiliyor tatlım,merak etme istersen dr una bi daniş canım..slm arkadaslar bende 20 martta dusuk yaptım kanamam 9 gun surdu nısanın 11 ınde regl oldum ama damla damla ne yapmam gerekıyo bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım:))
melikecim çok sağol,duan içinde amiiiin.inşş en kısa zamanda bulur yaa.eşim öyle bunaldıki.valla kıs bıktık artık şu krizdenkötükedihüso ah bi geçse yeteeeer..mehtabım çoook büyük geçmiş olsun ALLAH korumuş canım çok şükür....aayy şu kriz uyuzu bi geçsin artık yaa nedir bu böyle bir sürü insanı bunalttı arkadaşım inşallah enn kısa zamanda hayırlı güzel bol kazançlı bir iş bulur eşin...dua içinde amiiinn öptüm seni
canım çok geçmiş olsun.inşallah hayırlısıyla tekrar hamiş kalır ve sağlıcakla kucağına alırsın..canım gecmiş olsun öncelikle bende 2 sene önce düşük yaptım 3 yasında bir oglum var o 6 aylıkken hamile kalmısım 1aylık oldugunda bebek persembe günü birden kanamam oldu.doktora gittim ve bekliycez dedi.pazar gününe kadar evde yattım aksam üstü sancım basladı ve doktora gidene kadar nerdeyse yerleri kemircekdim agrıdan ve doktora gittigimde bebegimi o persembe günü kaybetmişim zaten ve 4 gün boyunca beni zehirlemeye baslamıs ve aldılar bu duyguyu cok iyi bilirim canım eger bebek istiyosan biraz ara ver bir kac ay seren serengilin de en son bebeginden önce bir bebegi daha vermıs doktor ara ver demesine ragmen tekrar hamile kalmış ve tekrar bebegini kaybetti
mehtapcım eşine çok geçmiş olsun canım,allahım sağlık sıhhat versin inşallah.bu zor günlerinizde müjdeyi alırsın inşallah kan tahlilinde.
özlem canımçok teşekkür ederim hepinize.iyiki varsınız canlarım..bebiş yok tatlım hayırlısı böyleymiş..canıımm sabret bu bulantılarda geçer,yeterki yeğenlerimiz sağlıkla gelsin..
kızlar bızım dun evlılık yıldonumumuzdu 4.yıla gırdık ınsallah bu yılda bebegımı kucagıma alırım opuyorum cookkkkk
yelizim nice sağlıklı,huzurlu vee bol bol bebiş sesleriyle dolu uzuuun uzuuun nice yıllara canımm.a.s.
mehtapcııım bizde seninle bekliyoruuz gününün geçmesini canımm.. Allahım hayırlısını göstersiinn..
aylin canım bu ay olmadı. inşallah hayırlısıyla haziran'da veririm hamiş haberimi RABBİMİN izniyle tabii.
çok sağol tatlım.nasılsın inşallah iyisinizdir..mehtap ablacığım çok geçmiş olsun geçmişi okumadığım için bilmiyordum
canım gözünaydın bebişinin kalp atışını duymuşsun.RABBİM aynı acıları kimseye yaşatmadan,hayırlısıyla kucaklarınızada almayı nasip etsin canımcım.duan içinde amiiin tatlım.:Saruboceq:Arkadaşlar ben de dün doktora gittim öyle büyük bir stres yaşadım ki ömrümün 10 yılı gitti resmen. Ultrasona bakamadım hiç doktor ne zaman tamam her şey yolunda dedi ancak o zaman bakabildim. Minişimin kalp atışlarınıda gördüm çok şükür ekranda.Allah kucağımada alabileceğim günleri gösterir inşallah bir daha aynı acıları yaşamaktan çok korkuyorum.
İnternete bir daha asla inanmayacağım okuduğum birkaç yazı yüzünden boş gebelik teşhisi koymuştum kendime.
Darısı inşallah bütüüüün isteyen arkadaşlarımın başına.
fundam tekrar geçmiş olsun canım.inşallah ameliyata gerek kalmadan değerin düşür bitanem.dualarım seninle canım arkadaşım..selam arkadaşlar.
hepiniz beni merak etmişsiniz çoook saolun.benim nette ki, problem hala devam ediyo.bu yüzden size yazamadım.karşı komşumun hattından çalıyoruuum.(çalmadım şaka haberi var)
son yaptırdığım bhcg çook yüksek çıktı bu yüzden dün sabah kürtaja alındım.kürtajdan çıktıktan sonra da dış gebelik sonlandırılsın diye damardan serumla bir buçuk doz ilaç verildi.pazartesi tekrar bhcg yapılıcak değerlerim düşmesi gerekiyo.fakat düşmezse bu seferde ameliyata alınmam gerekicek.umarım gerek kalmaz.
şu an iyim arkadaşlar sancım falan da yoook.umarım pazarteside güzel haberler verebilirim sizlere.
bu arada yelizciiim nice yıllara canım kocişinle.inşallah seneye bebeğinizle kutlarsınız.
ayliiinim foton çook güzel.maşallah arkadaşıma.sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin rabbim.
kızlar ben 31 martta düşük yaptım parça kaldığı için kürtaj oldum şimdi tekrar kan geldi kürtajdandan sonra kanamam 6 günde kesilmişti daha bir ay olmadan gelen bu kanama sizce normalmi sizin bir bilginiz varmı nolur yardım edin
canım geçmiş olsun.kanaman hakkında bilgim yok arkadaşım.inşş tez zamanda RABBİM tekrar hamiş haberini vermeyi nasip eder..:Saruboceq:
Selam kızlar ben salı günü üzüm gebeliği teşhisi ile kürtaj oldum.Kese görünmedi.Doktor 1 sene gebelik yasak dedi..Üzüm gebeliği(Mol gebelik) yaşayan veya bilgisi olan varmı?Patoloji için parça almışlar ama neler olduğunu ben tam olarak anlamadım.Kese görünseydi 8 hf 2 günlük olucaktı.. Kürtajdan 1 hafta önce 2-3 damla kanamam olmuştu farklı bi şehirde olduğum için farklı bi doktora acile gittim.Doktor öncesini bilmediğim için pek ayrıntılı bişey diyemicem dedi.2 tane karartı gördü 1 i kese diğeri kanamanın olduğu yer olabilir ikiz olabilir yada bozulmaya başlamış kese olabilir dedi.Ama evime geldim iyi bi hastaneye gittim.üzüm gebeliği dedi hcg değerim 41000 çıktı(8+2 günlük gebelik).. bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.Bu arada doktorum dış gebelik ihtimali azda olsa var demişti..Ama öyle olsa kese enbaşta görünmesdi dimi...???
selam arkadaşlar.
iyi geceler arkadaslar, 1 saat önce isten geldim anca girebildim..:-(
kusura bakmayin, bir kac gündür giremedim, ama hem is, hemde istanbuldan anneannem ve dedem geldi, bütün vaktimi onlarla geciriyorum..
ben carsamba dr a gittim, rahim bos, gebelik gözükmüyo dedi.
kismet napalim.. adetimin tuhafliginin nedenini de bulamadi, gittigim gibi döndüm yani dr dan !! düsük, enfeksiyon, kist... yada hic birsey degil = düzensizlik olabilir dedi...
veee birdahaki ay asilama yapiyoruz arkadaslar..
simdilik benden bukadar, gecmisi okuyamadim henüz..
fundisiiim, canim benim umarim iyisindir.. seni cok düsünüyorum, is yerinde calisirken cok aklima geliyorsun.. senn izmirdesin dimi? neresinde? geldigimde seninle tanismak isterim.. biz karsiyakadayizz.. bilginee
hamislerimiz insallah siz ve bebisleriniz de iyisinizdir..
hastalara gecmis olsun, yeni gelen arkadaslara "hosgeldiniz" ve ins. en kisa zamanda allahim hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip eder diyor ve müsade istiyorum.. sabah erken kalkicam..
fundam yeni tarihim 10 mayis...kizlar dün ezcaneden pre-seed jel aldim.. aranizda kullanan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?