- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #8.361
merhaba arkadaşlar ben de 8 nisan da minik meleğimi 8 haftalıkken kaybettim kalbi durmuştu canımın.doktorum 2-3 aylık bekleme süresi verdi.ilk düşük olduğu için test yaptırmaya gerek duymadı.ama ısrarcı olup testlerimi yaptırmaya düşünüyorum.bi daha bu acıyı yaşamamak dileğiyle.isteyen herkesin kucağını bebişleriyle doldursun allahkaydirigubbakcemile5
Günaydınlar size müjdem var veee hamileyimmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
Akşam tekrar yaptım test ve net belli oluyordu. Darısı tüm isteyenlerin başına:teytey::teytey::teytey::teytey:
Akşam tekrar yaptım test ve net belli oluyordu. Darısı tüm isteyenlerin başına:teytey::teytey::teytey::teytey:
Akşam tekrar yaptım test ve net belli oluyordu. Darısı tüm isteyenlerin başına:teytey::teytey::teytey::teytey:[/QUO
tebrik ederim darısı başımıza inşallah:CüvCüv:
geçmiş olsun canım,allahım aynı acıyı bidaha hiçbirimize yaşatmaz inşallah..
en kısa zamanda bebeğine sağlıkla kavuşman dileğiyle:CüvCüv:
canım arkadaşım ameliyat olmamana çok sevindim inşallah biran önce betanda düşer. rabbim bir daha yaşatmasın.inan çok merak etmiştik seni. dikkat et kendine tatlım kocaman öpüyorum seni
canım çok geçmiş olsun
yaaa ben demiştim dimi.kaydirigubbakcemile3canım en kısa zamanda olmayanlarada nasip etsin
kırmızılaaar gelene kadar herkes hamişttiiiirrrrr:)))
morsl bozmak yook a.s.
bundan sonra dikey geçiş canikom, yaty falan değill inşallaaaahh Şeniz
çok geçmiş olsun canım, allah birdaha yaşatmasın inşallaaahh..
canım ya bişey soırcam herhangi ib ilaç falan kullanıyo musun sen ben bugün doktora gittim kesesi oluşmuş dedi 5 haftalık olmuş daha bebiş 2 hafta sonra kalp atışlar duyulurmuş tedbiren coraspin kullanıyorum ben sende de var mı bilmiyorum korkuyorum ben aynı şeyleri yaşamaktan doktor ilk bebeklerde normal dedi
kızlar bugün itibariyle 7+5 oldum...ama 2 gündür lekelenme tarzında kanamam var.çok çok az,ağrım da yoktu 2 gündür ama bugün biraz var...dün akşam dr. a gittim,bebeğim iyi kese iyi..ama keseyi çevreleyen dokuda ince sızıntı şeklinde kanama varmış.dinlen dedi sadece..bi iyiyim bi kötüyüm,gelgitler yaşıyorum,sinir bi durum.bişey olmaz dimi?kahverengi,öyle kırmızı falan değil...günde 2 tane yaprak pet değiştiriyorum o kadar...canım sıkılıyo ama...
herkese mrb, bugün llk kez katılıyorum aranıza.ben de bebeğim 8. haftanın içindeyken gelişmediği için 3 aralıkta kürtaj oldum. 3-4 ay kadar korundum. bu ay korunmayı bıraktık ama olmadı, test yaptım. 2gün içinde hastalanacağım. umarım ikinci ay olur. olmayacak diye korkmuyorum ama sabırsızlanıyorum bir an önce olsun diye.
bir şey soracağım. kürtajdan sonra hiç sorun yaşamadım. adetlerim 28-29 gün arayla çok düzenli bir şekilde oldu. acaba yine de dr a gitmeli miyim hamile kalmadan. bi de şu incir suyu olayını soracaktım, bilen biri anlatırsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?