- 11 Eylül 2007
- 979
- 1
- 296
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #8.401
merhaba arkadaşlar.bende aranıza katılayım dedim.
bende 23 nisan günü bebeğimi kaybettim.7haftalıktı.kürtajla aldılar.kalbi atmıyordu.karnımda ölmüştü.çok üzüldüm çok ağladım.bebeğime fzlasıyla alışıp kabullenmiştim.umarım atlatırım desteklerinizi dualarınzı bekliyorum.
bende 23 nisan günü bebeğimi kaybettim.7haftalıktı.kürtajla aldılar.kalbi atmıyordu.karnımda ölmüştü.çok üzüldüm çok ağladım.bebeğime fzlasıyla alışıp kabullenmiştim.umarım atlatırım desteklerinizi dualarınzı bekliyorum.
geçmiş olsun ALLAH sabır versin cnm bnde aynı tarihte 20 sene sonra gelen meleğimi düşükle kaybettim halada kanamam devam edio işallah YÜCE MEVLAM bidaha böle acılar yaşatmaz kimseye ama umutlarımızı tüketmeyelim ALLAHTAN umut kesilmez bnde kendimi böle teselli etmeye çalışıorum ateş düştüğü yeri yakar ancak inan tüm samimiyetimle acını paylaşıorum işallah en kısa zamanda ALLAH bütün isteyenlere nasip etsin ayrıca anne adaylarınada sağlıkla kucaklarına almayı nasipetsin yavrularımız bizi çok bekletmez İNŞALLAH
çok teşekkür ederim canım,hala bel ağrım devam ediyo,umarım fazla sürmez.
canım güzel haberlerini bekliyorum,inşallah müjdeyi vereceksin bize bu ay...
merhaba arkadaşlar ben de 8 nisan da minik meleğimi 8 haftalıkken kaybettim kalbi durmuştu canımın.doktorum 2-3 aylık bekleme süresi verdi.ilk düşük olduğu için test yaptırmaya gerek duymadı.ama ısrarcı olup testlerimi yaptırmaya düşünüyorum.bi daha bu acıyı yaşamamak dileğiyle.isteyen herkesin kucağını bebişleriyle doldursun allahkaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun ALLAH sabır versin cnm bnde aynı tarihte 20 sene sonra gelen meleğimi düşükle kaybettim halada kanamam devam edio işallah YÜCE MEVLAM bidaha böle acılar yaşatmaz kimseye ama umutlarımızı tüketmeyelim ALLAHTAN umut kesilmez bnde kendimi böle teselli etmeye çalışıorum ateş düştüğü yeri yakar ancak inan tüm samimiyetimle acını paylaşıorum işallah en kısa zamanda ALLAH bütün isteyenlere nasip etsin ayrıca anne adaylarınada sağlıkla kucaklarına almayı nasipetsin yavrularımız bizi çok bekletmez İNŞALLAH
nesrinn bence de mutlaka tüm testleri yaptır.
Umarım sen de bir sorun çıkmaz ama ben de 1,5 ay önce ilk düşüğümü yaptım, herkes olabilir ilk bebekte dedi.
Ama iyi ki doktorum gerekli titizliği gösterdi, testleri yapıldı ve ben de kan pıhtılaşması çıktı maalesef
Dilerim sen de bir sorun yoktur, herşeyin normaldir. Ama gene de tedbiri elden bırakma arkadaşım.
seda1970, delf, plum12 ve mehlikameryem sizlere de çok geçmiş olsun, allah bir daha hiçbirimize yaşatmasın.
bende ilkini düşük yaptım şimdi 3 aylık hamileyim tekrar .Allah herkese versin
bende 2 kere düşük yaptım ama yapılan tahlillerde birşey çıkmadı doktorum şu tahlilleri istemişti: pıhtılaşma faktör5 leiden, rahim filmi, pap smear,anti-kardiolipin ıgM,ıgG, anti-phospholipid ıgM,ıgG, lupus atikoagülanı, protrombin faktör2 mutasyonu, bir de kromozom analizi istedi ..
bunların büyük çoğunluğu düşüklerin nedenini belirleyici özellikteymiş ama bende hiç bir neden bulunamadı....umarım sende de bir şey çıkmaz. birde kürtaj sonrası vajinal ultrasonla bakılıyor. rahimin toparlayıp toparlanmadığına...geçmiş olsun herkese...
arkadaşlar sağolun teşekkür ederim hepinize.
bende cuma günü kontrole gideceğim.doktorum bazı tahlillerle neden olduğuna bakacak.inş.kötü birşey çıkmaz.
birde birşey soracağım.kürtaj sonrası kontrolde nasıl muayene ediyorlar?ve hangi testleri istiyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?