Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba arkadaşlar.bende aranıza katılayım dedim.
bende 23 nisan günü bebeğimi kaybettim.7haftalıktı.kürtajla aldılar.kalbi atmıyordu.karnımda ölmüştü.çok üzüldüm çok ağladım.bebeğime fzlasıyla alışıp kabullenmiştim.umarım atlatırım desteklerinizi dualarınzı bekliyorum.

Geçmiş olsun çok yeniymiş Allah sabır versin hayırlısıyla en kısa zamanda bebeğine tekrar kavuşursun inşallah

saol mehtapcım evet dogru hatırlıyorsun canım dogru diyosun çagırdınmı gelmiyor bizim sıpalar yarın üniversiteye gitcem inşallah araştırırlarda öptüm canım seni sen iyisin demi inşallah güzel sonuçlarla dönersin

geçmiş olsun ALLAH sabır versin cnm bnde aynı tarihte 20 sene sonra gelen meleğimi düşükle kaybettim halada kanamam devam edio işallah YÜCE MEVLAM bidaha böle acılar yaşatmaz kimseye ama umutlarımızı tüketmeyelim ALLAHTAN umut kesilmez bnde kendimi böle teselli etmeye çalışıorum ateş düştüğü yeri yakar ancak inan tüm samimiyetimle acını paylaşıorum işallah en kısa zamanda ALLAH bütün isteyenlere nasip etsin ayrıca anne adaylarınada sağlıkla kucaklarına almayı nasipetsin yavrularımız bizi çok bekletmez İNŞALLAH

canım benim.Allah birdaha göstermesin.çok üzüldüm.inş en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.
dualarda buluşalım.
bende çok üzüldüm.neden böyle oldu ki diyorum kendi kendime.neye dikkat etmedim acaba?halbuki yememe içmeme hareketlerime dikkat ediyordum.
nasib değildi demekki..
o da cennette bizi bekleyecek inş.:a015:

Çok geçmiş olsun. Ben de aynı kötü tecrübeyi yaşadım Yaklaşık 1,5 ay oldu kürtaj olalı. En kısa zamanda tekrar bebek sahibi olmanı dilerim. Allah bu acıyı birdaha hiç birimize yaşatmasın

çok teşekkür ederim canım,hala bel ağrım devam ediyo,umarım fazla sürmez.
canım güzel haberlerini bekliyorum,inşallah müjdeyi vereceksin bize bu ay...

canımmm inşallah hayırlısı diyorum. ne kadar içten yazmışsın burdan belli oluyor içtenliğin. Yarına çıkar kokusu-tatlicadiarzu- a.s.

canım hoşgeldin. oncelikle cok geçmiş olsun. hepimiz maalesef bu acıları yaşadık. bende haziranda 7 haftalık dış gebelik geçirdim. ocak ayında da 12 haftalık bebeğimi kalbi durdugu için kaybettim. mutlaka atlatacaksın. ne olur kendini çok yıpratma. inan veren de Allah alan da. Umudunu kaybetme. sabrımızın mukafatını sağlıklı bir şekilde en hayırlı zamanda alacağız.dularımız seninle canım

canım çok geçmiş olsun. dr lar genelde ilk düşüğü normalden sayıp detaylı inceleme istemiyorlar . bence de ısrarcı ol. haberlerini bekliyoruz

canım çok ama çok geçmiş olsun. evt gerçekten ates dustugu yeri yakıyor biz burada paylaşarak acılarımızı hafifletmeye çalışıyoruz. inşallah en hayırlı zamanda Allahım hepimize sağlıklı birer evlat nasip eder.

nesrinn bence de mutlaka tüm testleri yaptır.
Umarım sen de bir sorun çıkmaz ama ben de 1,5 ay önce ilk düşüğümü yaptım, herkes olabilir ilk bebekte dedi.
Ama iyi ki doktorum gerekli titizliği gösterdi, testleri yapıldı ve ben de kan pıhtılaşması çıktı maalesef
Dilerim sen de bir sorun yoktur, herşeyin normaldir. Ama gene de tedbiri elden bırakma arkadaşım.

seda1970, delf, plum12 ve mehlikameryem sizlere de çok geçmiş olsun, allah bir daha hiçbirimize yaşatmasın.

Son düzenleme:
arkadaşlar sağolun teşekkür ederim hepinize.
bende cuma günü kontrole gideceğim.doktorum bazı tahlillerle neden olduğuna bakacak.inş.kötü birşey çıkmaz.
birde birşey soracağım.kürtaj sonrası kontrolde nasıl muayene ediyorlar?ve hangi testleri istiyorlar?

bende 2 kere düşük yaptım ama yapılan tahlillerde birşey çıkmadı doktorum şu tahlilleri istemişti: pıhtılaşma faktör5 leiden, rahim filmi, pap smear,anti-kardiolipin ıgM,ıgG, anti-phospholipid ıgM,ıgG, lupus atikoagülanı, protrombin faktör2 mutasyonu, bir de kromozom analizi istedi ..
bunların büyük çoğunluğu düşüklerin nedenini belirleyici özellikteymiş ama bende hiç bir neden bulunamadı....umarım sende de bir şey çıkmaz. birde kürtaj sonrası vajinal ultrasonla bakılıyor. rahimin toparlayıp toparlanmadığına...geçmiş olsun herkese...

Amin canım. Hepimiz guzel haberler verecegiz inanaıyorum. Benim bir arkadaşım testleri yapılmadığı için kan pıhtılaşmasından 3 kere düşük yaptı. ama bunun tedavisi çok şükür ki var. çünkü arkadaşım çok sağlıkla 4 hamilelğinde sağlıklı bir şekilde aldı bebeğini eline. doktor ne kadar ara verin dedi canım?

canım öncelikle geçmiş olsun. Birşey çıkmadığına çok sevindim. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız

canım inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Canım ben kürtaj sonrası muayene olmadım sadece testler yapıldı.
Başka yapılan birşey var mı bilmiyorum ama bana genetik testler denilen kanda pıhtılaşma olup olmadığını gösteren testler yapıldı.
Doktorum bu durumdan şüphelenmişti, herşey düzgün giderken bebeğimin kalbi durmuş çünkü.
Ve sonuçta da pıhtılaşma çıktı gerçekten.
Yanlış hatırlamıyorsam bunun içinde toplam 7 adet değere bakıyorlar.
Ama tabii ki başka kontrollerde yapılır rahim için falan. Ama bendeki sorunu doktorum tahmin etmişti ve sadece buna baktı.

ınşallah hiçbir sorunun çıkmaz, tekrar geçmiş olsun.

Delf cim teşekkür ederim, bu sorunu yaşamış ve sağlıklı doğum yapmış insanların varlığını bilmek moral veriyor bana.
Doktorum bana ilk adetini gördükten sonra beklemene gerek yok, istediğin zaman korunmayı bırakabilirsin dedi.
Ama ben belki 2. yi de beklerim bilemiyorum henüz.
Bu akşam daha test sonuçları için doktoruma gideceğiz, pıhtılaşma olduğunu telefonda öğrenmiştim, bir konuşup rsikleri var mıdır, ne yapılacak öğreneyim ona göre bir karar vereceğim.

ınşallah kısa zamanda hepimiz güzel haberler alır ve sonucada sağlıkla ulaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…