- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #8.701
selam ben ilk kez katılıyorum siteye. Geçen hafta 19 haftalık bebeğimi düşürdüm. Çok ağladım. Unutamıyorum oğluma. Mezarına gömdük. Allah bana sabır versin. Hergün aklımda. Doktor bana ilaç verdi . Antibiyotik, ağrı kesici, demir ilaçları kullanıyorum. Doktor bana hiçbirşey söylemedi. tekrar ne zaman hamile kalırım diye soramadım. Eşim şimdi düşünmüyor sen iyice toparlan sonra düşünürüz dedi, ramazandan sonra yapacaz Allah izin verirse. Sağlıklı olsun , eli ayağı düzgün olsun , akıllı olsun o bana yeter.
kadriyecim bu sefer kalp atışlarını bile duyamadık .bebeğim gelişim gösteremedi çünkü.kendiğindende düşmedi,kürtaj olmak zorunda kaldım.fundacım canım gecmİŞolsun hamİle oldugunu okumŞtum snaırımama tam anlayamdım.rabbım yenıdne nasıp etsın ınŞ yıne mı kurtaj oldum yınemı kalp atıŞları duyulmadı.
Bİz oluruna bıraktık gecjn ay catlatma tedavısı gÖrdum İĞne hap kullandım.buay gıtmedk.doktorumz paracı Çıktı.
Kız buarada sabh tetsyaptım neagtıf Çıktı dedİmya bıkaÇ saat sonra baktım Çok hafİf gÖlge gİbİbİ Çİzgİ vardı.baklım bıkaÇ gundaha gecsınde.baŞtn 2.ÇİzgİÇıkmadıgı İÇİn umıtlendırmk İstemıyoruz kendımzı.İnanmk İstemıyorum vardır herseyde bİ hayır...
selam ben ilk kez katılıyorum siteye. Geçen hafta 19 haftalık bebeğimi düşürdüm. Çok ağladım. Unutamıyorum oğluma. Mezarına gömdük. Allah bana sabır versin. Hergün aklımda. Doktor bana ilaç verdi . Antibiyotik, ağrı kesici, demir ilaçları kullanıyorum. Doktor bana hiçbirşey söylemedi. tekrar ne zaman hamile kalırım diye soramadım. Eşim şimdi düşünmüyor sen iyice toparlan sonra düşünürüz dedi, ramazandan sonra yapacaz Allah izin verirse. Sağlıklı olsun , eli ayağı düzgün olsun , akıllı olsun o bana yeter.
[ımg]http://img507.imageshack.us/img507/9422/silikizgisx.png[/ımg]
bumuyani canım şu ok işareti olan yerdeki gibi mi gölge çıkıyor sende de?benneyaptımki
fundacım nasılsın canımm
adımlistedeyokya buay.hamile olursam ekelrmısın lisetye benıde
17 mayıstı canım.bugunle 4 gun gecmİŞoldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?