Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ablacığım inşallah maçın bereketli geçmiştiralkisalkisalkis

fundacığım sen nasılsın görüşemedik uzun zamandır

05.05.2009 da düşük yaptım. Kanamam 2 hafta sürdü. Dün akşam 20.05.2009 sona erdi. şimdi ben ne zaman adet olucam. Ben düzenli olarak 28 günde adet görürdüm. Kızlar bana bilgi verirmisiniz.

05.05.2009 da düşük yaptım. Kanamam 2 hafta sürdü. Dün akşam 20.05.2009 sona erdi. şimdi ben ne zaman adet olucam. Ben düzenli olarak 28 günde adet görürdüm. Kızlar bana bilgi verirmisiniz.

canım o her bunyeye gore deısıyor 5 6 gun gecıkmelı olabılır yada erken olabılır ben dusuk yaptıgımdan sonrakı adetım dusuk yaptıgım gunden 4 gun sonra geldı

canım o her bunyeye gore deısıyor 5 6 gun gecıkmelı olabılır yada erken olabılır ben dusuk yaptıgımdan sonrakı adetım dusuk yaptıgım gunden 4 gun sonra geldı

aynen katılıyorum canım sana bende düşüğümden sonraki adetimi düşük yaptığım tarihten 3 gün sonra oldum yani o biraz değişken...

merhabalar. kulübe yeni üye oldum. geç keşvettim sizi. bilmiyorum sorumun yanıtını burda alabilirmiyim. benim adetim 10 gün kadar gecikmişti. test yaptırdım negatif çıktı. bunun üzerine farlutal kullandım 5 gün ve regli oldum. ancak şiddetli ağrım oldu. sağlık ocacına gittim. kan testinden sonra öğrendim ki hamileymişim. ordaki doktor bana düşük olduğunu söyledi. ultrasona girdim bişi gözükmüyor. acaba hala hamile olma olasılğıım varmı. düşük olduysada en yakın ne zaman tekrar hamile kalabilirim. kim yardımcı olur acaba. doktorlar çok yarım ağız cevap veriyorlar. durumumuzda müsait olmadığı için özele gidemiyorum. cevaplarınızı bekliyorum. teşekkürler

slm arkadasim. cok gecm,is olsun. söyledigin ilacin ne oldugunu bilmiyorum ama hamilelerin kullanmamasi gereken bir sey sanirim. Canini sIkmak isteme ama hala hamileysen bile bebek icin endise edeceksin.. o yüzden hayirlisi demek gerek. gercekten düsügün varsa kimisi 2 ay kimisi 3 ay kimisi 6 ay sonra yeniden dene diyor... o yüzden tekrar baska bir doktora görünmelisin bence..

slm arkadaslar. Bende 2 mayista bebegimi kaybettim, ertesi gün kürtaj yaptilar. cok kötü bir durumdu.. sonrasinda 10 gün kadar kananam devam etti. cok sükür simdilik kanamam yok ama bu günlerde adet olmadan önceki sIkIntIya benzer sikayetlerim var. sanki adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyor. bu agrilar normal mi sizce??? ,doktor kontrolüme 1 hafta var daha. Tecrübesi olan arkadaslar yardimci olurmusunuz.
Bebek isteyen herkese Allah nasip etsin insallah.. :Saruboceq:

merhaba ben da 8 nisanda düşük yaptım.kanama iki gün sürdü.tam 32 gün sonra adet oldum.40 güne kadar normal kabul ediliyor reglinin başlaması.daha uzun sürerse bana doktorum tekrar gel demişti ama çok şükür gerek kalmadı.

Geçmiş olsun yaz34.
Canını sıkma lütfen, benim de senin gibi çok az bir miktar kanamam olmuştu, hatta o da 3-4 gün sonra olmuştu.
Doktorum bir sorun görmemişti, normal demişti, sadece ilk adet tarihime dikkat etmemi, 40 günü geçerse haberinin olması gerektiğini söylemişti.
Ama elbette sen de gene de doktoruna danış için daha rahat eder.

mrb canım çok ama çok geçmiş olsun belkide geçmemiştirde diyebiiriz aslında benim yengemde farlutal kullandı senin gibi hamile olduğunu bilmeden çok sancısı oldu ama pek kanması olmamıştı ama düşükte yapmadı doğdu bebişi dünyaya gelecek oana hiç bişiy olmuyo kardeşim o yüzden sıkıntı yapıp kendini üzme ultrasonla üsttenmi muayne ettiler yoksa alttan vajinalmi baktılar üstten karnından baktılarsa çok küçük olduğu için gözükmez benim arkadaşımda olmuştu aynı durum kanaması vardı gitti üstten baktılar bişi gözükmedi ama tahlillerde değerleri düşmemişti tekrar alttan bakınca gözüktü bebişi şimdi 5 aylık oldu 1 ay öncesine kadar düşük tehlikesi vardı ama çok şükür atlattı şimdilik sağlıklı bi şekilde ilerliyo gebeliği allahım tamamına erdirip kollarına almayıda nasip etsin inşallah bizlerede hayırlısıyla nasip etsin tekrardan

hayırlı cumalar rabbım inş bebek ısteyen herkesın bu cuma yuzune bakar ve göbüşlerıne bebıslerı kondurur:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…