E
esraie
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #8.741
kıslar ben çıkmak zorundayım.benim kociş çağırıyo,hadi maç yapmıycakmıydık diyo..bu arada bugün yumurtladım galiba,gerçi11. günüm ama baya bi akıntım oldu.neme lazım ben bu günümü boş geçirmeyeyim.hadi hepinizi çoook öpüyorum,iyi geceler tatlı rüyalar tatlişkolarım..
hee funda canımm aylincime çoook selam söyle,RABBİM tek avazda kurtarsın,tabiii bütün hamişlerimizi...
05.05.2009 da düşük yaptım. Kanamam 2 hafta sürdü. Dün akşam 20.05.2009 sona erdi. şimdi ben ne zaman adet olucam. Ben düzenli olarak 28 günde adet görürdüm. Kızlar bana bilgi verirmisiniz.
canım o her bunyeye gore deısıyor 5 6 gun gecıkmelı olabılır yada erken olabılır ben dusuk yaptıgımdan sonrakı adetım dusuk yaptıgım gunden 4 gun sonra geldı
Ben Şİmdİ 1 veya 5 hazİranda mı adet olucam.
annelik çok güzel bir duygu . ah bende anne olabilsem.
merhabalar. kulübe yeni üye oldum. geç keşvettim sizi. bilmiyorum sorumun yanıtını burda alabilirmiyim. benim adetim 10 gün kadar gecikmişti. test yaptırdım negatif çıktı. bunun üzerine farlutal kullandım 5 gün ve regli oldum. ancak şiddetli ağrım oldu. sağlık ocacına gittim. kan testinden sonra öğrendim ki hamileymişim. ordaki doktor bana düşük olduğunu söyledi. ultrasona girdim bişi gözükmüyor. acaba hala hamile olma olasılğıım varmı. düşük olduysada en yakın ne zaman tekrar hamile kalabilirim. kim yardımcı olur acaba. doktorlar çok yarım ağız cevap veriyorlar. durumumuzda müsait olmadığı için özele gidemiyorum. cevaplarınızı bekliyorum. teşekkürler
05.05.2009 da düşük yaptım. Kanamam 2 hafta sürdü. Dün akşam 20.05.2009 sona erdi. şimdi ben ne zaman adet olucam. Ben düzenli olarak 28 günde adet görürdüm. Kızlar bana bilgi verirmisiniz.
merhabalar. kulübe yeni üye oldum. geç keşvettim sizi. bilmiyorum sorumun yanıtını burda alabilirmiyim. benim adetim 10 gün kadar gecikmişti. test yaptırdım negatif çıktı. bunun üzerine farlutal kullandım 5 gün ve regli oldum. ancak şiddetli ağrım oldu. sağlık ocacına gittim. kan testinden sonra öğrendim ki hamileymişim. ordaki doktor bana düşük olduğunu söyledi. ultrasona girdim bişi gözükmüyor. acaba hala hamile olma olasılğıım varmı. düşük olduysada en yakın ne zaman tekrar hamile kalabilirim. kim yardımcı olur acaba. doktorlar çok yarım ağız cevap veriyorlar. durumumuzda müsait olmadığı için özele gidemiyorum. cevaplarınızı bekliyorum. teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?