- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #8.761
göbeğime özledim, şiş göbekle gezmeyi özledim. ah çekiyorum.
dün ikinci düşüğümü yaptım ....canım çok sıkkın allahım bir bebek nasip etsin.beta hcg yarıya düştü bebeğim düşüyor kanamam çok az..5hafta 3 günlüktü......başından bu tür olay geçen var mı
slm kızlar nehabersınız
ben sabah dr.a gıttım bır tanecık yumurta var oda kucuk
carsamba tekrar gıdıcem buyumuşse asılama yapıcak
dualarınıza ıhtıyacım var allah ıslerımızı kolaylastırsın ınş.
bızım kızlar opuyorum hepınızı
dün ikinci düşüğümü yaptım ....canım çok sıkkın allahım bir bebek nasip etsin.beta hcg yarıya düştü bebeğim düşüyor kanamam çok az..5hafta 3 günlüktü......başından bu tür olay geçen var mı
merhaba arkadaşlar..
bende yaklaşık 8 ay önce düşük yaptım 5 haftalıkken,şimdi tekrar deniyoruz bakalım kısmet herşey tabiki.allah isteyem herkese versin inşallah...
yelizim canım.yumoşun inşallah gelişir,aşılaman ilk seferde hemencecik tutar inşş bitanem.dualarım seninle tatlım..slm kızlar nehabersınız
ben sabah dr.a gıttım bır tanecık yumurta var oda kucuk
carsamba tekrar gıdıcem buyumuşse asılama yapıcak
dualarınıza ıhtıyacım var allah ıslerımızı kolaylastırsın ınş.
bızım kızlar opuyorum hepınızı
canım çok geçmiş olsun.hepimiz aynı acıları yaşadık.RABBİM tekrar yaşatmadan,hayırlısıyla tez zamanda tekrar nasip etsin güzelim..benim ilk düşüğümde çok az kanamam oldu,kürtaj olmak zorunda kaldım.ikincisinde kanamam 3,4 gün içinde çoğaldı ve evde düşük yaptım.ikiside on haftalıktı.dün ikinci düşüğümü yaptım ....canım çok sıkkın allahım bir bebek nasip etsin.beta hcg yarıya düştü bebeğim düşüyor kanamam çok az..5hafta 3 günlüktü......başından bu tür olay geçen var mı
geçmiş olsun tatlım.duan içinde amiiiinn.RABBİM isteyen herkese hayırlısını nasip etsin..merhaba arkadaşlar..
bende yaklaşık 8 ay önce düşük yaptım 5 haftalıkken,şimdi tekrar deniyoruz bakalım kısmet herşey tabiki.allah isteyem herkese versin inşallah...
tatlım geçmiş olsun.inşallah ilk denemenizde tutunur bebişin..ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM. BENİMDE 19 HAFTALIK BEBEKTİ. ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM. ALLAH İZİN VERİRSE RAMAZANDAN SONRA TEKRAR DÜŞÜNÜYORUZ.:teselli:
bende bugun 7+3 günlük bebegimi kaybettm allah herkeze sabır versin cok zor kac ay sonra tekrar deneyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?