Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

slm kızlar nehabersınız
ben sabah dr.a gıttım bır tanecık yumurta var oda kucuk
carsamba tekrar gıdıcem buyumuşse asılama yapıcak
dualarınıza ıhtıyacım var allah ıslerımızı kolaylastırsın ınş.
bızım kızlar opuyorum hepınızı

dün ikinci düşüğümü yaptım ....canım çok sıkkın allahım bir bebek nasip etsin.beta hcg yarıya düştü bebeğim düşüyor kanamam çok az..5hafta 3 günlüktü......başından bu tür olay geçen var mı

cok gecmıs olsun hepımızın basından gectı benımde kanamam cok azdı kendı dusmedı
kurtaj oldum 11.haftadaydı ama senın cok kucuk oldugu ıcın kurtaja gerek kalmaz ıns.

merhaba arkadaşlar..
bende yaklaşık 8 ay önce düşük yaptım 5 haftalıkken,şimdi tekrar deniyoruz bakalım kısmet herşey tabiki.allah isteyem herkese versin inşallah...

yelizim,bitanem inşallah ilk aşılamada bebeğine kavuşacaksın.ben inanıyorum,dua edicem sana canım,inşallah güzel haberlerle döneceksin bize..:Saruboceq:

geçmiş olsun canım,umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.
bende ilk bebeğimi 12 haftalıkken kaybetmiştim.şimdi yeniden hamileyim.rabbim bidaha aynı acıları hiçbirimize yaşatmaz inşallah.
umudunu hiç yitirme tatlım,zamanı geldiğinde kavuşacaksın miniğine..

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM. BENİMDE 19 HAFTALIK BEBEKTİ. ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM. ALLAH İZİN VERİRSE RAMAZANDAN SONRA TEKRAR DÜŞÜNÜYORUZ.:teselli:

bende bugun 7+3 günlük bebegimi kaybettm allah herkeze sabır versin cok zor kac ay sonra tekrar deneyebiliriz

yelizim canım.yumoşun inşallah gelişir,aşılaman ilk seferde hemencecik tutar inşş bitanem.dualarım seninle tatlım..
canım çok geçmiş olsun.hepimiz aynı acıları yaşadık.RABBİM tekrar yaşatmadan,hayırlısıyla tez zamanda tekrar nasip etsin güzelim..benim ilk düşüğümde çok az kanamam oldu,kürtaj olmak zorunda kaldım.ikincisinde kanamam 3,4 gün içinde çoğaldı ve evde düşük yaptım.ikiside on haftalıktı.

merhaba arkadaşlar..
bende yaklaşık 8 ay önce düşük yaptım 5 haftalıkken,şimdi tekrar deniyoruz bakalım kısmet herşey tabiki.allah isteyem herkese versin inşallah...
geçmiş olsun tatlım.duan içinde amiiiinn.RABBİM isteyen herkese hayırlısını nasip etsin..
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM. BENİMDE 19 HAFTALIK BEBEKTİ. ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM. ALLAH İZİN VERİRSE RAMAZANDAN SONRA TEKRAR DÜŞÜNÜYORUZ.:teselli:
tatlım geçmiş olsun.inşallah ilk denemenizde tutunur bebişin..
bende bugun 7+3 günlük bebegimi kaybettm allah herkeze sabır versin cok zor kac ay sonra tekrar deneyebiliriz

çok geçmiş olsun canım..dr bana iki ay korun demişti.bazı arkadaşlarıma 3 veya 4 ay korunma süresi vermiş.sanırım bünyeyle ilgili.sen dr'unada sor istersen bitanem..

kıslaaarr nerdesiniiiiizz..fundaa,melikee,nilaaay,özleeem,nerimaaan,makbuleee,burcuu,nihaaal.bu arada nihal canım eşine çok büyük geçmiş olsun, inşallah evinizden kara bulutlar tez vakitte gider..
aylincimide merak ettim nasıl acaba.doğumuna az kaldı,RABBİM bütün hamişlerimize, tek avazda kurtulmalarını nasip etsin,bebişlerini sağlıcakla kucaklarına alsınlar hayırlısıyla..
hepinizi çoook çooooook öpüyorun kıslaaarr..

kızlar merhaba.unutanlar varsa 23 nisanda kürtaj oldum.ilk düşüğümdü.ınş Allah kimseye yaşatmasın birdaha.kontrole gittim doktorum normal herşey dedi.23 mayısda adet günün dedi.ben 19 mayısda adet oldum.bu normal mi?yani adetimin erken olması??
birde bazı kan testleri istedi.bende doğum hastanesinde yaptırdım.değerler normal çok şükür birşey çıkmadı.bu testler tam olarak nedir?
birde doktorum benden hsg dedikleri filmi istemedi.sanırım gerek görmedi.acaba yaptırmak grekir mi?

herkeze iyi pazarlar nasılsınız kızlar ben biliyosunuz pek giremiyorum inşallah hepiniz iyisinizdir benim bu ay normal oldu bakalım önümüzdeki ay ne olcak ama devamlı değişiyo stresten olsa gerekbana nasılsın diye sormayın sakın kızlar benim hayatıma her gün yeni olaylar ekleniyo başınızı hiç şişirmicem artık çünkü biliyorum sizin derdiniz zaten size yetiyo bide ben ne zaman yazsam hep sıkıntılı şeyler en isi hiç bana nasılsındiye sormayın
ben size sorim nasılsınız kızlar geçmişi okumadım inşallah yeni bebişler vardır olmayanlarda üzülmeyin her şeyin bir vakti var o vakit geldiğinde olucaktır muhakkak o vakte kadar siz elinizden geleni yapın hani derlerya tedbirini al taktirini allaha bırak aynen öyle unutmayın er yada geç hepinizin bebi,şi olcak ve bu günleri hatırlamıcaksınız bile herkezi öpüyorum
herkeze iyi pazarlar

Mehtabım buralardayız gülüma.s.Sıcaklarla, bel ve sırt ağrılarıyla boğuşuyoruz işte. Çok şükür ki sağlığımız iyi. Ama bende şeker riski çıktı. Bir hafta sonra şeker kız olup olmadığım anlaşılacak. Umarım birşey çıkmazfisfisfisSiz de dua edin olur mu:1no2:

Ben sürekli takip ediyorum sizleri merak etmeyin. Cevap yazabileceğim bir durum olduğunda cevap yazıyorum sadece. Yoksa hepiniz için dua ediyorum, bundan emin olun kader arkadaşlarıma.s.

Kızlar Hepinize Merhaba. He ne kadar artık çok sık yazamasamda inanın hergün girip teker teker okuyorum. Oncelikle yeni katılan arkadaşlarıma hoşgeldin , kötü tecrübeleri içinde geçmiş olsun diliyorum.

Beni sorarsanız bugun itibariyle 7+4 oldum. Oldukça fazla uyku hali ve az da olsa bulantım var. Ama inanın hiç önemsemiyorum. Rabbim sağlıkla versin kucağıma başka birşey istemem.

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Ne olur ümidinizi kaybetmeyin.

burdayım mehtabım ama sen yoksun iyiyim çok şükür bu ara çok doluyum sizinle pek görüşemedik çok misafirim oluyor ve artık yaz geldi düğünler falan başladı hafta sonlarıda doluyum yazı çook seviyorum yaa kendimi zinde hissediyorum sende iyisindir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…