- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #8.781
selam arkadaşlar.epeydir yorumlarınızı okumama rağmen yeni kayıt yaptırdım.8 haftalık hamileyim ve ilk gebeliğim.ta ki 5. haftadan beri kahverengi akıntım vardı.aralarda da kanamam oldu.kaç doktor deşirtirdim düşerse düşer bekliyeceğiz,iki rahim var bebek birine yerleşmiş bunu diğer rahim yapıyo gibi şeyler söyleyip önemsemediler.6.haftada bebeği ve kalp atışını gördük fakat kalbi yavaş atıyodu,10gün istirat ve progestandan sonra dün yine giitim ne bebek büyümüş ne de kalp atışı kalmış.hemen kürtaj dedi inanamadım.yarın başka bir doktora gitcem ama çok ama çok korkuyorumm...ya sonrası??Allah hepimizin yardımcısı olsun..
çok geçmiş olsun canım .çok fazla beklemene gerek yok ,eğer doktorun bişey söylemediyse, ilk adetini olduktan sonra bebek için çalışmalarına başlayabilirsinbende bugun 7+3 günlük bebegimi kaybettm allah herkeze sabır versin cok zor kac ay sonra tekrar deneyebiliriz
yelizciiiim dualarım seninle tatlım inşallah güzel haberler alıcaz bu ay senden canım benim.bende çook öpüyorumslm kızlar nehabersınız
ben sabah dr.a gıttım bır tanecık yumurta var oda kucuk
carsamba tekrar gıdıcem buyumuşse asılama yapıcak
dualarınıza ıhtıyacım var allah ıslerımızı kolaylastırsın ınş.
bızım kızlar opuyorum hepınızı
olmaz mı kuzum buradaki çoğu arkadaş bunu bir çokkez yaşadı.doğru yerdesin.dün ikinci düşüğümü yaptım ....canım çok sıkkın allahım bir bebek nasip etsin.beta hcg yarıya düştü bebeğim düşüyor kanamam çok az..5hafta 3 günlüktü......başından bu tür olay geçen var mı
geçmiş olsun canım.bir daha bu acı tecrübeyi yaşamaman dileğiyle...merhaba arkadaşlar..
bende yaklaşık 8 ay önce düşük yaptım 5 haftalıkken,şimdi tekrar deniyoruz bakalım kısmet herşey tabiki.allah isteyem herkese versin inşallah...
canım buna en doğru yanıtı bu konunu uzmanı bi doktor verebilir tabiki.nacizane fikrimi ileyim canım sana,öncelikle kanda bhcg(gebelik) testi yaptır en kesin sonuç olur bi hafta boyunca bu testi bir kaç kez yatırırsan değerlerin düşüp düşmediğini anlayabilirsiniz.değerlerinde artış varsa hamilelik devam ediyo demektir eğer değerlerin düşük çıkıyosa gebelik sonlanmış anlamına gelir.ultrasonda görünmedi demişsin karından bakıldıysa görünmeyebilir,vajinal ultrasonla bakılması en uygun olanı tatlım.çünkü bebek çok minik olduğu için görünmeyebiliyomerhabalar. kulübe yeni üye oldum. geç keşvettim sizi. bilmiyorum sorumun yanıtını burda alabilirmiyim. benim adetim 10 gün kadar gecikmişti. test yaptırdım negatif çıktı. bunun üzerine farlutal kullandım 5 gün ve regli oldum. ancak şiddetli ağrım oldu. sağlık ocacına gittim. kan testinden sonra öğrendim ki hamileymişim. ordaki doktor bana düşük olduğunu söyledi. ultrasona girdim bişi gözükmüyor. acaba hala hamile olma olasılğıım varmı. düşük olduysada en yakın ne zaman tekrar hamile kalabilirim. kim yardımcı olur acaba. doktorlar çok yarım ağız cevap veriyorlar. durumumuzda müsait olmadığı için özele gidemiyorum. cevaplarınızı bekliyorum. teşekkürler
geçmiş olsun tatlım .merak etme benimde kanamalarım hiç olmadı.bu korkulacak bişi değil.benim kürtajımdan sonra hiç kanamam olmadı sadece 4-5 damla bu normalmi sizce?
hayırlı cumalar rabbım inş bebek ısteyen herkesın bu cuma yuzune bakar ve göbüşlerıne bebıslerı kondurur:Saruboceq:
çok iyi tatlım boşu boşuna özele para vermemiş olursun.aa neden iptal etti ki vardır bi bildikleri demekki.tamam makbulecim gelişmelerden haberdar et beni takipdeyim.fundacım dr sordum genetigi burda yaptır dedi özele gitme dedi enteresan olan benim genetigi iptal etti dna eldesi diye bişey istedi anlamadım gerek yok dedi ama faazla soru soramadım başı çok kalabalıktı bir gelişme olursa yazarım cnm
Fundacım nasılsın?
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ben de...insan kendi başına gelince sadece kendi gibi hissdiyor ama ne kadar fazlaymış megerse...ben de 1 ölü doğum 2 düşük 1 dış gebelik yaşadım....Allah kimseye yaşatmasın...hiçbirisi tedavi değil kendiliğinden...heterozigot mutant diye kan pıhtılaşma sistemi ile ilgili bi hastalık var ben de o hastalığı taşıyanlardan biriyi...ilk hamileliğim 21 haftaya kadar devam etti ve hiçbir sorun yoktu ve aniden kalpleri durdu(ikizdi)...sonra diğerlerini yasadım..hepsi 1 sene içinde...ve şimdi hazziranda tekrar hamile kalmak istiyorum benim için de dua edin sorun yasamamam için...Allah herkese ikiz ikiz bebişler nasip etsin....görüşmek dileğiyle....
hay allah ya yakalayamadım seniiiifundacım ben geldim sen gitmişin
geçmiş olsun canım .bu rahatsızlık için hamileleğin boyunca iğne vurulman gerekiyo canım lilufer arkadaşımızın dediği gibi(bu arada sende hoşgeldin lilu).doktorunla bu konuyu gçrüşün ve bi sonraki hamileliğin için önlemini alın .merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ben de...insan kendi başına gelince sadece kendi gibi hissdiyor ama ne kadar fazlaymış megerse...ben de 1 ölü doğum 2 düşük 1 dış gebelik yaşadım....Allah kimseye yaşatmasın...hiçbirisi tedavi değil kendiliğinden...heterozigot mutant diye kan pıhtılaşma sistemi ile ilgili bi hastalık var ben de o hastalığı taşıyanlardan biriyi...ilk hamileliğim 21 haftaya kadar devam etti ve hiçbir sorun yoktu ve aniden kalpleri durdu(ikizdi)...sonra diğerlerini yasadım..hepsi 1 sene içinde...ve şimdi hazziranda tekrar hamile kalmak istiyorum benim için de dua edin sorun yasamamam için...Allah herkese ikiz ikiz bebişler nasip etsin....görüşmek dileğiyle....
bnde insallah olistede olurum 3 gün oldu bebegimi kaybedeli kısmet insallah bidahaki bırakmaz annesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?