Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

:1rolleyes: belki kızarsın diye çekinmiştim ama sanırım kızmadın çk mutlu oldum ablacım duayla ilgili yazımı görmüşsündür umarım..görüşürüz

Canım yaaa Allah kimseye yaşatmasın gerçekten zor.Ama inan bu yaşadıklarımızda bir hayır var.Belki hayırlı olmayacaktı doğsalardı bilemiyoruzki.Kendimizi suçlamak bir süre sonra mantıklı gelmemeye başlıyor.Olacağı varsa oluyor inan.Ben bebeğimi kaybetmemek için 15 gün boyunca wc haricinde kalkmadım destekleyici jeller iğneler kullandım yinede banamısın demedi.Düşecekse hiç bir şey engel olmuyor.Yatsanda kalksanda bırakıyor ve gidiyor.Kimiside tam tersi düşürmek için neler neler yapıyorda bebek sapasağlam doğuyor yinede.Yani herşey Allahtan.O neyi istediyse en doğrusu odur bizim içinde.Hakkımızda hayırlısı olsun inş. günün birinde sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur hepimizinde....Hepimize tekrar geçmiş olsun.... senağlama

Yok canım benim 40 günü geçti nisanın 20 sinde yapmıştım ve nerdeyse %95 i gitmişti geri kalan kısmıda düşükten 10 gün sonra yani nisanın sonlarına doğru kahverengi lekeler halinde azar azar gelmişti.Doktora gittim haliyle regl olamadım diye düşük sonrası.Bana farlutal verdi 1 haftayı geçti farlutal içip biteli yine bir belirti yok regle dair.Bakalım bu ay sonuna kadar yine bekleyeceğim olmazsam tekrar giderim doktora.Herkesin düşük sonrası kolay düzene girmiş regli bir ben düzelemedim.Doktor muayene ettiğinde bir sorun yok dedi ama strestenmi oldu acaba bu gecikme?

Rabbim ne eylerse güzel eylermiş.Diğer yavruların için geçmiş olsun onlar seni ahirette bekleyecekler Allahın izniyle.Şimdiki yavrunu Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inş. Sorunsuz sıkıntısız bir gebelik ve doğumun olur inş.

Çok geçmiş olsun canım yaaa. Toparlanmak zor oluyor tekrar gebe kalma isteği,bebeği kaybetmenin verdiği hüzün birbirine giriyor.Hele tv lerde hamile ünlüleri görünce iyice fena oluyor insan.Ben hala onları görünce gözyaşlarıma engel olamıyorum.İnsan kaybedince anlıyor farkında olmadan ne kadar çok sevdiğini ve ona bağlandığını.Zor ne desem bilemiyorum.Allah tekrarını yaşatmasın bizlere.Bir gün kucağımıza sağlıklı çocukllar almayı nasip etsin inş.

Çok teşekkür ederim çok haklısın çok ddoğru gerçekten...Zaten bu olayların hakkımda hayır olduğuna dair gönlüm tamamen itminan olmuş durumda çok şükür bunu anlamam sağlandı beraberinde çok güzellikler geldi bunun için ne kadar hamd etsem az

günaydın pelusecim. ben yanlış anlamadım demi canım düşük mü yaptın .

Düşük yapmıştım canım evet 19 Şubatta 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu. O süreci burada paylaşmıştım çok zor günlerdi.
Çok şükür ki şimdi yeniden hamileyim. Her an yüreğim ağzımda da olsa inşallah bu süreci hayırlısıyla tamamlamak ümidindeyim.

[/COLOR]
ayy canım çok guzel yaa;Allahım tamamına erdırsın ne kadarlık bebişin şimdı tekrar hamıle kalmak için özel bişeyler yaptınmı

çok geçmiş olsun canım tekrar
bende iki kez yaşadım bu kötü tecrübeyi.ilk bebeğimi geçen yıl temmuz ayında kaybettim kalbi durmuştu.11 haftalıktı.ikinciside 7+5günlüktü gelişmedi haftasına göre bhcg değerleri çok düşüktü tekrar kürtaj oldum.bende aralık annesi olucaktım ama nasip olmadı.
şimdi daha iyiyim .tabi hiç birini umutamıyorum ama hayat devam ediyo ve ben hiç ümidimi kaybetmedim.elbet bir gün bende güleceğim bende yavrumu kucağıma alıp öpüp koklayacağım .akan göz yaşlarım bundan sonra mutluluktan akıcak.rabbim bizleri evlat acısıyla sınamasın.

geçmiş olsun bi tanem.bu sefer her şey yolunda gidicek sen içini ferah tut canım .

merhaba bende aranıza yeni katıldım daha önce 9 haftalık bir ölü bebeğim 8 haftalıkda mol gebeliğim oldu doktor bir sene gebeliği yasakladı yasağım bitti kısmetse bundan sonra tekrar düşünüyorum hihoyyyt

Kızlar merhaba nasılsınız? Pek uğrayamıyorum ama hep aklımdasınız, nasıl gidiyor hayat? Özlemcim, yelizcim, melikecim, fundişim, esracım nerelerdesiniz, hiç denk gelemiyoruz yaaa özledim sizi

[/COLOR]

ayy canım çok guzel yaa;Allahım tamamına erdırsın ne kadarlık bebişin şimdı tekrar hamıle kalmak için özel bişeyler yaptınmı

Bugün itibarıyla tam 14 hafdalık olduk canım. Hamile kalmak için özel bir şey yapmadım çünkü kürtajdan sonra bir adet dönemi geçsin diye bekliyordum. Korunuyorduk yani sadece birkaç gün korunmadık. Allahın ol demesi yeterliymiş demek ki onu anladım işte. İnşallah buradaki bütün arkadaşların bebeği de en kısa sürede yola çıkar.

canım senınkının ayagı icerde kalmıs ozamankaydirigubbakcemile3 Allahım melegını sana bagıslasın bende dusuk yaptım 2 ay oldu ama gelen gıden yok:çok üzgünüm:

canım cok gecmıs olsun 1 sene nasıl dayandın canım ya cok zor vala,inş saglıklı bebek haberlerını alırız:ecrin_bebek:

slm kızlarr.. ya benim kırmızılar daha gelmedii.. bi belirti de yok ne adete dair ne hamileliğee.. arada lekelenmeler olduu. bide 29 nisan son regl.. adetim geçeli 6. günde idrarda yoktuu.. ama erkenmi yaptım bilemiyorum ki.. nettende baktımm eczane testlerinin bazılarında 10 gün geçmeden yüzde 50 doğru sonuç veriyomuş yazıyoduu... ayy kafam karıştıı. neyse yarın sabah alıcam beta ve hormon sonuçlarımı .. inşallah bir sorun çıkmazz...

canımm,çok güzel bi haber bu.çok şükür rabbimie.
o gün bütün gün aklım aylindeydi,çok şükür aldı yavrusunu kucağına.darısı bize arkadaşım,isteyen herkese inşallah.
bende tebrik ediyorum aylinimi ve eşini.allahım analı babalı büyütsün minik emirimizi inşallah.
sen nasılsın bitanem,özledim seni.bende adanaya ailemin yanına geldim dün.bir ay kadar burda kalıcam bi aksilik olmazsa.
doktor kontrollerin nasıl gidiyo,yaz tüm ayrıntıları canım.öpüyorum seni...

Kızlar merhaba nasılsınız? Pek uğrayamıyorum ama hep aklımdasınız, nasıl gidiyor hayat? Özlemcim, yelizcim, melikecim, fundişim, esracım nerelerdesiniz, hiç denk gelemiyoruz yaaa özledim sizi

slmlar pınarcım,iyiyim çok şükür.bi problem yok şimdilik.sen nasılsın,hamileliğin ilk günleri nasıl geçiyo anlat?
bende önümüzdeki cuma doktora gidicem,inşallah herşey yolundadır.ayrıntıları yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…