- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #9.181
İlki bir muamma benim için düşünmek bile istemiyorum içim acıyo çünkü..üç aydır adet görmemiştim ilaçlardan sıkıldığımdan,eşimin sonuçları da çok kötü çıktığından,doktora gitmek hiç istemedim yani aklımın ucundan geçmedi..sonra kolumdan çok rahatsız olmuştum bir sürü kas gevşetici içtim ayrıca gene başka rahatsızlıklarım oldu onlar için de bir sürü ilaç içmiştim doktor yazarken gebelik şüphen var mı diye soruyor tabii ben de yok diyorum işte sonra kasık ağrısından kadındoğuma gidince öğrendim zaten iki gün içinde düştü kaç haftalıktı bilmiyorum bile..
İkincisi de 6 haftalıktı...Yani cahil biri değilim ama işte o an için öyle oldu bunda da bir hayır vardık dedik artık kendimi suçlarsam hiç dayanamam bu acıya Rabbim sabrını veriyo çok şükür
Canım benim de 7 haftalıktı ama gelişimi 6 haftalık kadarken durmuş, kontrole gittiğimde doktorda öğrendim gelişmediğini.. Doktorum düşecek dedi, aradan 1 saat geçmedi kanamam başladı. Tekrar gittik doktoruma...Çok korkmuştum, o halde eve gidip kendi kendime düşük yapmak beni daha da korkuttu ve kürtaj yaptı doktorum. Ama benimki pek kürtaj gibi olmadı, yani düşük başlamıştı, doktorum zaten düşüyordu, ben sadece temizledim dedi.
Regli ise kürtajdan 39 gün sonra oldum.
Doktorum 40 güne kadar normal sayılır, 40 ı geçerse haberim olsun demişti. Tam doktora gitmeyi düşünürken regl olmuştum yani.
Tekrar tekrar geçmiş olsun hepimize.
Sevgili Arkadaşlarım, sizleri o kadar iyi anlıyorum ki, bende 6 ay içerisinde 2 kez düşük yaşadım. Biri Haziran 2008 te dış gebelikti, diğeri ise ocak 2009 ta 12 haftalık iken kalbinin durması sonucu alınmasıydı. Çok zor günler geçirdim. Günlerce ağladım neden ben diye. ne gunah işledim de başıma geldi dedim. sonra ikinci bebeğin neden kalbinin durduğunu öğrenince de Allahımın sevdiği kulu olduğuna karar verdim. çünkü kalbi duran minişim 47 kromozom yani down sendromu idi kalbi ondan durmuştu. Sonra dedim ki kendi kendime Allahım sevdiklerini sınıyor dedim ve bunun benim için daha hayırlı olduğuna karar verdim. şimdi 9+1 hamileyim tekrar. sizlerle aynı şeyleri paylaşmış biri olarak ta hep bu topikte kalacağım sizlerle.
25 mayısta yani geçen pazartesı rutin kontrollerım için gittiğim doktorumda bebebıgımın kalp atıslarını göremedık. ve malasef doktorum müdahale etmek zorunda kaldı. 11 haftayı bitirmıstık...aralık annelerındendım. ama işte olmadı... içimde acısı dinmiyor. burayı keşfedınce paylasımlarım arttı. aynı acıları yasamıs arkadaslarımla burada dertlesıp bırbırımıze destek oluyoruz. ve bu çok guzel .. sonra burada tekrar hamıle kalanları görunce moral bulmaya basladım....hala zaman zaman kötü oluyorum. ama geçecegıne ınanıyorum bugünlerınde....
işte kısaca hikayem bu canım...
sen ne durumdasın ?
Canım yaaa Allah kimseye yaşatmasın gerçekten zor.Ama inan bu yaşadıklarımızda bir hayır var.Belki hayırlı olmayacaktı doğsalardı bilemiyoruzki.Kendimizi suçlamak bir süre sonra mantıklı gelmemeye başlıyor.Olacağı varsa oluyor inan.Ben bebeğimi kaybetmemek için 15 gün boyunca wc haricinde kalkmadım destekleyici jeller iğneler kullandım yinede banamısın demedi.Düşecekse hiç bir şey engel olmuyor.Yatsanda kalksanda bırakıyor ve gidiyor.Kimiside tam tersi düşürmek için neler neler yapıyorda bebek sapasağlam doğuyor yinede.Yani herşey Allahtan.O neyi istediyse en doğrusu odur bizim içinde.Hakkımızda hayırlısı olsun inş. günün birinde sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur hepimizinde....Hepimize tekrar geçmiş olsun.... senağlama
günaydın pelusecim. ben yanlış anlamadım demi canım düşük mü yaptın .
Düşük yapmıştım canım evet 19 Şubatta 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu. O süreci burada paylaşmıştım çok zor günlerdi.
Çok şükür ki şimdi yeniden hamileyim. Her an yüreğim ağzımda da olsa inşallah bu süreci hayırlısıyla tamamlamak ümidindeyim.
25 mayısta yani geçen pazartesı rutin kontrollerım için gittiğim doktorumda bebebıgımın kalp atıslarını göremedık. ve malasef doktorum müdahale etmek zorunda kaldı. 11 haftayı bitirmıstık...aralık annelerındendım. ama işte olmadı... içimde acısı dinmiyor. burayı keşfedınce paylasımlarım arttı. aynı acıları yasamıs arkadaslarımla burada dertlesıp bırbırımıze destek oluyoruz. ve bu çok guzel .. sonra burada tekrar hamıle kalanları görunce moral bulmaya basladım....hala zaman zaman kötü oluyorum. ama geçecegıne ınanıyorum bugünlerınde....
işte kısaca hikayem bu canım...
sen ne durumdasın ?
Düşük yapmıştım canım evet 19 Şubatta 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu. O süreci burada paylaşmıştım çok zor günlerdi.
Çok şükür ki şimdi yeniden hamileyim. Her an yüreğim ağzımda da olsa inşallah bu süreci hayırlısıyla tamamlamak ümidindeyim.
[/COLOR]
ayy canım çok guzel yaa;Allahım tamamına erdırsın ne kadarlık bebişin şimdı tekrar hamıle kalmak için özel bişeyler yaptınmı
Bugün itibarıyla tam 14 hafdalık olduk canım. Hamile kalmak için özel bir şey yapmadım çünkü kürtajdan sonra bir adet dönemi geçsin diye bekliyordum. Korunuyorduk yani sadece birkaç gün korunmadık. Allahın ol demesi yeterliymiş demek ki onu anladım işte. İnşallah buradaki bütün arkadaşların bebeği de en kısa sürede yola çıkar.
merhaba bende aranıza yeni katıldım daha önce 9 haftalık bir ölü bebeğim 8 haftalıkda mol gebeliğim oldu doktor bir sene gebeliği yasakladı yasağım bitti kısmetse bundan sonra tekrar düşünüyorum hihoyyyt
selam arkadaşlar .
herkes iyidir umarım.yeni gelen arkadaşlara da selam vereliniortak
aylinimiz buğün doğum yaptı minik emirimiz dünyaya gözlerini açtı.buradanda onu tebrik etmek istiyorum .umarım çok mutlu,sağlıklı uzun bir hayatı olur .çok şanslı emir bebeğimiz aylinim gibi bi anneye sahip en nihayetinde.allah analı babalı büyütsün yavrumu.
darısı biz olmayanların başına inşallah.
Kızlar merhaba nasılsınız? Pek uğrayamıyorum ama hep aklımdasınız, nasıl gidiyor hayat? Özlemcim, yelizcim, melikecim, fundişim, esracım nerelerdesiniz, hiç denk gelemiyoruz yaaa özledim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?