Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Bende katılıyorum bu fikirdeki arkadaşlara gerçekten herşey duayla dönüyor aslında.Benim bebeğiminde kalp atışları zayıftı.İki kese vardı ama biri boştu.Anormallik olduğu kesindi.Ve ben o gün çok korktum.Allah'ım dedim ya sağlıksız derse doktor,aldırmaya kalkarsam.Çok büyük bir günah.Aldırmaz doğurursam ben bu yükü nasıl taşırım.Hayatımda hiç bukadar ızdıraplı dua etmemiştim.Allah'ım eğer sağlıksız olacaksa sonu sen kendin al bu bebişleri.Ban aldırmaya kalkmıyayım.Ben bu günaha girmiyeyim.

İnanırmısınız 5 gün sonra doktora kontrole gitriğimizde kalbi durmuş dedi doktor.Ardından kürtaj oldum.

peki peluse rahım hemen toparlanmıs dimi...oluyo yanı bölede...doktorun korunma süresini ne kadar vermıstı sana...yada hıcbıse sölememısmıydı

Sana biraz umut olabildiğime çok sevindim canım. Göreceksin bak bebişini en kısa sürede yeniden gönderecek Allahım. Burada ben de düşükten sonra yeniden hamile kalanları okuyup umutla dolmuştum.

Benim kürtajı yapan doktor altı ay korun dedi, hamileliğimi kontrol eden de iki ay dedi, aşılama yaptırdığım da bir kere adet olduktan sonra gel aşılamaya devam edelim dedi. Yani anlayacağın bu konuda doktorlar arasında bayağı bir görüş farkı var.
Bazıları da diyor ki rahim kendini toparlamamış olsa zaten embriyo tutunamazdı.
Ben bir adet dönemi geçtikten sonra aşılama yaptıracaktım tekrar. Kürtajdan sonra 23. güne kadar korunduk sonra nasıl olsa bunca zaman olmamış adet zamanı da yaklaştı diye korunmadık. Zannedersem kürtajdan sonra geç yumurtlamışım on gün kadar.
Korkusu çok fazla oldu ama ilk zamanlar çünkü rahim toparlanmadığı için yeniden düşük yapar mıyım diye düşünüyordum. Çok şükür her şey yolunda gitti şimdiye kadar.

kızlar böyle durumlar ıcın bildiğiniz dua varmı acaba.hep duyuyorum ben ama bırturlü bulamadım.hanı bebek yapmadan önce okunan dua.hayırlı saglıklı olması ıcın .

Benim böyle bir durum için bildiğim özel bir dua yok ama inşirah suresi içimi o kadar rahatlatmıştı ki o zamanlarda. Defalarca dinlemiştim, defalarca mealini okumuştum. Hem orijinali çok güzel hem de meali çok anlamlı."Şüphesiz her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır, her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır" diyor Rabbimiz. Bu kısmı beni çok etkilemişti. Bir bak istersen canım.

Son düzenleme:
BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Mehtapgülü............................07Haziran
Umutluyuz.............................09 Haziran
xxxxxangel............................10 Haziran
Lolo......................................12 Haziran
Neriman83.............................12 Haziran
Karamelek.............................13 Haziran
Myedebiyat............................16 Haziran
Meliike...................................06 Temmuz

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx......................ilk hamiş
Tosbaa8.......................ikinci hamiş
naren05........................üçünçü hamiş
nilayyy.........................dördüncü hamiş
denizinsesi....................beşinci hamiş
alacalale........................altıncı hamiş
Bayanmerak...................yedıncı hamiş
Gelgit.............................sekizinci hamiş
Minik kelebek..................dokuzuncu hamiş
ebrar06............................onuncu hamiş
burko...............................onbirinci hamiş
yaprak57..........................onikinci hamiş
azra 26.............................onüçüncü hamiş
Serdi................................on beşinci hamiş
Funda72...........................on altıncı hamiş
AnnemBirMelek................ on yedinci hamiş
Minikkelebek(özlem) .........on sekizinci hamiş
Sunways...........................on dokuzuncu hamiş
Esraie...............................yirminci hamiş
Pari...................................yirmi birinci hamiş
Peluse...............................yirmi ikinci hamiş
Pretty baby.........................yirmi üçüncü hamiş
Delf.....................................yirmi dördüncü hamiş
Cancer................................yirmi beşinci hamiş
Anjelic.................................yirmi altıncı hamiş

selam arkadaşlar .
herkes iyidir umarım.yeni gelen arkadaşlara da selam vereliniortak
aylinimiz buğün doğum yaptı minik emirimiz dünyaya gözlerini açtı.buradanda onu tebrik etmek istiyorum .umarım çok mutlu,sağlıklı uzun bir hayatı olur .çok şanslı emir bebeğimiz aylinim gibi bi anneye sahip en nihayetinde.allah analı babalı büyütsün yavrumu.
darısı biz olmayanların başına inşallah.

funda neguzel bı haber verdın bıze tesekurler canıma rkadşaıma sağlılı gunler dılıyorum .
ege unıv den randevu aldım bnde bugun.ç
ege hanımdan randevu aldım.inş bu son doktorumz olur :) çok yoruldum artıkyaa

kadriyecim inş canım.bu seferkinden güzel sonuç alırsın.haklısın insan yıpranıyo ama herşeyde vardır bi hayır diye düşünüyorum .

Arkadaşlar dua isteyen arkadaşlar olmuş..Daha önce de yazmıştım tekrar yazmak istedim.Evlat sahibi olamayan bir çift,sebeplere yapışıp dualarında da "Silsile-i Aliyye"yi vesile ederse,onlara dua ederse hakkında hayırlı bir zaman muradına kavuşacaktır.Burada maksat,o büyükleri unutmamak olmalı...Yer yüzünde yağmur bile onların bereketiyle geliyor.O büyükler,onlara olan muhabbet miktarınca elbet bir gün yardıma yetişecektir.Bunu kendileri de söylüyor. "Silsile-i Aliyye" (37 isim) için netten araştırabilirsiniz.(mehmetalidemirbas)...

Van'ın Gürpınar kazasından bir zat, Nehri'ye gidip, Seyyid Taha'ya talebe olmak istedi. Kabul edilince de geri dönüp evine geldi. Talebe olduktan birkaç gün sonra, hayvanlarının bir kısmını kurt kaparak telef etti. Şeytan; "Bu hocaya bağlanmak sana yaramadı, uğursuz geldi" diye vesvese verdi. O talebe nihayet Seyyid Taha hazretlerinin daha önce kendisine hediye ettiği tesbihi kendisine verilmesi için Köse Halifeye iade etti. Maksadı hocasından ayrılmaktı. Tesbih, Seyyid Taha'ya takdim edildiğinde, tebessüm buyurdu. Aradan aylar geçmişti. Seyyid Taha hazretleri, bir gün öğle vakti namaza kalkarken, birden mübarek ellerini uzatıp; "Def ol, ya lain!" buyurup namaza başladılar. Namazdan sonra Halife Köse; "Efendim, mübarek ellerinizi uzatmadaki hikmet ne idi?" diye sual etti. O da; "Gürpınar'da bir Müslüman sekeratta iken, şeytan aleyhillane imansız gitmesine çalışıyordu. Büyüklerin bereketiyle defedildi. Adam imanla vefat etti" buyurdu. Halife Köse; "Tesbihi iade eden olmasın?" dedi. "Evet, odur" buyurdu. "Efendim, neden yardım ettiniz, o edepsizlik edip hediyenizi iade etmişti" deyince de; "Olsun, bir zaman bizi azcık sevmişti" buyurdular. ...Şimdi....O Silsileden bir zatı azcık sevmekle,imanlı gitme nimetine kavuşulmuşsa,O zatlara olan muhabbet,kim bilir neler kazandırır bunu tahayyül bile edemiyorum.

günaydın arkadaslar kimse görünmüyor ama hepinizin haftasonu guzel gecer umarım...
ben işyerındeyım öğlene kadar calısıyorum herzamankı gıbı...

Selam canım. aranıza yenı katıldım bende...daha öncekı yazılarını okumustum. allah hepimize güzel bir bebek nasıp etsın tez vakıtlerde ınsallah .......

yenı anneyede bir ömür boyu bebegı ve aılesıyle saglıklı sıhhatlı gunler versın allah ınsallah....

hoşgeldin canıımzemuszemus
amin en yakın zmanda hepimize sağlıklı bebekler versin rabbim.
senin hikayen nedir tatlım .

hoşgeldin canıımzemuszemus
amin en yakın zmanda hepimize sağlıklı bebekler versin rabbim.
senin hikayen nedir tatlım .

25 mayısta yani geçen pazartesı rutin kontrollerım için gittiğim doktorumda bebebıgımın kalp atıslarını göremedık. ve malasef doktorum müdahale etmek zorunda kaldı. 11 haftayı bitirmıstık...aralık annelerındendım. ama işte olmadı... içimde acısı dinmiyor. burayı keşfedınce paylasımlarım arttı. aynı acıları yasamıs arkadaslarımla burada dertlesıp bırbırımıze destek oluyoruz. ve bu çok guzel .. sonra burada tekrar hamıle kalanları görunce moral bulmaya basladım....hala zaman zaman kötü oluyorum. ama geçecegıne ınanıyorum bugünlerınde....
işte kısaca hikayem bu canım...

sen ne durumdasın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…