Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

inş guzel haberlerle gelırsın canım:Saruboceq:

mrb ben hazal hollandadan katiliyorum araniza bende ikire dusuk yaptim birincisi 16 haftalikti kalbi durmustu ardan tam bir sene sonra ikinceye hamile kaldim oda yumurtaliktan ana rahime gecememis doktarlarin tanisi kan pihilasmasi ikinciyi yeni kaybettigim icin herhalde uzun bir tedavi olmam lazim gibi gorunuyor ha unutmadan birde 13 yasinda cok tali kizim var bebeklerini kaybeden arkadaslara gecmis olsun dileklerimi iletiyorum insallah evlat sahibi oluruz eli ayagi duzgun akilli allahin izniyle gorusmek uzere simdilik hoscakalinvereliniortakvereliniortak

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.
Bir şey sormak istiyorum 16 haftalık bebeğinin kalbi durduğunda bir belirti olmuş muydu?
Yoksa ultrason kontrolünde mi öğrendin? Benim de önceki bebeğimin kalbi dokuz haftalıkken durmuştu ve çok hafif lekelenmem olmuştu. Akşamına da zaten kanama ve düşük başlamıştı. Bu ara hep böyle daha geç haftalarda kalbi duran bebekleri duyuyorum ve açıkçası çok da endişeleniyorum.
Tekrar çok geçmiş olsun canım.

Ayrıca böyle 10'lu haftalarda bebeğini kaybeden arkadaşlar sizde belirti olmuş muydu? Yoksa kontrollerde mi anlaşılmıştı? Çarşamba kontrol günüm, yaklaştıkça paranoyalar başlıyor bende.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım ...allah birdaha yasatmasın. heristeyene sağlıklı sıhhatlı bebekler versın allahım..

canım endişenlenme sakın.stres yapma hiç allahın ıznıyle hıcbırsey olmayacak merak etme sen...

bende 11.haftada kaybettmıstım bebegımı.kontrole gıttgımde görmustu doktorum.
hıcbır belırtı olmamıstı bende gule oynaya gıtmıstık doktora....

sadece hersabah olan bulantılarım 2 yada 3 gunde bır gelır olmustu. bende ne guzel artık bulantılar gecıyor demıstım içimden....meğer kalbı durmusmus melegımın....

pelusecimmm nerden çıktı şimdi bu endişeler. kızarım ama bakkk.

benim hiç belirtim olmamıştı canım. ancak deli gibi nükseden istifralarım bir sabah kalktığımda pat diye kesilmişti. ben dee aaa ne güzel bitti demekki demiştim içimden. meğerse kalbi durduğu için hormonlarda düşme oluyormuş ve belirtiler azalıyormuş. Anlayacağın rutin kontrol sırasında öğrendik.

benimde çarşamba gunu kontrolum var. inşallah gzüel haberlerle doneceğiz. canım ltf yapmaaa

sevgili megraynn güzel temennilerin için çok teşekkürler. Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Sevgili Aylin arkadaşımızı çok çok tebrik ediyorum. Allahım Analı babalı büyütsünn inşallah. DARISIIIII BU TOPIKTE BULUNANNNNN TUM ARKDASLARIMINNN BAŞINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

nasılsın delf?bebiş güzel güzel büyüyo dimi...çarşamba kontrolun varmıs.bize guzel haberler getıreceksın ınsallah..sabırsızlıkla beklıyorum.

ınşallah canım Allah hiçbirimize bu acıyı bir daha yaşatmaz. Ben rahattım aslında epey zamandır ama bu ara nereyi açsam hep cinsiyet öğrenmeye gittiğinde bebeklerini kaybettiklerini öğrenenlerin haberini okuyorum bu da biraz endişelendirdi işte beni. Seninde kontrolün inşallah çok iyi geçecek. Hadi bakalım kötü düşünceleri atalım ki içimizden her şey iyi olsun değil mi.

birperi, teşekkür ederim sana da cevabın ve güzel dileklerin için. Sen nasılsın biraz daha iyisindir inşallah.

evt canım herşey guzel olacak. pozitif duşunelim pozitif olsun. kötüleri çekmeyelim.

daha iyiyim canım ilk gunlerdekı gibi degılım.toparlandım.moralımde düzeliyor sayenızde....yeni hayaller kurmaya basladık bile eşimle....opuyorumnanaktan

Hadi bakalım umutsuzluğa yer yok tabii. Moralini ne kadar bozarsan bebişin gelişi o kadar gecikir çünkü. Biliyorsun ki üreme sistemi hormonların kontrolü altında ve stresten de çok fazla etkileniyor hormonlar.

Hadi bakalım umutsuzluğa yer yok tabii. Moralini ne kadar bozarsan bebişin gelişi o kadar gecikir çünkü. Biliyorsun ki üreme sistemi hormonların kontrolü altında ve stresten de çok fazla etkileniyor hormonlar.

çok doğru canım.Doktorumda gecen hafta kontrole gıttıgımde ağladıgım ıcın gecıcek demıstı. bu kandakı hamılelıkten kaynaklanan hormon sevıyesı dusunce hızla düzeleceksın demıstı....

evettt tüm arkadasımlara seslenıyorum moral bozmak yokkkkkk

yola devammmmmmmmhihoyyyt

kızlar ben geldim... doktordan sonra okulda kızmın mezuniyet için kep töreni vardı(anaokulu mezunu:)) oraya gittim.. az önce girebildim eve...

beta-hcg sonucum tabiki 0.00

diğer hormon tahlillerimde de dr. um yumurtalıklarda biraz zayıflık var dedi.. klomene başlıcaz.. amaadetimin gelmesini beklicem.. farlutal kullanmak istemedimm. düşen bebeğimi farlutalı kullanırken hamile kaldığım için düşmüştü.. neyse zaten elimde 1 kutu klomen var.. ekimde tam başlıcaktık.. hamile kalmıştım..klomen kaldı tabii..şimdi başlamaya karar verdik... ama adet gördüğün gibi gel nasıl kullanılcağını anlatıcam dedi.. çatlatma iğnesi fln demedi.. hmmm bide şey dedi... doğal yoldan dagebelik oluşabiliyoo. doğurganlığınızda bi sorun yok sadeceyumurtalıkların iyi çalışmasına yardımcı olucaz.. belkide ilk ayda da hamile kalmanız yüksek bi ihtimal dedi..

güzel haber vermemi bekleyen arkadaşlar üzgünüm.. desteğiniz ve dualarınız için sağolun ama demekki hayırlısı böyleymiş.. inşallah bi dahaki aya müjdemi veririm bende... ama allaha şükürler olsun ki ne problemleri olup da bebek sahibi olamayanları düşündükçe binlerce şükür... sonuçta 6 yaşında kızımı hiç bir tedevi olmadan hamile kaldım.. 2. düşen bebeğime de adet düzensizliği sonucu progestan kullanıp 3 aylık tedavi sonrasında hamile kalabilmiştim... neyse lafı fazla uzatmayayım.. ümitliyim hemde çoookk...

dua ediyorum bir an önce gelsin benim kırmızılar... kaydirigubbakcemile3 ayy ilk kez böyle bi dua ettim..
gelsinler de klomen e başlıyım.. kızlarr kk de klomen kullanmayan yok sanırım ama klomenlebirkaç ay içinde gebe kalmak imkansız mı yaa moralimi bozmak istemiuorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…