- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #9.141
size düsük teshişini nasıl kydular bnm aklımda kaldı simdi
Birpericim, canım mümkün olduğunca kaybettiğin meleğini hatırlatacak şeylerden uzak dur bence..
Ben öyle yaptım, inan ultrason resmine hiç bakmadım bile...
Benim rahmetli dedemin bir lafı vardı, kızım derdi "allah kul çekecek kadar vermesin" derdi o verdikten sonra herşeye katlanır, en alışılmayacak durumu bile çeker insan, yeter ki o vermesin derdi.
Ben hep böyle düşünmeye çalışıyorum, daha kötülerini aklıma getiriyorum..
Başkasının acısı ile teselli olmaz biliyorum ama ne dertler var...
İnşallah bunun ile sınırlı kalır yaşadığımız acılar...Bu son üzüntümüz olur inşallah...
size düsük teshişini nasıl kydular bnm aklımda kaldı simdi
Birpericim, canım mümkün olduğunca kaybettiğin meleğini hatırlatacak şeylerden uzak dur bence..
Ben öyle yaptım, inan ultrason resmine hiç bakmadım bile...
Benim rahmetli dedemin bir lafı vardı, kızım derdi "allah kul çekecek kadar vermesin" derdi o verdikten sonra herşeye katlanır, en alışılmayacak durumu bile çeker insan, yeter ki o vermesin derdi.
Ben hep böyle düşünmeye çalışıyorum, daha kötülerini aklıma getiriyorum..
Başkasının acısı ile teselli olmaz biliyorum ama ne dertler var...
İnşallah bunun ile sınırlı kalır yaşadığımız acılar...Bu son üzüntümüz olur inşallah...
bn bu son yzdıgımı yaptım 7 ay olamadı son ay bu dayı yazıp tasıdım hamile kaldım hersey duayla canm tabi bide bizim bilmedigimiz seyler var sonunun biz bilmedigimiz içn bebek hayırlı geliyo ama allah sonramızı biliyo demek hayırlısı buymus bnde hep dua ederekn hayırlısını saglıklısını diledim illa da olsun demedim ama boyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?