Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

arkadaşlar merhaba
22 mayısta regl oldum düzenli ilişki yaşıyoruz eşimle ve bu regl günümdem itibarende korunmuyoruz
hiç ben korunmadım hep eşim korundu şimdiye kadar
biliyorsunuz 3.5 haftalıkken bir düşük yaşamıştım
sütten agzı yanan misali üflüyorum yogurdu
bugun hatta az önce bir damla kan geldi benden
18. günüm bugun
sancımda var hafifi göüğslerim şişti ama uçlarında morarma ve sertleşme yok
sizce ihtimal var mı hamile olmam için?
belki belirtiler bu kadar çabuk çıkmaz ortaya ben kandırıyorum kendimi
geçen sefer 27 günlükten idrar testimde çıkmıştı daha çok var merak ediyorum
bu kanama hayra delalet olabilir mi?
yada yerleşme kanaması nasıl olur hangi gün olur bileniniz var mı?
şimdiden teşekkürler

özlemcim canım ben iyim tatlım .
henüz adet olamadım canım farlutal c.tesi bitti bekliyorum.ama çok gerginim ve çekilmezim.
sen nasılsın canım bebeğin nasıl.maşallah na kadar büyümüşünüz.seninle aynıydı haftamız.allah sonuna kadar sağlıkla götürsün inşallah.

üzülme tatlım .en azından tutunacak bi dalın bir yavrun var.bizler gibi ellerin bomboş değil.
hakkında hayırlısını diliyorum canım.

kızlar benimde 5 hazirandı adet günüm hala bekliyorum allahım hayırlısını nasip etsin inşallah
inşallah meleğin konmuştur göbüşüne.

bende özledim canım benim.uzun zman oldu karşılaşmayalı.oh senin keyfin yerinde anlaşılan anneciiğinin yanındasın tabiii.sana iyi tatiller canım bol bol dinlen tadını çıkar.öpüyorum çoook.opuyorumnanaktan
hoşgeldin hazal.maşallah kocaman kızın varmış,allah bağışlasın.
bu kan pıhtılaşması ilk gebeliğinde yokmuydu hazalcım.bu kan pıhtılaşması bi kan hastalığısa her gebelikte çıkması gerekmez mi.kızına hamileyken bi sorun yaşamadın sanırım .
allah gönlüne göre versin canım .kızına en kısa sürede kardeş gelir umarım.

geçmiş olsun canım .tekrar yaşamaman dileğiyle bu kötü tecrübeleri.çalışmalarınız bereketli olsun inşallah.
Kızlar merhaba nasılsınız? Pek uğrayamıyorum ama hep aklımdasınız, nasıl gidiyor hayat? Özlemcim, yelizcim, melikecim, fundişim, esracım nerelerdesiniz, hiç denk gelemiyoruz yaaa özledim sizi

selam pınarcıım .vallahi denk gelemedik.ben pek girmiyorum canım eskisi gibi.arada bakıp çıkıyorum genelde.
nasıl gidiyo hamilelik.bebiş hareketlenmeye başladımı.

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Umutluyuz.............................09 Haziran
xxxxxangel............................10 Haziran
Lolo......................................12 Haziran
Neriman83.............................12 Haziran
Karamelek.............................13 Haziran
Myedebiyat............................16 Haziran
Mehtapgülü............................28 Haziran
Meliike...................................06 Temmuz

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx......................ilk hamiş
Tosbaa8.......................ikinci hamiş
naren05........................üçünçü hamiş
nilayyy.........................dördüncü hamiş
denizinsesi....................beşinci hamiş
alacalale........................altıncı hamiş
Bayanmerak...................yedıncı hamiş
Gelgit.............................sekizinci hamiş
Minik kelebek..................dokuzuncu hamiş
ebrar06............................onuncu hamiş
burko...............................onbirinci hamiş
yaprak57..........................onikinci hamiş
azra 26.............................onüçüncü hamiş
Serdi................................on beşinci hamiş
Funda72...........................on altıncı hamiş
AnnemBirMelek................ on yedinci hamiş
Minikkelebek(özlem) .........on sekizinci hamiş
Sunways...........................on dokuzuncu hamiş
Esraie...............................yirminci hamiş
Pari...................................yirmi birinci hamiş
Peluse...............................yirmi ikinci hamiş
Pretty baby.........................yirmi üçüncü hamiş
Delf.....................................yirmi dördüncü hamiş
Cancer................................yirmi beşinci hamiş
Anjelic.................................yirmi altıncı hamiş

Fundacım seni bi online yakalayamıyorum canımcım yaaa, ben iyiyim şükür, hamilelik de biraz endişeli geçiyor bi ohhh diyemedim ama biz bebeklerini kaybeden anneler hep endişeli olucaz galibaCADIARZU Biraz titiz bir doktorum var, her gittiğimde beni stres yapıyor, ben de geçen hafta başka bir doktoa gittim, herşey yolunda dedi, şimdilik, cumaya kalp atışları için gidicem, inşallah duyarım, korkuyorum açıkçası:Saruboceq: Bu arada aylin arkadaşımız da doğum yapmış, çok sevindim, darısı buradaki tün arkadaşlarımın ve benim başıma inşallah:Saruboceq:

canim benim, ben buralardayim ama yazmaya bir türlü firsat bulamiyorum..beni merak etmissin,, tsk ederim bitanem..
nasilsin? hamislik nasil? cinsiyetini ögrendinmi?
bana 14.günümde asilama yapildi. hic ilac kullanmadim, sadece tedbir amacli catlatma ignesi yapildi. bu beni biraz endiselendiriyor. dr um her adimini yavas atiyo, bu da sinir ediyo beniiiii.. ama kadin isinin ehli..
bugün 29.günüm. 3 günüm kaldi. birkac gündür ara ara migdem tutuyo, gögüslerim kocaman oldu, aciyolar, sütyensiz kesinikle duramiyorum, ve koca koca damarlar gözüküyo. ve SIK SIK acikiyorum. yiyincede midem bulaniyo iste.. ama bunlar adet belirtisi de olabilir, midemi üsütmüs olabilirm.. ne bilim. bugün seytana uydum gidip bi tane test aldim yaptim negativ cikti. artik üzülmüyorumda, bi tuhaflastim. takmiyorum. ama cook istiyorum, suan cevremde herkes hamile yada dogurdu, benden kac yas kücükler, 1-2 sene evliler ya hamis ya anne. allahim saglikla büyütmek nasip etsin. ama artik bizimde olsun.
haftasonu dogumgünümdü, esim le 3 günlügüne parise kactik, cok iyi geldi, herseyden ve herkesten uzak kafa dinledik, gezdik dolastik.. ama ama amaaa.. bosver sen beni biitanem.. sen hamisliginin tadini cikar kendine ve bebisine iyi bak.
benden haberler bukadar..
dr um adet olursan 1. günü ara 9. günün icin randevu iste dedi. bakalim bi 10 gün sonra yumos icinmi yoksa bebek icinmi görcem dr umu ) hee bi de ara ara sag yada sol kasigima böyle bicak saplamasi gibi bisey oluyo. geriliyo. elim hemen karnima gidiyo ufaliyorum geciyo. hayirlisi olsun.. roman yazmisim
hadi öpüldünüz..

bu ne güzel bir liste olmus böyle allahim yarabbim. kizlar topigimizde ilk hamis kalanlar bebislerini kucaklarina saglikla almaya basladilar bile, ne güzeeeeeelll... mis kokulu bebislerimiz...

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Umutluyuz.............................09 Haziran
xxxxxangel............................10 Haziran
Lolo......................................12 Haziran
Neriman83.............................12 Haziran
Karamelek.............................13 Haziran
Myedebiyat............................16 Haziran
Mehtapgülü............................28 Haziran
Meliike...................................06 Temmuz

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx......................ilk hamiş
Tosbaa8.......................ikinci hamiş
naren05........................üçünçü hamiş
nilayyy.........................dördüncü hamiş
denizinsesi....................beşinci hamiş
alacalale........................altıncı hamiş
Bayanmerak...................yedıncı hamiş
Gelgit.............................sekizinci hamiş
Minik kelebek..................dokuzuncu hamiş
ebrar06............................onuncu hamiş
burko...............................onbirinci hamiş
yaprak57..........................onikinci hamiş
azra 26.............................onüçüncü hamiş
Serdi................................on beşinci hamiş
Funda72...........................on altıncı hamiş
AnnemBirMelek................ on yedinci hamiş
Minikkelebek(özlem) .........on sekizinci hamiş
Sunways...........................on dokuzuncu hamiş
Esraie...............................yirminci hamiş
Pari...................................yirmi birinci hamiş
Peluse...............................yirmi ikinci hamiş
Pretty baby.........................yirmi üçüncü hamiş
Delf.....................................yirmi dördüncü hamiş
Cancer................................yirmi beşinci hamiş
Anjelic.................................yirmi altıncı hamiş

:CüvCüvOĞUM YAPANLAR HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx:ecrin_bebek:
Tosbaa8

Son düzenleme:
nericim iyi akşamlar canım.test yapmakta acele davranmışsın canım belkide bu yüzden negatif çıkmıştır.yinede de hakkında hayırlısı olsun canım.bu arada iyi ki doğduuun..inşallah bir daha ki doğum gününü bebeğinle birlikte kutlarsınız.

fundaaaaam benim bidenem, cok cok tsk ederim canim, amiiin insallah, cümlemize..
kiz su merak yokmu ah aaaahh.. ) ama evde test mest kalmadi, pazara kadar gelmezse p.tesi alip yapicam. ozamana kadar bekleyiss..[evet dogru söylüyorsun erken olabilir...
hadi ben yatar, sabah 5.30 da kalkicam ( ay bu yasimda calismaktan yoruldum biktim, iyimiii..napcaz böyleee... allah rahatlik versin..
bu arada aylinin bebegini, emirimizi gördünmü? haziran annelerine girip bakiyorum arada ama daha yazmamis... merak ettim..

nerimancım nasılsın gülüm??
merak etme canım konuştum ben aylinle çok iyiler tatlım acıbadem hastanesinin e bebek sayfasından bakabilirsin emirciğe:)))

Günaydın birperi:)

Valla iyiyim ben, meraklan acaba bir belirti olur mu diyorum, reglime 7 gün var gerçi daha...Hiççç belirti falan da yok...Düşünmeyeyim diyorum kendi kendime ama baksana nasılsınız sorusuna bile bunu düşünerek yanıt verir hale geldim

Sen nasılsın, iyisindir umarım:)

günaydın kızlarr... benim adetim halaa gelmedi yaa.. sinir olmaya başladımm.. inş. gelir en kısa zamanda da dr. gidicem daha yaa..

xxxxxangel... evet cnm. doğum kontrol hapı kullandım kızımı doğurup emmediği için 3 aysonra başlamıştım ama 2 senede 20kilo olarak geri döndü... ama 2.doğurup inş. yne hap kullanırım sanırım.. çünkü hap bitince 3 gün sonra geliyo.. düzensizlik diye bi sorunum olmuyo en azından... artık kiloları da hallediyorum bi şekilde.. ayy evet yaa bende okudum onu bikaç yerde .. bizim 6 yıl bitti baksana.. gülüyoruz kendimize bazen 2. çocuğu1 yıldır yapamadık diye ama olmuyo işte.. zamanı var demekki.. takmıyorum artık ..

delf... duaların için sağol cnmm. amiiiiin... kızım 1 yl öncesine kadar kardeş adı geçince kriz geçiriyodu resmen :))) istemiyodu. bide ilk vetek torun hanım... kısmakıyodu heralde.. ama anaokuluna başlayınca herkesin kardeşi var diye tutturdu .. 1 ay sonra kaldım o isteyince ama düştü bebeğim.. çok sevinmişti yavrum.. akşam yatırırken yine ağlattı beni... mafoldumben odada oyalanıyorum anne çık artk yaa dedi.. neden ki dedim.. dua etçem kafamı karıştırıyosun dedi..allaha dua etçem dedi kardeşim olsun diye dedi ben koptum tabi mafoldumben allahım benim değilse bile yavrumun dualarını kabul etsin inş. en kısa zamanda..

dinamiss.. artık üzülmemeye çalışıyorum canmm.. biliyorum kibelkide olmamasında bir hayır vardır.. allahım en hayırlı olduğu zamanda göndericek onu bize :Saruboceq: tatlım inşallah hamilesindir.. o güzel haberi duyduğunda pıhtılaşma,iğne fln umrumda olmıcak görüceksin cnm.. meleğin sana gelsin de iğnelerekatlanıcaksın.. anne olmak böyle bişey cnmm. daha göbişteyken uğraştırıyo veletler... :)))

birperi... amiiin cnmm. rabbim isteyen herkese versin sağlıklı bebişler.. :Saruboceq: benim yumurtalıklarımda zayıflık varmışş. dr. öyle dedi. ve destekleyici olarak klomene başlıcaz dedi kendisi.. bakalım inş.ilk ayda daha faydası olur :Saruboceq: klomen yumurtlamasağlayıcı sanırım.. ilk kullanıcam yam bilmiyorum...

mehtapgülü... amiin cnım iyi dileklerin için... allahım çok bekletmeden o güzel duyguyu tekrar yaşamayı nasipeder bana da tüm isteyenlere de.. :Saruboceq:

prettywomen... saol cnmm.. kızım var evet..allahıma şükür ki elimi boş bırakmadı ama kardeş istiyoruz bizde..sürekli dilinde.. bi bebek giysisi görsek anne kardeşim olunca... yla başlayan cümleler dökülüyo ağzındann.. inan onun için daha çokk istiyorum.. allahım inş. yüzümüzü güldürür... :Saruboceq:

amaann ne döktürmüşüm ama :))) cvp vermeden geçemezdim ama ... iyi ki varsınız iyi ki sizi tanıdım kızlarr.... a.s. sonuçta aynı dili konuşuyoruz.. yaşanılanlar benzerr... dualarımız aynıı..allahım inş. hepimizin dualarını kabul etsin....:Saruboceq:

bende iyiyim canım... bende günlerı sayıyorum.bazen takılmıyım dıyorum ama elde degıl....

canım benim iyi ol.sakin sakin bekleyelım bırlıkte...allahım eğer hayırlıysa saglıkla sıhhaetle olacaksa gelsın bebişler.kafayı takınca gercekten çokstres oluyo ınsan

aminnnnnnnnnn ...

canım inşallah güzel haberler verirsin bize,hakkında hayırlıosı olsun.benim yumurtklamadan 5 gün sonra kanamam olmuştu,bende korkmuştum,hatta çok erken belirti için deyip ümidimi kesmiştim ama o yerleşme kanamasıymış,umarım seninkide öyledir.
adet gününe kadar bekle sonra test yap canım erkenden yapıp moralini bozma.
öpüyorum seni..

arkadaşlar merhaba
22 mayısta regl oldum düzenli ilişki yaşıyoruz eşimle ve bu regl günümdem itibarende korunmuyoruz
hiç ben korunmadım hep eşim korundu şimdiye kadar
biliyorsunuz 3.5 haftalıkken bir düşük yaşamıştım
sütten agzı yanan misali üflüyorum yogurdu
bugun hatta az önce bir damla kan geldi benden
18. günüm bugun
sancımda var hafifi göüğslerim şişti ama uçlarında morarma ve sertleşme yok
sizce ihtimal var mı hamile olmam için?
belki belirtiler bu kadar çabuk çıkmaz ortaya ben kandırıyorum kendimi
geçen sefer 27 günlükten idrar testimde çıkmıştı daha çok var merak ediyorum
bu kanama hayra delalet olabilir mi?
yada yerleşme kanaması nasıl olur hangi gün olur bileniniz var mı?
şimdiden teşekkürler

BıRDE BENıDE EKLER MıSıNıZ LıSTEYE?
FıKıREVı...................20 HAZıRAN

bitanecik arkadaşım,stresini çok iyi anlıyorum adet olamamak seni çok yıpratmıştır.inşallah bikaç güne gelir senin kırmızılarda sonra rahatlarsın veee çalışmalara başlarsın biran önce.kaydirigubbakcemile5rabbim hakkında hayırlısını versin,en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum canım.
evet seninle günlerimiz aynıydı canım,acını hatırlatıyorum kusura bakma bitanem.dualarımdasın hep inan,rabbim en kısa zamanda o mutluluğu yaşatsın sana inşallah.:Saruboceq:
benim bu cumartesi kontrolüm var,inşallah iyidir bebeğim.cinsiyetini öğrenme vaktide geldi,doktor dönüşü yazarım.
öpüyorum senia.s.

ay inşallah canım ya
artık bende bir bebegim olsun istiyorum
düşük çok üzmüştü beni çok yıprandım
eger bebişim içimde kalsaydı 10 gün içinde güneşe uyanacaktı
olmadı kısmet değilmiş
şu an en ufak şeyleri bile belirti sayıyorum görsen ahlim komik
sürekli canım brişeyler istiyor
süreç açısından canımın çekmesi mümkün değil ama
psikolojik olarak sürekli hamile modundayım
offf inşalllah içimdedir minik yumurtam mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…