Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ya arkadaslar kırmızılar gelmdı daha hesaplayıcıya gore 9 u adet gunumdu dunıdrar testım negatıf cıktı :bbo:

hımmmm bugün ayın 11i. peki belirti varmı agrı falan gercı agrı bende de olmustu sonra da hamıle kaldıgımı ögrenmıstım...ikinci cizgi hiçmi cıkmıyo yoksa silikmi canım

hımmmm bugün ayın 11i. peki belirti varmı agrı falan gercı agrı bende de olmustu sonra da hamıle kaldıgımı ögrenmıstım...ikinci cizgi hiçmi cıkmıyo yoksa silikmi canım

yok canım ya sılık bıle cıkmdı cok sıddetlı agrım yok arada kramplar gırıo ve yumurtaların olduu yerde sankı damar atıyomus gıbı oluo

ya arkadaslar kırmızılar gelmdı daha hesaplayıcıya gore 9 u adet gunumdu dunıdrar testım negatıf cıktı :bbo:

Arkadaşım bence kesinleşmeden herhangi ilaç falan alma sakın kendi başıma geldiği için söylüyorum bu testler herkeste her zaman çıkarmayabiliyor.En kesini kan testi biliyorsun.Hatta ben doktora gittiğimde adet söktürücü bile yazmıştı biz kendimizi kendimiz korumak zorunayız.Hakkında hayırlısı olsun.İnşallah bebiş vardır.

canım zaten dusugumden sonra folık asıt dısında hıc bı sey kullanmıyorum öncekı hamılelıgımdde cok agrım vardı ve gunde 2 3 ılac ıcmıstım ve cok pısman olmustum,guzel dıleklerın ıcın saol canım

kızlar merhaba. Dünkü kontrol iyiydi. Dr um herşeyin uyumlu olduğunu, gelişimin iyi olduğunu söyledi. 23Haziranda ikili teste gireceğim. 16. haftada mutlaka ama mutlaka amniyosentez istedi. Malum kötü bir tecrübem var. ne gerekiyorsa yaptıracağız artık. Öpüyorum hepinizi.

Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım, sen rahat ol böyle de devam edecektir:)

Canım amniyosentezi neden illa istedi doktorun?, önceden düşük yaptığın için mi?

çok tatlı maşallah emirimize:)))
evet özlemcim darısı başımıza benim doğuma 16 gün kaldı hayırlısıylazemuszemus
Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...

canımm,çok az kalmış mis kokuluna kavuşmana.sana şimdiden hayırlı,sağlıklı bir doğum diliyorum arkadaşım.sağlıklı sıhhatli bir şekilde al bebeğini kucağına inşallah.
rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu,darısı her isteyenin başına...

gözün aydın canım,inşallah hep böyle güzel devam eder gebeliğin.
ikili test yapılıyosa neden amniyosentez istedi anlamadım.risk görülünce amniyosentez istiyo doktorlar bildiğim kadarıyla.inşallah ikili sonucun iyi çıkar canım..

çok sevındım delfcim...allahım insallah böle devam eder saglıklı bir şekilde....için rahat olsun...mutlu ol...sen mutlu ve umutlusuysan unutma bebişinde mutlu.....çünkü artık senı hıssedıyor....

Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım, sen rahat ol böyle de devam edecektir:)

Canım amniyosentezi neden illa istedi doktorun?, önceden düşük yaptığın için mi?

sağol canım. istemesinin sebebi bir önceki bebeğin düşükten sonra yapılan testlerde down sendromu olması. yani böyle bir geçmiş olduğu için yapalım dedi.

canım bir önceki bebeğimin kalbi down sendromu olduğu için durmuştu. genetik test istemişti doktorum ve o çıktı. dolayısıyla böyle bir deneyimim olduğu için yapmak istiyor.

delf, bebişin iyi olduğuna sevindim. Down sendromu riski zaten çok düşük bir risk ve bu kadar düşük bir risk iki kere seni bulmaz merak etme canım. Ama tabii ki doktorun gerek görürse amniyosentez yaptırırsın, ikili testler de size fikir verecektir bu konuda. 23' ünde kaç haftalık oluyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…