- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #9.281
ya arkadaslar kırmızılar gelmdı daha hesaplayıcıya gore 9 u adet gunumdu dunıdrar testım negatıf cıktı :bbo:
hımmmm bugün ayın 11i. peki belirti varmı agrı falan gercı agrı bende de olmustu sonra da hamıle kaldıgımı ögrenmıstım...ikinci cizgi hiçmi cıkmıyo yoksa silikmi canım
ya arkadaslar kırmızılar gelmdı daha hesaplayıcıya gore 9 u adet gunumdu dunıdrar testım negatıf cıktı :bbo:
Arkadaşım bence kesinleşmeden herhangi ilaç falan alma sakın kendi başıma geldiği için söylüyorum bu testler herkeste her zaman çıkarmayabiliyor.En kesini kan testi biliyorsun.Hatta ben doktora gittiğimde adet söktürücü bile yazmıştı biz kendimizi kendimiz korumak zorunayız.Hakkında hayırlısı olsun.İnşallah bebiş vardır.
çok tatlı maşallah emirimize:)))
evet özlemcim darısı başımıza benim doğuma 16 gün kaldı hayırlısıylazemuszemus
Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...
kızlar merhaba. Dünkü kontrol iyiydi. Dr um herşeyin uyumlu olduğunu, gelişimin iyi olduğunu söyledi. 23Haziranda ikili teste gireceğim. 16. haftada mutlaka ama mutlaka amniyosentez istedi. Malum kötü bir tecrübem var. ne gerekiyorsa yaptıracağız artık. Öpüyorum hepinizi.
canım sakın ilaç falan kullanma bekle bıkac gundaha... olmazsa kan testı yaptırırsın orada kesın sonuc cıkar tatlıma.sya arkadaslar kırmızılar gelmdı daha hesaplayıcıya gore 9 u adet gunumdu dunıdrar testım negatıf cıktı :bbo:
kızlar merhaba. Dünkü kontrol iyiydi. Dr um herşeyin uyumlu olduğunu, gelişimin iyi olduğunu söyledi. 23Haziranda ikili teste gireceğim. 16. haftada mutlaka ama mutlaka amniyosentez istedi. Malum kötü bir tecrübem var. ne gerekiyorsa yaptıracağız artık. Öpüyorum hepinizi.
Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım, sen rahat ol böyle de devam edecektir:)
Canım amniyosentezi neden illa istedi doktorun?, önceden düşük yaptığın için mi?
gözün aydın canım,inşallah hep böyle güzel devam eder gebeliğin.
ikili test yapılıyosa neden amniyosentez istedi anlamadım.risk görülünce amniyosentez istiyo doktorlar bildiğim kadarıyla.inşallah ikili sonucun iyi çıkar canım..
bende düşük yaptım ondan sonra olmadı olanlar varsa yardım etsin
delf öle bisey cıkmaz tekrar merak etme endıselenme sakın canım.
ay canım inşallahh nasıl geçicek günler bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?