- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #9.261
canim benim, ben buralardayim ama yazmaya bir türlü firsat bulamiyorum..beni merak etmissin,, tsk ederim bitanem..
nasilsin? hamislik nasil? cinsiyetini ögrendinmi?
bana 14.günümde asilama yapildi. hic ilac kullanmadim, sadece tedbir amacli catlatma ignesi yapildi. bu beni biraz endiselendiriyor. dr um her adimini yavas atiyo, bu da sinir ediyo beniiiii.. ama kadin isinin ehli..
bugün 29.günüm. 3 günüm kaldi. birkac gündür ara ara migdem tutuyo, gögüslerim kocaman oldu, aciyolar, sütyensiz kesinikle duramiyorum, ve koca koca damarlar gözüküyo. ve SIK SIK acikiyorum. yiyincede midem bulaniyo iste.. ama bunlar adet belirtisi de olabilir, midemi üsütmüs olabilirm.. ne bilim. bugün seytana uydum gidip bi tane test aldim yaptim negativ cikti. artik üzülmüyorumda, bi tuhaflastim. takmiyorum. ama cook istiyorum, suan cevremde herkes hamile yada dogurdu, benden kac yas kücükler, 1-2 sene evliler ya hamis ya anne. allahim saglikla büyütmek nasip etsin. ama artik bizimde olsun.
haftasonu dogumgünümdü, esim le 3 günlügüne parise kactik, cok iyi geldi, herseyden ve herkesten uzak kafa dinledik, gezdik dolastik.. ama ama amaaa.. bosver sen beni biitanem.. sen hamisliginin tadini cikar kendine ve bebisine iyi bak.
benden haberler bukadar..
dr um adet olursan 1. günü ara 9. günün icin randevu iste dedi. bakalim bi 10 gün sonra yumos icinmi yoksa bebek icinmi görcem dr umu) hee bi de ara ara sag yada sol kasigima böyle bicak saplamasi gibi bisey oluyo. geriliyo. elim hemen karnima gidiyo ufaliyorum geciyo. hayirlisi olsun.. roman yazmisim
hadi öpüldünüz..
bu ne güzel bir liste olmus böyle allahim yarabbim. kizlar topigimizde ilk hamis kalanlar bebislerini kucaklarina saglikla almaya basladilar bile, ne güzeeeeeelll... mis kokulu bebislerimiz...
ay inşallah canım ya
artık bende bir bebegim olsun istiyorum
düşük çok üzmüştü beni çok yıprandım
eger bebişim içimde kalsaydı 10 gün içinde güneşe uyanacaktı
olmadı kısmet değilmiş
şu an en ufak şeyleri bile belirti sayıyorum görsen ahlim komik
sürekli canım brişeyler istiyor
süreç açısından canımın çekmesi mümkün değil ama
psikolojik olarak sürekli hamile modundayım
offf inşalllah içimdedir minik yumurtam mafoldumben
nerimancım nasılsın gülüm??
merak etme canım konuştum ben aylinle çok iyiler tatlım acıbadem hastanesinin e bebek sayfasından bakabilirsin emirciğe:)))
kızlar günaydın nasılsınız bugün...?
hiii gördüm tatlı,miniş emiriii maşallah ona..rabbim nazarlardan korusun.ayy çok duygulandım yaa,darısı hepimizin başına inşallah nilaycım.
seninde doğuma az kaldı,nasılsın canım?
sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah.
çok tatlı maşallah emirimize:)))
evet özlemcim darısı başımıza benim doğuma 16 gün kaldı hayırlısıylazemuszemus
Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...
bugun adet gunumdu gercı hesaplayıcıya gore dundu ama test yaptım ama malesef tek çizgı ıkıncı cızgı sılık bıle cıksa razıydım:gitme:
bugun adet gunumdu gercı hesaplayıcıya gore dundu ama test yaptım ama malesef tek çizgı ıkıncı cızgı sılık bıle cıksa razıydım:gitme:
Bence birkaç gün geçmeden kimse umutsuzluğa kapılmasın çünkü bazen çıkmayabiliyor.Ben de adet günümde hem de erken dönem hassas testlerle yapmıştım çıkmamıştı aynı gün acaba kist mi var diye doktora gitmiştim kanda çıktı...Hepimiz için hayırlısı olsun. yerimseniben
sabır güzelim ve herseyın hayırlısı olsun napalım birdahakı aya...sonunda olucak inşallah :Saruboceq:
myedebiyat nasılsın güzelim?
inşallah gönlündeki olur canım cumartesi ki kontrol sonucu.güzel haberlerlerini bekliyorum.bende öptüm kocamanzemuszemusbitanecik arkadaşım,stresini çok iyi anlıyorum adet olamamak seni çok yıpratmıştır.inşallah bikaç güne gelir senin kırmızılarda sonra rahatlarsın veee çalışmalara başlarsın biran önce.kaydirigubbakcemile5rabbim hakkında hayırlısını versin,en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum canım.
evet seninle günlerimiz aynıydı canım,acını hatırlatıyorum kusura bakma bitanem.dualarımdasın hep inan,rabbim en kısa zamanda o mutluluğu yaşatsın sana inşallah.:Saruboceq:
benim bu cumartesi kontrolüm var,inşallah iyidir bebeğim.cinsiyetini öğrenme vaktide geldi,doktor dönüşü yazarım.
öpüyorum senia.s.
emirimiz çok tatlı neri teyzesii.acıbadem hastanesinin intetnet sitesinde var resmi.fundaaaaam benim bidenem, cok cok tsk ederim canim, amiiin insallah, cümlemize..
kiz su merak yokmu ah aaaahh..) ama evde test mest kalmadi, pazara kadar gelmezse p.tesi alip yapicam. ozamana kadar bekleyiss..[evet dogru söylüyorsun erken olabilir...
hadi ben yatar, sabah 5.30 da kalkicam( ay bu yasimda calismaktan yoruldum biktim, iyimiii..napcaz böyleee... allah rahatlik versin..
bu arada aylinin bebegini, emirimizi gördünmü? haziran annelerine girip bakiyorum arada ama daha yazmamis... merak ettim..
günaydını kaçırdım ama benden de iyi akşamlarrr.kızlar günaydın nasılsınız bugün...?
amaann ne döktürmüşüm ama :))) cvp vermeden geçemezdim ama ... iyi ki varsınız iyi ki sizi tanıdım kızlarr.... a.s. sonuçta aynı dili konuşuyoruz.. yaşanılanlar benzerr... dualarımız aynıı..allahım inş. hepimizin dualarını kabul etsin....:Saruboceq:
Nilaycım canım sana sağlıklı, rahat doğumlar diliyorum. Aminnnn aminnnnnn
nerimancım nasılsın gülüm??
merak etme canım konuştum ben aylinle çok iyiler tatlım acıbadem hastanesinin e bebek sayfasından bakabilirsin emirciğe:)))
ben iyiyim nerimancım çok şükür,cumartesi kontrolüm var,inşallah cinsiyetini söyler doktorda merakımı giderir.doktor dönüşü yazarım size.
tatlım fundanında dediği gibi erken yapmışsın testi,belirtilerde tam gebelik belirtisi.hakkında hayırlısını diliyorum arkadaşım.inşallah 10 gün sonra müjdeyi verirsin bize.
bu arada doğum günün kutlu olsun,en mutlu anlarını bu yaşında yaşarsın umarım,yeni yaşın sana bi bebekle beraber gelmiş olur inşallah.
öpüyorum tatlım seni...
çok tatlı maşallah emirimize:)))
evet özlemcim darısı başımıza benim doğuma 16 gün kaldı hayırlısıylazemuszemus
Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...
BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi
Umutluyuz.............................09 Haziran
xxxxxangel............................10 Haziran
Lolo......................................12 Haziran
Neriman83.............................12 Haziran
Karamelek.............................13 Haziran
Myedebiyat............................16 Haziran
Fikirevi...................................20 Haziran
Mehtapgülü............................28 Haziran
Meliike...................................06 Temmuz
:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx......................ilk hamiş
Tosbaa8.......................ikinci hamiş
naren05........................üçünçü hamiş
nilayyy.........................dördüncü hamiş
denizinsesi....................beşinci hamiş
alacalale........................altıncı hamiş
Bayanmerak...................yedıncı hamiş
Gelgit.............................sekizinci hamiş
Minik kelebek..................dokuzuncu hamiş
ebrar06............................onuncu hamiş
burko...............................onbirinci hamiş
yaprak57..........................onikinci hamiş
azra 26.............................onüçüncü hamiş
Serdi................................on beşinci hamiş
Funda72...........................on altıncı hamiş
AnnemBirMelek................ on yedinci hamiş
Minikkelebek(özlem) .........on sekizinci hamiş
Sunways...........................on dokuzuncu hamiş
Esraie...............................yirminci hamiş
Pari...................................yirmi birinci hamiş
Peluse...............................yirmi ikinci hamiş
Pretty baby.........................yirmi üçüncü hamiş
Delf.....................................yirmi dördüncü hamiş
Cancer................................yirmi beşinci hamiş
Anjelic.................................yirmi altıncı hamiş
:CüvCüvOĞUM YAPANLAR HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx:ecrin_bebek:
Tosbaa8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?