- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #9.301
ay canım inşallahh nasıl geçicek günler bilmiyorum
delf, bebişin iyi olduğuna sevindim. Down sendromu riski zaten çok düşük bir risk ve bu kadar düşük bir risk iki kere seni bulmaz merak etme canım. Ama tabii ki doktorun gerek görürse amniyosentez yaptırırsın, ikili testler de size fikir verecektir bu konuda. 23' ünde kaç haftalık oluyor ki?
delf.. cnmm bebişin herşeyini uymlu olmasına sevindim... down sendromu ihtimelini de düşünme bence.. öyle bi sonuç çıkmıcaktır allahın izniyle... sen sedece dua et ve moralini yüksek tutmaya çalışş.. aklına kötü şeyler getirme cnmm... bebişinde üzülür sonra :))
çalısıyomusun delfcim.mesleğin nedir.?buarada adınıda merak ettım.
adım ayşe benımde.istanbulda yaşıyoruz.beylıkdüzündeyim.özel birşirkette muhasebe işlerine bakıyorum.
ay yarısma programı gıbı oldu bu.alkisalkisalkis
tatlım inşallah bebeğin seninledir.bi kaç gün daha bekle,kırmızılar gelmezse test yapmaya devam..
canım sakın ilaç falan kullanma bekle bıkac gundaha... olmazsa kan testı yaptırırsın orada kesın sonuc cıkar tatlıma.s
özlemcim az kaldı gülüm bekliyoruz günler geçsin diye sıcaklarda kocaman göbekle çok zor oluyor çok terliyorum..seninde büyümüş bebişin annesi sağ sağlim kucağına alırsın sende inşallah...
nerimancım üye olmak gerekmiyor tatlım neden göremedinki acaba..facebook da aylinin arkadaş listesinde vardın sen herhalde ordan bakarsın gülüm:))
özlemcim az kaldı gülüm bekliyoruz günler geçsin diye sıcaklarda kocaman göbekle çok zor oluyor çok terliyorum..seninde büyümüş bebişin annesi sağ sağlim kucağına alırsın sende inşallah...
nerimancım üye olmak gerekmiyor tatlım neden göremedinki acaba..facebook da aylinin arkadaş listesinde vardın sen herhalde ordan bakarsın gülüm:))
inş arkadaslar ya inş hamıleyımdır:Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız ben ve bebişim iyiyiz uzun zamandır giremedim topiğe.umarım hepiniz iyisinizdir
pınarcım gunaydın hayatım nasılsın? bebiş nasıl....?dikkat edıyosun kendıne dımı?
kendını yorucak hıcbısey yapma sakın canım..
gunaydın canım. (ama bende sana isminle hitap etmek isterim ) iyiyiz bir yaramazlık yok çok şükür. ediyorum ediyorum merak etme.
Merhaba kızlar, reglime son beş günüm kaldı..
o kadar çok istiyorum ki bu ay gelsin, sağlıkla gelsin :)
İnşallah hepimiz teker teker güzel haberler veririz:)
Merhaba kızlar, reglime son beş günüm kaldı..
o kadar çok istiyorum ki bu ay gelsin, sağlıkla gelsin :)
İnşallah hepimiz teker teker güzel haberler veririz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?