G
gkumcu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #9.381
cok tesekkur ederim arkadasim.kanamam regli seklinde devam ediyor.sancimda tabi aynen surmekte.bu durumda kurtaj yapiyorlar mi?nedense burda ameliyata ve boyle seylere doktorlar cok duskun oluyor.sanirim bebek cok kucuktu.degerim 116 olduguna gore.kurtaj olmak istemiyorum.daha hic dogum yapmadim ve ilk denememizdi.bunu nasil anlarim?doktorlarin eline dusunce para icin oynatiyorlar bazilari.en azindan bilgim olursa hemen kurtaj olmam.
cok tesekkur ederim arkadasim.kanamam regli seklinde devam ediyor.sancimda tabi aynen surmekte.bu durumda kurtaj yapiyorlar mi?nedense burda ameliyata ve boyle seylere doktorlar cok duskun oluyor.sanirim bebek cok kucuktu.degerim 116 olduguna gore.kurtaj olmak istemiyorum.daha hic dogum yapmadim ve ilk denememizdi.bunu nasil anlarim?doktorlarin eline dusunce para icin oynatiyorlar bazilari.en azindan bilgim olursa hemen kurtaj olmam.
cok tesekkur ederim arkadaslar.bugun doktora kontrole gittik.kesin birsey soyleyemiyorlar.ama buyuk olasilik dusuk yapiyorum suan.3 gun daha bekleyecekmisim.kanamam durmazsa yeni bi cozum dusuneceklermis.cuma gunu de kan testi yapip degerimin dusup dusmeyecegini gorecegiz.umarim kurtajsiz bu durumu atlatirim.tekrar yardimlariniz icin tesekkur ederim.
arkadaşlar dayanamadım test yaptım yoksa kafayı yemek üzereydim
haa yaptım da ne oldu şimdi daha beterim
offf
çok hafif neredeyse belli belirsiz bir çizik var ama öyle control çizgisi gibi değil
ne dersiniz yeniden mi tekrarlasam
yoksa bekleyeyim mi 2 gün?
ne yapayım biri birşey yazsın biliyorum sizde birşey diyemiyorsunuz ama
biriyle konuşmaya öyle ihtiyacım varki
Belli belirsiz de olsa 2. çizgi hamilesin demektir canım. Herhangi bir ilaç kullanıyor musun?Adetine kaç gün var?
kızlar kurudukça belirginleşti ay galiba valla ben sanırım HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM
canım tüylerim diken diken oldu valla. ay inşallah ya. adetin geçti mi canım?
arkadaşlar dayanamadım test yaptım yoksa kafayı yemek üzereydim
haa yaptım da ne oldu şimdi daha beterim
offf
çok hafif neredeyse belli belirsiz bir çizik var ama öyle control çizgisi gibi değil
ne dersiniz yeniden mi tekrarlasam
yoksa bekleyeyim mi 2 gün?
ne yapayım biri birşey yazsın biliyorum sizde birşey diyemiyorsunuz ama
biriyle konuşmaya öyle ihtiyacım varki
Ben önceki gebeliğimde adet günüm bir gün geçtikten sonra gebelik testi yapmıştım. İkinci çizgi çok belli belirsiz çıkmıştı. Aynı gün yaptırdığım kan testinde beta hcg sonucum 41 idi. Yani beta hcg henüz çok düşükse ikinci çizgi çok belirsiz çıkıyor. İnşallah hamilesindir canım.
E o zaman tebrik edelim baridelikafadulden. HAMİLESİİİİİNzemuszemus Ama geç döllenme olmuş büyük ihtimal o kadar silik çıktıysa. Hadi hayırlı olsun:CüvCüv:
fikirevi tatlım bencede hamilesin benim iki hamileliğimdede aynısı oldu silik ikinci çizgi..
sen sabah ilk idrarınla yap testi hamileysen hayırlı olsun tatlım..
nasılsınız kızlarr topic sessiz bugünlerde dr un verdigi korunma süresi doldu çalışmalara başladık ama yumurtlamadanmı nedendir belim çok agrıyor agrısı kasıklarıma vuruyor umarım herkez iyidir fikireci benim 2 hamileligimdede silikti hayırlısı olsun
normalde yarındı canım
ama ben duramıyorumki birtürlü testte ikinci çizgi çıktı ama öyle koyu degil
silik
eczacı çizgi çıkmış hamilesin dedi ama
ben 2 gün daha bekleyeyim bir test daha yapacagım
zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?