Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

nerimancım,allahım herşeyin hayırlısını versin.demekki henüz vakti gelmemiş.inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız.üzülmemek elde değil biliyorum ama şu aralar güçlü olmalısın.eşinle her sıkıntının üstesinden gelirsin.
dikkat et canım kendine,öpüyorum seni.

canım progestan kullandığın için gelmemiştir senin kırmızılar.bu ay olmadı öbür ay olur inşallah,umutsuzluk yok biliyosun.
allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın,isteyen herkese sağlıklı bir gebelik ve bebek nasib etsin.

arkadaşlar,hepinize iyi haftalar..
fundacım senin kırmızılar gelmiş,ohh rahatlamışsındır.bol bol tatil yap tatlım..bu güzel havaların tadını çıkar.en kısa zamanda ve beklemediğin bir andada bize müjdeyi ver inşallah.
kızlar ben cumartesi doktora gittim,herşey yolunda çok şükür.oğlum olacak allahın izniyle.rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu.hepiniz dualarımdasınız..

kızlar ben cumartesi doktora gittim,herşey yolunda çok şükür.oğlum olacak allahın izniyle.rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu.hepiniz dualarımdasınız..

ozlemcım gozunaydın demek oglusun olacak ha
allahım saglıkla kavusmanızı nasıp etsın ınsallah
hemsom bende bır kız dogurursam belkı dünür bıle oluruz ha ne dersın
ama sımdıden soylıyım ben kızımı ıstanbul a falan gondermem haberın olsun
ıyı bak kendıne ve presınıze olur mu tatlım opuyorum

ya ne olur biride bana cevap versin
yerleşme kanaması ne zaman olur?
miktarı nedir?
adetime 3 gün kaldı çatlayacagım

Ben bunu daha önce araştırmıştım..Yerleşme kanaması,yerleşme zamanı yani yumurtlamadan sonra 5 veya 6.gün çok az miktarda kahve veya uçuk pembe oluyomuş.Ama böyle kanamaların o kadar çok nedeni var ki biz acaba şöyle mi böyle mi dersek işin içinden çıkamaz ve boş yere kafamızı yormuş oluruz.Mesela gebelik ve adet belirtileri aynı...Biz bunu ayırt edemeyiz o yüzden en iyisi günün geçmesini beklemek ve bu süre içinde de kafamızdan bunu atmak...Hakkında hayırlısı olsun

sağol canım çok teşekkür ederim
benim hesabıma göre 5. gün oldu bir damla ve açık pembe
off istiyorum ya hamiş olmayı ondan herşey bana bahane :)

selam canlarım nasılsınız?
özlem canım,oğluşunmu olacakmııışş..canımm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..öpüyorum seni bitanemm kendine ve minik prensimize iyi bakk..
nilay canımm,aylincimin bebişini gördüm.maşallah çok tatlı.RABBıM analı babalı büyütsün.aylincim damatlığını ve torunlarınıda görür inşşş,çok selam söyle tatlım..ee senin doğumunada az kalmış,RABBıM sana ve tüm hamişlerimize yardım etsin,tek avazda kurtarsın inşallah..
yelizcim ve nericim, kıslaaaarr üzülmek yorulmak yookk.tam gaz yola devamm.RABBıM vakti saatini bekliyor,annelik duygusunu hayırlısıyla hepiniz yaşıycaksınız bacılarım.yeterki stres yapmayın,bol bol çalışın ve bol bolda dua edin.hepinizi çook öpüyorum.
fundişim canımm kırmızılar gelmiş senin adına sevindim bitanem.inşş önümüzdeki ayda,bebiş haberine sevinmeyi nasip eder RABBıM..
bu arada birşey duydum canlarım,sizlerlede paylaşmak istedim.bebiş isteyenler için,önce dileğini dileyip,353 kez ayetel kürsü okunursa RABBıM niyetini kabul ediyormuş.dua ve niyet bizden.RABBıM inşallah dualarımızı kabul eder ve hepimiz tez zamanda, hayırlısıyla hamiş haberlerimizi veririz..

canım benım herşeyin yolunda olmasına çok sevındım.tatlı oğluşuna çok iyi bak annesi emi.saglıkla sıhhatle dünyaya gelsin kucağına al inşallah.opuyorumnanaktanduaların için çok sagol canım.allahım heriseyene versin inşallah.

ıyı haftalar kızlar
benım asılama tutmadı heralde lekelenme basladı
bıktım artık dr.a falanda gıtmıcem bır muddet yazın keyfını cıkarıcam
canim bende seninle ayni fikirdeyim, benim asilama da tutmadi, öglen dr umu aradim ve 1-2 ay ara verelim dedim. hayirlisi olsun..

canim bak ben progestani kullandigim halde kirlendim, allah allah sende niye öyle olduki?ilknurcum allahim herseyin hayirlisini versin. cok güzel yazmissin.ama inan benim biraz ara vermeye ihtiyacim var, kendimi iyi hissetmem icin aklimdan bebek lafini cikarmam lazim, en azindan su tatil döneminde, belkide kendiliginden gelir kelebegim... yada kelebeklerimiz ) bizdede cok sükür bir problem yok, allahim ol dedigi zamanda olacak insallah....
güzel haberlerini bekliyorum canim

caniiim yaa, tsk ederim cok mutlu ettin beni, ilgin icin sagol. evet üzülmemek elde degil, ne kadar üzülmedim desemde bugün cook üzüldügümün farkina vardim, aslinda yazip da seni etkilemek üzmek istemiyorum. napalim, bu da bizim yolumuz bizim sinavimizmis, güzel allahim sevdigi insanlarin sabrini sinarmis derler ya, allahin sevdigi kuluyuz. artik fazla diyecek birsey yok, sadece zaman zaman zaman...
esimle tabiikide her SIKINTININ üstesinden geliyoruz cok sükür, ama iste tek eksigimiz kelebegimiz.. napalim kismet allahim elbet bizimde kucaklarimizi dolduracak.. seni cok cok öpüyorum

ayy canim ya oglus mu geliyoo )Şeniz ne güzel, saglikla kucagina almayi nasip etsin allahim canim benim..

caniiim mehtapimm beniim, üzülmeden olmuyo iste, ama iyiym suan merak etme. 1-2 ay ara vermek istiyorum. ilaclardan sistim vücudum biraz kendine geldin. kendi capimizda calismalara devam ederük canuum..) sadece dr a ara verdim.
hersey yolunda yani. gelicek kelebeklerimiz eminim, bu sene gelecekler allahin izniyle..
öpüyoruuuuummm

selam mehtapcııım.ay evet geldi de rahatladım vallahi.ben dinlenmeye çekildim canım ya.bu yazı da geçireyim gerisi allaha kalmış.geçen yazda nasıl geçti anlamamıştım hamilelikten, bu yazıda yüreğim ağzımda geçirmek istemiyorum.
özlemcim hayırlısı olsun tatlım bi prens geliyo desene.sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah .saol canım duaların iyi dileklerin için.
ıyı haftalar kızlar
benım asılama tutmadı heralde lekelenme basladı
bıktım artık dr.a falanda gıtmıcem bır muddet yazın keyfını cıkarıcam

yelizcim tatlım hemen morelini bozma.lekelenmeler olabilir benim iki hamileliğimdede oldu canım.hemde ilkinde 3 gün adet olucakmışım gibi yoğun lekelenmelerim oldu ama sonra hamile olduğumu öğrenmiştim.dur bakalım bi adet günün geçsin .herşeyin hayırlısı bi tanem.dualarımdasın kuzucum

canım benım bu dusukten sonra 3.ayım hala regl olmadım 5 gun oldu
hay allah ya çok zor ve stresli bi durum canım.bende 57 gün sonra oldum kürtajdan sonra
doktorun ne diyo peki bana farlutal vermişti onu içtikten sonra kanamam geldi canım.
nericiiim tatlıım üzülme ne olur herşeyin hayırlısı be gülüm.biraz kafanı topla dinlenmeye al kendini (bende öyle yapıyorum )hazır hissettiğin an tekrar çalışmalara başlarsın canım .biz ister istemez stres yapıyoruz kendimize her ay bi umutla beklediğimiz için olmayınca da bi kalp kırıklığı yaşıyoruz.dualarımdasın tatlışkooom

ah pınarcım ya ben geliyorum kimse olmuyo bekliyorum gelen olmayınca da çıkıyorum napim.haydaaaa hemen kötü seneryolar yazmaya başlamışsın.sonuçta büyüyo bebeğin bi tanıdığımızın olmuştu sonra hemen toparladı bebek , gelişimi düzeldi.herşeyin hayırlısı tatlım.bizler malesef hamileliğimiziz tadını çıkaramıyoruz yüreğimiz ağzımızda eyvah ne olcak şimdi diye yaşıyoruz.tabiki her sonuca hazırlamamız gerekiyo kendimizi.ama pozitif düşünelim ki herşey daha iyi olsun demi.pınarcım eğer durum kötüye de giderse canım bilki zaten bebek sağlıklı değil ki gelişmiyo.rabbim herşeyi ona göre veriyo bi tanem.unutmayalım ki he şerde bi hayır yatıyo.öpüyorum kocaman.sağlık diliyorum gülüm.

kizlar siz dusukten sonra kac aydir bekliyosunuz hamile kalmak icin?
çoooooooooooooook.mafoldumben
geçmiş olsun arkadaşım.doktorun beklemeni söylediyse onu dinle derim.bekleme süren bitince de başlarsınız çalışmalarınıza.

pretty vwomen arkadaşım; Evet demeyi çok isterdim ama bir kaza oldu. Korunmadan............. Kaza da değil ya aslında... Gerçi yumurtlama gününe denk geldiğini sanmıyorum. ( Kürtajdan sonra yumurtlama nasıl oluyor bunu da merak ediyorum ) Aslında kızıyorumm kendime bir de eğitimci olacağım , yine de cahil cesareti benm ki biliyorum. Zaten 25 i adet olursun dedi doktorum. Eğer olmaz da gebe kalırsam hayırlısı olur inşallah herşeyin....Diğer türlü de 1 ay korunacağım.

fundam evet dogru sözü bulmussun "KALP KIRIKLIGI"... ama geciyo..
canimsin, kendine iyi bak, seninle ayni anda hamis olcaz gibime geliyo, bak demedi deme )
kocaman öptüm fistiklarim

Son düzenleme:
merhaba kızlaaarr nasılsınız ya benim karnım hamile gibi şiş resmen göğüslerde öyle yumurtlama gününe yaklaşıyorum ondanmıdır ki...
nerimancım yelizcim üzülmeyin canlarım bakın size bir güzel moral haberi bizim iş yerinde bir abla var 2 yıldır bebiş istiyordu 4 ay önce aşılama yaptırdı tutmadı iki ay sonra tekrar aşılama yapıcaktı dr 5 yumoşu oluştu diye tüp denedi oda tutmadı sonra o ay dediki maddi ve manevi çok yıprandım ramazandan sonra ya erteledim artık dedi veee şu an 5 haftalık hamiş oda şaşırdı banada diyoki sadece kafadan çıkart ertele rahatla dedi zor biliyorum ama başarmayı deneyin dedi lütfen kızlar bu kadar kafamızı takmayalım bende biliyorum her ay her adette çok yıkılıyorum ama sedece 1 gün sonra yine diyorum ki napayım RABBİM en iyisini bilir diyorum üzülmeyelim artık yaz bizim için fırsat güzel yaşayın bu günlerde geri gelmeyecek dimi öptüm hepinizi a.s.

Kürtajın 23. gününde korunmayı bıraktık. Yumurtlama günü geçmiştir nasıl olsa diye adet sancılarım bile başlamıştı ama geç yumurtlamışım bir hafta on gün kadar ve sonuç; dört senedir beni uğraştıran, bekleten bebeğim gelmeye karar vermiş o arada.
Hakkında hayırlısı olsun canım.

kızlar hepinize selam
tuğbacım oğlun olacakmış çok sevindim allah damatlığınıda gösterir inşallah
fundacım sen nasılsın canım adette olmuşsun senin için herşeyin hayırlısı olsun canım
nerima, yeliz canlarım üzülmeyin yaa herşeyin hayırlısı olur bu ay olmassa öbür ay olur hiç canınızı sıkmayın inanın bebeğiniz olduğu zaman onu kucağınıza alınca çektiğiniz bütün bu sıkıntıları unutucaksınız hatırlamıcaksınız bile
aylincim oğlumuz nasıl canım seni çok üzüyomu annesi onu öp benim için
ve diğer arkadaşlar durmak yok yola devam hayırlısıyla hepinizin karnı kocaman olcak ve meleklerinizi kucağınızıa alıcaksınız dualarım sizinle kendinize iyi bakın

merhaba'size durumumu ozetle anlatayim.yorumlariniza ihtiyacim var.1 haftadir doktor doktor geziyorum.gecen ayin 7.sinde regli oldum.ayin 23unde iliskimiz oldu.ve bu ayin 5inde tekrar regli oldum.ama ilk gunler kahverengi bi akinti geldi daha sonra normal kanamam basladi.regli bitim tarihinde tekrar kahverengi akinti basladi.test yaptim.bu sefer testler pozitif cikti.hemen doktora gittik.gebelik yok dedi.hormonel olabilir dedi.ben ertesi gun tekrar baska doktora gittim.kan testi yapildi.tekrar pozitif ve degerim 116 cikti.ancak yine doktor gebelik goremedi.dis gebelik olabilir dedi.normal gebelik icin rahimde hic degisiklik yokmus.bugun hafif kanamam oldu.kirmizi geliyor ve regli sancisi gibi.yani bu lekelenmeler kesilmiyor bi turlu.yarin tekrar baska doktora gidecegim.sizce bu durum nedir?allak bullak oldum.bebek mi dusuyor yoksa dis gebelik mi?yurtdisindayim ve burdaki doktorlar cok ilgilenmiyor.ilac bile vermiyorlar.haftaya tekrar gel bakalim demekle yetiniyorlar.basina boyle durum gelen varsa bilgilendirirse cok sevinecegim.bu arada tum gebelik belirtilerim var.goguslerim sis,kasiklarimda ve belimde agri.ilk defa boyle bir regli duzensizligim oluyor.

MERHABA CANIM ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
BENİMDE İDRARDA VE KANDA POZİTİFTİ KANAMAM VARDI
BAKAN DOKTOR GEBELİK YOK DEDİ
ANCAK SONRADAN ANLAŞILDIKİ DOKTORUN GÖREMEMESİNİN NEDENİ KESE OLUŞUR OLUŞMAZ BEBİŞİN DAHA 7MM İKEN DÜŞMÜŞ OLMASIYMIŞ
KESYEE TUTUNAMAMIŞ
KAHVERENGİ LEKELENMEYLE GELDİ KANAMAYLA DEVAM ETTİ
İYİ BİR DOKTOR BUL ACİL
SAKIN BEKLEME ALLAH KORUSUN BAZILARI ANLAMIYORMUŞ VE İÇİNDE PARÇA KALIYORMUŞ
DİKKATLİ OL ARKADAŞIM a.s.
BENİMDE KALDI 2 ADET GÜNÜME UMARIM ARTIK GELMEZ BU KIRMIZILAR VE KAVUŞURUM BEBİŞİME
ALLAH HEPİMİZE SAGLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…