- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #9.401
Kürtajın 23. gününde korunmayı bıraktık. Yumurtlama günü geçmiştir nasıl olsa diye adet sancılarım bile başlamıştı ama geç yumurtlamışım bir hafta on gün kadar ve sonuç; dört senedir beni uğraştıran, bekleten bebeğim gelmeye karar vermiş o arada.
Hakkında hayırlısı olsun canım.
ayy cok sevindim fikirevi.allah en kisa zamanda saglikli bi sekilde bebegine kavustursun.bence beklemeden doktor kontrolune git.gereken kan testini yaptir.ve tabi ki bol bol yat dinlen.darisi bizim basimiza:)
Hayırlı olsun..İnşallah hamilesindir ki öyle görünüyor...Eğer testi tekrarlayacaksan,sabah ilk idrarla denemeni tavsiye ederim çünkü gerçekten çok fark oluyor.Yani sabahki ilk idrarda hormon düzeyleri en fazla olan zamanmış o yüzden orada çıkması daha kolay olur daha belirgin çizgi olur inşallah...yoksa gün içinde tekrarlarsan fark olmaz
Senin adına çok sevindim canım.İnşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına bebeğini dört yıldan sonra...
Bakalım bende durumlar ne olacak? Olsun istiyorum ama hayırlısı diyorum. Zaten olmuşsa olmuştur. Olumlu olumsuz öğrenirim artık.
Peki doktorun sana 2 ay gibi bir süre vermedi mi? Bu hamileleğinde de aynı doktora mı gidiyorsun? Yani kürtaj sonrası gebeliğe sıcak bakmıyorlar galiba doktorlar o yüzden soruyorum canım ve merak ediyorum..
Kızlar nasılsınız? Ben geliyorum pek sessiz buralar? Özlem nasılsın canım? Kızlar ben de haberler iyi değil maalesef, tekrar aranıza katılıyorum, bugün doktor kontrolüm vardı, gelişmeyen gebelik, p.tesi küretaj oluyorum, 2. defa farklı bir şekilde bebeğimi kaybediyorum, p.tesi 9 haftalık olacak, çok ama çok yorgunum, Rabbim bunu kolayca atlatmam için güç kuvvet versin, sağlıklı bir bebek sahibi olamayacak mıyım diye endişeye boğuldum, ne düşüneceğimi bilmiyorum...
kızlar kurudukça belirginleşti ay galiba valla ben sanırım HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM
Kızlar nasılsınız? Ben geliyorum pek sessiz buralar? Özlem nasılsın canım? Kızlar ben de haberler iyi değil maalesef, tekrar aranıza katılıyorum, bugün doktor kontrolüm vardı, gelişmeyen gebelik, p.tesi küretaj oluyorum, 2. defa farklı bir şekilde bebeğimi kaybediyorum, p.tesi 9 haftalık olacak, çok ama çok yorgunum, Rabbim bunu kolayca atlatmam için güç kuvvet versin, sağlıklı bir bebek sahibi olamayacak mıyım diye endişeye boğuldum, ne düşüneceğimi bilmiyorum...
peluse nasılsın canım,bebeğin nasıl?
yelizimm,hemşomm benim ayyy inşallah seninde yakında müjdeli haberini alırız bitanem.kızın olursa dünür oluruz,oğlun olursada yakın arkadaş olurlar bizim minnoşlartatlım adanadayım ya,bol bol geziyorum ve götürüyorum kebapları senin yerinedecokacimcoook kaydirigubbakcemile3
allah bi daha yasatmasın ama cok üzülmekte iyi degil bn düsk yaptım die 5 gün agladım gözümde yas kalmadı allah ole bi dert verdiki canımla ugrastım bebek falan gelmedi aklıma 2 ame oldum simdi cok sükür iyiyim öteki türlü aglıyodm düsk die en azından bir ay bekleyıp deneyecektım bu durum gelince basa simdi 6 ay bekliycem hemde tek tüpüm alındı ihtimal azaldı cok üzülmek iy degilmiş onu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?