- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #9.741
selam kızlar , moralim çok bozuk
dün akşam eşimle tartıştım, sebep bebek . adetten sonra çalışmalara başlayalım dedim, ne acele ediyorsun dedi , yaşımız geçiyor dedim , ben 32 sen 34 dedim.
yataklarımızı ayırdık. o kadar çok istiyorum ki. ama o pek istemedi.
zorla güzellik olmaz ya.
neyse bu konuyu bir daha açmak istemiyorum. açtıkta moral daha fena oluyor.
eşime çok kırgınım.
Melikem canım, tatil için mubahtır yaptığın canım, keyfine bak, psikolojin çok önemli, eğer stresini atmamış olursan yaptırdığın aşılama bi işe yaramaz, gez dolaş, eğlen, eşinle balayını yaşazemuszemus Hem tatil bu işler için çok iyi biliyor musun? Ben geçen seneki tatilimizde ilk defa hamile kalmıştım, işe yarıyor ama sen bebeği aklına hiç getirme, dolu dolu eğlenmene bak, biz de tedavi için o kadar para harcadık, açıldık, küretajın üstüne bol bol alışveriş yapıyorum, depresyonuma iyi geliyor valla, canım saolsun:lepi:
selam kızlar , moralim çok bozuk
dün akşam eşimle tartıştım, sebep bebek . adetten sonra çalışmalara başlayalım dedim, ne acele ediyorsun dedi , yaşımız geçiyor dedim , ben 32 sen 34 dedim.
yataklarımızı ayırdık. o kadar çok istiyorum ki. ama o pek istemedi.
zorla güzellik olmaz ya.
neyse bu konuyu bir daha açmak istemiyorum. açtıkta moral daha fena oluyor.
eşime çok kırgınım.
ayy sağol pınarım bana moral oldun bebek falan yok artık kafamda diyorum ki olmadı zaten bunca yıldır bu ay olursa süpriizz der bize...
ayy aynı ben her adet olduğum gün gidip alışveriş yapıyorum bende öyle mutlu oluyorum işte...
inşallah tatilimde güzel geçer yarın sabah yola çıkıyorum nasipse kendinize iyi bakın öpüldünüüüüzzzz :lepi:
kızlar merhaba öncelikle herkese bol saglıklar diliyorum bende 4 gün önce 6 haftalık bebegimi kaybettimmafoldumben doktorum 3 ay sonra tekrar hamile kalabilecegimi söyledi bide bu ikinci oluyor sakın ümidinizi yitirmeyin ben ilkinden hemen 6 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi gel görkü bir 6 ayı bırakın bir gün bile beklemek istemiyorum bütün hayallerimiz yıkıldı mafoldumben ama bu sefer kendime çok iyi bakıyorum beslenmelerime dikkat ediyorum sigarayı bırakmıştım bebegim için bir dahada başlamıycam morelimide yüksek tutmaya çalışıyorum her ne kadar ara ara aglasamda eşlerimizin şuan bize çok destek olması gerek kendinizi hazırlayın güzel kuşlar hem bedenen hem ruhen hazır olunca bakın nasıl bebişlerimiz gelecek kucaklarımıza öpüyorum sizi..
kızlar merhaba öncelikle herkese bol saglıklar diliyorum bende 4 gün önce 6 haftalık bebegimi kaybettimmafoldumben doktorum 3 ay sonra tekrar hamile kalabilecegimi söyledi bide bu ikinci oluyor sakın ümidinizi yitirmeyin ben ilkinden hemen 6 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi gel görkü bir 6 ayı bırakın bir gün bile beklemek istemiyorum bütün hayallerimiz yıkıldı mafoldumben ama bu sefer kendime çok iyi bakıyorum beslenmelerime dikkat ediyorum sigarayı bırakmıştım bebegim için bir dahada başlamıycam morelimide yüksek tutmaya çalışıyorum her ne kadar ara ara aglasamda eşlerimizin şuan bize çok destek olması gerek kendinizi hazırlayın güzel kuşlar hem bedenen hem ruhen hazır olunca bakın nasıl bebişlerimiz gelecek kucaklarımıza öpüyorum sizi..
peluse,delf nerelerdesınız bende uzun zamandır gelemıyorum nasılsınız nasıl gıdıyor canlarım?
canım geçmiş olsun.RABBİM hepimizi, değeşik şekilde sınıyor bitanem.bizde hayırlısıyla bu sınavı başarıyla atlatıp,bebişlerimize YÜCE MEVLAMIN İZNİYLE KAVUŞACAĞIZ İNŞALLAAAHH.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam kıslaaaaaaaarr..
artık hiç kimse uğramamaya başladı,topiğimiz iyiceee garipleşti:çok üzgünüm:
neyse ben yinede yazayım.canlarım dün dr gittim,bebişimin kalp atışlarını duymak için.dr bebiş henüz gözükmüyor,15 gün sonra gel,o zaman görürüz erken gebelik olduğu için,henüz göremiyoruz dedi ve (progynex)progestanı 200 mg lık sabah akşam vajınadan atmam için verdi.kasıklarımda ve belimde, ağrı, yanmam çok inşallah bi sorun çıkmaz..
ee sizler nasılsınız canlarım..:1hug:
canım selam. Izindeydim bir hafta bugun is basi yaptım. Çok şükür iyiyiz. Haftaya kontrolumuz ve 3 lü testimiz var. sen nasılsın canım?
hosgeldın canım.iyi olmanıza sevındım..tatıl iyi gelmiştir hem bebışle ne guzel dınlenmısınızdır.. hamıleyken tatıl yapmakda ayrı guzel ama dımı....hayırlıysıyla 3 lu testtıde atlattın bakalım güzel güzel...
bende iyiyim çok şükür canım.. görumcem evlenıyo ağustos 1ınde onun hazırlıkları telaşesı var üzerimizde...bakalım düğün geçsin bizde çalısmalara baslarız artık..herşeyın hayırlısı tabı ilk önce...
ama biliyomusun arkadasım bılmıyorum neden hevesım kactı sankı benım ya bebekle ılgılı neden böle oldum onuda anlamıyorum...ılk gunlerde bılıyosun delı gıbı ıstıyodum.süreyı falan gözum görmuyodu... şimdi hiiiiç düşünmüyorum bıle.psikolojım falanmı bozuldu acaba benım ya...
neyse işte bendede durumlar böle....allahım hakkımızda herseyın hayırlısını versın ınsallah...
amiin bitanem..RABBİM hepimize, tamamına erdirir inşallah.:Saruboceq:iyi olmanıza çok sevindim canım..3'lü testinizde inşş çok güzel çıkar,haberlerini bekliyorum tatlım..Mehtapcım 1 haftadır izindeydim. Ancak geçmişi okudum. Canım çok sevindim adına. Allahım tamamına erdirsin inşallah.Sevgiler
arkadaşlar hepinize merhaba be yaklaşık 10 gün önce 3 aylık bebeğimi kaybettim zaten 2,5 yılda 2, aşılamayla zor bulmuştum bebeğimi ama oda beni bıraktı gitti(( sizlerde benim gibi aşılamayla hamile kalıp bebeğini kaybeden varmı şimdi durumlarınız nasıl yeniden hamile kalan varmı aranızda
arkadaşlar hepinize merhaba be yaklaşık 10 gün önce 3 aylık bebeğimi kaybettim zaten 2,5 yılda 2, aşılamayla zor bulmuştum bebeğimi ama oda beni bıraktı gitti(( sizlerde benim gibi aşılamayla hamile kalıp bebeğini kaybeden varmı şimdi durumlarınız nasıl yeniden hamile kalan varmı aranızda
canım geçmiş olsun.RABBıM hepimizi, değeşik şekilde sınıyor bitanem.bizde hayırlısıyla bu sınavı başarıyla atlatıp,bebişlerimize YÜCE MEVLAMIN ıZNıYLE KAVUŞACAĞIZ ıNŞALLAAAHH.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam kıslaaaaaaaarr..
artık hiç kimse uğramamaya başladı,topiğimiz iyiceee garipleşti:çok üzgünüm:
neyse ben yinede yazayım.canlarım dün dr gittim,bebişimin kalp atışlarını duymak için.dr bebiş henüz gözükmüyor,15 gün sonra gel,o zaman görürüz erken gebelik olduğu için,henüz göremiyoruz dedi ve (progynex)progestanı 200 mg lık sabah akşam vajınadan atmam için verdi.kasıklarımda ve belimde, ağrı, yanmam çok inşallah bi sorun çıkmaz..
ee sizler nasılsınız canlarım..:1hug:
Kuşlaaar nasılsınız?
Mehtapgülüm canım keseyi görmene ne kadar sevindim anlatamam, inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer.
esra kısss bıcırık senin bebiş büyüdü iyice di mi? Nasıl hareketlendi mi epey?
Fundacım ben bekliyom hala reglimi ama daha olmasına var yaaaa, gelecek haftadan itibran gün sayarım artık, sen nasılsın? Nasıl gidiyor yaz?
Melikecim, canım arkadaşım gelip sadece biraz çızıktırıp gitmek oluyor mu ama? Niye sessizsin sen bugünlerde anlat bakiim?
Peluse canım artık bebiş büyümüş, fazla ultrason da zararlı, doktorunu dinle sen, hem ne kadar seyrek gidersen o kadar az paranoya yaparsın, bebişin sağlıklı ve annesine geleceği günü sayıyor canım endişelenme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?