- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #9.761
canım benim göbiş azıcık çıktı.dışarıdan bilmeyen hamile olduğumu anlayamıyor.rabbim gönlüme göre verdi zaten fazla kilo almak istemiyorum.balık etliyim bide alırsam balina olurum gerçi oda balık .en yakın zamanda rabbim senin göbişinide doldursun canım benim
zaten kızda göbüş son zamanda çıkar dimi...olsun dikkatli ve sağlıklı beslenirsen birşeycik olmaz...balık balina farketmez kilo verilir tatlım olsun...
inşallah esracım bende bir gün büyük harflerle sizlere müjde vericem inşallah...
Kuşlaaar nasılsınız?
Mehtapgülüm canım keseyi görmene ne kadar sevindim anlatamam, inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer.
esra kısss bıcırık senin bebiş büyüdü iyice di mi? Nasıl hareketlendi mi epey?
Fundacım ben bekliyom hala reglimi ama daha olmasına var yaaaa, gelecek haftadan itibran gün sayarım artık, sen nasılsın? Nasıl gidiyor yaz?
Melikecim, canım arkadaşım gelip sadece biraz çızıktırıp gitmek oluyor mu ama? Niye sessizsin sen bugünlerde anlat bakiim?
Peluse canım artık bebiş büyümüş, fazla ultrason da zararlı, doktorunu dinle sen, hem ne kadar seyrek gidersen o kadar az paranoya yaparsın, bebişin sağlıklı ve annesine geleceği günü sayıyor canım endişelenme.
eracım ben gayet iyim canım.maşallah 19 hafta nasılda çabuk geçti.allah nazarlardan korusun.herşey yolundadır umarım sende.öpüyorum çook
kıslaarr nasılsınız canlarım..dün kasıklarımda şiddetli ağrım oldu.hemen eski dr'uma gittim(bana yakın olduğu için)düşük riskin var dedi,canım çookk sıkıldı:çok üzgünüm:hemen yeni dr'umu aradım(maltepe'de)bugün için randevu verdi.gittim,evet düşük riskin var dedi.hatırlarsanız,daha önce 2 düşüğüm olmuştu,araştırıyordum.bugün tahlillerim çıkmış,onlarıda dr gösterdim.kan pıhtılaşması varmış,genetik olabilir ailende bu tahlilden yaptırsın dedi.ömür boyu coraspirin ve folik pulus kullanıcakmışım. cep tel. kaydettirdi bu hastalığın ismini,başın bile ağrıyıp dr gitsen bunu göster dedi.bugün göbüşten ilk iğnemi oldum,her sabah 1 tane,akşamlarıda coraspirin.önceki düşüklerimin sebebide kan pıhtılaşmasıymış.bu cumartesi ve haftaya cumartesi kontrol için çağırdı.düşük olacakmı,olmayacakmı büyük ihtimal anlaşılır dedi.4,5 5 haftalıkmış..kıslaarr dualarınıza ihtiyacım var.benim içinde dua edin noluurr..sizler benim dualarımdasınız.. :Saruboceq:
pınarcıım ben çok iyim tatlım.bir kaç gün kaçtık marmarise. çok iyi geldi deniz güneş.ama doyamadım ay beni orada bıraksalardı ne iyi olurdu yaaa
benimde her zamanki gibi geçti adetim bakalım ne zaman olucam.sen neler yapıyosun canım ,keyfin yerindemi
ablacığım büyüdü büyüdü oynuyor artık. çok net hissediyorum hareketlerini.sen neler yapıyorsun
Oy oy kuzucuk oynuyormuş, maşalah rabbim onu korusun:Saruboceq: Ben de iyiyim, herzamanki rutinde devam ediyoruz canım yaaa...
makbuşcum evet tatlım.heterozigotmuşum,ay yazması ve söylemesi bile zor.amin canım inşallah.:Saruboceq:canım birşey olmaz bak artık düşük sebebinde belli heterizigotmusun bendede varda pıhtılaşma ondan sordum hayırlısı ile bebişini saglıkla kucagına alacaksın
nihal canım ALLAH razı olsun,inşallah bu sefer bebişime bişii olaz:Saruboceq:mehtap gülü allahın izniyle bişey olmaz canım sen yeterki ilacını iç iğneni ol allahında izniyle bebeğini sağ sağlim kollarına alırsın herşeyin iyisini düşün ve strese giripte karnındaki bebeği üzme
DUALARIM SENİNLE !!!!!
canımm inşallah iyi haberlerle dönerim,çok korkuyorum sebebine gelince.dr adetini bir gün bile geçse,hemen kanda gebelik baktırıp iğnelere başlaman lazımdı.sen tahlillerini bile yaptırmamışsın,hamiş kaldıktan sonra değil önce yaptırman lazımdı.15 gün geciktik iğneler için,rahim bebişi besleyememiş.inşallah geç kalmamışızdır dedi.:çok üzgünüm:canım dualarım seninle. hemen endişeye kapılma dr un ne diyorsa onu yap. bak benim kardeşim gibi sevdiğim bir arkadaşımda 2 kere düşük yaptı ve sorun kan pıhtılamşası çıktı. su anda nur topu gibi bir oğlu var. iğne oldu oldu hamilelik boyunca göbekten. ne olur endişelenme inşallah hafta sonu olan kontrolunde iyi haberlerle döneceksin.
burcu canım,arkadaşlarını ve tüm hamişlerimizi RABBİM tek avazda kurtarsın bitanemm..canım doğum için değil,inşallah iğneler için geç kalmamışımdır ve bebişimi besleyebilirim.inşallah kalp atışıda normal olur,çünkü dr çok yavaş dedi ay çok üzülüyorum inşş geç kalmamışımdır:Saruboceq:Mehtabım sıkma canını hayatım. Bak şimdi nedenini bildiğine göre ona göre bir yol çizeceksiniz doktorunla ve herşey çok iyi gidecek buna inan. Ağustos annelerinde aylardır yazıştığımız iki arkadaş var. İkisi de çok şükür son haftalarına geldiler. Bu zamana kadar sürekli iğnelerle ve ilaçlarla devam ettiler. Artık pıhtılaşma sağlıklı doğuma engel değil. Sen de üzme bebişini annesia.s.
pınarım bitanemm,evet iğne,göbüşten vuruyorum.bugün kendim vurdum, tam vuracam elim gitmiyo,ama dediğin gibi alışırım yeterki bebikom sağlıkla gelsin.tatlım dr bana tahlil sonuçları çıkmadan,corasprin'e başlattı ama iğnelere dün başladık.nedenini sorduğumda,eğer kan pıhtılaşması yoksa,iğne ve aspirin aynı anda kullanılırsa,aniden kanaman başlar ve düşük olmayacaksa bile olur ve acile zor yetişirdin dedi..Mehtapgülüm canım sakın üzülme, aksine düşüklerinin nedenini buldun ve çaresi de var ne güzel, artık acaba demeyeceksin, kullandığın kan sulandırızı iğne di mi? Bende sorun olmamasına rağmen doktorum vermişti, hergün karından vuruyordum, ilk başlarda biraz zor geliyor ama zamanla alışıyorsun. Bol bol dinlen ve çoook su iç bebeiş için, bu sefer sağlıkla gelecek inanıyorum ben, dualarımızdasın canım.
kızlarrr,özledim hepiniziiii...
iyisiniz umarım..
oh oh fundişim marmarise gitmiş,bende geçen sene orda geçirmiştşm tatilimi ve aşık olmuştum oraya.süper bi yer bence.bol bol dinlen ve sürpriz zamanda ver bize müjdeyii bitanem..
esracım görüşemiyoruz,minişinin kıpırtıları başladı hee maşallah canım,herşeyin yolunda gitmesine sevindim..
pınarcım daha iyisin artık dimi tatlım,inşallah aşılamaya gerek kalmadan meleğin gelir sana..
melikeee bol bol dinlen tatlım,tatil inşallah tahmin ettiğinden güzel geçer..
yelizim sen nerelerdesin,nasılsın tatlım.misafirlerin var onlarlasın ne güzel,ailenle olmanın tadını çıkar bol bol..
nihalcim sen nasılsın tatlım,eşin,oğlun iyidir inşallah..
kızlar bende yarın ayrıntılı ultrasona giricem inşallah.herşey yolundadır umarım.
akşam yazarım.
öpüyorum hepinizi şekerlerrr...
mehtapcım ben hem aspirin hem de iğne kullanıyordum sorun olmamasına rağmen, benim iğne 0,2 likti, seninki daha yüksektir muhtemelen, küretaj olacağım zaman 4 gün öncesinden hepsini bırakmıştım ama operasyonda aşırı kanamam olmuş, kanama dursun diye rahime farklı ilaçlar vermek zorunda kalmışlar, doktorum da iyi ki kendi haline düşüğe bırakmamışız yoksa kanamadan giderdin dedi, Allah korusun yaaaHer bünyenin tepkisi farklı oluyor işte, sen de endişelenme, hayırlısıyla bebişin turp gibi olacak bacıııım :)
özlemcim güzelim ben daha iyiyim, işimde evimde gezmelerde, hayat devam ediyor canım yaaa benle veya bensiz, şimdi reglimi bekliyorum...Senin bebiş de kocaman oldu di mi, iyi bak annesi ona :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?