- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #10.101
slm kızlar,şuan bu msjı hastaneden yazıyorum.suyum çok azalmış ve heran bebeğim erken gelebilirmiş.3 gündür hastanede yatıyorum.sürekli nts,usg ve doplerle kontrol altındayım.su azalması şuan için çok şükür bebeğimi etkilememiş ama ani bi kasılmada yada bebeğin kalp atışlarında bi anomalilikte hemen sezeryanla alıcaklr bebeğimi.
şuan beklemedeyim,dua edin bizim için arkadaşlarım.moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama elimde olmadan çok korkuyorum.
bikaç hafta daha dayansa yavrum yaşama şansı dahada artacak..
rabbim herkesin bebeğini korusun,kimseye bu sıkıntıları yaşatmasın...
slm kızlar,şuan bu msjı hastaneden yazıyorum.suyum çok azalmış ve heran bebeğim erken gelebilirmiş.3 gündür hastanede yatıyorum.sürekli nts,usg ve doplerle kontrol altındayım.su azalması şuan için çok şükür bebeğimi etkilememiş ama ani bi kasılmada yada bebeğin kalp atışlarında bi anomalilikte hemen sezeryanla alıcaklr bebeğimi.
şuan beklemedeyim,dua edin bizim için arkadaşlarım.moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama elimde olmadan çok korkuyorum.
SELAM arkadaslar,benim size bi sorum olacakti,yardimci olursaniz cok sevinirim. ben 16.06.09da dusuk yaptim ve bu ay korunmayi birakmisdim ve adetim 3 gun gecikti,ben baya umutluydum ama sonradan az leke gelince cok uzuldum;ama ben sonradan ustune gecme adet diye bisey duydum,yani hamile olup adet olma gibi. bu konuda yardimci olabilirmisiniz?
arkadaşlar ...
düşük yaptım diye hiç üzülmeyin sonuçta anne olabiliyoruz bunu öğrenmiş oluyoruz. ben geçen ay 5 haftalık düşün yaptım şimdi yine hamileyim. hemde daha sağlıklı lütfen üzülmeyin emin olun şansımız çok yüksek:kedi:
SELAM arkadaslar,benim size bi sorum olacakti,yardimci olursaniz cok sevinirim. ben 16.06.09da dusuk yaptim ve bu ay korunmayi birakmisdim ve adetim 3 gun gecikti,ben baya umutluydum ama sonradan az leke gelince cok uzuldum;ama ben sonradan ustune gecme adet diye bisey duydum,yani hamile olup adet olma gibi. bu konuda yardimci olabilirmisiniz?
Düşük yapan veya bebeği karnında ölen arkadaşlara bir sorum olacak. İlk önce Allah sabır versin ve de tekrar hamile kalamayan varsa Allahım tekrar versin onlara..Çocuk karında ölünce ne gibi belirtiler oluyor. Ben sürekli korku içinde yaşıyorum. Kontrolden çıktığımda bile acaba diyorum. Şu an 5 aylık ve ben hareketlerini neredeyse hissedemiyorum. Hareketimi yoksa mide şikayetimi anlayamıyorum. Beni aydınlatırsanız sevinirim..
Düşük yapan veya bebeği karnında ölen arkadaşlara bir sorum olacak. ılk önce Allah sabır versin ve de tekrar hamile kalamayan varsa Allahım tekrar versin onlara..Çocuk karında ölünce ne gibi belirtiler oluyor. Ben sürekli korku içinde yaşıyorum. Kontrolden çıktığımda bile acaba diyorum. Şu an 5 aylık ve ben hareketlerini neredeyse hissedemiyorum. Hareketimi yoksa mide şikayetimi anlayamıyorum. Beni aydınlatırsanız sevinirim..
ben burdayım delfff bayramın kutlu o0lsun canım :1hug:
merhaba kızlar ben de buradayım gecen pazartesi yani ayın 14 ünde kalp atısı alınamadıgı için kurtajla aldırmak zorunda kaldım bebeğimi. çok zormus umarım hiç kimse böyle bi şey yasamaz onu çooook özlüyorum ve en yakın zamanda tekrar hamile kalmak istiyorummm:ecrin_bebek:
terkedilmiş topik oldu valla melikecim ahh ahh eskiden böylemiydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?