- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #10.121
selam arkadaslar bende 22 eylülde bebegimin kalbi durdugu icin aldirmak zorunda kaldim.13+3 haftaliktim.hastaneye ikili testim riskli ciktigi icin CVS testi yaptirmaya gitmistik ultrasona koyduklarinda yasamadigini gördük.2 gün falan olmus öleli.simdi nedenini arastiracaklar bakalim sonuc ne cikacak.benim 2. hamileligimdi.oglum 19 aylik.Allahim ona uzun ömürler versin.herseyde bir hayir vardir deyip kendimi teselli ediyorum.Insallah Allahim yine bana saglikli,hayirli bir evlat nasip eder.isteyen herkesede versin:Saruboceq:
merhaba canim bnm cok gecmis olsun oncelikle bende 3 agustos da dusuk yaptim bi hafta sonra ikinci ayim olcak doktorum 3 ay sonra gebelik olabilir dedi. ama ben halen korkuom ayni durumla karsilarim die. cunku benim de senin ki gibi oldu kahverengi lekeler ve ikinci gun sabaha karsi sirt ve sol tarafa giren kiramp gibi sancilar . canim sana biraz beklemeni tavsiye ederim cunku yeni olmus anladigim kadariylan dusuyun bi dahaki ay cok erken degil mi
merhaba kızlar ben de buradayım gecen pazartesi yani ayın 14 ünde kalp atısı alınamadıgı için kurtajla aldırmak zorunda kaldım bebeğimi. çok zormus umarım hiç kimse böyle bi şey yasamaz onu çooook özlüyorum ve en yakın zamanda tekrar hamile kalmak istiyorummm:ecrin_bebek:
merhaba ben yeni üyeyim nisan 27 de malesef bende düşük yaptım.hamile olduğumu bilmeden antibiyotik içtim 1 kutu.bunlada bitmedi ağır spor yaptım titiz biri olduğum için ev işleride cabası.ilk denemede gebelik tutmaz diye hiçbirşeye dikkat etmedim şuan kendime çok şaşırıyorum ve kızıyorum..neyse regli günüm gelmiş 4 günde geçmiş ben nede olsa hemen olmaz diye aklıma bile gelmiyor hamile olabileceğim..bi akşam eşimle yemek yiyoruz eşim senin iştahın açıldı sanki hamile olabilirsin dedi yok be falan dedim konu öyle kapandı..4 gün daha öyle geçince benden kahverengi leke gelmeye başladı ertesi gün aynı kahve lekeler devam etti hatta eşime bu ay hamile değilim regli oldum dedim ertesi günde az leke gelince ben yavaş yavaş şüphelenmeye başladım çünkü herzamankinden çok farklıydı ve gittim en sonunda eczaneden test aldım ve pozitifti akşam eşim geldiğinde kan testi yaptırdık ve değer 7035 ti.sevindik falan herkese o heyecanla haber verdim amaaa ertesi gün sabaha karşı bel ve sol kasık tarafıma sancılar girmeye başladı kahverengi leke kırmızı kana dönüştü ve sabah aşırı bi kanamayla ara ara parçalar geldi ve kürtaj olmak zorunda kaldım.ve bu ay tekrar çalışmalara başladık hayırlısı bakalım.allah isteyen herkese hemen versin inşallah...
çok geçmiş olsun arkadaşım rabbim bir daha yaşatmasın aynı acıları
merhabalar iki gün öncesine kadar mayıs annelerine yazı yazarken şimdi buraya yazmak nasipmiş,iki gün önce 7 hafta 2 günlük hamileyken ani bir kanamayla bebeğimi düşürdüm.hayatımın en zor gününü yaşadım allah başka acılar yaşatmasın ama çok çok üzüldüm,geçen hafta kalp atışlarını görmüştük her şey her şey normaldi böyle bir şeye kendimizi hiç hazırlamamıştık daha yeni toparlıyorum kendimi..en kısa zamanda tekrar denemelere başlıcaz..Allahım kimseye yaşatmasın ...
merhabalar iki gün öncesine kadar mayıs annelerine yazı yazarken şimdi buraya yazmak nasipmiş,iki gün önce 7 hafta 2 günlük hamileyken ani bir kanamayla bebeğimi düşürdüm.hayatımın en zor gününü yaşadım allah başka acılar yaşatmasın ama çok çok üzüldüm,geçen hafta kalp atışlarını görmüştük her şey her şey normaldi böyle bir şeye kendimizi hiç hazırlamamıştık daha yeni toparlıyorum kendimi..en kısa zamanda tekrar denemelere başlıcaz..Allahım kimseye yaşatmasın ...
geçmiş olsun canım. çok üzüldüm bebk düştü demişsin peki kürtaj oldun mu ardından? ben 14 ünde kürtaj olmustum. benim de 7+4 günlüktü bebeğim alındğında. 2 gün önce kürtaj oldugum dr. a gittiğimde bi problem yoktu. bu gun her ihtimale karşı garantiyr almak için tekrar bir başka dr. a gittim. ve içeride parça kaldığını öğremdim. bir ilaç verdi eğer yine düşmezse tekrar kürtaj olmak sorunda zorunda kalıcam. aynı şeyler yeni baştan..mafoldumben
yeni gelen arkadaşlar Allah bir daha yaşatmasın olumsuz düşünmeyim yine aynı şeyi yaşarmıyım demeyin bu korkular oldukça insan daha çok geriliyor..
ben hiç düşünmedim olumsuz şeyler düşük yapıp kürtaj olduktan 2 ay sonra hamile kaldım şimdi 3 ay 1 haftalık oğlum var.. Allahım isteyen herkese yaşatsın annelik duygusunu..
eskiler nerdesiniz özledim valla hepinizi eski günlerin hatırına arada uğrayın ya..
bir gün belirleyelim o gün hep beraber girelim yoksa bir türlü denk gelemiycez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?