Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Ozgetk ben de Antalyalıyım. 3 Şubatta tıp fak. randevu aldım. Önerebileceğin doktor var mı?
38 yaşındayım biraz yaşm ileri diye teredütlerim var.

canım bana kadın doğumcum ikinci ek doktor olarak tıpta prof.dr ömür taskını önerdi bende randevu almaya calısıyorum. iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum,istersen bir dene.ama randevu almak cok zor

Canım ben 3 şubata randevu aldım Ömür Taşkın dan az önce 2 yıl önce labaroskopi yapmıştı bana pek konuşmuyo ama yinede düşündüm araştırdım ona gitmeye karar verdim. Özelden aldım randevuyu 2496868 den fazla dolu değil sanırım eskiden daha zordu randevuları hep dolu oluyordu....

slm bayanlar ...geçen hafta ögrendimştim hamile olduguumu o kadar mutlu olmuştum ki degerim 644.dü 4 gün önce tekrar test yaptım 672 çıktı amA pazar günü düşük yapmaya başladım pazartesi kaybetttim bebişimi .. mafoldumben mafoldumben çok kötü bi durummuş bu yaaa

süpersin papatya gerçekten,bende özelinin telini bulamıyodum,bi türlü de ulasamıyodum,tel için cok sağol,ben de hemen randevu alacam,insallah birbirimizn güzel haberlerinide veririz. sen suan ne kadarlık hamilesin bu arada

geçmiş olsun,kendine dikkat et,düşük sonrası bünye çok zayıflıyor...

arkadaşlar..
benim de 5 ay önce bebeğim( 2. bebeğimdi) karnımda öldü ve kürtaj oldum.doktor 3 ay korun dedi..şimdi çalışmaktayız ama kısmet..

mrh ben ocagın 3de hasta olmuştum buğünn gene oldum ama pedimde bi parça gördüm et parçası 2gün önce kan testi yaptırmıştım 0,1çıkmıştı ben hamilemiydim yani bi cvp yazarmısınız..(((((((

değilsindir o birikmiş kan pıhtısı olabilir düşük falan olsa çok ağrın olurdu..ama kafan rahat olacaksa bi doktora başvur derim canım..

bebeği düşürürken çok sancı çekiliyor,ben 3 hafta evvel bebeğimi kaybettim.içerde ölmüş,gelişmedi ve ben 3 hafta ölü bebek taşıdım karnımda.Allaha çok şükür hayattayım.Ben ikinci bebek için kararsızım,bir yandan hemen diyorum bir yandan da biraz bekleyelim diyorum.Cuma günü doktora gittim,doktorum sen küretaj olmadığın için aslında gebe kalabilirsin,çünklü endometrıum zarar görmedi dedi.bnm çok hastam var düşük sonrası sağlıklı bebek dünyaya getiren dedi.aklım karıştı...bilmiyorumkismile

canım geçmiş olsun.
kürtaj oluncada gayet çabuk hamile kalınıoooo.hiç bi şekilde zarar görmüooo.eski yöntemlerle kürtaj olmuuuo artık.
vakumlama olduğu için rahim temizleniiio
bu doktorlarda bi tuhaf

cnm çok güzel yazmışsın ama kürtaj okadarda kolay olmuyor malesef..benim 9 haftalık bebeğim öldü karnımda ve kürtaj olmak zorunda kaldım..2008 temmuzda kürtaj oldum ve hala kürtajda verilen zararı düzeltmek için uğraşıyorum..4 histeroskopi 1 laparoskopi amaliyatı geçirmek zorunda kaldım kürtajdan dolayı..çünkü rahmim çok zarar görmüş ve rahim yapışması olmuştu..1 yıl boyunca hiç adet olmadım..sonrasında çok az oldum..şu anda bebeğim hala yok ama neyseki düzenli adet olabiliyorum..kürrtaj gerçekten çok zararlı hele ki ilk bebekte..tabi beni yaşadığım büyük şanssızlıktı ama kürtaj gerçekten insan vucuduna çok zarar veriyor..

slm kızlar bende sinigibi bebeginidüşürüptekrar hamile kalnlardanım veönceden buray ilkyazanardan biriyima llaha şükür tekrar hamile kaldım şimdiallha şükürler olsun 9aylık dünya tatlısı kızım var size önerim şu ay hamile kaldımmı kalmadımmı diye her ay aklınıza takmayın bakın göreceksiniz hiç ummadıgınızanda hamilesiniz şimdiden allha herkeze çocuk nasip etsin

canım minik keleegim neler yapıyorsun ne durumdasınız kızlardan ne haber senin bebek varmı

Allah korusun arkadaşım ya mafoldumben bende 16 aralıkta kürtaj oldum bebeğim öldü karnımda ama benim çok geliyo kanamalarım. yarın doktora gitcem tekrar. senin yazını okuyunca korkmaya başladım mafoldumben

Gittim canım şimdilik iyi bir problem yok. Ama düşük riski devam ediyor. Yaaa aklım karıştı o da progesten hapını içme gerek yok dedi...
Doktor iyiydi o beni eski doktorum zaten 2 yıl önce kanalları açmak için labaroskopi yapmıştı bana sol kanal açılmıştı O da çok sevindi hamilelik olayına .. Normalde çok konuşmaz bu sefer konuştuk ultrasonla baktı... Düşük riski yaşımın ileri olmasındanmış....
ınşallah senin tüm isteyenlerin güzel haberlerini alırız.. Gidince önce onu dinle o söz hakkı verince konuş canım.... Görüşmek üzere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…