- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #10.341
Ozgetk ben de Antalyalıyım. 3 Şubatta tıp fak. randevu aldım. Önerebileceğin doktor var mı?
38 yaşındayım biraz yaşm ileri diye teredütlerim var.
Canım ben 3 şubata randevu aldım Ömür Taşkın dan az önce 2 yıl önce labaroskopi yapmıştı bana pek konuşmuyo ama yinede düşündüm araştırdım ona gitmeye karar verdim. Özelden aldım randevuyu 2496868 den fazla dolu değil sanırım eskiden daha zordu randevuları hep dolu oluyordu....
slm bayanlar ...geçen hafta ögrendimştim hamile olduguumu o kadar mutlu olmuştum ki degerim 644.dü 4 gün önce tekrar test yaptım 672 çıktı amA pazar günü düşük yapmaya başladım pazartesi kaybetttim bebişimi .. mafoldumben mafoldumben çok kötü bi durummuş bu yaaa
süpersin papatya gerçekten,bende özelinin telini bulamıyodum,bi türlü de ulasamıyodum,tel için cok sağol,ben de hemen randevu alacam,insallah birbirimizn güzel haberlerinide veririz. sen suan ne kadarlık hamilesin bu arada
Bugün tam 6 hafta doluyo canım her gün hesaplıyorum....
mrh ben ocagın 3de hasta olmuştum buğünn gene oldum ama pedimde bi parça gördüm et parçası 2gün önce kan testi yaptırmıştım 0,1çıkmıştı ben hamilemiydim yani bi cvp yazarmısınız..(((((((
canım geçmiş olsun.
kürtaj oluncada gayet çabuk hamile kalınıoooo.hiç bi şekilde zarar görmüooo.eski yöntemlerle kürtaj olmuuuo artık.
vakumlama olduğu için rahim temizleniiio
bu doktorlarda bi tuhaf
arkadaşlar,hepinize iyi haftalar..
fundacım senin kırmızılar gelmiş,ohh rahatlamışsındır.bol bol tatil yap tatlım..bu güzel havaların tadını çıkar.en kısa zamanda ve beklemediğin bir andada bize müjdeyi ver inşallah.
kızlar ben cumartesi doktora gittim,herşey yolunda çok şükür.oğlum olacak allahın izniyle.rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu.hepiniz dualarımdasınız..
cnm çok güzel yazmışsın ama kürtaj okadarda kolay olmuyor malesef..benim 9 haftalık bebeğim öldü karnımda ve kürtaj olmak zorunda kaldım..2008 temmuzda kürtaj oldum ve hala kürtajda verilen zararı düzeltmek için uğraşıyorum..4 histeroskopi 1 laparoskopi amaliyatı geçirmek zorunda kaldım kürtajdan dolayı..çünkü rahmim çok zarar görmüş ve rahim yapışması olmuştu..1 yıl boyunca hiç adet olmadım..sonrasında çok az oldum..şu anda bebeğim hala yok ama neyseki düzenli adet olabiliyorum..kürrtaj gerçekten çok zararlı hele ki ilk bebekte..tabi beni yaşadığım büyük şanssızlıktı ama kürtaj gerçekten insan vucuduna çok zarar veriyor..
Çok teşekkürler.. İyiki varsınız... Genelde pozitif düşünmeye çalışıyorum. Öğretmenim tam tatile denk geldi uzanıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?