- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #10.321
Canım hocanın yazması şart değil..Dediğin gibi internetten ufaltıp çıktısını alabilirsin.Ümmü sübyan duası da zaten 22 Besmele,1 Fatiha,1 Ayetel kürsi,1 İhlas,1 Felak,1 Nas,Kalem Süresi'nin 51 ve 52.ayetlerinden oluşmaktadır..Bunları kitaplardan da toplayıp fotokopi yapabilirsin veya dinimizislam.com'dan bulabilirsin..Deriye kaplamayı çok güzel düşünmüşsün zaten böyle tavsiye ediliyo.Yalnız önce para bandıyla iyice sar ki su geçirmesin..Çünkü banyoda da çıkarmamak gerekiyor.Bununla tuvalete girmekte de mahzur olmadığı bildirilmiş için rahat olsun..Çocuk doğana kadar ve doğduktan bir müddet sonraya kadar olmak üzere hiç çıkarmaman grekiyor yani hep taşıman gerekiyo boynunda kolay taşınıyo ben de taşıyorum şu an..Allahü teala şifaya sebep eyler inşaallahü teala...Bize sebebe yapışmak emredilmiş.Biz sebebe yapışacağız şifayı da Rabbimiz verecek inşaallah..
Çocuk sahibi olmak .:.: www.dinimizislam.com :.:. bu linkte alt tarafa doğru ilerleyince başka yapışılacak sebepler de bildiriliyor
çok çok teşekkür ederim.yardımcı olduğun için.dinimizislam siteside gerçekten çok güzel.sayende öğrenmiş oldum.allah senden razı olsun
para bandı nasıl bişi canım.bilmiorum.
bide duayı ilişki sırasında da mı çıkarmıcam.
çok sordum ama kusura bakma en doru şekildde yapmaya çalışıorum.yanlış bişi yapmak istemiorum.
Estağfirullah lütfen ben siz cevap verirsiniz diye bakıyorum buraya..yardımcı olabilirsem çok memnun olurum.Doğrusunu yapmak önemli elbette...Para bandı dediğim hani çükük bantlar var ya şeffaf...okullarda öğrencilerin kullandığı o normal bant..onlar naylonumsu olduğundan su geçirmez..dini bir sualin olursa siteye de sorabilirsin orada yazıyor zaten...Kadeş duayı çıkarmadan takmamız gerekiyor..Allah-ü Teala hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşaallah
merhabalar bende 35 haftalıkken kaybettim oğlumu daha çok yeni hala toparlanamadım çok üzgünüm.Allah sabır versin herkese
Sağol canım şubat sonu çapada araştırılacak inşallah sorun çıkmaz,bu beni korkutuyo bir sorun olsaydı 8 aya kadar durmazdı diye düşünüyorum ne gelirse kula Allahtan lir napalım
merhabalar bende 35 haftalıkken kaybettim oğlumu daha çok yeni hala toparlanamadım çok üzgünüm.Allah sabır versin herkese
kızlar bende bebeğimi kaybettim hemde 2 kez hem kan pıhtılaşması yaşıyorum hem de düzensiz antikorlarım var vücudum bebeğimi tanımayıp atmış ta olabilirmiş doktoruma göre
Merhabalar.. Benim son adet tarihim 18 aralık. Doktora gittim hamilesin ama düşük riskin var dedi . Karnımda şişlik var ağrılarım geçen hafta çok şiddetliydi bu günlerde biraz hafif.
Doktor progestan folik asit bir de coraspin verdi coraspini kullanmadım çünkü reçetsinde hamileliğin son üç ayında kullanılır yazıyor. Bebeğimi kaybetmek istemiyorum.. Çok tedavi oldum aşılama tüp bebek ..... Artık herşeyi bırakmıştık umudumuz bitmişti kendiliğinden geldi çok büyük sürpriz oldu. Ben hiç düşük yaşamadım.. Neler yapmalıyım yardımcı olur musunuz?
Çok teşekkürler.. İyiki varsınız... Genelde pozitif düşünmeye çalışıyorum. Öğretmenim tam tatile denk geldi uzanıyorum....[/QUOTE
meraba canım.iyi dinlenmeler.siteye üye olmn iyi olmuş güzel vakit geçiirirsin ama seni üzcek şeyler okuma.
Merhabalar.. Benim son adet tarihim 18 aralık. Doktora gittim hamilesin ama düşük riskin var dedi . Karnımda şişlik var ağrılarım geçen hafta çok şiddetliydi bu günlerde biraz hafif.
Doktor progestan folik asit bir de coraspin verdi coraspini kullanmadım çünkü reçetsinde hamileliğin son üç ayında kullanılır yazıyor. Bebeğimi kaybetmek istemiyorum.. Çok tedavi oldum aşılama tüp bebek ..... Artık herşeyi bırakmıştık umudumuz bitmişti kendiliğinden geldi çok büyük sürpriz oldu. Ben hiç düşük yaşamadım.. Neler yapmalıyım yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?