Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba arkadaşlar bende 1 ay önce 5 haftalık düşük yaptım çok kötü bir şey Allah kimseye göstermesin inş.şimdi sabırsızlıkla yeniden hamile kalmayı bekliyorum

merhaba arkadaşlar bende 2 nci bebeğimi salı günü kaybettim.6 haftalıktı kanama başlayınca doktor kürtajla almamız gerekiyor dedi.2 gebeliğimde düşükle sonuçlandı.bu gibi durumlarda düşük sebebi için hangi testleri yaptırdınız.

a yeni gördüm mesajını malesef doktora 12 subatta gidecektik ama iki defa iptal ettiler son anda,inşallah yarın gidicem. cok heyecanlıyım.güzel haberlerini bekliyorum.

kızlar doktora gittim laparoskopi ameliyatı ve hsg yani rahim filmi cekicem dedi. tahlil oldum bi sürü ptesi tahlillerim cıkıcak. Allah herkese sağlıklı bebişler versin inşallah. doktor dioki merak etme bebeğini kucağına aldırcam dedi. inanaın buna inanmak o kadar istiyorum ama malesef cok karamsarım. bana daha bekliicez tüm tetkiklerini yapıcaz dedi. en az 4 aylık bir tedavim olacakmış. bu sefer olsun ne olur bebeğimi herkes gibi bende kucağıma alayım,artık göz pınarlarım da yas kalmadı, bu kandil günü hepimiz için dua edicem. Allah hepimizin yüzünü bebişlerimizle güldürsün inşallah.

kızlar doktora gittim laparoskopi ameliyatı ve hsg yani rahim filmi cekicem dedi. tahlil oldum bi sürü ptesi tahlillerim cıkıcak. Allah herkese sağlıklı bebişler versin inşallah. doktor dioki merak etme bebeğini kucağına aldırcam dedi. inanaın buna inanmak o kadar istiyorum ama malesef cok karamsarım. bana daha bekliicez tüm tetkiklerini yapıcaz dedi. en az 4 aylık bir tedavim olacakmış. bu sefer olsun ne olur bebeğimi herkes gibi bende kucağıma alayım,artık göz pınarlarım da yas kalmadı, bu kandil günü hepimiz için dua edicem. Allah hepimizin yüzünü bebişlerimizle güldürsün inşallah.

Canım inşallah seninde gülecek yüzün. Benim bir arkadaşım daha var burada 2 düşük bir ölü doğum yapmıştı sonra bu doktora gitti. Kızım neden daha önce gelmedin ben bebek kaybettirmem demiş. Bana da önce rahim filmi çekti kanalların açık çıkarsa labaroskopiye gerek kalmaz sanırım benim kapalı çıktığı için olmuştum amaliyatı..
Benim de pazartesi kontrolim var hayırlısı bakalım...

CEYDA DÜVENCı BEBEĞıNı DÜŞÜRDÜ
YAZMIŞLAR
NE BASıT ANLATMIŞLAR DıMı
öğrendiğimiz andan itibaren kendimizden bile sakındığımız bebeğimiz melek olup gidiyo
bizim içinde demişlerdir dimi düşürdü diye
acaba bilirler mi ne kadar üzüldü acı çekti ağladı dibe vurdu
her bebk haberinde ALLAH korusun DEDıĞıNı
YAŞADIKLARIMI YAŞAMASIN DEDıĞıNı
BEN DOĞUM GÜNÜMDE KAYBETTıM UMUDUMU
8 AY OLDU GÖZÜM HALA YAŞLI
KOLLARIM BOŞ

canım 4 ya ne ki valla gelio geciooo.hele de sonu güsel olunca.
senin düşük varmı canım.rahim filmini istemio benim doktorlarda o yüsden sordum.çocuk olmazsa çekilio diolar.

benim ilk hamileliğim düşük,ikinci hamileliğimde 8 haftalıkken bebeğin kalp atışları durduğundan kürtaj oldum canım.Fakat herhangi bir teste gerek olmadığını üçüncü hamilelikten sonra test yapılması gerektiğini söylemişti doktorum.Hatta üçüncüde çoğu gebelik sağlıklı devam eder demişti.Şuan üçüncü gebeliğimi yaşıyorum doğuma üç haftamız kaldı.Çok şükür hiç bir problem olmadı.Zor bir süreç sabır diliyorum. Ama umudunu kaybetme. a.s.

merhaba kızlar bende dün itibariyle bebeğimi kaybediyorum
yıldır istiyodumj olmuyodu
daha çok yeniydi ve düşürdüm((((
hamile kalamamak için hiç bir sorunum yok
eşiminde aynı şekilde
şimdi kızlar sizden allah rızası için bir şey isticem
düşüktan sonra hamile kalma şansı daha mı yüksek olur
hep öyle derlerdi
aranızda düşükten sonra hemen hamile kalan varmı varmı??????
cevap yazarsanız çok sevinirim
allah kimseye yaşatmasın
herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

canım evet şansın yüksek oluyor. özellikle 3.ay da hamile kalabiliyosun. 3 ay korun.
Allah sabır versin sana. inşallah en kısa zamanda bebek nasip etsin.

hepimize geçmiş olsun arkadaşlar bende 8 ocakta kanammm oldu ve bebeğimi 5 haftalık kaybettim soğan kürü yapmıştım hamile kaldığım ay 1 kez adet gördüm şimdi yine soğan kürü yapıyorum inşallah hamile kalırım bu ay ayın 8 nde adet tarim merakla bekliyorum rabbim hepimize nasıp etsin inşallah.

amin. kürtaj olcan mı canım.rahim temislendiği için daha çabuk hamile kalınıo
çok geçmiş olsun

sanada geçmiş olsun allah yaşatmasın bi daha.
soğan suyunu bende 4-5 gün içtim bıraktım.adetimle beraber başlamıştım.sen nasıl uyguluosun canım
bende 3 bebişimi kaybettim

teşekkür ederim arkadaşlar
yine doktora gitcem bugün
eğer sonucun yükselirse kürtaj demişti bakalım
ama ufak çapta olcakmış
normal bi kürtaj gibi olmıcakmış
bir ay korun dedi
bidahaki ay başla dedi:)

merhaba canım. bende 2 kere kaybettim. biri dış gebelik idi diğerinin 11. haftada kalbi durdu. şu an 2.5 aylık bir bebeğim var. ve bunların hepsi 1 sene içerisinde oldu. yani düşüklerimden sonra hep 3. ayda hamile kaldım. Ümidini kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…