- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.785
- 1.123
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #10.421
canımmm benimm ben 13 eylülde düşük yaptım rahim toparlansın diye biraz 3 ay korundum sonra ocakta tekrar hamile kaldım kolay hamile kaldım fakat maalef bu bebğimide düşürdüm 16 şubatta kürtaj oldum şimdi çok tedirginim sebeplerini araştırmak için bir doktor arıyorum sende bana yardınmı olursan sevinirim sen nereye gittin doktora
arkadaşlar benimde 2 gündür kanamam var
sanki adet olmuşum gibi ara arada karın ağrısı oluyor
doktora gittim kese etrafında kanlanma var dedi
progesteron verdi
acaba düşükmü yapıyorum
bu arada 6 haftalık hamileyim
ArkadaŞlar bende 17 Şubatta 7 hafta 5 gÜnlÜk bebeĞİmİ kaybettİm...kÜrtajla aldırmak zorunda kaldım..meleĞİm 5 yıl sonra kendİlİĞİnden olmuŞtu..bİz sebepsİz gurubundaydık..İkİmİzdede bİr problem yoktu..rabbİm mucİzesİnİ gÖsterdİ hamİle kaldım dÜŞÜkle sonuÇlandı...dÜŞÜkten 26 gÜn sonra adet gÖrdÜm Şİmdİ..İnŞallah rabbİm Çok bekletmeden bebeĞİmİ gÖnderİr bana..kucaĞıma almayı nasİp eder...kızlar dÜŞÜkten ne kadar sonra hamİle kaldınız..Özel bİrŞey yaptınızmı...
inşallah canım inşallah..saten düşükten sonra ya 3 hafta yada 40 gün sonra adet görüyormuşsun...inşallah bu son adet görmemiz olurda bebeğimize kavuşuruz...canım....bende incir kürü yapmayı düşünüyorum...........rabbim çok bekletmeden inşallah bebeklerimizi bize gönderir...kucağımıza almayıda nasip eder...inşallahhhhhhhhhhhh
merhaba arkadaşlar ben beş aylık evliyim eşimde bnde bebegimizn olmasıın çok istiyoruz bu ay günüm geçtikten sonra test yaptım evde pozitif çıktı eşimde bnde çok sevcindik ertesi gün akşamı kanamam oldu yani perşembe günü hmn doktora gitrik tahlil yapıldı deger 1175 çıktı doktor 4 haftlık hamilesin cumartesi gene gel dedi cumartesi giitk deger 222 çıktı doktor bebegin saglıksız genetigini bozuk oldugunu söyledi eşimde bnde çok üzüldük bugün yin gittm deger 54 düşmüş doktor kürtaşa gerek kaklmadıın kendilignden düşecegini söyledi 2 ay korunmam gerektigin söyledi ama bun uygularmıym bilmiorum çünkü hmn bebegmiz olsun istiyorum hmn hamile kalmam dogrumu ne olur bana bi fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?