Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

hayırlısı olsun canım..
ben bu sıtede 2. kez duşuk yapıp 3.de bebişini dunyaya getırenlerıde okudum..uzulme inşallah bebeişini kucagınıa alırsın kısa zamanda canım..
ama bır yandanda arastırmak en dogrusu..

mrb premete arkadaşım bende 6 haftalık bebegimi kaybettim 8 şubatta aynı senin gibi oldu benmde sana tahlil yaptılar mı niye düştü diye bana gerek yok dediler tekrarlayan düşüklerde dediler cvp yazarsan sevinirim iyi akşamlar.

Diyoncum ben geçen sene erken doğumla oğlumu kaybettim. O zaman testlerim yapılmıştı bende kan pıhtılaşması çıktı. Tekrar hamile kalınca kan sulandırıcı iğne kullanmaya başladım ama düşük yaptım. Senin ilk düşüğünse herhangibir şey yaptırmana gerek yok. Zaten bütün gebeliklerin yarısı düşükle sonuçlanıyormuş. Bir nevi doğal seleksiyon doğa kusurlu bir varlığın dünyaya gelmesini engellemek için onu yok ediyor. Ben bile düşüğümün kan pıhtılaşması nedeniyle olduğunu düşünmüyorum, doktorum da öyle dedi zaten. Sen bunları kafana takma inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.

Kızlar bende bir zamanlar bebeğmi kaybetmiştim ve buraya yazmıştm şimdi yine hamleym inşallah ağustos annesi olacağım inş bu bebeğme bişi olmaz herkes Allah bebiş versin isteyene merak etmeyin sizinde olacak ve buraya yazacaksınız...Tabi hala diğer bebeğmin doğacaı vakittek bebeklre bakmadan duramıyorum olsn bu dünyada göremedik öteki tarafta bzleri bekliyorlar nur yüzlülermz...

--------------------------------------------------------------------------------

selam kıslar.uzuuun bi aradan sonra nihayet burdayım.ben buranın eskilerindenim.2 düşüğüm olmuştu.doğum yapan tüm arkadaşlarım,ALLAH analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsunlar inşşş..bebiş isteyen arkadaşlarımada RABBıM tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşşş..umudunuzu asla kaybetmeyin kıslar..
kıslar kan pıhtılaşmasından dolayı iğne ve coraspin kullanıyordum.dr 35 haftalıkken hapı kesti,şubat sonuda iğneleri.tabii 11 mart'ta doğum yapmam gerekiyordu,iğneleri kesince bebek,vurulursamsa ben riske giriyormuşum.bu sebepten dolayı 3 mart'ta sezeryanla doğum yaptım.3900 gr,52 cm boyunda,Serkan'ımı kucağıma aldım.RABBıME ŞÜKÜRLER OLSUN sağlığımız yerinde,daha önceki doğumlarım normaldi,bence normali her zaman daha iyi,tabii herhangi bi sorun olmadığı sürece.şu an tek problemim göğüs başı çatlaklarım.bebeğimi emzirirken acıdan ağlıyorum,artık kan geliyor ne yapacam şaşırdım.biraz fazla yazdım başınızı ağrıttım kusura bakmayın kıslar..tekrar söylüyorum umudunuzu asla kaybermeyin çalışmalara tam gaz devam...

arkadaşlar benimde 2 gündür kanamam var
sanki adet olmuşum gibi ara arada karın ağrısı oluyor
doktora gittim kese etrafında kanlanma var dedi
progesteron verdi
acaba düşükmü yapıyorum
bu arada 6 haftalık hamileyim

Canım yaa dikkat et sakın evi bile süpürme hep yat dua et Bebeğn kısmetinse bşi olmaz inşallah bende kullandım progestan yalnız günde 3 kere kullanıosan saana ağır gelebilr beni fena yapmıştı o zman dr ara fitil olarak kullandırıo hmal etme kendine iyi bak kötü şeyler aklına getirme kesede bozulma yokmuş yaa yine iyi

Son düzenleme:
ArkadaŞlar bende 17 Şubatta 7 hafta 5 gÜnlÜk bebeĞımı kaybettım...kÜrtajla aldırmak zorunda kaldım..meleĞım 5 yıl sonra kendılıĞınden olmuŞtu..bız sebepsız gurubundaydık..ıkımızdede bır problem yoktu..rabbım mucızesını gÖsterdı hamıle kaldım dÜŞÜkle sonuÇlandı...dÜŞÜkten 26 gÜn sonra adet gÖrdÜm Şımdı..ınŞallah rabbım Çok bekletmeden bebeĞımı gÖnderır bana..kucaĞıma almayı nasıp eder...kızlar dÜŞÜkten ne kadar sonra hamıle kaldınız..Özel bırŞey yaptınızmı...

ınsallah allahim gonlunuze gore verır bende bebegımı dusurdum o gunlerı anmak bıle ıstemıyorum ama cok dua ettım suan sukurler olsun 5 aylık hamıleyım uzulmesın alan allah veren allah ınanın ve dua edın

merhaba arkadaşlar ben beş aylık evliyim eşimde bnde bebegimizn olmasıın çok istiyoruz bu ay günüm geçtikten sonra test yaptım evde pozitif çıktı eşimde bnde çok sevcindik ertesi gün akşamı kanamam oldu yani perşembe günü hmn doktora gitrik tahlil yapıldı deger 1175 çıktı doktor 4 haftlık hamilesin cumartesi gene gel dedi cumartesi giitk deger 222 çıktı doktor bebegin saglıksız genetigini bozuk oldugunu söyledi eşimde bnde çok üzüldük bugün yin gittm deger 54 düşmüş doktor kürtaşa gerek kaklmadıın kendilignden düşecegini söyledi 2 ay korunmam gerektigin söyledi ama bun uygularmıym bilmiorum çünkü hmn bebegmiz olsun istiyorum hmn hamile kalmam dogrumu ne olur bana bi fikir verin

Ben de 11 Şubatta düşük yaptım ama kürtaj olmadım. Hiç korunmadık ben bu ay tekrar hamile kaldım sandım çünkü tüm belirtilerim vardı ama maalesef kan testi yaptırdım negatif çıktı üstelik hala adet de olamadım resmen çatlayacak durumdayım ve sağ kasığım çok ağrıyor. Şanslısın en azından adet olmuşsun yeniden çalışmalara başlayabilirsin ben şimdi bebeği geçtim biran önce adet olayım diye bekliyorum. Ben adetimle birlikte soğan suyuna başlayacağım. İnşallah önümüzdeki ay gelir bebeklerimiz.

inşallah canım inşallah..saten düşükten sonra ya 3 hafta yada 40 gün sonra adet görüyormuşsun...inşallah bu son adet görmemiz olurda bebeğimize kavuşuruz...canım....bende incir kürü yapmayı düşünüyorum...........rabbim çok bekletmeden inşallah bebeklerimizi bize gönderir...kucağımıza almayıda nasip eder...inşallahhhhhhhhhhhh

ben yine doktora gittim buğün
bebişi ve kalp atışını duyduk ama
kese etrafında çok kanlanma var dedi
büyük bi ihtimal düşük gibi görünüyo dedi
böyle olupta düşük yapan varmı

herkeze geçmiş olsun kızlar...bende burayı takip ediyorum daha öncede yazmıştım.27 ocakta bende düşük yaptım.tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştım ama doktorlar hep normal yollada hamile kalabileceğimi sölüyolar.bizde şimdi bunnu denemek istiyoruz bende incir kürünü uygulamak istiyorum ama tam olarak ne zaman başlanıyo ne kadar arştırdımsada bişey bulamadım.kürü uygulıcağını yazmışsın canım benide bilgilendirirmisin kür hakkında.

rabbim hepimizi en yakın zamanda sağlıkla bebeklerimiz kavuşturur inşallah...

Aslında bazı dr lar 6 ay veriyor ben 3 ay korundum3 temmuzda kürtaj olmuştum ekimde de olmadı kasımda hamile kaldım. canım hemen hamile kalma çünkü rahim anca toparlanıyor biraz geç olsun ama temiz olsun sağlıklı bebeğin olur inşallah en kısa zamanda bu dönem tamam çok zor geçiyor biraz kafanı dağıt tatil yap ne bileyim öyle biiler kafan rahat yen bebişin için adımlar at...
Alah bebek özlemi çeken herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah...

selam benim çocuklarım var ama yinede sizin dileklerinizi paylaşmak istedim pozitif olun herşey yoluna girer sizlerde dünyaya saglıklı güzel bebekler getirirsiniz inşallah:)

slm arkadaşlar...bende 3ay önce kaybettim 12 haftalık bebeğimi
ve dr.um 3ay zaman verdi ALLAH kısmet ederse tekrar başlıcam nisan ayında.

selam bende 6 aylik hamileydim düsük yaptim 1,5 yil oldu( ve cok sorunlar yasadim bu aydan sonra insallah bende hamile kalmak istiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…