Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kizlar ben 5.mayis 2009 da 11 haftalik bebegimi kaybettim,kürtajla aldilar sonra 7 ay hamile kalamayinca doktora cok israr ettim taki KK sayfalarinda okuduklarimla rahim filmi istedim,gerek yok kanallarinda birsey olsa hamile kalamazdin dedi sonunda ikna ettim cektirdim....sol tüp kapali,sag tüptede cok az gecis oldugu cikti,cok sok oldum ..doktor hamile kalamzsin,kürtaj sonrasi enfeksiyonda olmus,hissetmemeis olabilirsin, laparaskopi olacaksin dedi sevk kagidi yazdi..o ay adet olup bittikten sonra amelyat olacaktim...ama adet olmadim 1 hafta gecti stresten sandim neyse test yapim dedeim baktimki hamileyim...30 aralikta hamile oldugumu ögrendim..
doktor HSG cekiminde sag tüpün acilmis ve ordan yumurtlayincada hamileleik olmus dedi...dünyalar tabiki benim oldu..2010 yili benim yilim olacak sandim taki 23 martta bebegim 17 haftaliken kalbinin durdugunu ögrenene kadar,sunu sanciyla dogum yaptim,5 gün hastanede yattim cok ama cokkk acilar cektim..simdi arastiracaklar bakalim ne cikacak..ben almanyadayim,burda ha diyince kontrollerini yaptiramiyorsun hersey randevu,doktor onayli olmali,cok zamn kaybettiriyorlar..
Diyecegim o ki hamileleik gecikirse mutla HSG-rahim filmi cektirin--kanallar baktirin ben cektirdigim ay hamile kaldim,ama nasipte yokmus yasimda 38 benim...ama yoluma devam edim mutlaka birgün anne olacagim Allahin izniyle

ben siteye yeni katıldım. ben de 8 haftalıkken kalp atışı olmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım. 1 ay sonra iyileştim. doktor tekrar düşün dedi. şimdi 6 haftalık hamileyim. şimdi ise lekelenmlerim var ve istirahat etmek zorundayım. herşeye rağmen tekrar hamile kalabildiğim için şükrediyorum. herkesten dua istiyorum.

bnmde 10 ay oldu hala hamile kalamadım artık olsun die cok sityorum ama bn istedikce olmuyor sanki

bende bebeğimi kaybettim ( bu ne kötü birşey böyle duygularımı bile açığa vuramıyorum. daha 4 haftalıktı belki ama benimdi. şimdi ise parçaları içimden dökülüyor:a015: Allah hayırlısını versin her zaman onun takdiri tabii kii :çok üzgünüm:

Allah sabır versin canım üzüntünü anlıyorum benim bebeğim 6.5 aylıktı karnımda öldü böylesi daha zor çok çabuk sahipleniyoruz 4 hafta da olsa 6.5 aylık da üzüntümüz çok büyük inşallah bu üzüntümüzü unutturacak bebeklerimiz olur:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim ki ertesi gün bebeğimi kaybettim. hala kanamam devem ediyor. bir daha aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. düşük yaptıktan sonra kürtaj olan varmı bana doktorum tam temizlenmezse yapmamız gerekebilr dedi önerilerinizi bekliyorum..

canım bende boş gebelikten kürtaj oldum, Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. bana 2 adet bekle dedi...

Merhaba melek anneleri, iki gün önce bende 8 haftalık meleğimi kaybettim. Bu durumu ikinci kez yaşıyorum. İlkini de 8.haftada aldılar benden. Allah hepimize yardım etsin. Allahın izniyle ağlayan yüzümüz bir gün gülecek. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Ama ben hiç ümitsizliğe kapılmıyorum. Sizde ümitsiz olmayın. Allahın bir bildiği vardır elbet. Bundan sonrası için kendimizi iyi hazırlayalım. Bekleme süresi boyunca folik asidlerimizi alalım. Hergün sütümüzü içelim. Tam bir kampa girelim.Daha dinç, daha sağlıklı, daha bilinçli anne adayı olalım.

merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır konularınızı takip ediyordum ama üye olmak bugüne nasip oldu.bugün meleğimi kaybettim,7+1 deyiz.ama geçen hafta duyduğum o ses bu hafta susmuştu.doktorlara göre bir hafta bekleyeceğiz ama umutsuz bir bekleyiş 2 senenin sonunda büyük uğraşlarla buldum ve yitirdimm.anlatılması çok zor bir his canımyanıyor meleğim...

şuan hcg değerin kaç
benim de 5 haftalıkken düşük oldu kurtaj olmadım ama hala tam temizlenmedi.

merhaba kizlar öncelikle hepinize gecmis olsun senağlama bende hafta sonu bebegimi kaybettim senağlama bir kizim var ALLAH A SÜKÜR 2 tanede düsük yaptim malesef yani kizimdan sonra 2 düsük yaptim kizimdada lekelenme olmustu ama RABBIM ONU BAGISLADI umarim biirdaha öyle bisey yasamam doktor bana 2 ay korun dedi sizce gercektende dogrumu düsükten sonra hamile kalma olasiliginin daha yüksek oldugu?ALLAH A EMANET OLUN...

Mrb melek anneleri bende sizdenim 1 hafta önce 8.haftalık bebeğimi kaybettim karnımda ölmüş,zaten kalp atışları çok yavaştı ancak 1 hafta dayanabilmiş yavrum,ilk duyduğumda üzüldüm fakat rabbimin dediği olur diye teselli buluyorum,sağlıklı olsun da 2 ay geç alayım kucağıma diyorum,kürtaj olalı 9 gün oldu hala kanamam var acaba bu normal mi kontrole 15 gün sonra gideceğim,bi de kürtajdan sonra sarsıntılı araba yolculuğu yaptım sizce bi sıkıntı olurmu?
Allah kucağımıza hayırlı ,sağlıklı bebeler almayı nasip eylesin...

arkadaşlar 3 yaşında oğlum var 1 hafta önce 2.kez düşük yaptım.birini 8 ay önce 5 haftalıktı buda aynı şekilde oldu.en kısa zamanda hamile kalmak istiyorum.

cok gecmis olsun cnm bende gecen hafta yaptim benimde 2. düsügüm oldu 1.sinde kürtj oldum bunda kendiliginden düstü derlerki düsükten sonra korunmazsan daha cabuk hamile kalabilirmissin tabiki herseyin hayirli ve sagliklisi olsun gec olsun güc olmasin ALLAH BILIR YINEDE:Saruboceq:

hepınıze gecmıs olsun arkadaslar.. 2 aylık hamıleydım 3 gun once kontrole gıttıgımde kalp atısının 1 hafta once durdugunu soyledı doktorum ve hemen kurtaj olmam gerektıgını soyledı yoksa bende kalıcı hasar bırakabılılecegını soyledı ve aynı gun bebegımı aldırdım, cok az kanamam oldu 1 hafta sonra kontrole cagırdı ve rahımı kasıcı ılac verdı bu ılac ıcımı temızlıycekmıs.. cok uzldum ıkıncı cocugu cok ıstıyordum ama kısmet omru yokmus... tekrar hamıle kalmak ıstıyorum .......

slm arkadaslar,
benimde gecen sene 12 haftalikken bebegimin karnimda öldügünü ögrendim,simdi gene hamileyim ,hamileydim,, ama bunuda kaybettim, gelismemis,10 günde 1mm gelismis sadece suan 7+3 teydim, yarin duruma göre alacaklar..
Rabbim herkese saglikli evlatlar versin.. :Saruboceq:

merhaba ben 2 gün önce 6 aylık bebeğimi doğurdum.daha kalbi atıyordu.doktorlar o kadar emind ki yaşamayacağından küveze bile almadılar. daha o gün ben internetten bebeğimin gelişimini incel,yordum internetten. derken ani bel karın sancısı geldi gece 1 de hastane hastane dolşatırıldık.bizi hiçbir hastane kabul etmedi riskli olduğu için.sonunda tartışma sonucu kabul edildik. ama şart koştular bakamyız yaşatamayız sancılarını durdurmam doğurur dedi doktorlar ama küveze koymayız kabul ediyorsanız imza atın. mecburen attık ve aynen bana hiç bir müdahale etmediler. bebeğimi sabah doğurdum. doktorlar söyledim. doğurdum dedim almadılar. bende ona baktım. o kadar güzeldi ki kalbi atıyordu. kulakları parmakları herşey tamamdı. neyse çok üzgünüm...hemen birdaha hamile kalmak istiyorum.bana dua edin

bende 20 gün önce ilk bebeğimi kaybettim
daha 5 haftalıktı
önce lekelenmeler ardından kanama basladı
dr um dusuk baslangıcı oldugunu ve kontol ıcın yanına gıtmemı ıstedı,aynı gun kalp atıslarını duydum ve sorun olmadıgı ıcın mutlu oldum.
ertesi gün bebegım dustu,kurtaj oldum
bunların hepsı 10 gun ıcınde oldu,öğrenmem, sevınmem,kaybetmem
Doktorum hıc uzulmememız gerektıgını kanamalı gebelıklerde % 90 sakat bebeklerın dogdugunu Allah'ın bır taktırı oldugunu bılmemızı soyledı.
O sebebple arkadaslar uzulmeyın,vardır bır hayır mutlaka
herkese kucak dolusu sevgıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…