- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #10.481
ayer 82 ye cevaptı bu
merhaba ben 2 gün önce 6 aylık bebeğimi doğurdum.daha kalbi atıyordu.doktorlar o kadar emind ki yaşamayacağından küveze bile almadılar. daha o gün ben internetten bebeğimin gelişimini incel,yordum internetten. derken ani bel karın sancısı geldi gece 1 de hastane hastane dolşatırıldık.bizi hiçbir hastane kabul etmedi riskli olduğu için.sonunda tartışma sonucu kabul edildik. ama şart koştular bakamyız yaşatamayız sancılarını durdurmam doğurur dedi doktorlar ama küveze koymayız kabul ediyorsanız imza atın. mecburen attık ve aynen bana hiç bir müdahale etmediler. bebeğimi sabah doğurdum. doktorlar söyledim. doğurdum dedim almadılar. bende ona baktım. o kadar güzeldi ki kalbi atıyordu. kulakları parmakları herşey tamamdı. neyse çok üzgünüm...hemen birdaha hamile kalmak istiyorum.bana dua edin
Selam iyi aksamlar arkadslarrr ben 2 ay once dusuk yaptimmm
ve bu ay korunmadikk bu ara sabahlari midem bulaniyor kasiklarim agriyor acaba
hamile kalma olasiligim varmi??
merabalar ben beş gün önce yedi haftalık melegimi kaybettim bu benim üçüncükez yıkılısım okadar kötüyümkü anlatamam aglamaktan baska bişey yapamıyorum doktor bebeginin kalbi durmus diyince resmen benimde kalbim durdu rabbim kimseye bu acıyı yasatmasın okadar zor ki geceleri cok kötü oluyorum sürekli dua ediyorum ama yinede bunu aklımdan cıkaramıyorum bana dua edin cok zor durumdayım cennette üçtane melegim beni bekliyooo yigit alim şevval bersum ve ecrinimm anneniz sizi cooooooooookkkk seviyoooo:)
arkadaşlar cumanız hayırlara vesile olsunn........
çok üzülerek ve aslında düşük yapan hiç birinize hatırlatmak istemiyerek bi soru sormak istiyorum....
benden uzun sayılabilicek bi zaman önce yuvarlak 1tl bozuk para büyüklüğünde ten rengi ve hafif desenli bi parça düşmüştü
adet oldum sanmıştım adetim prolaktin nedeni ile bazen gecikiyo sanırım o dönemde öyleydi.....
doktoruma bu olayı anlattığımda çok şaşırdı ve neden parçayı getirmedin diye baya söyledi üzüldü ama bana bişi söylemedi
ben pek o dönem önemsemedim konu kapandı
bugün lisanslı ebe arkadaşıma öylesine anlattım beni çok sever başladı ağlamaya düşük yapmışsın dedi....
böyleyse üzülürüm ama aynı zamanda da hamiş kalabiliyorum diye sevinirim...
sizden ricam 7- 8 haftalık düşük yapan varsa bi benzerlik varmı???? HEPİNİZ, HEPİMİZ İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA ANNELİK ŞEREFİNE NAİL OLURUZZ......
arkadaşlar cumanız hayırlara vesile olsunn........
çok üzülerek ve aslında düşük yapan hiç birinize hatırlatmak istemiyerek bi soru sormak istiyorum....
benden uzun sayılabilicek bi zaman önce yuvarlak 1tl bozuk para büyüklüğünde ten rengi ve hafif desenli bi parça düşmüştü
adet oldum sanmıştım adetim prolaktin nedeni ile bazen gecikiyo sanırım o dönemde öyleydi.....
doktoruma bu olayı anlattığımda çok şaşırdı ve neden parçayı getirmedin diye baya söyledi üzüldü ama bana bişi söylemedi
ben pek o dönem önemsemedim konu kapandı
bugün lisanslı ebe arkadaşıma öylesine anlattım beni çok sever başladı ağlamaya düşük yapmışsın dedi....
böyleyse üzülürüm ama aynı zamanda da hamiş kalabiliyorum diye sevinirim...
sizden ricam 7- 8 haftalık düşük yapan varsa bi benzerlik varmı???? HEPİNİZ, HEPİMİZ İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA ANNELİK ŞEREFİNE NAİL OLURUZZ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?