- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #10.521
slm arkadaslar araniza yeni katildim aslinda suan bilmiyorum benkide yanlis yere yaziyorum bunu ama neyse elbet aranizdan birine ulasir bende hepiniz gibi ANNE olmak istiyorum geceleri bebegimin sesiyle uyanmak istiyorum ama malesef benimde 4tane dusugum olduokadar uzgunumki sizlerle paylasmak istedim sizden baska kimse beni anlamaz nede olsa benide araniza alirsaniz sevinirim:)
slm canim en sonucusunu 4.ayda dusurdum ve doktorum adetiin 2gunu gel dedi bende azartesi gunu gittm kanimi felan aldilar iste bugun sonuc belli olacak ama ben kan pihtilasmasindan supeleniyorum seninkiler neden dusmus canim sana ne dedi doktorlar
merhabalar ben aranıza yeni katıldım 4 ay önce 7haftalık bebegimi kalp atısı durdugu icin kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi bebek istiyoruz bu ay bakıcaz ama hic hamilelik belirtileri yok cok korkuyorum tekrardan hamile kalamazsam diye kızlar bana yardım edin
slm canim hosgeldin bende yeniyim aslinda :) cok gecmis olsun cok zor biliyorum anliyorum seni sana tavsiyem fazla dusunme cunku cok dusundugun zaman hormonlarda felan bi anormallik oluyomus duydugum kadariyla ozamanda vucut otomatik olarak istemiyomus kendini serbest birak cok kafana takma Allahim su mubarek gunde kalbine gore verir insallah
canım 3 haftalıktı ve bende anlamadım kendisi düştü.8 ay sonra hamile kalabildim ve ben bebişim düştüğünde küçük olduğu için sadece 2 hafta korundum sonra bıraktım korunmayı.
canım benim ilki dış gebelikti. 7. haftada sonlandı. ikincisi 12 haftalıkken kalp durmasından sonlandı. 2. kürtajda çıkanı genetik teste yolladılar down sendromu olduğu çıktı. ben ve eşimin bütün genetik taramaları pıhtılaşma testleri temiz çıktı. tamamen kötü bir tesadüftü yani yaşadıklarım. ama en son gebeliğmde ne olur olmaz diye 8. aya kadar coraspin kullandım. testlerini mutlaka yaptı.
delf merhaba 12 haftalık kalbi duran bebeğini nasıl aldılar canım kürtaj mı doğurtturdularmı ve o bebeğinden sonra kaç ay ara verdin tekrar hamile kalmak için benim 5 buçuk aylık gebeliğim sonlandırıldı da normal doğum suni sancıyla ardından kürtaj oldum ama doktorum sağolsun çok ilgisiz çıktı bana ne kadar beklemem gerekli yenibir bebek için hiç söylemedi kontrola geleceğim günü bile söylemedi oysaki tam bir hafata sonra kontrol olunuyormuş benim haberim yok
Merhaba. Benim 15. haftada düşük tehlikesi var diye rahim ağzı dikişi atıldı. 1 hafta sonra suyum geldi. Hala kalbi attığı için normal doğum yaptım, ardından kürtaj oldum. Aynı sizin gibi yani. Bir hafta sonra kontrole gittim. Doktor herşeyin normal olduğunu, 3 ay korunmamızı tavsiye etti.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
delf merhaba 12 haftalık kalbi duran bebeğini nasıl aldılar canım kürtaj mı doğurtturdularmı ve o bebeğinden sonra kaç ay ara verdin tekrar hamile kalmak için benim 5 buçuk aylık gebeliğim sonlandırıldı da normal doğum suni sancıyla ardından kürtaj oldum ama doktorum sağolsun çok ilgisiz çıktı bana ne kadar beklemem gerekli yenibir bebek için hiç söylemedi kontrola geleceğim günü bile söylemedi oysaki tam bir hafata sonra kontrol olunuyormuş benim haberim yok
merhaba canım. kürtaj oldum.inanılmaz bir sıkıntın olmaz ise görmeme gerek yok dedi 2 ay sonra görmek istedi , gittim vücudun yeni gebeliğe hazır rahim kendini toplamış psikolojik olarak kendini hazır hissediyorsançalışmaya başla dedi. ertesi ay hamile kaldım tekrar. yani 3 ay sonra.
hepimize çok geçmiş olsun kızlar.gerçi geçip gitmiyor bir türlü ama.ben de 19. haftamda kaybettim bebeğimi.ardından ne bir açıklama ne bir sebep söylendi.sadece 3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin denildi.kontürole felan gel diyen de olmadı.üstelik benim tüp bebekti.şimdi yeniden denemek istiyorum ama çok korkuyorum.düşük bir kadının yaşayabileceği en büyük yıkımlardan biri.doktorların duyarsız tavırları da buna eklenince insan tüm hayallerinden vazgeçebiliyor.
merabalar ben beş gün önce yedi haftalık melegimi kaybettim bu benim üçüncükez yıkılısım okadar kötüyümkü anlatamam aglamaktan baska bişey yapamıyorum doktor bebeginin kalbi durmus diyince resmen benimde kalbim durdu rabbim kimseye bu acıyı yasatmasın okadar zor ki geceleri cok kötü oluyorum sürekli dua ediyorum ama yinede bunu aklımdan cıkaramıyorum bana dua edin cok zor durumdayım cennette üçtane melegim beni bekliyooo yigit alim şevval bersum ve ecrinimm anneniz sizi cooooooooookkkk seviyoooo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?