Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Canım sevindim, tekrar geçmiş olsun. 1 ay korunduktan sonra tekrar başlayacaksın çalışmalara

teşekkür edermm canım puyorumnanaktan senin kürtaj üstünden kaç gün geçti benim bugün 9.günüm
canım bende iki regl beklerm diye düşünüyorum sen folik asiti almaya ne zaman başlıcaksın

banada 1 ay korun demişti sonra devam edebilirsin bakalım bekliyoruz eğer bir kaç aya olmazsa dr gitcem tekrar artık beklemek zor geliyo

canım için rahat edicekse git tabi zaten normalde hamilelik öncesi kontrole gidiyorduk ama böyle beklemeler oluyor canım canını sıkma ilkinde nasıl olmuştu Allah en kısa zamanda sağlıklı bebiş nasib eder inşaalah:ecrin_bebek:

peki bu süreci hızlandırmak için neler yapalım bir fikri olan varsa bildiklerini paylaşabilirse çoook sevinirim hoşçakalın:)

bu süreci hızlandırmak için derken bir an önce hamile kalmak için diyorsan ben derım kı kafamızdan cocuk fikrini cıkaralık:)

teşekkür edermm canım puyorumnanaktan senin kürtaj üstünden kaç gün geçti benim bugün 9.günüm
canım bende iki regl beklerm diye düşünüyorum sen folik asiti almaya ne zaman başlıcaksın

benim bugün 37.günüm. 20 gün kadar kanamam sürdü. daha sonra adet gördüm.kasımda diğer adetimi bekliyorum

canım doktorlar üç ay önceden folik asit kullanmaya başla diyorlar hamilelikten önce.ben şimdi folik asit ve demir ilacı da kullanıyorum.gebelikten önce kansızlık sorunumuz olmasın diye.malum kanamamız oluyor canım.sen başladın mı kullanmaya?

bana korunurum diye bir ay sonra folik asite başla dedi sanırım şu an kan hapını bende alıyorum onu bana hamileliğin 3.ayında vermişti bitene kadar kullan dedi

folik asittede sanırım folbiol markasını bir ay önce başlatıyorlar seninkinin markası ne canım

benimki de folibol canım

folbiol pardon yanlış yazmışım canım

peki bu süreci hızlandırmak için neler yapalım bir fikri olan varsa bildiklerini paylaşabilirse çoook sevinirim hoşçakalın:)

canım yumurtlama dönermlerini farklı biliyor olabilirsin bunun için ovülasyon testi var sanırım bir araştır istersen
gerçi doktora gidersen onada sorabilirsin

canım yumurtlama dönermlerini farklı biliyor olabilirsin bunun için ovülasyon testi var sanırım bir araştır istersen
gerçi doktora gidersen onada sorabilirsin

benim doktorum acayip sinirli bi adam işini iyi yapıyor ama ne dedimse onu yapın cinsinden:roflol:bildiğin test varmı canım

folic plus ve folbiol folik asit açısından aynı görevi yapıyorlar canım
yanlız folic plus da ayrı olarak C vitamini de var..

benim doktorum diğer vitaminleri doğal yolla alma taraftarı olduğu için folbiol kullandırdı

bence doktor bekleme süresini kısa tuttuysa folic asit i bırakmak gerekmiyo ben hala kullanıyorum markalar arasıda fark yok sadece firmalar arası kalite var bende folacin kullanıyorum solgarın zaten içinde 100 tane var geçen ay 2 kutuma başladım Allah tan duam en kısa zamanda hamile kalmak yeniden. en azından bizim bi umudumuz var kendi kendimize gebe kalıyoruz bide inanın o kadar tüp bebek deneyipte başarısız olan varki Allah hepsine yardımcı olsun:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…