- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #10.781
şekerler doktora gittim bugün ultrasonda baktı rahm temizlenmiş şükür.
bir ay korunmanı istiyorum dedi o ndan sonra ne zaman istersen hamile kalabilirsin bir ay sonra folik asite yine başlarsın dedi lekelenmede azaldı kısmet bakalım inş herşey yolunda gider
sizler napıosunuz
bu arada bebeğini kaybetmiş yeni yazan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum Allah tekrarını yaşatmasın inş. bundan sonrası için sağlıklı hayırlı hamilelikler diliyorum
bu habere çok sevindim.13 haftalık bir düşüğün ardından demekki rahmin çabuk toparlanmış.hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.ben en az iki ay daha bekleyeceğim.bir takvim yaptım geçen her güne bir çizik atıyorum.Allahım kısa zamanda bize sağlıklı bir hamilelik nasip eder inş.
Canım sevindim, tekrar geçmiş olsun. 1 ay korunduktan sonra tekrar başlayacaksın çalışmalara
banada 1 ay korun demişti sonra devam edebilirsin bakalım bekliyoruz eğer bir kaç aya olmazsa dr gitcem tekrar artık beklemek zor geliyo
slm kızlar bende mayısta kaybettim 11 haftalık bebegımı 3 ay korunduk su an beklıyorum bakalım ne olacak
teşekkür edermm canımpuyorumnanaktan senin kürtaj üstünden kaç gün geçti benim bugün 9.günüm
canım bende iki regl beklerm diye düşünüyorum sen folik asiti almaya ne zaman başlıcaksın
canım doktorlar üç ay önceden folik asit kullanmaya başla diyorlar hamilelikten önce.ben şimdi folik asit ve demir ilacı da kullanıyorum.gebelikten önce kansızlık sorunumuz olmasın diye.malum kanamamız oluyor canım.sen başladın mı kullanmaya?teşekkür edermm canımpuyorumnanaktan senin kürtaj üstünden kaç gün geçti benim bugün 9.günüm
canım bende iki regl beklerm diye düşünüyorum sen folik asiti almaya ne zaman başlıcaksın
canım doktorlar üç ay önceden folik asit kullanmaya başla diyorlar hamilelikten önce.ben şimdi folik asit ve demir ilacı da kullanıyorum.gebelikten önce kansızlık sorunumuz olmasın diye.malum kanamamız oluyor canım.sen başladın mı kullanmaya?
bana korunurum diye bir ay sonra folik asite başla dedi sanırım şu an kan hapını bende alıyorum onu bana hamileliğin 3.ayında vermişti bitene kadar kullan dedi
folik asittede sanırım folbiol markasını bir ay önce başlatıyorlar seninkinin markası ne canım
bana korunurum diye bir ay sonra folik asite başla dedi sanırım şu an kan hapını bende alıyorum onu bana hamileliğin 3.ayında vermişti bitene kadar kullan dedi
folik asittede sanırım folbiol markasını bir ay önce başlatıyorlar seninkinin markası ne canım
peki bu süreci hızlandırmak için neler yapalım bir fikri olan varsa bildiklerini paylaşabilirse çoook sevinirim hoşçakalın:)
canım yumurtlama dönermlerini farklı biliyor olabilirsin bunun için ovülasyon testi var sanırım bir araştır istersen
gerçi doktora gidersen onada sorabilirsin
benim doktorum acayip sinirli bi adam işini iyi yapıyor ama ne dedimse onu yapın cinsinden:roflol:bildiğin test varmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?