- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #10.761
:) inşaalah canım en kısa sürede olur
çalışmak derken ben işe gitmekten bahsettim öyle anladın dimi yerimsenibenkaydirigubbakcemile3
selam arkadaslar, gectigimiz cumartesi zorunlu olarak bebegimi aldırmak zorunda kaldım, 8 haftalık olmustu, gecen hafta kalp atıslarını (6.hafta) ve kendisini görmüstük (0,5cm) ama kalbi cok düsük ritm cıkmıstı (70BPM) dr. süphelendi haftaya tekrar gel dedi, artabilir de durabilirde dedi. Ne yazıkki benimkisi durdu ve aldırmak zorunda kaldık. Dr. kürtajdan sonra 30 -35 gün içinde regl olursun ve sonrasında hemen o ay yumurtlarsın hamile kalabilirsin dedi, biz tekrar deneyeceğiz, annelik duygusu öyle güzeldi ki, onunla olmak benimle oldugunu bilmek harikaydı. ben umudumu yitirmedim, bir daha ki ay tekrar deneyeceğiz... Morelim ilk gün cok bozuldu, ilk bebegimdi cok istiyorduk, ama sonrasında eger hamileliğim devam etseydi olusabilecek komplikasyonları düşündüm ve doğanın seleksiyon sistemin varlıgını ögrendim. Neticesinde umarım bir sonraki bebegim saglıklı olur ve beni bırakmaz...
Canım geçmiş olsun; bende 23 temmuzda kürtaj olmuştum.. 2 ay bekledik.. Bu aya deniyoruz bakalım... Kendine dikkat et.... İlaçlarını düzenli kullan.. Çok önemli.. Enfeksiyon olmaması gerek..
canım beni takdir ederlerdi iyi toparlandın diye sen bir gün sonra işbaşı bende seni takdir ettim canım alkisalkisalkis çalışmak daha iyi geliyor aslında insana
sen kendi işini mi yapıyosun
tannsel bestes siz bi hamile kalın benden hızlı olucak gibi gözüküyosunuz bende daha bi hevesleniyim kaydirigubbakcemile3
canım beni takdir ederlerdi iyi toparlandın diye sen bir gün sonra işbaşı bende seni takdir ettim canım alkisalkisalkis çalışmak daha iyi geliyor aslında insana
sen kendi işini mi yapıyosun
tannsel bestes siz bi hamile kalın benden hızlı olucak gibi gözüküyosunuz bende daha bi hevesleniyim kaydirigubbakcemile3
Canım dediğin gibi çalışmak çok iyi geliyor.. İnsan kendini bırakmıyor.. Bende kürtajdan sonra işime asıldım 3 ay çabuk geçti.. İnşallah hamilelik haberlerimi en kısa zamanda sizle paylaşırım.. Sonra senin haberlerini alırız.. Bu sefer hamilelik üzerine yazışırız.... Bebeklerimiz doğar.. Seninki kaç kilo oldu ne yiyor diye bebişlerimizden bahsederiz...
günaydınnn
evet şekerim bende pazartesi işe başlıcam 1 hafta oldu evde bunaldım artık akannehir
canım kulağa çok hoş geliyor yazdıkkların bebişleri konuştuğumuz günler gelicek yine inşaalah burda destekde oluyoruz ee artık Allah bilir zamanını öpüyorum canımm kaydirigubbakcemile5
inş. o günler gelsin heyecanlarımızı, sevinçlerimizi tekrar paylaşalım.ne güzel olur
bengücüm iyiym bende annem burdaydı bir haftadır o gidecek bugün yarında kontrol var bakalım nasıl geçicek
biz erken paylaşıma başladık ya aynı zamanda hamile kalası geliyor insanın:CüvCüv:
aralık benim doğduğum ay kısmet bakalım yeni sene bize hayırlar güzellikler bebişler getirsin hihoyyyt
aynen canım insanın hemen deneyesi geliyor ama biraz sabretmemiz lazım.benimde doğduğum ay ocak eğer kazara bi şey olmazsa bende yeni yıla yeni umutlarla girmek istiyorum canım.benim de annem yanımdaydı ama gitti malesef:) insana en büyük destek annesinden geliyor.bu dönem ona daha çok bağlandım sanki.sende de oldu mu canım?
evet canım yaa onlarda olmasa naparız ben anadolu yksndaym annem avrupa yksnda uzağız yani ama bişimiz olsa koşturup geliolar
ümraniyede oturuyorum ben sen nerdesin canım
aynen canım insanın hemen deneyesi geliyor ama biraz sabretmemiz lazım.benimde doğduğum ay ocak eğer kazara bi şey olmazsa bende yeni yıla yeni umutlarla girmek istiyorum canım.benim de annem yanımdaydı ama gitti malesef:) insana en büyük destek annesinden geliyor.bu dönem ona daha çok bağlandım sanki.sende de oldu mu canım?
Dediğin çok doğru benimde kürtajdan sonra yanımda hep annem vardı, annem benim bebğimi kaybetmeme üzülmüştü ama hep sey diyordu... Senin sağlığın yerindeya bana yeter diyordu... CANIM ANNEM...
şekerler doktora gittim bugün ultrasonda baktı rahm temizlenmiş şükür.
bir ay korunmanı istiyorum dedi o ndan sonra ne zaman istersen hamile kalabilirsin bir ay sonra folik asite yine başlarsın dedi lekelenmede azaldı kısmet bakalım inş herşey yolunda gider
sizler napıosunuz
bu arada bebeğini kaybetmiş yeni yazan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum Allah tekrarını yaşatmasın inş. bundan sonrası için sağlıklı hayırlı hamilelikler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?