Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Canım geçmiş olsun; bende 23 temmuzda kürtaj olmuştum.. 2 ay bekledik.. Bu aya deniyoruz bakalım... Kendine dikkat et.... İlaçlarını düzenli kullan.. Çok önemli.. Enfeksiyon olmaması gerek..

Canım geçmiş olsun; bende 23 temmuzda kürtaj olmuştum.. 2 ay bekledik.. Bu aya deniyoruz bakalım... Kendine dikkat et.... İlaçlarını düzenli kullan.. Çok önemli.. Enfeksiyon olmaması gerek..

saol canım,sanada geçmiş olsun...
antibiyotige devam ediyorum 1 hafta kullanıcam sonra dr.a gideceğim. umarım bu ay hamile kalırsın...a.s

canım beni takdir ederlerdi iyi toparlandın diye sen bir gün sonra işbaşı bende seni takdir ettim canım alkisalkisalkis çalışmak daha iyi geliyor aslında insana
sen kendi işini mi yapıyosun

tannsel bestes siz bi hamile kalın benden hızlı olucak gibi gözüküyosunuz bende daha bi hevesleniyim kaydirigubbakcemile3

işyerinde sürekli bir haraket olduğundan daha çabuk geçiyor zaman.. evet kendi işimdeyim ondan dolayı da tabii geliyorum... inşallah bakalım aralık ayı güzel sonuclar getirir... hepbirlikte yapalımsırnaşık şey

Canım dediğin gibi çalışmak çok iyi geliyor.. İnsan kendini bırakmıyor.. Bende kürtajdan sonra işime asıldım 3 ay çabuk geçti.. İnşallah hamilelik haberlerimi en kısa zamanda sizle paylaşırım.. Sonra senin haberlerini alırız.. Bu sefer hamilelik üzerine yazışırız.... Bebeklerimiz doğar.. Seninki kaç kilo oldu ne yiyor diye bebişlerimizden bahsederiz...

günaydınnn
evet şekerim bende pazartesi işe başlıcam 1 hafta oldu evde bunaldım artık akannehir
canım kulağa çok hoş geliyor yazdıkkların bebişleri konuştuğumuz günler gelicek yine inşaalah burda destekde oluyoruz ee artık Allah bilir zamanını öpüyorum canımm kaydirigubbakcemile5

inş. o günler gelsin heyecanlarımızı, sevinçlerimizi tekrar paylaşalım.ne güzel olur

inş. o günler gelsin heyecanlarımızı, sevinçlerimizi tekrar paylaşalım.ne güzel olur

bengücüm iyiym bende annem burdaydı bir haftadır o gidecek bugün yarında kontrol var bakalım nasıl geçicek
biz erken paylaşıma başladık ya aynı zamanda hamile kalası geliyor insanın:CüvCüv:
aralık benim doğduğum ay kısmet bakalım yeni sene bize hayırlar güzellikler bebişler getirsin hihoyyyt

Son düzenleme:

aynen canım insanın hemen deneyesi geliyor ama biraz sabretmemiz lazım.benimde doğduğum ay ocak eğer kazara bi şey olmazsa bende yeni yıla yeni umutlarla girmek istiyorum canım.benim de annem yanımdaydı ama gitti malesef:) insana en büyük destek annesinden geliyor.bu dönem ona daha çok bağlandım sanki.sende de oldu mu canım?

evet canım yaa onlarda olmasa naparız ben anadolu yksndaym annem avrupa yksnda uzağız yani ama bişimiz olsa koşturup geliolar
ümraniyede oturuyorum ben sen nerdesin canım

Dediğin çok doğru benimde kürtajdan sonra yanımda hep annem vardı, annem benim bebğimi kaybetmeme üzülmüştü ama hep sey diyordu... Senin sağlığın yerindeya bana yeter diyordu... CANIM ANNEM...

Dediğin çok doğru benimde kürtajdan sonra yanımda hep annem vardı, annem benim bebğimi kaybetmeme üzülmüştü ama hep sey diyordu... Senin sağlığın yerindeya bana yeter diyordu... CANIM ANNEM...

benim annemde allah seni bana bağışladıya çok şükür demiş çok ağlamıştı.canım benim

benimde 30 temmuzda 8 haftalık bebğimi kalbi durduğu için aldılar doktorum ilk adetten sonra tekrar deneyebilirsiniz demişti bekleme süresi vermedi 2 adetim de 1 hafta geçti testte pozitif sonuç yok ama hastalık belirtiside yok acaba gecikmemi? yoksa tekrar gebe olabilirmiyim:CüvCüv: böyle beklemeden hamile kalan varmı?eyvahedigeldismile

bende 7 haftalık bebeğimi 6 ay önce kaybettim çok zor bi durum ama hep daha kötülerini yaşayabilirdik diye düşünüp şükredeceğiz rabbim isteyen herkeze nasip etsin

martta 5haftalıkken gelişimi duran ve 7 haftalık gebelik kesesi varken alındı benim bebeğim,kalp atışını duyamamıştık henüz.yeniden istiyoruz.Allah'ım isteyen herkese aratmadan nasip etsin

şekerler doktora gittim bugün ultrasonda baktı rahm temizlenmiş şükür.
bir ay korunmanı istiyorum dedi o ndan sonra ne zaman istersen hamile kalabilirsin bir ay sonra folik asite yine başlarsın dedi lekelenmede azaldı kısmet bakalım inş herşey yolunda gider
sizler napıosunuz

bu arada bebeğini kaybetmiş yeni yazan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum Allah tekrarını yaşatmasın inş. bundan sonrası için sağlıklı hayırlı hamilelikler diliyorum

banada 1 ay korun demişti sonra devam edebilirsin bakalım bekliyoruz eğer bir kaç aya olmazsa dr gitcem tekrar artık beklemek zor geliyo

bu habere çok sevindim.13 haftalık bir düşüğün ardından demekki rahmin çabuk toparlanmış.hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.ben en az iki ay daha bekleyeceğim.bir takvim yaptım geçen her güne bir çizik atıyorum.Allahım kısa zamanda bize sağlıklı bir hamilelik nasip eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…