- 29 Haziran 2009
- 712
- 23
- 98
- 45
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #10.801
pazartesi ve cuma becozyme c fort, çarşamba folbiol ,gün aşırı coaspin 100mg kullanıyorum diyetimde protein içeren yiyecekler azaltıldı kırmızı et beyez et yoğurt süt peynir yumurta gibi hiç yememem gereken yiyeceklerde var onlarda çıkolata bukgur bezelye margarin kakao gibi
selam arkadaslar bende 10 gün kadar önce 8 haftlaık bebegimi kaybetmistim, dün dktora gittim hersey süper çıktı, tertemiz. regl olmadan bile hamile kalabilirsin dedi inşallaaahh:) sırnaşık şey
6 haftalık düşük yaptım kese oluşmuştu ama henüz bebek oluşmamıştı. Düşen parça aynı senin anlattığın gibi ten rengi bir parçaydı ama daha büyüktü. Tek seferde hepsi düştü, kasılmaya benzer ağrılarım oldu düşük yaparken. Bence sen de düşük yapmışsın. Zaten adet gecikmelerinin % 50'si düşükmüş ve kadınlar bunu farketmiyorlarmış bile. Düşük yaptım diye üzülme çünkü düşük hahatlı organizmaları ayıklayarak doğanın dengesini sağlıyor ve bizi ilerde çok çok büyük acılar çekmekten koruyor. İnşallah en kısa zamanda tekrar anne oluruz.
merhabalar ark..bende bundan 4 ay once 5.5 aylık bebegımı kaybettım.. erken suyun gelmesıyle bırlikte cok acı bı durum allah hepımıze sabır ve ıhsan eylesın onlar bızı orda koruyacak boyle dıyoruz artık allah herkse sabır ve bebekler nasıp etsın
canım çok geçmiş olsun aynısını bir buçuk ay önce ben yaşadım 4.5 aylık bebeğimi suyumun gelmesiyle kaybettim.senin neden olmuştu doktorun ne dedi canım?Allah bir daha yaşatmasın
daha 2 gün önce gitti meleğim 9 haftalıktı ve kalp atışlarını hiç duymamıştık. kontrole heyecanla giderken kahrolup dönmüştüm tam bir hafta önce. haftalar çabucak geçsin bebişim büyüsün diye sabrım gelmiyordu.şu anda içimde büyük bir boşluk var.nede çabuk alışmıştım ona.inanılmaz bir acıymış.allah sabır versin beterin beteri varmış gerçekten.inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?