Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bence test yap cıkarmı bilmiyorum ama hamileysen de erkenden öğrenip tedbirlerini almaya başlarsın.hakkında inşallah hayırlısı olur.

selam kızlar ,maalesef bende bayram dan 2 gün önce ,7 haftalık olması gereken bebeğimin kalp atışı duyulmayınca aldırmak zorunda kaldım ,yeni yeni toparlanıyorum ,burda konu bile açmıştım ekim hemişleri diye ,sohbet muhabbet süperdi ,birbirimize fikirler veriyoduk ,artık girmek istemiyorum o konuya artık burdayım ,inşallah hepimiz en yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimize,,bebnim ondan önce 3 ayım daha var tabii...

çok geçmiş olsun canım.hayırlısı böyleymiş üzül ama kendini yıpratma.hepimiz yaşadık bu olumsuz durumu benimki 17 haftalıktı üstünden 2.5 ay geçti unutulmuyor fakat yeniden deneme heyecanı seni hayata tekrar tutunduruyor.Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

merhaba kızlar
ben de bu gün kötü haberi aldım
öyle bir ümitle gitmiştim ki bu günkü muayeneye
kalbini göreceğime inandırmaya çalıştım kendimi yol boyunca
sürekli "kötü düşünme, kötü düşünme" diye telkin etmeye çalıştım kendimi ama nafile
bu 3'üncü
ruhum yoruldu
tabii ki Allah'ın bize verdiği her şerde bir hayır vardır ama bu gün çok üzgünüm çok
evliliğimiz bundan etkilenir diye korkuyorum
eşim beni teselli etmeye çalışıyor ama yaşım geldi dayandı 40'a
komik gelecek sizlere belki ama ya aklından daha genç kızlar geçerse (

offfffffffffffffff
offfff
Allah'ım
hakkımızda hayırlısını ver

kızlar iyi akşamlar... bişi soracağım 1 ay önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtajı beklerken kendisi düştü..Doktor 1 ay birlikte olmayın 3 ayda cocuk yapmayın dedi.. Eşim korkmasına rağmen benim ısrarlarım karşısında düşükten 20 gün sonra çalışmalara başladık.. Sizce bu sıralar hamile kalma olasılığım varmıdır...

canım zaten 20 -25 gün sonra yumurtlama oluyo ama ,rahmin kendini toparlaması açısından bekleyin diyo ,ilk bi hafta da enfeksiyon riski yüzünden yapılmaması gerekiyomuş ,tabi bana doktor bunu söylemeyince bende duramadım neyse sonra araştırdım aslında çok öeneliymiş ,bence hemen çalışmöalara başlayıp canını riske atma ,Allah nezaman nasip ederse nezaman sağlıklı olcaksa ozaman nasip etsin..

saol canım inşallah ,bugün biçok kişi ,minicik öğrencilerim bile geçmiş olsun diyo ,tabi bi heves bi çok kişi öğrenmiş oldu ,şimdi anlat anlatabilirsen ...neyse geçti geçti,hayırlısı vede sağlıklısı diyorum artık...

canım benimde 3. oldu ,bişey değilde kürtaj olayı beni mahfediyo ,Allahtan erken dönem düşüğü oldu benim çok fazla alışmadan ama her türlüsü kötü,bence eşinin sadakatinden şüphe etme bu seni çok yıpratır, birbirinize sarılmanız ve desteklemeniz lazım birbirinizi..

merhaba arkadaşlar
rabbim hepinize sabır versin...

daha önceleride birkaç kere buraya yazmıştım...

benimde 3 düşüğüm oldu...
6-7- haftalık ve kalp atışları duyulmadan...

4. yede hamile kaldım maşallah 18 haftaya kadar güzel ilerledik...
ama 18. haftada doğum sancılarım başladı ve rahim tamemen açıldı ve bebeğimi normal doğumla kaybettim...

2-3 düşük yapan arkadaşlar muhakkak gereken araştırmayı yaptırın...
düşüklerin ve erken doğumun bazı nedenleri olabiliyor...

burdaki arkadaşlara bazı topiklerin adreslerini vermek istiyorum...

oralardada çok şey öğrenebilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/prema...etmezligi-yuzunden-erken-dogum-yapan-var.html
burda bebeğini yaklaşık 17 haftadan sonra doğumla kaybedenler var...
çoğunun sebebi rahim ağzı yetmezliği...

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...eniyle-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani.html

burda da kanpıhtılaşması yaşayanlar var...
tekrarlayan düşüklerin en çok nedeni bu olabiliyor...

arada buraları da okuyun derim...
çok yararlı bilgiler var...

diyeceksiniz sen niye okumadın...
ben gereken araştırmalarımı da yaptırdım buraları olsun veya nette başka yerler olsun hep okudum...
ve benim erken doğum riskim olduğunu hep düşündüm...
çünkü araştırmalarım, benim durumumdakiler de bunun olabileceği yönündeydi...
ama dr lar beni yanıltı senin herşeyin yolunda dediler...
halbuki ben haklıymışım...

saol canım verdiğin bilgler için ,sanırım ben kan pıhtılaşması ile ilgili kısma giriyorum ,bebeğime kan damarları ulaşmadığından ve kalbi çok yavaş ve hatta bi süre sonra atmayınca kaybettim,bakıcam ben de o topiğe

bende bır süre önce düşük yaptım .tedavılerımı oldum ve tekrar ümitlenmeye başladım ümüdümü kaybetmiyorum kızlar sizde kaybetmeyin allah bebek isteyen herkeze nasip eder inş.

Allah razı olsun
inan bazen hiç olmayacakmış gibi geliyor
kendi kendime Allah uygun görmediyse ne yapalım diyorum
ama sonra düşününce meyvesiz bir evlilikte ne yaparım diyorum

eşim artık tüp bebek deneyelim diyor
ben normal yollardan olsun istemiştim
ama olmuyor işte

eşim konusunda haklısın
ama işte demek ki aklımın bir köşesinde bebek sahibi olamamayı kendi suçum gibi görüyorum
aslında o zavallının bir şey dediği yok
ya olmazsa diye sorduğum zaman bana "en kötüsü bir kedi alırız, üzülme bu kadar" diyor :)))
zaten tüp bebek yapacağız diye ağırlığını koydu :))
inşAllah Allah bütün isteyenlere tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin

desteğin için de teşekkür ederim
sevgiler

canım benimde 3. oldu ,bişey değilde kürtaj olayı beni mahfediyo ,Allahtan erken dönem düşüğü oldu benim çok fazla alışmadan ama her türlüsü kötü,bence eşinin sadakatinden şüphe etme bu seni çok yıpratır, birbirinize sarılmanız ve desteklemeniz lazım birbirinizi..[/QUOTE]

Allah razı olsun
inan bazen hiç olmayacakmış gibi geliyor
kendi kendime Allah uygun görmediyse ne yapalım diyorum
ama sonra düşününce meyvesiz bir evlilikte ne yaparım diyorum

eşim artık tüp bebek deneyelim diyor
ben normal yollardan olsun istemiştim
ama olmuyor işte

eşim konusunda haklısın
ama işte demek ki aklımın bir köşesinde bebek sahibi olamamayı kendi suçum gibi görüyorum
aslında o zavallının bir şey dediği yok
ya olmazsa diye sorduğum zaman bana "en kötüsü bir kedi alırız, üzülme bu kadar" diyor :)))
zaten tüp bebek yapacağız diye ağırlığını koydu :))
inşAllah Allah bütün isteyenlere tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin

hepinize destek için de teşekkür ederim
sevgiler

evet
kürtaj olmak istemiyorum
şu an beklemedeyim
bir hafta bekleyelim
kendiliğinden düşmezse kürtaj dedi
fakat burada ve bazı yerlerde okudum
iğne ya da ilaçla düşük yapılıyormuş
aranızda bilen var mı
neden bazıları kürtaj bazıları ilaçla yapıyor

amin
Allah isteyen herkese en kısa zamanda evlat versin inşAllah

bu konuda doktorum bir şey söylemedi
şimdi aklımı kurcaladı bak

merhaba arkadaşlar kan pıhtılaşması testleri hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı?
bende 37 gün önce kürtaj oldum ve testleri yaptırdım sonuçlarım geldii.
yorumlatmak istiyordum anlayan varsa...

canım bu yöntemlerde parça kalma riski fazla oluyomuş ,yani üzerine tekrar kürtaj riski oluyo ,o yüzden kürtaj tercih ediliyo.

bende 1 hafta önce düşük yaptım ve hala doktora gitmedim.cumartesi günü gidicem.parça kalmış olsa ağrım falan olurdu diye düşünüyorum umarım yanılmıyorumdur.birde zaten küçüktü bebeğim o yüzdende böyle düşünüyorum.

bu arada bütün arkadaşlara geçmiş olsun diyorum rabbim tekrar yaşatmasın.

cnm çok geçmiş olsun senı telaşe getirmek istemem ama hemen doktora gıt kalıcı bır hasar olabılır tatlım.kontrol olmakta fayda var dımı ama.

cnm çok geçmiş olsun senı telaşe getirmek istemem ama hemen doktora gıt kalıcı bır hasar olabılır tatlım.kontrol olmakta fayda var dımı ama.

doğru söylüyosun ama içimden hiç doktora gitmek gelmiyor. Cumartesi günüde annemin ısrarıyla gidiyorum.ne yapacakki doktor,muayene edecek sebebi bile belli değil bir düşük anca dikkatli olun şu kadar süre korunun falan diyecek.off istemiyorum bunları duymak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…