- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #10.841
doğru söylüyosun ama içimden hiç doktora gitmek gelmiyor. Cumartesi günüde annemin ısrarıyla gidiyorum.ne yapacakki doktor,muayene edecek sebebi bile belli değil bir düşük anca dikkatli olun şu kadar süre korunun falan diyecek.off istemiyorum bunları duymak.
iyi akşamlar ben 7 ay önce 7haftalık bir düşük yaptım şimdi hamile kalmka istiyorum ne yapmam gerekiyor.kürtajla aldılar bu arada
iyi akşamlar ben 7 ay önce 7haftalık bir düşük yaptım şimdi hamile kalmka istiyorum ne yapmam gerekiyor.kürtajla aldılar bu arada
canım bence bir doktora görün sana bir baksın.ama 7 ay beklemişsin bir sorun yoksa beklemene gerek yok bence.
yok yanlış anladın 7 ay beklemedim kürtajdan düşükten sonra 3 ay mühlet verdi doktor 3 aydan sonra çalışmlara başladık, 3 ay korunma süresinin içinde 7 ay oldu nisan 13 ünde kürtaj oldum.yani 5 aydır çalışıyoruzacaba bi enfeksiyonmu var diyorum.teşekkürler bu arada.
ayy geçmiş olsun canımmrb arkadaşlar ben 8 haftalık hamileyim. hamile kaldığım andan itibaren sancılarım hiç bitmedi. 5. haftada da kanama geçirdim. doktorum ur dedi ve ultrasona gönderdi. ertesi günüde genel cerrah ultrasona gönderdi. ultrasondaki doktor problem olduğunu söyledi. ama 2 doktorada daha sonuç gösteremedim. ancak haftaya hastanedeler. bende sonuçları online sordum. bebeğin gelişimi ve kalbi durmuş. ultrasona göre 6 hafta 1 günlük görünüyo. ben ise 8 hafta 4 günlüğüm. benim merak ettiğim, bebek anneyi ne kadar sürede zehirler araya hafta sonu girdi kafayı yiyeceğim. bilginiz varsa lütfen yardımcı olun. buna göre 2 haftadır ölü bebeği taşıyorum. ne kadar risk altındayım
ayy geçmiş olsun canım
çok üzüldüm vallahi zehirleme olayını bilmiyorum ALLAH sabır versin
acaba bebeğinizin kalbi hiç atmadımı yoksa sonramı durdu...mrb arkadaşlar ben 8 haftalık hamileyim. hamile kaldığım andan itibaren sancılarım hiç bitmedi. 5. haftada da kanama geçirdim. doktorum ur dedi ve ultrasona gönderdi. ertesi günüde genel cerrah ultrasona gönderdi. ultrasondaki doktor problem olduğunu söyledi. ama 2 doktorada daha sonuç gösteremedim. ancak haftaya hastanedeler. bende sonuçları online sordum. bebeğin gelişimi ve kalbi durmuş. ultrasona göre 6 hafta 1 günlük görünüyo. ben ise 8 hafta 4 günlüğüm. benim merak ettiğim, bebek anneyi ne kadar sürede zehirler araya hafta sonu girdi kafayı yiyeceğim. bilginiz varsa lütfen yardımcı olun. buna göre 2 haftadır ölü bebeği taşıyorum. ne kadar risk altındayım
acaba bebeğinizin kalbi hiç atmadımı yoksa sonramı durdu...
eğer hiç atmadıysa belki sata göre bebeğiniz daha küçük olabilir...
ben 3. düşükte lekelenmem vardı ve hep yattım...
ama kalbi atmadı...
sata göre 8+3 günlüktüm ama ultrasonda 6+3 kalmıştı...
2 hafta önceki ultrasondada 6+ 3 gözüküyordu...
yani benim bebeğin gelişmeyip öğle kaldığı kesin...
ben kürtaj olmadım bunu öğrendikten sonra yatmadım kalktım ve ertesi günü kendi düştü...
allah yardımcınız...
acaba bebeğinizin kalbi hiç atmadımı yoksa sonramı durdu...
eğer hiç atmadıysa belki sata göre bebeğiniz daha küçük olabilir...
ben 3. düşükte lekelenmem vardı ve hep yattım...
ama kalbi atmadı...
sata göre 8+3 günlüktüm ama ultrasonda 6+3 kalmıştı...
2 hafta önceki ultrasondada 6+ 3 gözüküyordu...
yani benim bebeğin gelişmeyip öğle kaldığı kesin...
ben kürtaj olmadım bunu öğrendikten sonra yatmadım kalktım ve ertesi günü kendi düştü...
allah yardımcınız...
sizin demekki sonradan kalbi durmuş...5. haftada kanamam olduğunda acile gittim doktor ultrasonda baktı ve kalbinin attığını söyledi.kanamam 3 gün sürdü. üçüncü günü yine ultrasona girdim kalbi yine atıyordu. 6 hafta 0 günlük görünüyordu. bi daha ultrason istemedi.3 gün önce girdim. 6 hafta 1 günlük görünüyor. benim şansıma ertesi günü kalbi durmuş sanırım.yani en azından ben öyle anladım
yok benim sadece düşükten 3-4 saat önce sancım başladı...ben hamile kaldığımı öğrenmeden sancı çekmeye başladım halada çekiyorum. sizde aynı sorunu yaşadınızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?