- 16 Ekim 2010
- 1.047
- 36
- 158
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #10.901
canım doğumdan kaç gün sonra gitmiştin dr a...
dr bana 3 ay dedi ama rahim iyi olursa belki 2. adetten sonra korunmayı bırakabilirim...
gülyüzlüm sen de ihmal atme dr a git ondan sonra karar ver...
sonuçta hereksin bünyesi aynı değil...
bazısı hemen toparlanıyor bazısınınki aylar alıyor...
allah (cc) hakkımızda hayırlısını versin...
kızlar bende yaklaşık 2 ay önce düşük yaptım.
doktorum bana ilk adetten sonra korunmayı bırakabileceğimi söyledi.
ilk adetim 16 kasımdı.bu ay bebiş için çalışmalara başladık.,
inş.hepimiz en kısa zamanda hamiş haberlerimizle topiğimizi şenlendiririz.
geçmiş olsun arkadaşım....kızlar bende yaklaşık 2 ay önce düşük yaptım.
fadikcim ben doğumdan sonra normal kontrol için bir hafta sonra gitmiştim ama doktorumu değiştirdim.Kasım ayının başı ve sonu iki kez gittim.son gittiğimde bekle filan demedi , sadece rahmi yenileyici bir tablet verdi.sen gitmişmiydin doktora?
kızlar bende yaklaşık 2 ay önce düşük yaptım.
amin inş.
bebişler sağlıcıkla göbüşümüze,sonra da kucağımıza gelir inş.
iyi akşamlar
çok geçmiş olsun...
rabbim bir daha yaşatmasın...
2. bebişiniz sağlıcakla gelir inş...
merhaba herkeseee...
bende ocak ayında 10+4 de düşük geçiriyorken kürtaj oldummm...
şimdi 2. kere hamile kalmak istiyorummm...
inşallah bebeğin en kısa sürede 2. bebeğin gelir canım..
yaklaşık 1 yıl olmuş korundunuz mu yoksa olmadı mı(umarım sormmamda bir sakınca yoktur)
bende kasım 23 te kürtaj oldum 2. bebek için çalışmalara başladım..inşallah çok bekletmez bizi ikinciler
güzel arkadaşlarım allah hepinize sabır versin.
ben iki kez bu olumsuzluğu yaşadyoruım 3 hamile kalışımda bebeğimi kucağıma aldım çok şükür..
neler hissettiğinizi biliyorum. hiç ümitsizliğe kalıpmayın...hiç moralinizi bozmayın eninde sonunda allahın izni ile bebeğiniz olacak inşallah...
sakın kendinizi karamasarlığa kaptırmayın.
bütün samimiyetimle söylüyorum 4-5 dahi olumsuzluk yaşamış olsanız dahi ümitli olun, içinizi ferah tutun... allah dua edin.
güzel arkadaşlarım allah hepinize sabır versin.
ben iki kez bu olumsuzluğu yaşadyoruım 3 hamile kalışımda bebeğimi kucağıma aldım çok şükür..
neler hissettiğinizi biliyorum. hiç ümitsizliğe kalıpmayın...hiç moralinizi bozmayın eninde sonunda allahın izni ile bebeğiniz olacak inşallah...
sakın kendinizi karamasarlığa kaptırmayın.
bütün samimiyetimle söylüyorum 4-5 dahi olumsuzluk yaşamış olsanız dahi ümitli olun, içinizi ferah tutun... allah dua edin.
merhaba arkadaşlar,bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum.bu sene 6 martta 16 haftalık hamileyken doğum sancısıyla ve sonra suyumun gelip kürtajla sonuçlanan bir düşüğüm oldu.kanamam neredeyse 1 ay kadar sürdü,doktorum 3 ay korunun dedi ve üstünden 6 ay daha geçmesine rağmen hala hamile değilim ve artık ümitsizliğe düşmeye başladım.düşük sebebimi bilmiyorum,doktorlar rahmimin çok geniş olduğunu,birdaha hamile kalırsam dikiş gerekebileceğini söylüyorlar ama bu nedenle düşük yaptıysam sancısız düşük yapmış olmam lazımmış,rahim filmi çektireyimmi diyorum çok gerekli görmüyorlar ama ben delirmek üzereyim rahim filmi çektirsem düşük sebebim çıkarmı acaba,ya rahmimdde yapışıklık varsa yada rahimde şekil bozukluğu...
kafam çok karışık arkadaşlar,tekrar hamile kalamamakmı zor;yoksa hamile kalıpta aynı acıları çekmekten korkmakmı zor?
canım çok geçmiş olsun.hepimizin kafasında binbir soru ve korku var.Allah bir daha yaşatmasın.Artık korunmayı bıraktığına göre bir doktor takibine başla bence.rahmin temizmi , enfeksiyon kapmışmısın , yumurtalıkların nasıl..bencede rahim ağzı yetmezliği olsaydı çok sancı çekmezdin.ben bir yerde okumuştum bazende hiç sebepsiz olabiliyormuş yani rahim kendini deniyormuş.o yüzden erkenden sancılar başlayabiliyormuş.inş. bir daha yaşamayız..
canım düşükten sonra tabiiki kontroller için doktora gittim,iki ayrı doktora gittim,rahim tertemiz diyorlar,bir sorun gözükmüyor,kan ve idrar testi yaptırdım,enfeksiyon gözükmüyor,smear testi yaptırdım temiz çıktı,tabii bunları araştırmak için değil genel kontrol olarak yaptırdım.ama rahim filmi hiç çekilmedim ve çektirmektende çok korkuyorum.düşük yaptığım hafta çok hareket etmiştim,çok ayakta kaldım,çok eğilip kalktım falan filan,ondanmı diyeceğim ama herşey nasip.kimiside bilerek düşürmek için elinden geleni yapsada yinede düşüremez,hey Allahım biz isteyenlere ver,istemeyenler şöyle dursun....
merhaba arkadaşlar,bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum.bu sene 6 martta 16 haftalık hamileyken doğum sancısıyla ve sonra suyumun gelip kürtajla sonuçlanan bir düşüğüm oldu.kanamam neredeyse 1 ay kadar sürdü,doktorum 3 ay korunun dedi ve üstünden 6 ay daha geçmesine rağmen hala hamile değilim ve artık ümitsizliğe düşmeye başladım.düşük sebebimi bilmiyorum,doktorlar rahmimin çok geniş olduğunu,birdaha hamile kalırsam dikiş gerekebileceğini söylüyorlar ama bu nedenle düşük yaptıysam sancısız düşük yapmış olmam lazımmış,rahim filmi çektireyimmi diyorum çok gerekli görmüyorlar ama ben delirmek üzereyim rahim filmi çektirsem düşük sebebim çıkarmı acaba,ya rahmimdde yapışıklık varsa yada rahimde şekil bozukluğu...
kafam çok karışık arkadaşlar,tekrar hamile kalamamakmı zor;yoksa hamile kalıpta aynı acıları çekmekten korkmakmı zor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?