Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.canım ne kadar zaman geçti ,denemelere ne zaman başlamayı düşünüyorsun benim az kaldı :)))

kese gözüktüğüne göre dış gebelik değildir canım...

acaba betahcg aşılamada kullandığın ilaçların etkisiylemi hemen düşmedi...
benim erken düşüklerimde 10 gün kanama olmuştu....
senin ki biraz uzamış...
canım bu konuda çok bilgim yok ama dr a gitmekte fayda var...
git bakalım herşey yolunda mı...

canım allah hepimizin gönlüne göre versin inş.canım ne kadar zaman geçti ,denemelere ne zaman başlamayı düşünüyorsun benim az kaldı :)))

14 kasımda düşük yaptım.1 hafta sürdü işte kanamam. Doktorum geçen cmt günü gittim yumurtlamaya başlamışsın dedi.korunmana gerek yok dedi.ben hemen başladım tabi çalışmalara.

14 kasımda düşük yaptım.1 hafta sürdü işte kanamam. Doktorum geçen cmt günü gittim yumurtlamaya başlamışsın dedi.korunmana gerek yok dedi.ben hemen başladım tabi çalışmalara.

ii akşamlar..
bende on gün önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum..dün doktora gittim herşey normal korunmana gerek yok dedi...bizde en kısa sürede çalışmaya başlayacağız:)umarım ikinci bebeklerimiz bizi bırakmaz ve sağlıklı sıhhatli kucaklrımızda olurlar inşallah

iyi akşamlar
çok geçmiş olsun...
rabbim bir daha yaşatmasın...
2. bebişiniz sağlıcakla gelir inş...

hadi hayırlısı canım...
inş kısa zaman da sağlıcakla gelir bebişin...

Aynı şekilde katılıyorum yazdıklarına o kadar acı çektimki o doğumu yaparken, kurtarın beni diye hemşirelere yalvarıyordum. 1 gün sonra hamilesin normal doğumla bebeğin olacak deseler gözümü kırpmadan kabul ederim. Bebeğimi çok özledim. Onunla konuşmalarımızı, karnımda hissetmemi. Çok zor, ama alışmam lazım. 40 kım çıksın adet göreyim. rabbim biran önce nasip etsin. Hayırlısı ile sağlıklı sıhatli belki böylesi bizim için hayırlısı ama üzlüyorum bi şekilde ama rabbimede şükrediyorum herşey için.

Son düzenleme:
-
aşılama tedavisinde 4 tane yumurtlamıştım onunla ilgisi olabilirmi bilmiyorum. düzenli olarak dr uma gidiyorum bugün yine gittim betahcg m 264 e düşmüş anlaşılan 1 haftada 100 düşüyor. dr um yavaş düşüyor dedi haftaya tekrar ölçtürelim dedi sanırım 2 hafta daha kanamam olacak. zaten aşılamadan sonra bebek tutunsun diye progesteron kullanmıştım belkide o yüzden hala kanama devam ediyordur. dr da sadece yavaş düşüyo dedi lohusa gibi oldum gitti. pişik olcam bu gidişle. dr telaşlanmadığına göre sanırım bende rahat olmalıyım demekki benim bünye böyle

insan tekrar hamile kalmak için can atıyor dimi.ben de düşükten sonra bu forumda çok aradım doğumdan sonra ne kadar süre içinde hamiş kaldılar diye amacım bir an önce hamiş kalmak için.ama öyle böyle derken , doktor kontrolü , şu ilacı da kullanayım bakalım...üç ay geçmiş üstünden.şimdi meleğim kardeşini ne zaman gönderecek bekliyorum.

Ben de Talihsizlerden biriyim.Bebeğimi canım oğlumu tam 15 gün önce ölü doğurdum.24 saat suni sancı çektim Dr. a bana öte nazi yapın izin veriorum diye yalvardığımı biliyorum ama oldu bitti şuan bana da deseler oğlun sağ doğucak yine çek o acıları diye hiç düşünmeden çekerim yavrum için.Şuan kanamam bitti gibi 10 Aralıkta Dr. a gidicem kontrol amaçlı umarım iyi şeyler söyler.Gerçi doğumdan sonra bana bide kürtaj yapıldı içerde bişey kalmasın die çığlık çığlığa bide onu yaşadım..neyse o işlemi yapan dr. herşey ii görünüo 1.5 ay sonra hamile kalabilirsin dedi ama bana göre kısa bi zaman bakalım 10 Aralıkta gidiceem doktor neler söyliyycek..

canım sen adetten sonra korunmayı bırakacakmısın...
dr sana korunma vermedimi...

canım senin durumun biraz farklıymış...
ben böyle yaşamamıştım:..
inş kısa zaman da betehcg inerde sende rahat edersin...

başın sağolsun arkadaşım...
sen de çok acı çekmişsin ilk ve son son olur inş...
rabbim birdahaki sancılarında sağsalim bebeğini kucaklamayı nasip etsin...
normal doğum, o sancı çok zor ama annelik böyle birşey işte...

doğumdan sonra ben de kürtaj oldum ama dr bana 3 ay yasak koydu...

Son düzenleme:

Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. sen kendine şimdiden hamileymişsin gibi iyi bak iyi beslen kimileri düşük yaptığı ay hamile kalıveriyor. hiç belli olmuyor zamanı

Sağol arkadaşım.O günü atlattım çok şükür bir daha Allah dediğin gibi yavrumu YAVRULARIMIZI kucağımıza sağlıkla sıhhatle almak nasip etsin..Şimdi sanırım kabullenme dönemine giriyorum yavaştan aynı zamanda savaş dönemi başlıyor galiba..korku ve üzüntülerle savaşma..Allah hepimizi muaffak etsin yarabbim..

Sağol canım sana da inşallah..Ben şanslıyım çünki eşim burda değil İngilterede şuan bende nisanda gidicem okulum var onu bitiriyorum şuan ailemin yanında kalıyorum o nedenle bayaa bi dinlenme dönemi olucak bana eşim burda olmadığı için..Hoş olsada farketmezdi biz korunduğumuz halde olmuştu oğlum(anlamadan geldi anlamadan gitti yavrum

Ya canım hemde nasıl can atıyorum. Akşam koltuğa uzandığımda elimi karnıma koyar bebeğimle konuşurdum. nasıl özlüyorum o günleri.
Kızlar bende normal doğumla doğurdum bebeğimi, kürtaj yapılmadı bana, ama doktor rahmimi kontrol etti, tertemiz parça yok dedi, 1 kere adet görünce bebek düşünmeye başla dedi.

canım sen adetten sonra korunmayı bırakacakmısın...
dr sana korunma vermedimi...

Canım ben doktoru dinliyeceğim sanırım, sonuçta onlar durumumuzu biliyor. Adet görünce korunmayacağım. Çok az lekelenmem devam ediyor gibi. 4 gözle adet olacam günü bekliyorum. Rabbim tekrar evlat nasip ettiğinde sağlıklı sıhatli nasip eylesin, bu sefer kucağımıza alıp, mis gibi koklayalım yavrumuzu.

korunmayı bırakmayı düşündüğünüz an doktora görünün yine de.ben gittim bana rahmin tam iyileşmemiş demişti bir ay önce.sonuçta sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyoruz değil mi kızlar?

Beni doktor hiç kontrole falanda çağırmadı ama burda sizlerden duyunca bende kontrole gideyim diye düşündüm. Tabi sağlıklı yaşamak istiyorum. mevlam bu acıyı hiçkimseye yaşatmasın.

Beni doktor hiç kontrole falanda çağırmadı ama burda sizlerden duyunca bende kontrole gideyim diye düşündüm. Tabi sağlıklı yaşamak istiyorum. mevlam bu acıyı hiçkimseye yaşatmasın.

amin canım.bu ay denemelere başlayacakmısınız?ben reglimi bekliyorum 17 aralık , ondan sonra bakalım neler olacak :))

amin canım.bu ay denemelere başlayacakmısınız?ben reglimi bekliyorum 17 aralık , ondan sonra bakalım neler olacak :))

Ben daha yeni düşük yaptım 25 gün oldu. regli gördükten sonra başlamak istiyorum. bebeğimi normal doğumla doğurduğum için lohusa oluyorum sanırım. 40 gün sonra falan adet olabilirmişim. Daha da geçikebilirde o kısmını bilmiyorum yaşayıp öğreneceğiz. Sen düşükten ne kadar sonra regli oldun canım.

pardon gülyüzlüm,bende 26 günü adet oldum ama üzüntümden mi bilmiyorum bir hafta sonra tekrar oldum o ay düzensizdi ama bir ay sonra düzene girdi canım.

canım doğumdan kaç gün sonra gitmiştin dr a...
dr bana 3 ay dedi ama rahim iyi olursa belki 2. adetten sonra korunmayı bırakabilirim...

gülyüzlüm sen de ihmal atme dr a git ondan sonra karar ver...
sonuçta hereksin bünyesi aynı değil...
bazısı hemen toparlanıyor bazısınınki aylar alıyor...

allah (cc) hakkımızda hayırlısını versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…