- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #10.921
merhaba kızlar beni de alın aranıza...
herkese çoook geçmiş olsun.
benim acım çok taze...
salı akşamı uyandım wc ye gittim ve kahverengi akıntı.. dr. kalbi durmuş dedi...sabah hastaneye gel orada da bakılsın dedi.. orası da aynı cevabı verdi.. öğleden sonra tıp da ki prof. dr. un muayenehanesine gittim. o da aynı cevabı verdi..
6+4 günlük bebeğimin kalbi durmuştu
3 saat sonra bebeğime veda edicem.. o bana veda edeli saatler oldu...
mutlaka bir hayrı bir cevabı vardır henüz bilmediğim...
3 dr. da bir şey açıklayamadı.. kesin şudur denilmedi..
o kadar az ayaktaa duran biriyim iş yemek vs. pek bişiy yapmam.. kan değerlerim herşey çok güzeldi. bebekten 3 ay önce folikasite başlamıştım herşey yolundaydı dün akşamdan beri sadece wc ye gittiğimde kahverengi akıntı.. ağrı sızı birşey yok. hala herşey yolunda gibi gözükse de...değilmiş işte...
elimden geleni yaptığıma inanıyorum. ilahi takdir. sadece 2 hafta uygun görmüş hamilelik heyecanını bana..
Allah hepimize sabır ve umut sağlık versin..
yıpratıcı bir süreç... belkilerle acabalarla dolu..
ama eminim Allah neyi uygun görüyorsa onu yaşıyoruz. her konuda eksiksiz önlemimi almıştım ama olmadı...
herkese mucizeler diliyorum.
merhaba kızlar beni de alın aranıza...
herkese çoook geçmiş olsun.
benim acım çok taze...
salı akşamı uyandım wc ye gittim ve kahverengi akıntı.. dr. kalbi durmuş dedi...sabah hastaneye gel orada da bakılsın dedi.. orası da aynı cevabı verdi.. öğleden sonra tıp da ki prof. dr. un muayenehanesine gittim. o da aynı cevabı verdi..
6+4 günlük bebeğimin kalbi durmuştu
3 saat sonra bebeğime veda edicem.. o bana veda edeli saatler oldu...
mutlaka bir hayrı bir cevabı vardır henüz bilmediğim...
3 dr. da bir şey açıklayamadı.. kesin şudur denilmedi..
o kadar az ayaktaa duran biriyim iş yemek vs. pek bişiy yapmam.. kan değerlerim herşey çok güzeldi. bebekten 3 ay önce folikasite başlamıştım herşey yolundaydı dün akşamdan beri sadece wc ye gittiğimde kahverengi akıntı.. ağrı sızı birşey yok. hala herşey yolunda gibi gözükse de...değilmiş işte...
elimden geleni yaptığıma inanıyorum. ilahi takdir. sadece 2 hafta uygun görmüş hamilelik heyecanını bana..
Allah hepimize sabır ve umut sağlık versin..
yıpratıcı bir süreç... belkilerle acabalarla dolu..
ama eminim Allah neyi uygun görüyorsa onu yaşıyoruz. her konuda eksiksiz önlemimi almıştım ama olmadı...
herkese mucizeler diliyorum.
minik yaramaz sana da çok geçmiş olsun. umarım önümüzde ki aya gelir müjde...
dr. 1 hafta ilişki yok haftaya perşembe kontrole gel dedi.herhalde o zammn söyler korunma süresini de..
ben 3 ay dikkat ederim diye düşünüyorum.
dr. 1 hafta ilişki yok haftaya perşembe kontrole gel dedi.herhalde o zammn söyler korunma süresini de..
çok geçmiş olsun canım.bende sızın gıbıyım kızLAr... ayın 9 unda hamıle oldgumu ogrendıgımde nkdar cok sevınmıstım.. özellikle askerdeki eşimm o kdar cok svnmıstı kı dunyalar bızım olmstu.. dktr 2 gun snra tkrr gelmemı soyledi. tkrr kan testi yaptı.. sonucların yukselmedıgını dıs gebelık olabılcegını soyledi... o kdar cok uzuldm kı anlatamam.. hemen baska bı hastaneye gıttım.. orda da suanlık bısey belli degıl korkma dedıler... salı gunu kalktıgımda bı kasık agrısı kı sormayın.. kanamam baslamıstı.. hemn dktra gıttım.. bebegın dustugunu soyledi.. anlayacagınız.. 1 hafta ıcınde hem cok mtlu hemde en mutsuz ben oldum.. daha 2 haftalıktı bnm bebgım.. eşim o kdar cok uzuldu kii.. ona bnları soylemek ıstemezdım ama.. ALLAHım hayırlısını versın dıyorum rabbim...
amin canım teşekür ederim. inşallahcnm sakın acele etmeyın ınş. hayırlısıyla bebeğine kavusursun
bende sızın gıbıyım kızLAr... ayın 9 unda hamıle oldgumu ogrendıgımde nkdar cok sevınmıstım.. özellikle askerdeki eşimm o kdar cok svnmıstı kı dunyalar bızım olmstu.. dktr 2 gun snra tkrr gelmemı soyledi. tkrr kan testi yaptı.. sonucların yukselmedıgını dıs gebelık olabılcegını soyledi... o kdar cok uzuldm kı anlatamam.. hemen baska bı hastaneye gıttım.. orda da suanlık bısey belli degıl korkma dedıler... salı gunu kalktıgımda bı kasık agrısı kı sormayın.. kanamam baslamıstı.. hemn dktra gıttım.. bebegın dustugunu soyledi.. anlayacagınız.. 1 hafta ıcınde hem cok mtlu hemde en mutsuz ben oldum.. daha 2 haftalıktı bnm bebgım.. eşim o kdar cok uzuldu kii.. ona bnları soylemek ıstemezdım ama.. ALLAHım hayırlısını versın dıyorum rabbim...
teşekkür ederim.kanaman var mı senin?
inş. sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız.
canım çok geçmiş olsun.
çok zor bir durum.Allah kimsenin başına vermesin.
merhaba ben de bebeğimi 10 aralıkta kaybettim kürtajla alındı alındığı gün eğer yaşasaydı 11. gebelik haftama girecektiksen de mi bebeğini kaybettin temmuz anneleri topiğinde görmüştüm seni sana da geçmiş olsun seninki nasıl oldu doktor 2 ay korunun dedi yaklaşık 40 gün sonra adet görürsün ondan sonra kontrole gideceğim yumurta takibi için
hemde ne zorALLAH kımsenın basına vermesın..
teşekkür ederim.kanaman var mı senin?
inş. sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız.
canım çok geçmiş olsun.
çok zor bir durum.Allah kimsenin başına vermesin.
ben 13 aralıkta kalp atışını gördüm...merhaba ben de bebeğimi 10 aralıkta kaybettim kürtajla alındı alındığı gün eğer yaşasaydı 11. gebelik haftama girecektiksen de mi bebeğini kaybettin temmuz anneleri topiğinde görmüştüm seni sana da geçmiş olsun seninki nasıl oldu doktor 2 ay korunun dedi yaklaşık 40 gün sonra adet görürsün ondan sonra kontrole gideceğim yumurta takibi için
benım hala kanamam devam edıo.. salı gunu dusuk yapamaya basladım.. hala devam edıo :26:
canımmmmmmm cok ama cok üzüldümm..evet kanamam var ama çoook yoğun değil.
ben 13 aralıkta kalp atışını gördüm...
14 aralıkta da bir lekelenme...
dr.a gittim kalbi atmıyor dedi. ertesi gün bir dr.a daha gittim.
ve dün kürtajla alındı bebeğim...
ve kürtaja 1 saat kala adet sancısı gibi bir sancı ile kan boşaldı içimden..
sonra beni uyutup işlemi yaptılar 2.5 saat uyumuşum.
aftaya perşembe kontrole gidicem inş.
1 hafta devam eder belki de..
ama sen niye kürtaj olmadın?:26:
canımmmmmmm cok ama cok üzüldümm..
Seni temmuz anneleri topiğinden hatırlıyorumm cok güzel başlamıştık hepimizde ama teker teker hepimizde kaybettik bebeklerimizi bende 7 aralıkta kürtaj oldum..
Allahım dilerimki hiçbirimize takrar aynı acıları yaşatmazz..
Ben gecen salı gittim kontrole dr,um korunma devam et dedi ama ben artık korkuyorum bu benim 5. Olmuştu..
Taf canım sanada cok gecmişler olsunn rabbim birdaha yaşatmasın..sana ne dedi dr,un korunma konusunda..
canımmmmmmm cok ama cok üzüldümm..
seni temmuz anneleri topiğinden hatırlıyorumm cok güzel başlamıştık hepimizde ama teker teker hepimizde kaybettik bebeklerimizi bende 7 aralıkta kürtaj oldum..
allahım dilerimki hiçbirimize takrar aynı acıları yaşatmazz..
ben gecen salı gittim kontrole dr,um korunma devam et dedi ama ben artık korkuyorum bu benim 5. olmuştu..
taf canım sanada cok gecmişler olsunn rabbim birdaha yaşatmasın..sana ne dedi dr,un korunma konusunda..
canım benim sanada çok büyük geçmiş olsun,herşey nasip tabi,ama heralde ömrümüzce unutulmayacak ağır bir iz bu,Allah hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun.AMİN.Öncelikle geçmiş olsun kardeşim..Hepimiz aynı dertten muzdaripiz..Ben hiç bir neden yokken 24 haftalık oğlumun kordonunda kanama olduğu için kaybettim meleğimi..Düşük yaptığım hafta çok hareket ettim demişssin..Ben hamileliğimden bi haber olduğum için 10 saat marmarise otobüsle yolculuk yaptım,eşimle tatil diye alkol kullandım orda,ateşlendim iğne vurdular hamile olduğumu araştırmadan,antibiotik kullandım 10 saat yine otobüsle Bursaya döndüm..yetmedi İngiltereye uçakla gittim geldim..Bende hareket hiç bitmedi..Bitirmek üzere olduğum bi okulum var son sınıftayım her gün otobüsle okula gittim geldim..Oyun dans müzik die bi dersim vardı orda hoplayıp zıplıodum ama yine bişey olmadı bebeğime..Kısaca Hareket bebeğe zarar vermez..Yine düşürmek için millet neler yapıo demişsin..sana katılıorum bi çok hayat hikayesi var bildiim..Kadın odun taşımıs perde asmış tarlada çalışmış yine de düşmemiş bebek..Diiceem o ki alacak nefesi varsa bebeğin sen naaparsan yap alıyor ve melek olarak seçilmişse de Allah tarafından yine naaparsan yap gidiyor ait olduğu yere..Son olarak benim bebeğim herşeye dayandı ama kordonunda kanama olduğu için 6 aylıkken kalbi durdu..İşte o kadarlık vakti varmış demek..Nasip...Umarım Allah bizi de güldürücek bi gün...
bende hep hayırlısını diledim canım,hamileyken hep Allahım hayırlıysa ver dedim,yine öyle dua ediyorum,ayrıca daha ne kadar daha zamana bırakayım canım yaşım olmuş 30-31....cnm çok geçmiş olsun sakın umutsuzluğa düşme sana tavsiyem acele etme ve hayırlısını dile zaman bırak inş. mutlu sona ulaşacaksın yeterkı sabırlı olcnm.
bu doktorlar beni deli ediyor ya,deneme tahtasımıyız biz,1.düşüğü dikkate almıyorlar,dikkate alıp araştırmak için 2.düşüğümüzümü bekliyorlar,benim gittiğim doktorlarda pek araştırmak istemediler ama ben kendim zorla birsürü test yaptırdım ama yetersiz tabii,rahim filmi çektirip tıpta araşttırtsam içim daha çok rahatlıycaktı,Allaha emenet artık...Allah sabır versin.çok iyi bilirim bu acıyı.
durumun zor ama geçer.
doktorlar ilk düşükleri pek önemsemiyorlar.
araştırmaya felanda gerek görmüyorlar.
bana da doktorum eğer doğsaydı %90 sakat olurdu demişti.
kürtaj olalı 2 ay oldu.yeniden bebiş düşünüyorum ama hep içimde ya ikincisi de aynı olursa!!!!
lekelenmen olmuş.bende o da yoktu ve nerdeyse 1 ay bebek karnımda ölü durmuş.
moralimizi yüksek tutalım.
doktorun sana korunma süresi verdi mi?
inş. en kısa zamanda sağlıkla ve sağlıklı bir şeklide bebişlerimizi kucağımıza alırız.
geçmiş olsun canım,anlamadım ben ya sen hala düşükmü yapıyosun,yani evde kendi kendine...kafam karıştı,kürtaj olman gerekmiyormuydu anlamadım.ama ben yanlış anladıysam düşükten sonra kanamanın devam etmesi normal,benim neredeyse 1 ay kanamam sürmüştü.benım hala kanamam devam edıo.. salı gunu dusuk yapamaya basladım.. hala devam edıo :26:
bende 2 ay önce bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum.
bebişimi 8h3g iken kalp atış seslerini duydum,gördüm.
doktorum maşallah gelişmesi çok iyi dedi.
kan tahlillerimi istedi.ondada bir sorun yoktu.
4 hafta sonra ikili test için gel dedi.
gittim ikili teste.ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenince dünyam başıma yıkılmıştı.
hani çok sağlıklıydı,hani herşey yolundaydı...
eve geldim.eşimin ailesi bir doktorun söylediğine güven olmaz dediler.
başka bir hastaneye gittik.(kanamam felan da yok)
orada alttan muayene edildim.ult.koydu doktor.kanamam yok.neden kalbi durmuştu?
eğer doğsaydı%90 sakat olurdu denildi.
ult.resmini istedim vermediler.
sordum ne kadarlıkken kalbi durmuş die 9 haftalıkken dedi.
kakltım baktım ki ult.da bebeğimin kocaman görüntüsü.sanki 2 aylık bebek!
kafası bacakları hepsi bir araya toplanmış.yumulmuştu bebeğim.
8h6g iken kalbi durmuş.ve boyu da 22.4mm imiş.
gözlerimi kapadığımda o görüntüsü ve düştüğünde minnacıcık inci gibi şimsiyah gözleri aklımdan çıkmıyor.
Allah bütün isteyenlere en kısa ve en hayırlı zamanda sağlıklı bebişller nasip eder.
biz 2. için çalışmalara başladık.bu ay hüsran!
bebişim göbüşüme ve kucağıma gelene kadar ümitsizliğe düşmeyip azimle ve sabırla çalışacağım Allah ın izni ve inayetiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?