Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

cooook sevindimm canım:))hayırlısıyla rabbim kucağına almayı nasip etsin.çok dikkat et kendine ve bebişine.benim de bugün günüm geçti ama bu ay da olmadı sanırımdün test yaptım tek çizgi yine maalesef.bakalım bi kaç güne kadar olmazsam inşallah kan testi yaptırıcam.ama olsaydı çıkardı heralde ya.önümüzdeki ay inşallah napalım hep hayırlısı ve doğru zaman da diyorum.

slm 24-01 2011 de bebeğimi kaybetmiştim ama hala regl olmadım normalmi sizce :S düşükten ne zaman sonra tekrar regl oldunuz şu anda bir dağ köyündeyim iş yüzünden kadın doğum uzmanıda yok 15i gibi doktora gitcem korkmaya başladım

cnm öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim tekrar yaşatmasın. ben üç kez düşük yaptım üçünde de kürtaj oldum ve 40 donra adet gördüm.

merhabalar bende ocak25te ikizlerimi kaybettim 11haftalıktı kuzularım kalpleri durmuştu üstelik 2buçuk sene sonra göndermişti rabbim onları.ama verende alanda o bize düşen sabretmek her işte bir hayır vardır diye düşünüyorum.cok zor günler geçirdim ama allahım bidaha yaşatmasın inş.bende hala adet olmadım ama doktora göründüm beta-hcg degerim 8.9 çıkmıştı o yüzden adet olamıyosun demişti doktorum.yani hala düşmemiş gebelik hormonum.ama 18inde tekrar gidicem yine kan tahlili yapılcak normal çıkarsa adet olmam için hap vercek galiba.hala adet olmayan arkadaşlar korkuya kapılmayın doktorum bana 60gün adet olmayan hastalar bile oluyo normal demişti.ama tabi doktora mutlaka görünün ihmal etmeyin

merhaba arkadaşlar ben de geçen hafta düşük yaptım.7 haftalıktı kabi çok zayıf atıyordu durunca dr.ilaç verdi düştü.Şimdi evde istirahat ediyorum.İlk gebeliğimdi zaten 4 senedir olmuyordu.Bu da bu şekilde gidince çok üzüldük ama şimdi toparladım kendimi.Rabbimin bir bildiği vardır elbette.Genelde de sağlıksız bebekler düşüyormuş.Benim zaten olması imkansızdı.Geçen sene açık kist ameliyatı olmuştum.Doktorum çocuğun olması imkansız gibi bişey demişti.Kendisi doçent zaten bebeği keseyi falan görünce bile şaşırmıştı.Şimdi ise bana 3 adet bekle tekrar kal diyo ama bilemiyorum benim gebe kalmam zaten zordu acaba kalır mıyım bir daha?Rabbim isteyen herkese tez zamanda verir inşallah...

evet bende düsük yaptim,hemde 9defa,evet tam 9 defa,kimse sasirmasin,bu bir gercek,ama cok mu cok aci,stress......okadar cok büyükki,nasil basarabilirim stres yapmamayi,cok mu kolay,hayir hicte kolay degil,ben ve benim gibiler asla unutamaz ve stressiz bir hayat yasayamaz,bebeklerim 3aylik ve 5,5aylikken kaybettim,Acilarin en büyügünü yasadim,unutamiyorum,unutamamda,avunamiyorum,avunamamda,yabanci bir memlekette,ana yok,baci yoook,akraba yoook, nasil unutacaksin ki,yanlizsin bütün gün,ve sürekli bir düsünce,aklimda kaybettigim bebeklerim ve yasamis oldugum aksilikler,en kötüsüde,daha belli degil neden düsük oluyor,gitmedigim doktor kalmadi,oysaki ben tedaviyle hamile kaliyorum,ve her defasinda bir hüzünle bitiyor hamileligim,bu dünyada hic bir seye inanacak gücümün de umutlarimin da kalmadigini biliyorum,ama yapacak birseyinde elimden gelmediginde......ne yapalim kader....hepimize gecmis olsun.

cnm çok geçmiş olsun. umudunu kaybetme. Rabbim istedikten sonra olmayacak hiç bir şey yok. sen ona güven ve umudunu kaybetme.

cnm benim ya çok çok üzüldüm gerçekten. bende üç kez yaşadım. seni anlayabiliyorum. Üzülme güçlü ol ve Allah'a sığın.

ah canım ya çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda yine bi mucize versin inş sana kolay değil düşük tapmak heleki senin imkansızı basarıp sonucu düşük olması allah sabır ve ferahlık versin canım

canım benim ya inş çözerler neden böle düşük yaptığını ve sorunu giderirler allah yar ve yardımcın olsun

cnm geçmiş olsun, aynı gün bende o acıyı yaşadım.22 şubatta regl oldum bugün yine oluyorum.eğer hala olmadıysan bi doktora mutlaka danış cnm

ben de gebeliği öğrendiğim 4. günde düşük yaptım. ilk gebeliğimdi. neden böyle oldu anlamadım. iltihap mı düşüğe neden oluyor. sebebi nedir iyi bir doktor bulmam lazım mersinde oturan var mı aranızda

çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun biliyorum üzülmemek ne mümkün ben de geçen hafta düşük yaptım 7 haftalık bebeğimi kaybettim ve ben onun için bir günlük tutuyordum hafta hafta yazıyordum hatta kalp atışını gördük sadece bir kere sonra gittiğimizde kalp atışı yoktu ve o gece de düşük yaptım kısmet değilmiş ama insanın psikolojisi bozuluyor bana doktor yat demişti yattım iş falan yapmadım ama yine de önüne geçemedim hem de ben çok kolay hamile kalmıştım ama kısmet olmadı.

merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun bende 11 ay önce evlendim ve bi düşük oldu başta bende çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı yapcak bişey yok inş. yine anne adayı olabiliriz ben hiç umudumu kaybetmiyorum

ben de üç kez düşük yaptım ve hepsi de kürtajla sonuçlandı. ama umudumu hiç kaybetmedim. şimdi dördüncüye hamileyim. lütfen pozitif olun. Dr.um senin moralini bozman tüm hormonlarının dengesini bozar ve olumsuzlukla karşılaşırsın. bundan sonra üzülmek yok dedi.

ah keşke moralimizi bozmamak mümkün olsa bir haftadır kendimden geçtim resmen ama tabi Allah daha büyük acı göstermesin halimize şükür inşallah sağlıklı bir hamilelik yaşarız ve sağlıklı bebişlerimiz olur

selam arkadaşlar bende ilk bebeğimi 4 aylıkken kromozom bozukluğundan kaybettim ikincisi böyle olurmu diye endişeleniyorum bilgisi olan paylaşırmı lütfen. allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

selam arkadaşlar bende ilk bebeğimi 4 aylıkken kromozom bozukluğundan kaybettim ikincisi böyle olurmu diye endişeleniyorum bilgisi olan paylaşırmı lütfen. allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

kromozom bozukluğu sadece rastlantısal diye biliyorum ben yani tekrar etmez bence. sen nasıl öğrendin öyle olduğunu hangi testleri yaptırdın ben de geçen hafta düşük yaptım 7 haftalıktı test yapılmadı daha bana

çok geçmiş olsun bende dün bebeğimi kaybettim doktor karnımda öldüğünü söyledi ilk hamileliğimdi çok istiyoduk kısmet değilmiş demek ama yine hamile kalsam ölürmü diye çook korkuyorum yardım edin lütfeeeen!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…