- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #11.221
Dediğinin üzerine hemen eşimle hastaneye gidip kan testi yaptırdık...Adetime 5 gün olmasına rağmen BHcg 166 çıktı yani hamileymişim:)Çok mutluyum ve çok teşekkür ediyorum sana :)Darısı tüm isteyenlerin başına :)
slm 24-01 2011 de bebeğimi kaybetmiştim ama hala regl olmadım normalmi sizce :S düşükten ne zaman sonra tekrar regl oldunuz şu anda bir dağ köyündeyim iş yüzünden kadın doğum uzmanıda yok 15i gibi doktora gitcem korkmaya başladım
cnm bence hazırsan çalışmalara başla ve asla umudunu yitirme.... bol şanslar
merhaba arkadaşlar ben de geçen hafta düşük yaptım.7 haftalıktı kabi çok zayıf atıyordu durunca dr.ilaç verdi düştü.Şimdi evde istirahat ediyorum.İlk gebeliğimdi zaten 4 senedir olmuyordu.Bu da bu şekilde gidince çok üzüldük ama şimdi toparladım kendimi.Rabbimin bir bildiği vardır elbette.Genelde de sağlıksız bebekler düşüyormuş.Benim zaten olması imkansızdı.Geçen sene açık kist ameliyatı olmuştum.Doktorum çocuğun olması imkansız gibi bişey demişti.Kendisi doçent zaten bebeği keseyi falan görünce bile şaşırmıştı.Şimdi ise bana 3 adet bekle tekrar kal diyo ama bilemiyorum benim gebe kalmam zaten zordu acaba kalır mıyım bir daha?Rabbim isteyen herkese tez zamanda verir inşallah...
cnm benim ya çok çok üzüldüm gerçekten. bende üç kez yaşadım. seni anlayabiliyorum. Üzülme güçlü ol ve Allah'a sığın.evet bende düsük yaptim,hemde 9defa,evet tam 9 defa,kimse sasirmasin,bu bir gercek,ama cok mu cok aci,stress......okadar cok büyükki,nasil basarabilirim stres yapmamayi,cok mu kolay,hayir hicte kolay degil,ben ve benim gibiler asla unutamaz ve stressiz bir hayat yasayamaz,bebeklerim 3aylik ve 5,5aylikken kaybettim,Acilarin en büyügünü yasadim,unutamiyorum,unutamamda,avunamiyorum,avunamamda,yabanci bir memlekette,ana yok,baci yoook,akraba yoook, nasil unutacaksin ki,yanlizsin bütün gün,ve sürekli bir düsünce,aklimda kaybettigim bebeklerim ve yasamis oldugum aksilikler,en kötüsüde,daha belli degil neden düsük oluyor,gitmedigim doktor kalmadi,oysaki ben tedaviyle hamile kaliyorum,ve her defasinda bir hüzünle bitiyor hamileligim,bu dünyada hic bir seye inanacak gücümün de umutlarimin da kalmadigini biliyorum,ama yapacak birseyinde elimden gelmediginde......ne yapalim kader....hepimize gecmis olsun.
ah canım ya çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda yine bi mucize versin inş sana kolay değil düşük tapmak heleki senin imkansızı basarıp sonucu düşük olması allah sabır ve ferahlık versin canımmerhaba arkadaşlar ben de geçen hafta düşük yaptım.7 haftalıktı kabi çok zayıf atıyordu durunca dr.ilaç verdi düştü.Şimdi evde istirahat ediyorum.İlk gebeliğimdi zaten 4 senedir olmuyordu.Bu da bu şekilde gidince çok üzüldük ama şimdi toparladım kendimi.Rabbimin bir bildiği vardır elbette.Genelde de sağlıksız bebekler düşüyormuş.Benim zaten olması imkansızdı.Geçen sene açık kist ameliyatı olmuştum.Doktorum çocuğun olması imkansız gibi bişey demişti.Kendisi doçent zaten bebeği keseyi falan görünce bile şaşırmıştı.Şimdi ise bana 3 adet bekle tekrar kal diyo ama bilemiyorum benim gebe kalmam zaten zordu acaba kalır mıyım bir daha?Rabbim isteyen herkese tez zamanda verir inşallah...
evet bende düsük yaptim,hemde 9defa,evet tam 9 defa,kimse sasirmasin,bu bir gercek,ama cok mu cok aci,stress......okadar cok büyükki,nasil basarabilirim stres yapmamayi,cok mu kolay,hayir hicte kolay degil,ben ve benim gibiler asla unutamaz ve stressiz bir hayat yasayamaz,bebeklerim 3aylik ve 5,5aylikken kaybettim,Acilarin en büyügünü yasadim,unutamiyorum,unutamamda,avunamiyorum,avunamamda,yabanci bir memlekette,ana yok,baci yoook,akraba yoook, nasil unutacaksin ki,yanlizsin bütün gün,ve sürekli bir düsünce,aklimda kaybettigim bebeklerim ve yasamis oldugum aksilikler,en kötüsüde,daha belli degil neden düsük oluyor,gitmedigim doktor kalmadi,oysaki ben tedaviyle hamile kaliyorum,ve her defasinda bir hüzünle bitiyor hamileligim,bu dünyada hic bir seye inanacak gücümün de umutlarimin da kalmadigini biliyorum,ama yapacak birseyinde elimden gelmediginde......ne yapalim kader....hepimize gecmis olsun.
slm 24-01 2011 de bebeğimi kaybetmiştim ama hala regl olmadım normalmi sizce :S düşükten ne zaman sonra tekrar regl oldunuz şu anda bir dağ köyündeyim iş yüzünden kadın doğum uzmanıda yok 15i gibi doktora gitcem korkmaya başladım
evet bende düsük yaptim,hemde 9defa,evet tam 9 defa,kimse sasirmasin,bu bir gercek,ama cok mu cok aci,stress......okadar cok büyükki,nasil basarabilirim stres yapmamayi,cok mu kolay,hayir hicte kolay degil,ben ve benim gibiler asla unutamaz ve stressiz bir hayat yasayamaz,bebeklerim 3aylik ve 5,5aylikken kaybettim,Acilarin en büyügünü yasadim,unutamiyorum,unutamamda,avunamiyorum,avunamamda,yabanci bir memlekette,ana yok,baci yoook,akraba yoook, nasil unutacaksin ki,yanlizsin bütün gün,ve sürekli bir düsünce,aklimda kaybettigim bebeklerim ve yasamis oldugum aksilikler,en kötüsüde,daha belli degil neden düsük oluyor,gitmedigim doktor kalmadi,oysaki ben tedaviyle hamile kaliyorum,ve her defasinda bir hüzünle bitiyor hamileligim,bu dünyada hic bir seye inanacak gücümün de umutlarimin da kalmadigini biliyorum,ama yapacak birseyinde elimden gelmediginde......ne yapalim kader....hepimize gecmis olsun.
merhaba bende yaklaşık 10 gün önce düşük yaptım gerçekten çok acı bi durum ilk günler çok kötü oldum kanamam 6 gün sürdü tekrar hamile kalmak istiyorum ama hiç ümit ümidim yok ikinci bebeğim olucaktı tedaviyle hamile kalmıştım daha sevinmeme fırsat bile olmadan kaybettim allah kimseye yaşatmasın bu durumu inşallah tez zamanda hamile kalırız burdan birbirimize anlatırız bebeklerimizi
merhaba bende yaklaşık 10 gün önce düşük yaptım gerçekten çok acı bi durum ilk günler çok kötü oldum kanamam 6 gün sürdü tekrar hamile kalmak istiyorum ama hiç ümit ümidim yok ikinci bebeğim olucaktı tedaviyle hamile kalmıştım daha sevinmeme fırsat bile olmadan kaybettim allah kimseye yaşatmasın bu durumu inşallah tez zamanda hamile kalırız burdan birbirimize anlatırız bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?