Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

2. olmayacak die birşey yok iyi düşünün iyi olsun ben hep umutluydum hep dua ettim ve bebeğim düştükten 20 gün sonra tekrar hamılle kaldım şu anda 5. ayım doldu allah isteyen herkese sonrada bana sağlıklı sıhatlı kucağımıza almayı nasip etsin.............

çok geçmiş olsun canım bende dün doktora gittiğimde doktorum bana 9 haftalık bebeğimin öldüğünü söyledi ilk gebeliğimdi eşimle çok üzüldük peki bi daha ne zaman hamile olmayı düşüne bilirim bi bilginiz varmı???

marit bende 08.02.2011 tarihinde düşük yapmıştım.kanamam 1 hafta sonra kesildi ama daha sonra adet kanaması gibi tekrar kanamam başladı bir kaç günde o sürdü ve 21 şubat gibi hepsi bitti bu ayda 21 martta tekrar adet oldum.ama benimde adetim çok az oldu diğer adet kanamalarım gibi değildi açıkcası bu durumda beni endişelendirdi biraz.ilk gün normal kanama gibi oldu ama sonrasında böyle kahverengi lekeler halinde geldi.kimisi 60 gün sonra falan tekrar adet gördüğünü yazmış bu sitede ama kişiden kişiye değişir tabi doktora görünmekte fayda var geçmiş olsun.

geçmiş olsun edan bana doktorum 3 ay korunun dedi ama bazı doktorlar bir adet dönemi geçsin yeter diyormuş.kimisi 2 ay kimisi 3 ay.yani bunun bir kriteri yok gibi netten makalelerini okuduğum bazı doktorlarda insan kendini ne zaman hazır hissederse diyor.ama en iyi prof.ların genelde dediği 1 adet dönemi.hayırlısı olsun hakkımızda.doğru zaman gelince yüce rabbim en güzelini taktir eder.

Canım , çok sevindim iyi haberlerine. bundan sonra üzülmek yok Diğer tüm arkadaşlara da moral olur senin iyi haberlerin. Ben de 3. ye galiba hamileyim. Yani 5 gündür yatak döşek gripten ölüyorum. Ateşim çıktı düşürmek için ilaç içtim ama Dr. um daha belli olmayan gebeliğim için kendine eziyet etme dedi antibiyotik alıyorum şimdi. Acile gittim salı günü gebe olabilirim dedim. İdrarda pozitif çıktı. Ama 38 derece ateşle düşer bebek tutmaz demişti kadın doğumcum. Şimdi bekliyorum bakalım ne olcak sonumuz. Tam da heveslendiydim bu sefer olacak diye nerden çıktı bu öksürük ki ufff. Dua ediyorum başka elimden birşey gelmiyor. Sevgiler

Allah sağlık versin cnm. İnşallah bebişin yoldadır. Umudunu kaybetme Rabbim nasip etsiyse hiç bir şey olmaz. dualarım seninle.

canım inşalla iyleşir ve çook güzell haberler verirsin canım allah isteyen herkese versin (AmİnNNNNNNNNNN)

selam arkadaşlar bende yeniyim burda pazartesi günü 9 haftalık gebeydim ama doktor bebek ölü deyip kürtajla aldılar ilk gebeliğimdi kürtajdan sonra gebe arkadaş varsa lütfen bilgi versin kürtajdan sonraki gebelik tehlikelimi acaba???

kürtajdan sonra biraz dinlenmelisin tabiki. üç kez kürtaj oldum ben. hepsinden sonra da üç ay dinlendim. daha sağlıklı bir hamileik için rahmin dinlenmesi lazım.

selam arkadaşlar..benim bir ay oldu bebeğimi kaybedeli daha öncede yazmıştım 5 aylıktı ve normal doğumla doğurdum .doktorum o anda 1 yıl bekleyin demişti ama yarın kontrole gidicez bakalım ne diyecek..bebeğimin yokluğuna alışamadım biliyorumtekrar hamile kalsamda oğlum olmayacak içimde.ama annnelik duygusuna o kadar çok alışmıştımki bebeğim olsun isyitorum .allahın izniyle sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü bebeklerimiz olur..bizde onlara doya doya bakarız, sarılıp koklaya koklaya öperiz...ben çok istiyorum sımsıkı sarılabileceğim bir bebeğim olsun diye.rabbim inşallah bir daha yaşatmaz.bizim amniyosentez temiz çıktı bakıcaz artık.

arkadaşlar hepinize tek tek geçmiş olsun
bende 20 gün önce boş gebelik nedeniyle önce ilaçla düşük yaptım
ardından parca kaldığı için kürtaj oldum
fakat dün evde test yaptım silik 2. çizgi belirdi..
bende kandaki bhcg nin düşmediğine yordum
bugün tekrar test yaptım dünki teste göre bariz şekilde koyu çıktı..
yarın doktorumla görüşücem aklım çok karıştı....

patoloji sonucuna göre söyledi dr nekara doğru bilemiyorum sebep buymuş tekrar etmez inşallah
çok geçmiş olsun allah sabır versin inşallah

Son düzenleme:

Tekrar mı hamile kaldın yoksa? Korunmadın mı? Kanaman kaç gün sürdü ki 7 gün desek, eğer korunmadıysan yine hamile kalmış olabilirsin tabii. Umarım rahmin kendini toplamıştır da bu seferki iyi olur inşallah

allahm ne zor gnler yaşıyoruzz seb bze güç kuwwet wer
arkadaşlar kanamanız ne kdr sürü bnm bgb 10 gün oldu halaa geiyoo normalmi

ahh oranjeciğim ben sana çok üzüldüm çok ama elden gelen birşey yok Allah'a şükretmek lazım hepkısmet değilmiş diyorum hep ben de ben de kürtajdan sonra 3 regl oldum. ilkini olana kadar korundum, diğerlerinde adetim düzene girememişti sağlıklı yumurtlayamadım hep geç yumurta olgunlaştırdım yumurtladıktan sorna da hormonlarım iyi yükselmedi galiba göğsüm filan hiç acımıyordu:26: bu ay hafiften göğüs acısı yaşıyorum yeni yeni düzene giriyorum heralde bakalım kısmet işte Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah o güzel annelik duygusunu hayırlısıyla bizler de yaşayabilelim

canım benim kanamam 4-5 gün sürdü ilk gün yoğun sonra leke leke oldu
1 hafta sonra kontorole gittim herşey normal dedi dr ovulasyon var dedi
ben 2 gün korunmadım
sonra yumurtlama dönemimdir die 2 gün ilişki olmadı..
eğer adet düzensizliği olmazsa 1-2 nisan gibide adet günüm
ben normalde 24-25 günde aadet oluyorum
bilmiyorum kafam çok karıştı hamilelik olduysa bile 5 gün varken testte çıkarmı..

allah razı olsun canım..nasip değilmiş.elden bişi gelmiyo...elim böğrümde kaldım öyle..rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah..bugün doktora gidicem 4 de doktor ne diyecek bakalım..inşallah senden de güzel haberler alırım..sana doktor kaç ay müddet verdi yeni gebelik için..bizim ki 1 yıl demişti ama bugün detaylı konuşuruz artık..güzel günler diliyorum rabbimden cümlemize.
benim 10 gün kadar kanamam sürdü devamında 10 gün de lekelenme oldu 1 haftadır temzidim ama dünden beri az da olsa akıntımla birlikte leke geliyo neden bilemedim..birde doktor acaba alttan mı muayene eder normal usg den mi bakar acaba...

oranjecim ii hbrlerle gel işlhh bekliyorum hbini
bnmde kanama hala bitmedi yaani azda olsa geliyoo biz sağlıklı olalımda bebeişlerimiz gene gelicek...

canım seni dr kontrole çağırmadımı..
kişiden kişiye değişiomuş kanama şekli
birde bana vajinal ultrason ile baktı kürtajdan 10 gün sonra..
şuanki durumumuda konuştum doktorla
olabilir dedi hala kanda bhcg sıfırlanmamış olabilirmiş...
herkeste aynı olacak değil dedi...

oranjecim ii hbrlerle gel işlhh bekliyorum hbini
bnmde kanama hala bitmedi yaani azda olsa geliyoo biz sağlıklı olalımda bebeişlerimiz gene gelicek...

selam kızlar..
dünkü kontrolümde doktor çok iyi ilgilendi ve muayene etti..rahimde bi sorun yok normale dönmüş dedi hatta yumurtacıklarımıda gördüm 5 tane oluşmuştu..koyu akıntım olduğunu söyledim arada temiz kaldıysan sonra tekrar başladıysa miktarı önemli değil adet görüyorsundur dedi..bir kaç ay adetlerimde günler birbirinden farklı olabilirmiş bazen az bazen çok kanama olabilirmiş..hazır hissettiğinizde tekrar düşünebilirsiniz dedi eşime korunmasını önerdi.birde düşünmeden önce folbiol yazdı al onu kullan dedi ..test verdi kan sayımalrıma bakıcak mış...durumun tekrarlaması her insada olabilecek risk kadar kromozomsal ve genetik olmadığı için dedi...
birazda psikolojik olarak muhabbet ettik çok iyi geldi bilinçli biriyle konuşmam..herşeyi çok güzel paylaşıp anlatması her yönüyle açıklaması çok iyi hem tıbbi hem dini olarak...şimdi hayat bize ne verecek bakıcaz görcez..herşeyin hayırlısını istiyorum rabbimden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…