- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #11.241
arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp:1hug: umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........ a.s. a.s. a.s.
slm 24-01 2011 de bebeğimi kaybetmiştim ama hala regl olmadım normalmi sizce :S düşükten ne zaman sonra tekrar regl oldunuz şu anda bir dağ köyündeyim iş yüzünden kadın doğum uzmanıda yok 15i gibi doktora gitcem korkmaya başladım
çok geçmiş olsun canım bende dün doktora gittiğimde doktorum bana 9 haftalık bebeğimin öldüğünü söyledi ilk gebeliğimdi eşimle çok üzüldük peki bi daha ne zaman hamile olmayı düşüne bilirim bi bilginiz varmı???
ben de üç kez düşük yaptım ve hepsi de kürtajla sonuçlandı. ama umudumu hiç kaybetmedim. şimdi dördüncüye hamileyim. lütfen pozitif olun. Dr.um senin moralini bozman tüm hormonlarının dengesini bozar ve olumsuzlukla karşılaşırsın. bundan sonra üzülmek yok dedi.
Canım , çok sevindim iyi haberlerine. bundan sonra üzülmek yokDiğer tüm arkadaşlara da moral olur senin iyi haberlerin. Ben de 3. ye galiba hamileyim. Yani 5 gündür yatak döşek gripten ölüyorum. Ateşim çıktı düşürmek için ilaç içtim ama Dr. um daha belli olmayan gebeliğim için kendine eziyet etme dedi antibiyotik alıyorum şimdi. Acile gittim salı günü gebe olabilirim dedim. İdrarda pozitif çıktı. Ama 38 derece ateşle düşer bebek tutmaz demişti kadın doğumcum. Şimdi bekliyorum bakalım ne olcak sonumuz. Tam da heveslendiydim bu sefer olacak diye nerden çıktı bu öksürük ki ufff. Dua ediyorum başka elimden birşey gelmiyor. Sevgiler
Canım , çok sevindim iyi haberlerine. bundan sonra üzülmek yokDiğer tüm arkadaşlara da moral olur senin iyi haberlerin. Ben de 3. ye galiba hamileyim. Yani 5 gündür yatak döşek gripten ölüyorum. Ateşim çıktı düşürmek için ilaç içtim ama Dr. um daha belli olmayan gebeliğim için kendine eziyet etme dedi antibiyotik alıyorum şimdi. Acile gittim salı günü gebe olabilirim dedim. İdrarda pozitif çıktı. Ama 38 derece ateşle düşer bebek tutmaz demişti kadın doğumcum. Şimdi bekliyorum bakalım ne olcak sonumuz. Tam da heveslendiydim bu sefer olacak diye nerden çıktı bu öksürük ki ufff. Dua ediyorum başka elimden birşey gelmiyor. Sevgiler
selam arkadaşlar bende yeniyim burda pazartesi günü 9 haftalık gebeydim ama doktor bebek ölü deyip kürtajla aldılar ilk gebeliğimdi kürtajdan sonra gebe arkadaş varsa lütfen bilgi versin kürtajdan sonraki gebelik tehlikelimi acaba???
kromozom bozukluğu sadece rastlantısal diye biliyorum ben yani tekrar etmez bence. sen nasıl öğrendin öyle olduğunu hangi testleri yaptırdın ben de geçen hafta düşük yaptım 7 haftalıktı test yapılmadı daha bana
arkadaşlar hepinize tek tek geçmiş olsun
bende 20 gün önce boş gebelik nedeniyle önce ilaçla düşük yaptım
ardından parca kaldığı için kürtaj oldum
fakat dün evde test yaptım silik 2. çizgi belirdi..
bende kandaki bhcg nin düşmediğine yordum
bugün tekrar test yaptım dünki teste göre bariz şekilde koyu çıktı..
yarın doktorumla görüşücem aklım çok karıştı....
selam arkadaşlar..benim bir ay oldu bebeğimi kaybedeli daha öncede yazmıştım 5 aylıktı ve normal doğumla doğurdum .doktorum o anda 1 yıl bekleyin demişti ama yarın kontrole gidicez bakalım ne diyecek..bebeğimin yokluğuna alışamadım biliyorumtekrar hamile kalsamda oğlum olmayacak içimde.ama annnelik duygusuna o kadar çok alışmıştımki bebeğim olsun isyitorum .allahın izniyle sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü bebeklerimiz olur..bizde onlara doya doya bakarız, sarılıp koklaya koklaya öperiz...ben çok istiyorum sımsıkı sarılabileceğim bir bebeğim olsun diye.rabbim inşallah bir daha yaşatmaz.bizim amniyosentez temiz çıktı bakıcaz artık.
Tekrar mı hamile kaldın yoksa? Korunmadın mı? Kanaman kaç gün sürdü ki 7 gün desek, eğer korunmadıysan yine hamile kalmış olabilirsin tabii. Umarım rahmin kendini toplamıştır da bu seferki iyi olur inşallah
allah razı olsun canım..nasip değilmiş.elden bişi gelmiyo...elim böğrümde kaldım öyle..rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah..bugün doktora gidicem 4 de doktor ne diyecek bakalım..inşallah senden de güzel haberler alırım..sana doktor kaç ay müddet verdi yeni gebelik için..bizim ki 1 yıl demişti ama bugün detaylı konuşuruz artık..güzel günler diliyorum rabbimden cümlemize.ahh oranjeciğim ben sana çok üzüldüm çokama elden gelen birşey yok Allah'a şükretmek lazım hepkısmet değilmiş diyorum hep ben de ben de kürtajdan sonra 3 regl oldum. ilkini olana kadar korundum, diğerlerinde adetim düzene girememişti sağlıklı yumurtlayamadım hep geç yumurta olgunlaştırdım yumurtladıktan sorna da hormonlarım iyi yükselmedi galiba göğsüm filan hiç acımıyordu:26: bu ay hafiften göğüs acısı yaşıyorum yeni yeni düzene giriyorum heralde bakalım kısmet işte Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah o güzel annelik duygusunu hayırlısıyla bizler de yaşayabilelim
benim 10 gün kadar kanamam sürdü devamında 10 gün de lekelenme oldu 1 haftadır temzidim ama dünden beri az da olsa akıntımla birlikte leke geliyo neden bilemedim..birde doktor acaba alttan mı muayene eder normal usg den mi bakar acaba...canım benim kanamam 4-5 gün sürdü ilk gün yoğun sonra leke leke oldu
1 hafta sonra kontorole gittim herşey normal dedi dr ovulasyon var dedi
ben 2 gün korunmadım
sonra yumurtlama dönemimdir die 2 gün ilişki olmadı..
eğer adet düzensizliği olmazsa 1-2 nisan gibide adet günüm
ben normalde 24-25 günde aadet oluyorum
bilmiyorum kafam çok karıştı hamilelik olduysa bile 5 gün varken testte çıkarmı..
allah razı olsun canım..nasip değilmiş.elden bişi gelmiyo...elim böğrümde kaldım öyle..rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah..bugün doktora gidicem 4 de doktor ne diyecek bakalım..inşallah senden de güzel haberler alırım..sana doktor kaç ay müddet verdi yeni gebelik için..bizim ki 1 yıl demişti ama bugün detaylı konuşuruz artık..güzel günler diliyorum rabbimden cümlemize.
benim 10 gün kadar kanamam sürdü devamında 10 gün de lekelenme oldu 1 haftadır temzidim ama dünden beri az da olsa akıntımla birlikte leke geliyo neden bilemedim..birde doktor acaba alttan mı muayene eder normal usg den mi bakar acaba...
canım seni dr kontrole çağırmadımı..
kişiden kişiye değişiomuş kanama şekli
birde bana vajinal ultrason ile baktı kürtajdan 10 gün sonra..
şuanki durumumuda konuştum doktorla
olabilir dedi hala kanda bhcg sıfırlanmamış olabilirmiş...
herkeste aynı olacak değil dedi...
oranjecim ii hbrlerle gel işlhh bekliyorum hbini
bnmde kanama hala bitmedi yaani azda olsa geliyoo biz sağlıklı olalımda bebeişlerimiz gene gelicek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?